Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Ruku som mal na jej boku a pomaly prstami, akoby panáčikom som jej rukou prešiel až k ramenu a hladkal ju.
Pričom som sa na ňu usmieval.
Pričom som sa na ňu usmieval.
Anonymní- Anonymní
Také jsem se usmála, lehce jsem zdvihla hlavu z polštáře a posunula tak svou tvář blíž té jeho, ale dál jsem nic nedělala.
Anonymní- Anonymní
Prisunul som sa aj ja a tou rukou, čo som ju škrabkal, som jej chytil ruku a priložil so ju k ústam. Potom som jej začal cmúľať prst.
Anonymní- Anonymní
Teď jsem tedy neměla volnou ani jednu ruku - protože druhou jsem měla pod hlavou, takže jsem ho jen s úsměvem pozorovala.
Anonymní- Anonymní
Rukou, kterou mi předtím držel jsem mu teď vjela do vlasů, přitáhla si ho sobě a jemně ho políbila.
Anonymní- Anonymní
Keď ma pobozkala tak som jej to opätoval a už som ju bozkať neprestal.
Anonymní- Anonymní
Také jsem mu polibky vracela, stále jsem ho hladila po vlasech a tiskla se k němu.
Anonymní- Anonymní
Preložil som si cez ňu ruku a pomaly jej dlaňou zišiel ak k zadku, ktorý som jej stisol. Stále som ju však bozkával.
Anonymní- Anonymní
Mezi polibky jsem se malinko pousmála a přesunula ruku na jeho hrudník - pomalu jsem mu ruku sjela až k žebrům, přes která jsem pak přejela prsty.
Anonymní- Anonymní
Trošku som sa zamrvil a potom som rukou, ktorú som mal na jej zadku prešiel pod jej blúzku a hladkal som ju na chrbte na lopatkách.
Anonymní- Anonymní
Po chvíli jsem se lehce odtáhla, zhluboka se nadechla, naposled ho lehce políbila na nos a přitiskla se k jeho hrudi.
Anonymní- Anonymní
Jednou rukou som ju objal a oboch nás druhou prikryl. Keď som tak spravil tak som ju ešte chvíľku bozkal na krku a potom s ňou už len nežal.
Anonymní- Anonymní
"Dobrou noc ... Hayato."
Špitla jsem s úsměvem a pomalu se propadala do spánku.
Špitla jsem s úsměvem a pomalu se propadala do spánku.
Anonymní- Anonymní
Vstal som z postele a Rin som prikryl. Osprchoval som sa a dal som pri ňu papier, že som išiel hľadať hokageho, až by niečo.
Prišiel som k dverám a odomkol si. Pred dvere z vonka som dal jeden kunai.
Vrátil som sa do domu a zamkol som. Kľúče som nechal vo dverách pre Rin a ja som sa premiestnil ku kunaiu pred dvere. Tým som nechal zamknuté. Kunai som si vzal a namieril ku kancelárii Assasina.
.
.
.
.
.
Keď som bol na mieste, zaklopal som mu na dvere a čakal.
Prišiel som k dverám a odomkol si. Pred dvere z vonka som dal jeden kunai.
Vrátil som sa do domu a zamkol som. Kľúče som nechal vo dverách pre Rin a ja som sa premiestnil ku kunaiu pred dvere. Tým som nechal zamknuté. Kunai som si vzal a namieril ku kancelárii Assasina.
.
.
.
.
.
Keď som bol na mieste, zaklopal som mu na dvere a čakal.
Anonymní- Anonymní
slyšela jsem klepot tak jsem vztala a šla ke dveřím a otevřela "ah dobrý den copak potřebujete pane......eh jo mám to pan Yoshimitsu"
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do své kanceláře zadními dveřmi.Sumi Mizutsuchi napsal:slyšela jsem klepot tak jsem vztala a šla ke dveřím a otevřela "ah dobrý den copak potřebujete pane......eh jo mám to pan Yoshimitsu"
"Sumi,c o tady pořád děláte?!" podivil jsem se.
"Máte být jinde."
Anonymní- Anonymní
"hokage-sasma"vzdychla jsem si "domluvili sem se že jsem vaše sekretářka to znamená že dělám papíry vám...takže u vás"
Anonymní- Anonymní
"Počkejte prosím." otočil jsem se s usměvem na něj.Shizuma Hayato napsal:"No...hej."
Uškrnul som sa na ňu.
"prišiel som za Hokagem."
Pak jsem se otočil znovu k Sumi.
"Ne, vaše pracoviště je jinde. Už jsem Vám to několikrát říkal, veškerá administrace přechází do té druhé kanceláře. Tady není vaše pracoviště."
Anonymní- Anonymní
"ticho.....naše dohoda zní jinak......ja jsem VAŠE asistentka to znamená že asistuji VÁM...."
Anonymní- Anonymní
"Ano, ASISTUJEŠ mě, v jiné kanceláři! Odmítám s tebou o tomhle debatovat, prostě se seberte a odejděte."Sumi Mizutsuchi napsal:"ticho.....naše dohoda zní jinak......ja jsem VAŠE asistentka to znamená že asistuji VÁM...."
Anonymní- Anonymní
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Povolení tohoto fóra: