Kancelář Raikageho
+11
Makoto
Akasuna no Ruki
Tatsuo Reigi
Douchuu Nagano
Rin Kagayaki
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
Ayame Takahashi
Raidon
Noriko Kana
Kin Yuki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 11 z 27
Strana 11 z 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Kancelář Raikageho
First topic message reminder :
- Raikage:
Shodai Raikage -
Nidaime Raikage
Sandaime Raikage
Yondaime Raikage - Ei
Godaime Raikage - Orion
Rokudaime Raikage - Everest
Nanadaime Raikage - Rin Kagayaki
Hachidaime Raikage - Kumo no Raidon
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Raikageho
"Dobrá děkuju."když mi přistál na rameni pohladil jsem ho na hlavě"Hodnej ptáček."a potom jsem se vydal pryč.(přesun)
Douchuu Nagano- Počet príspevkov : 162
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Nagano
(klon)
Prišiel som do kancelárie Raikageho pretoťe mi bolo oznamené že tu ešte niekdo ostal.
Pred kanceláriu stál nejaký chlapec takže sa to potvdilo prišiel som k nemu"potrebuješ niečo?"
Spýtal som sa ho a pohladom si obzeral chlapca
Prišiel som do kancelárie Raikageho pretoťe mi bolo oznamené že tu ešte niekdo ostal.
Pred kanceláriu stál nejaký chlapec takže sa to potvdilo prišiel som k nemu"potrebuješ niečo?"
Spýtal som sa ho a pohladom si obzeral chlapca
Anonymní- Anonymní
Došli jsem sem a já šel zaklepat na dveře jestli tu někdo je.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Byl jsem úplně spocenej a moje chakra si více méně dělala co chtěla."Co to sakra je?"Nemohl jsem jí na nic soustředit a tak jsem se posadil na lavičku,který byla před kanceláři Raikageho"Jdi tam raději sám jo?"
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
když jsem čekal všiml jsem si že Rukimu není nejlíp"Co s tebou je?"
Shinobi
(klon)
Pred kancelariou som stal a pozeral sa na toho chlapca no ked v tom prišli iní shinobi.
"Ehm prajete si?opýtal som sa ich kludným hlasom
Pred kancelariou som stal a pozeral sa na toho chlapca no ked v tom prišli iní shinobi.
"Ehm prajete si?opýtal som sa ich kludným hlasom
Anonymní- Anonymní
Nevím není mi dobře.Nedokážu kontroloval svou chakru jako by se tu nějak zbláznila,něco jí musí narušovat"Chytl jsem se za hlavu a mačkal ju,protože mě bolela jak blázen.
(A v reálu taky xD )
(A v reálu taky xD )
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"Přeji si vidět Raikageho"řekl jsem a stále jsem byl klidný.Potom jsem se otočil na Rukiho "Ještě to vydrž"
Shinobi
(klon)
"Ospraveldnuej sa ale Raikage tu neni odošiel neikam som jeho zástupca ak niečo potrebujete skusim vám pomocť"
"Ospraveldnuej sa ale Raikage tu neni odošiel neikam som jeho zástupca ak niečo potrebujete skusim vám pomocť"
Anonymní- Anonymní
"Možná by jste mi mohl pomoct"otočil jsem se na rukiho a řekl" vydrž chvíli tady hned jsem zpět."Potom jsem vstoupil do kanceláře.
Shinobi
(klon)
Vošiel som tak isto do kancelárie a zavrel za nami dvere."Tak s čim by som ti mohol pomocť"
"Ale najrv myslím že by si s amohol predstaviť a povedať odkial si"povedal som na mladíka.
"A sadni si ja nekusnem zatial"povedal som skludným hlasom a sadol som si aj ja
Vošiel som tak isto do kancelárie a zavrel za nami dvere."Tak s čim by som ti mohol pomocť"
"Ale najrv myslím že by si s amohol predstaviť a povedať odkial si"povedal som na mladíka.
"A sadni si ja nekusnem zatial"povedal som skludným hlasom a sadol som si aj ja
Anonymní- Anonymní
Posadil jsem se a řekl jsem svoje jméno."Tatsuo Reigi a odkud jsem to sám vlastně nevím."podíval jsem se na něj a mile se usmál.
Shinobi
(klon)
Nevedel som prečo ale to meno mi niečo hovorilo len nejak som si nemohol rospomenuť.
"Hovoríš Reigi ale to by znamenalo že si"ostal som mlčky sedeť.
Nevedel som prečo ale to meno mi niečo hovorilo len nejak som si nemohol rospomenuť.
"Hovoríš Reigi ale to by znamenalo že si"ostal som mlčky sedeť.
Anonymní- Anonymní
"Že jsem co?"řekl jsem."Sám bych totiž rád věděl kdo jsem."stále jsem byl ledově klidný jak je to u mě zvykem.
Shinobi
(klon)
"Nemyslím že ja som ten pravý kdo by ti to mal povedať ale viem aké to je nevedieť o sebe"
"Pokial sa nemýlim tak klan Reigi pochádzal odtialto s Kumogakure"
Mlčky som sa opre do zadu ah že by začali opať nove problémy povedal som si pre seba určite tento chlapec nebude veriť ani nič a ani sa mu nečudujem.
"Nemyslím že ja som ten pravý kdo by ti to mal povedať ale viem aké to je nevedieť o sebe"
"Pokial sa nemýlim tak klan Reigi pochádzal odtialto s Kumogakure"
Mlčky som sa opre do zadu ah že by začali opať nove problémy povedal som si pre seba určite tento chlapec nebude veriť ani nič a ani sa mu nečudujem.
Anonymní- Anonymní
"Takže je to jak jsem si myslel vtom případě chci vědět co se smím klanem stalo a jestli neznáš odpověd tak přede mě okamžitě dověď Raikageho a at mi to řekne on."Klid ze mě pomaličku mizel a nahrazoval ho vztek.
Shinobi
(klon)
"Uprimne neviem čo sa s tvojim klanom stalo ale neni od teba slušné tu na mna tak to vyskakovať aj ked si neviem predstaviť čo to pre teba je ale i tak"
"Chovaj sa tu slušne ja sám neviem kam Raikage odišiel no mal by tu byť čoskoro a takže sa zatial možete aj s priatelom u nás zabývať"
Povedal osm zatial s kludom v hlase pre toho chlapca to musela byť pohroma.
"Uprimne neviem čo sa s tvojim klanom stalo ale neni od teba slušné tu na mna tak to vyskakovať aj ked si neviem predstaviť čo to pre teba je ale i tak"
"Chovaj sa tu slušne ja sám neviem kam Raikage odišiel no mal by tu byť čoskoro a takže sa zatial možete aj s priatelom u nás zabývať"
Povedal osm zatial s kludom v hlase pre toho chlapca to musela byť pohroma.
Anonymní- Anonymní
Zase jsem se uklidnil."Dobrá jestli se mohu zeptat kdo je tady teď Raikage?"
Shinobi
(klon)
"Terajším Raikage je Raidon neviem či o tvojom klane bude niečo vedeť a ani kedy sa vráti"
"Ale Kumo je vám k dispozicií pokial ide o niečo"ah to su len problémi za problémi.
"Terajším Raikage je Raidon neviem či o tvojom klane bude niečo vedeť a ani kedy sa vráti"
"Ale Kumo je vám k dispozicií pokial ide o niečo"ah to su len problémi za problémi.
Anonymní- Anonymní
"Vtom případě by jsme rád nějaké ubytování pro mého přítele a pro mě.A jakmile se Raikage vrátí chtěl bych aby pro mě někdo přišel jestli to je možné."když jsem tohle dořekl postavil jsem se abych se podíval dveřmi kde jsem viděl že Ruki leží na sedačce a pořád se drží za hlavu asi mu vážně bylo zle."A nebo raději zůstaneme tady před kanceláří."
Shinobi
(klon)
"Neviem ale zda sa mi docela hlupe keby ste tu sotalo len ta sedeť a može to byť aj dlhšia doba"
"Lepšie by bolo keby ste s aobidvaja ubytovali a ked príde Kage tak vam dam ja osobne vedieť"povedal som na chlapca.
Ah toto su len problémi za problémami no nevadí aj tak ma to zaujma .
"Neviem ale zda sa mi docela hlupe keby ste tu sotalo len ta sedeť a može to byť aj dlhšia doba"
"Lepšie by bolo keby ste s aobidvaja ubytovali a ked príde Kage tak vam dam ja osobne vedieť"povedal som na chlapca.
Ah toto su len problémi za problémami no nevadí aj tak ma to zaujma .
Anonymní- Anonymní
"Dobrá kde se máme ubytovat?"po chvíli jsem ještě dodal."Chtěl bych se podívat do záznamů jestli je tady někdo máte jestli tam něco nenajdu."
Shinobi
(klon)
"Možete sa ubytovať"popísal som mu kde a cestu.
"Je mi luto ale to až na schvalenie Raikage bohužial" povedal osm normalnym tonom a nič viac nerobil.
"Možete sa ubytovať"popísal som mu kde a cestu.
"Je mi luto ale to až na schvalenie Raikage bohužial" povedal osm normalnym tonom a nič viac nerobil.
Anonymní- Anonymní
"Dobrá"Přišel jsem k Rukimu a zvedl jsem ho potom jsem šel tam kde nám řekl že se máme ubytovat.
Shinobi
Znovu jsme sem došel a zaklepal na dveře.
Shinobi
Strana 11 z 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 11 z 27
Povolení tohoto fóra: