Kancelář Raikageho
+11
Makoto
Akasuna no Ruki
Tatsuo Reigi
Douchuu Nagano
Rin Kagayaki
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
Ayame Takahashi
Raidon
Noriko Kana
Kin Yuki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 10 z 27
Strana 10 z 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Kancelář Raikageho
First topic message reminder :
- Raikage:
Shodai Raikage -
Nidaime Raikage
Sandaime Raikage
Yondaime Raikage - Ei
Godaime Raikage - Orion
Rokudaime Raikage - Everest
Nanadaime Raikage - Rin Kagayaki
Hachidaime Raikage - Kumo no Raidon
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Raikageho
Toshio Tanagushi
Pomaly kráčal po schodoch budovy až prichádzal pred kanceláriu samotného Raikageho. Na chvíľu sa pozastavil pred dverami a zhlboka sa nadýchol. Zodvihol pokojne ruku, zaklopal na dvere a vstúpil dovnútra.,, Dobrý deň Lord Raikage." pozdravil slušne Toshio.,, Toshio Tanagushi, člen ANBU jednotky sa hlási do služby a je pripravený na čokoľvek." ohlásil.,, Toto bude zaujímavé." napadlo mu v duchu a čakal na Raikageho reakciu.
Pomaly kráčal po schodoch budovy až prichádzal pred kanceláriu samotného Raikageho. Na chvíľu sa pozastavil pred dverami a zhlboka sa nadýchol. Zodvihol pokojne ruku, zaklopal na dvere a vstúpil dovnútra.,, Dobrý deň Lord Raikage." pozdravil slušne Toshio.,, Toshio Tanagushi, člen ANBU jednotky sa hlási do služby a je pripravený na čokoľvek." ohlásil.,, Toto bude zaujímavé." napadlo mu v duchu a čakal na Raikageho reakciu.
Anonymní- Anonymní
"Hahaha!!" Založil jsem si ruce v bok a prohlédl si ho od hlavy až k patě.
"vypadáš silně, tak uvidíme, jak si poradíš!! Přišel rozkaz, moje kancelář se stěhuje na území Aliance..Takže!" křikl jsem a pěstí rozbil okno.
"vypadáš silně, tak uvidíme, jak si poradíš!! Přišel rozkaz, moje kancelář se stěhuje na území Aliance..Takže!" křikl jsem a pěstí rozbil okno.
Raidon- Raikage
- Počet príspevkov : 323
Toshio Tanagushi
,,Heh?" zaskočil sa s úsmevom na tvári keď videl rozbité okno.,, Snáď odtiaľ nevyskočí von oknom aby nemusel chodiť po schodoch? Mňa tie schody tiež nebavia ale toto." usmial sa v duchu, nasadil si masku a pozrel na Raikageho.,, Tak práca je práca, som pripravený Lord Raikage." prehovoril rozhodne.
,,Heh?" zaskočil sa s úsmevom na tvári keď videl rozbité okno.,, Snáď odtiaľ nevyskočí von oknom aby nemusel chodiť po schodoch? Mňa tie schody tiež nebavia ale toto." usmial sa v duchu, nasadil si masku a pozrel na Raikageho.,, Tak práca je práca, som pripravený Lord Raikage." prehovoril rozhodne.
Anonymní- Anonymní
Procházel jsem kolem najednou slišim někoho rozbíjet okno,ale to mě nezajímalo kochal jsem se dál ulicemí Kumo.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
"Tak jdeme!" Zvedl jsem ruku a vyskočil oknem.
-> přesun https://nsgoon.forumczech.com/t1484-alianni-velitelstvi#101518
-> přesun https://nsgoon.forumczech.com/t1484-alianni-velitelstvi#101518
Raidon- Raikage
- Počet príspevkov : 323
Toshio Tanagushi
,,Áno Raikage sama." okamžite prikývol Toshio bez váhania a sledoval ako Raikage vyskočil z okna.,, Ešte som neskákal z kancelárie Raikageho vonku." pousmial sa potichu a hneď na to ho následoval v ceste.
,,Áno Raikage sama." okamžite prikývol Toshio bez váhania a sledoval ako Raikage vyskočil z okna.,, Ešte som neskákal z kancelárie Raikageho vonku." pousmial sa potichu a hneď na to ho následoval v ceste.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som do kancelárie Raikageho kedže tu nebol asi sa už vydal na svoju cestu.Sadol som si za stol hmm toto kreslo je pohodlné a pozrel som sa na kopu paierov pred seba.Chytil som prví a čítal.
Včera vám boli dopravené 10 krabíc kunaiv a 10 shurikenov.To takéto nudné papíere sa budu vybaovať pomyslel som si.
Ubehol už nejaký čas a stále toho bolo vela a vela dokonca Ryo prebehával s jednej strany na druhu a povádaval mi papere a odnášal.
"Jáj ešte že teba mám ty si to jediné čo mi zostalo".Pohladil som ho a on mi vyletel na rameno.
Postavil som sa a podišiel k oknu"jáj aká je len pekná naša zem však Ryo?"
Ten mi do vlasov torcha zadobal,usmail som sa a opať som sa vrátil k tým hrozným papierom.
Včera vám boli dopravené 10 krabíc kunaiv a 10 shurikenov.To takéto nudné papíere sa budu vybaovať pomyslel som si.
Ubehol už nejaký čas a stále toho bolo vela a vela dokonca Ryo prebehával s jednej strany na druhu a povádaval mi papere a odnášal.
"Jáj ešte že teba mám ty si to jediné čo mi zostalo".Pohladil som ho a on mi vyletel na rameno.
Postavil som sa a podišiel k oknu"jáj aká je len pekná naša zem však Ryo?"
Ten mi do vlasov torcha zadobal,usmail som sa a opať som sa vrátil k tým hrozným papierom.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem ke kanceláři zaklepal na dveře nikdo neotvíral. Nechal jsem tam vzkaz
(presun)
- Spoiler:
- Dobrý den Raikage mám pro vás duležité informace .Objevil jsem novou organizaci nepodařilo se mi zistit jak se menuje,ale jejích cílem je posbírat všechny bijuu.Prozatím nemají ani jednoho ale jen abyste věděl.
Prozatím bych to nebral jako važnou hrozbu.
Shi Yao.Tokebutsu jounin
(presun)
Anonymní- Anonymní
Procházela jsem se před kanceláří, ruce jako vždy za zády.
Nejraději bych se tvářila, že tam vůbec nejsem, ale pro dnešní den zvítězila zvědavost. Koneckonců oba jsme s bratrem byly Geniny a já se toužila učit.
Zaklepala jsem na dveře a čekala, jestli někdo bude tam nebo jestli se budu muset vydat na společné velitelství. Tam se mi ale příliš nechtělo. Na můj vkus se tam objevovalo příliš mnoho lidí.
Nejraději bych se tvářila, že tam vůbec nejsem, ale pro dnešní den zvítězila zvědavost. Koneckonců oba jsme s bratrem byly Geniny a já se toužila učit.
Zaklepala jsem na dveře a čekala, jestli někdo bude tam nebo jestli se budu muset vydat na společné velitelství. Tam se mi ale příliš nechtělo. Na můj vkus se tam objevovalo příliš mnoho lidí.
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Papierovania už som mal plné zuby nepredstavoval som si že to bude až taká nuda.
Obehlo niekolko dní a ja som stále sedel len pri tych papieroch a furt sa točilo to isté do okola papiere a spánok.
Niečo vletelo do kancelárie a postavil som sa podišiel k tomu.
Ponaťahoval som sa zobral som list otvoril ho a prečítal som si ho,ah takže opať začalo niečo nové prečo si aspon chvílu nemožu dať ty nukeinovia alebo zlí shinobi pokoj no ked zatial nič nehorzí nemá cenu sa o to starať.
Došiel som ku stolu otvoril šuflík a schoval tam papier sadol som si za stol a pokračoval v papieroch naštastie ich už nebolo tolko a ja som cítil ako sa blíži koniec.
Po niekolich hodinách som skončil a na stole ostalo asi len 5 paierov nad ktorými som tuho zaspal.
Započul som klopanie zlakol som sa a prudko som zdvyhol hlavu"čo je? čo sa deje? dalej".
Povedal som a neprebraný som točil hlavou bol som tak pričapený k tým papierom že som mal jeden nalepený cez tvár.
Obehlo niekolko dní a ja som stále sedel len pri tych papieroch a furt sa točilo to isté do okola papiere a spánok.
Niečo vletelo do kancelárie a postavil som sa podišiel k tomu.
Ponaťahoval som sa zobral som list otvoril ho a prečítal som si ho,ah takže opať začalo niečo nové prečo si aspon chvílu nemožu dať ty nukeinovia alebo zlí shinobi pokoj no ked zatial nič nehorzí nemá cenu sa o to starať.
Došiel som ku stolu otvoril šuflík a schoval tam papier sadol som si za stol a pokračoval v papieroch naštastie ich už nebolo tolko a ja som cítil ako sa blíži koniec.
Po niekolich hodinách som skončil a na stole ostalo asi len 5 paierov nad ktorými som tuho zaspal.
Započul som klopanie zlakol som sa a prudko som zdvyhol hlavu"čo je? čo sa deje? dalej".
Povedal som a neprebraný som točil hlavou bol som tak pričapený k tým papierom že som mal jeden nalepený cez tvár.
Anonymní- Anonymní
Pootevřela jsem dveře a na tváři vykouzlila co nejmilejší úsměv.
Dobře jsem viděla, že shinobi přede mnou musí mít těch papírů plné zuby.
"Konichiwa." ruce zůstávaly zkřížené za zády, tvářila jsem se nejistě.
Chvíli jsem přemýšlela, co říct.
"Já... Já... Já tu hledám svého senseie!" vypadlo to ze mne jen o chvíli dřív než jsem si byla jistá, že plácnu něco, čeho budu litovat.
"I když..." snažila jsem se to marně zachránit. "Ještě nevím, kdo to je."
Dobře jsem viděla, že shinobi přede mnou musí mít těch papírů plné zuby.
"Konichiwa." ruce zůstávaly zkřížené za zády, tvářila jsem se nejistě.
Chvíli jsem přemýšlela, co říct.
"Já... Já... Já tu hledám svého senseie!" vypadlo to ze mne jen o chvíli dřív než jsem si byla jistá, že plácnu něco, čeho budu litovat.
"I když..." snažila jsem se to marně zachránit. "Ještě nevím, kdo to je."
Rin Kagayaki- Jounin
Ešte chvílu som sa otáčal až som nakoniec započul nejaky detskenší hlas.
Spmaetal som sa a strhol som si papier s čela kde stálo.Raikage dakujeme za vašé služby mož..... ani som nedočítal a len som pokčil a vyhodil ah dalšia blbosť.
Otočil som sa smerom k dievčatku.
"Hm takže ty si ? a svojho senseia? už ti bol nejaky pridelený alebo nie ?"
Opýtal som sa je ja zývol si a natiahol si ruky jáj ešte že niekdo prišiel lebo by som tu nudou asi zomrel .
Spmaetal som sa a strhol som si papier s čela kde stálo.Raikage dakujeme za vašé služby mož..... ani som nedočítal a len som pokčil a vyhodil ah dalšia blbosť.
Otočil som sa smerom k dievčatku.
"Hm takže ty si ? a svojho senseia? už ti bol nejaky pridelený alebo nie ?"
Opýtal som sa je ja zývol si a natiahol si ruky jáj ešte že niekdo prišiel lebo by som tu nudou asi zomrel .
Anonymní- Anonymní
"Ne, žádného mi nepřidělili." konečně jsem se začínala cítit víc svá a z mého hlasu zmizel jistý dětský přízvuk, který se ještě objevoval, když jsem byla nervózní.
"Ale pocházím z klanu Tenmitsu, takže ovládám Černý blesk a tomu, koho mi přidělí určitě nebudu na obtíž..." teprve v té chvíli jsem si uvědomila, že bych se měla ještě představit.
"A jmenuji se Ikaros."
"Ale pocházím z klanu Tenmitsu, takže ovládám Černý blesk a tomu, koho mi přidělí určitě nebudu na obtíž..." teprve v té chvíli jsem si uvědomila, že bych se měla ještě představit.
"A jmenuji se Ikaros."
Rin Kagayaki- Jounin
Takže Ikaros vytiahol som si jej spis.
"Hm ako vidím tak si nová vychadzajuca s akadémie tak gratulujem a vitaj medzi nami Ikaros ja som ale neni Raikage len jeho zastupujuci pokila sa nevráti"
Hm pozeral som si jej spisi a premýšlal som no dobre usmial som sa"takže tvojím senseiom bude Michio Isas je celkom tvrdohlavý ale celkom vísť s as nim dá a vyhladať ho nemusíš on si nájde teba"
Pozrel som na stol a videl som že papiererovačky už naštastie skončili"tak dobre teraz sa spolu presunieme na tréningovu časť a niečo mi o sebe povieš poprípade mi ukážeš nejaké techniky aby som vedel či som ťa zadelil dobre a nemám ťa dať k niekomu inému teda ak suhlasíš".
Bol som zvedavý čo je zač nemienil som jej povedať že som to ja lebo by sa snažila zo všetkych síl lenže takto ked si bude mysleť že o nič nejde uvidíme ako sa bude chovať.
"Hm ako vidím tak si nová vychadzajuca s akadémie tak gratulujem a vitaj medzi nami Ikaros ja som ale neni Raikage len jeho zastupujuci pokila sa nevráti"
Hm pozeral som si jej spisi a premýšlal som no dobre usmial som sa"takže tvojím senseiom bude Michio Isas je celkom tvrdohlavý ale celkom vísť s as nim dá a vyhladať ho nemusíš on si nájde teba"
Pozrel som na stol a videl som že papiererovačky už naštastie skončili"tak dobre teraz sa spolu presunieme na tréningovu časť a niečo mi o sebe povieš poprípade mi ukážeš nejaké techniky aby som vedel či som ťa zadelil dobre a nemám ťa dať k niekomu inému teda ak suhlasíš".
Bol som zvedavý čo je zač nemienil som jej povedať že som to ja lebo by sa snažila zo všetkych síl lenže takto ked si bude mysleť že o nič nejde uvidíme ako sa bude chovať.
Anonymní- Anonymní
Zablesklo mi v očích.
"Arigato." teď jsem se z části uklidnila. "Ale... Já umím zatím kromě technik z akademie jen jednu techniku a ovládám Černý blesk..." pozorně jsem ho sledovala a čekala, jestli mu to nebude příliš vadit.
"Arigato." teď jsem se z části uklidnila. "Ale... Já umím zatím kromě technik z akademie jen jednu techniku a ovládám Černý blesk..." pozorně jsem ho sledovala a čekala, jestli mu to nebude příliš vadit.
Rin Kagayaki- Jounin
"Mne to nevadí vyšla si s akadémie a máš na to právo precaj sme nemohli od teba očakávať že tu hned prídeš s niečim velkým".
"A za druhé ja si len ako zastupujuci káge chcem preveriť či su tvoje schopnosti hodné na to dať ta do týmu a podla toho aj určovať misie a podobne"
No som zvedavý či sa stane mojou študentkou hm zatial je pravda že ešte nikdo u mna skušu nespravil aj ked boli len 2 no aj tak uvidíme.
"A za druhé ja si len ako zastupujuci káge chcem preveriť či su tvoje schopnosti hodné na to dať ta do týmu a podla toho aj určovať misie a podobne"
No som zvedavý či sa stane mojou študentkou hm zatial je pravda že ešte nikdo u mna skušu nespravil aj ked boli len 2 no aj tak uvidíme.
Anonymní- Anonymní
Kývla jsem a pousmála jsem se.
"Dobře... Doufám, že budu dost dobrá." znovu jsem vycouvala ze dveří a čekala, až vyjde i on, abysme mohli začít s tréninkem. Nebo spíše se zkouškou.
"Dobře... Doufám, že budu dost dobrá." znovu jsem vycouvala ze dveří a čekala, až vyjde i on, abysme mohli začít s tréninkem. Nebo spíše se zkouškou.
Rin Kagayaki- Jounin
"No to už je na tebe či sa budeš snažiť".
Pomali som sa postavil a vkročil ku dverám zamkol som sza nami a spolu sme kráčali preč.
(presun 2)
Pomali som sa postavil a vkročil ku dverám zamkol som sza nami a spolu sme kráčali preč.
(presun 2)
Anonymní- Anonymní
--Zaklopal som na dvere--
Kurzivá (V hlave)
Dúfam že ma tu aspoň niekto privíta, dnes je ale naozaj nudný deň
Kurzivá (V hlave)
Dúfam že ma tu aspoň niekto privíta, dnes je ale naozaj nudný deň
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem ke kanceláři a zaklepal na dveře."Doufám že někdo dojde brzo musím jít zkontrolovat jak je na tom sestra."řekl jsem si pro sebe a potom čekal .
Douchuu Nagano- Počet príspevkov : 162
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Nagano
Ryo vletel do kancelárie cez okno a pristál na stole kde pocupkával a pochodoval.
Ked sa vrátil s letu poslal som ho do kancelárie aby to tam strážil a poprípade vyzval niekoho keby vstupil.
Ked bolo prvé klopkanie nepočul nič pretože tvrdo spal, no pri druhom začal nervozne poletovať po miestnosti a škriekať na všetký strany.
Ked sa vrátil s letu poslal som ho do kancelárie aby to tam strážil a poprípade vyzval niekoho keby vstupil.
Ked bolo prvé klopkanie nepočul nič pretože tvrdo spal, no pri druhom začal nervozne poletovať po miestnosti a škriekať na všetký strany.
Anonymní- Anonymní
moc mě to čekání nebavilo tak sem se rozhodl že zaklepu ještě jednou a trochu víc.Potom jsem čekal na odpověď.
Shinobi
Klopanie Ryo počul lenže ked nepatril medzi vtákov ktorý hovorili rozhodol sa to spraviť ináč aby vedel človek za dverami že ma vstupiť.
Podišiel k dverám a začal zobákom ťukať do klučky potom odletel preč a vrátil sa k stolu.
Podišiel k dverám a začal zobákom ťukať do klučky potom odletel preč a vrátil sa k stolu.
Anonymní- Anonymní
"Hmmm divné."Vstoupil jsem dovnitř abych se podíval co to bylo a jediné co sem viděl byl pták co byl na stole."To si byl ty?"zeptal jsem se a usmál se na něj.
Shinobi
Ryo začal pokrucovať hlavou sice nevedel hovoriť ale v takých sutiáciach vedel ako sa chovať.
Zohol zobák ku stolu a začal morzeovkou vyťukávač slová.
"Ty si tu asi kvoli Raikagemu ten tu neni no moj pán ho zastupuje išiel trénovať s nejakou kunoichi ked chceš s ním hovoriť mal by si sa vydať tam"
Ryo odelil hlavu od stola a vzletel na chlapcové rameno.
Zohol zobák ku stolu a začal morzeovkou vyťukávač slová.
"Ty si tu asi kvoli Raikagemu ten tu neni no moj pán ho zastupuje išiel trénovať s nejakou kunoichi ked chceš s ním hovoriť mal by si sa vydať tam"
Ryo odelil hlavu od stola a vzletel na chlapcové rameno.
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 10 z 27
Povolení tohoto fóra: