Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters

Strana 3 z 22 Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next

Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 31 Aug - 18:57

First topic message reminder :

,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 15:50

Rychle se vzpamatovali, to se musí nechat. No, zvýšili level, tím pádem musím i já. Shugohakke by možná prorazili, teď už musím jít do Kaitenu. Jsou dotěrní jak vosy.

- Stránka 3 Nejishippu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Fri 2 Sep - 15:56

Kaiten bol očakávaný ešte predtým preto som odrazil od seba Rongua no ja už som len tak tak dotočil tsuugu a vrazil som do Kaitenu čo ma odhodil .
Zabrzdil som sa no šlo to už tažšie .
Cítil som že som sa tým aj zranil no vedel som že keď poľavým a dám jej oddychu tak to nepôjde ako som sa ja ešte spametával Rongu z vrchu zaútočil tsuugou .
Z hora by mal byť kaiten najslabší teda to som si myslel ja .
No ale nenechal som ho útočit samého ja som použil zasa útok podobný gatenge .
 - Stránka 3 Gatenga
Útočil som aj ja preto lebo som vedel že keby Rongu šiel sám tak by ho vyblokovala .
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Počet príspevkov : 1913

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Akatsuchi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 16:03

vzdychla jsem si a jen na ně znudeně koukala..pak se postavila a začala běhat

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 16:03

Díky byakuganu jsem viděla co se na mě chystá. Bohužel vymyslet proti tomu něco v té rychlosti byl tvrdší oříšek. Zastavila jsem tedy Kaiten a natáhla dlaň směrem k nebi.
"Hakke Kusho."

- Stránka 3 Przdndla

Tím jsem se pokusila Rongua odhodit, aby na mě nemohl. Proti Ryuujimu už jsem nic moc nestihla, tak tak jsem se kryla a jeho náraz mě odhodil. Dopadla jsem na záda a pokoušela se co nejrychleji vstát. S vyraženým dechem to bylo dost obtížné.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Fri 2 Sep - 16:08

Ja som teraz už v útoku nepokračoval zasa nechcel som jej ublížiť .
No nečakal som že nechá mňa preraziť a Rongua odhodí čakal som to naopak no tak ale nie všetky plány mi vychádzali .
"Ako v pohode ?"
Zvolal som smerom k nej zatiaľ som sa ja vyliečil .
Rongu dobehol ku mňe žeby som vyliečil aj jeho no bolo vidieť že keď som liečil seba boli v tom aj plamene na seba som sa nemusel tak sústrediť .
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 16:12

Se smíchem jsem se postavila.
"V klidu. Schytala jsem už horší rány. Ale dali jste mi zabrat." pravila jsem a trochu se protáhla. To bude pár modřin, ale jinak v pohodě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Fri 2 Sep - 16:16

Usmial som sa .
"No myslím že to stačí ale aj tak si vyhrala ... keď si to tak zoberiem dokopy som aj z Ronguom schytal 3 či 4 rany možno viac no a ty až jednu ale naozaj si taká dobrá ako som si myslel to musím uznať ."
Po chvíli som dodal .
"Len sa divím že mi neletel Juuken ."
Rongu už bol v svojej psej podobe a po tom čo som vyliečil aj jeho sa niekam sa presunul k stromom .
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 16:22

"Nic zvláštního. Když celý život neděláš nic jiného než taijutsu, naučíš se. Navíc náš klan má hodně dobrou obranu. Ale když koupím ránu, těžko se z toho vzpamatovávám. A juuken během cvičných soubojů moc nepoužívám, mohlo by to dopadnout hůř než jsem měla v úmyslu. Nicméně vy dva jste opravdu skvělí a dobře sehraní."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Fri 2 Sep - 16:26

"Ďakujem ... to rád počujem ."
Odpovedal som no potom sa môj úsmevom nakoniec vytratil možno ostal len taký jemný .
"Tak ja som sa tiež zameral na Taijutsu ale aj tak ho radšej kombinujem z ninjutsu vlastne z ohňom vie to dobre posíliť aj zrýchliť .
No ale práveže inak ja som aj tak trochu chcel ten Juuken niečo som naňho mal ale akosi som to nemohol predviesť no ale je pravda že nieje tam zas veľká šanca že by sa mi to podarilo takže nakoniec je to asi lepšie .
Umm inak akože to ide s týmom ?"
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 16:32

Při zmínce o ohni jsem se nepatrně ošívala. Ještě pořád jsem se ho nepřestala úplně bát od té jisté nehody.
"Někdy mi můžeš předvést co jsi na ten juuken měl. Docela by mě to zajímalo." pousmála jsem se. Jednou mě naštval jistý týpek, kterému jsem pracně blokovala čakru, načež mi řekl, že ji k boji nepotřebuje. To je snad zatím jediná obrana, se kterou jsem měla problém...
"Co se týmu týče, Katashi je opravdu pilný student a dělá mi radost, ti zbylí dva se ukázali jen dvakrát, takže je nemůžu posoudit. A tady Akimi je moje nová studentka a zatím vypadá sympaticky. Jak je to vlastně s tvým týmem, koho tam máte?" už se v tom vůbec nevyznám, po všech těch změnách...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Fri 2 Sep - 16:36

"Tak moja učitelka mala byť za tieto dva roky Naomi no lenže tomu som sa akosi ja sám vyhýbal .
Normálne kedysi ma trénovala Arashi či Ashi .
No ale teraz ako to bude neviem lebo včera som bol povýšený na Tokubetsu Jounina po jednej misii v Amegakure .
Na to by som sa mal asi opýtať ako to teraz bude .
Inak je tažké niekoho učiť ?"

To posledné som sa opýtal preto lebo by som niekedy do budúcna mal ďalej šíriť techniky klanu Inuzuka .
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 16:41

Trochu jsem se uchechtla.
"Naomi je sice svérázná, ale naučila jsem se toho od ní dost." především to, že příliš saké škodí... Ehm.
"Co se týče učení... záleží na studentech. Nejlépe by mi vyhovovali Hyuugové, takže naplnit program těch ostatních je někdy složité. Ale dá se na to zvyknout. Já jim můžu dát základy, naučit je něco z taijutsu, popřípadě pracovat s čakrou. Oni musí prokázat trochu samostatnosti a naučit se zbytek ze svitků. Nemám příliš jutsu, která bych mohla předávat dál. Ale až jednou budeš mít svůj tým, určitě se ti to bude zamlouvat." sarkasticky jsem se pousmála. Napřed jsem myslela že to bude otrava, ale manipulovat s lidmi a občas je vodit za nos, není vůbec špatné.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Fri 2 Sep - 16:45

"No tak to si zasa nemyslím ... niesom typ čo veľmi ľudí vystojí no ale už som sa ich naučil snášať .
Ale tak na Hyuugov som si už zvykol takže aspoň takto si rád pokecám ak to potom bude potom možné .
Tak ja teda ešte raz ďakujem ale už pôjdem tak maj sa Mikomi san .
No a ešte nech sa teda darí !"

Hneď ako som to dopovedal som nakoniec zmizol.
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 16:48

"Rádo se stalo, měj se." mávla jsem na pozdrav a uvelebila se ve stínu jednoho ze stromů.
V tomhle je jak já. Taky jsem si myslela jak budu lidi nesnášet, ale když si člověk zvykne i na smrt... A když si i na té nejnepříjemnější věci umíte najít pozitiva... No, dost fantaziií...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 17:09

S výkřikem padnu k zemi, ale už jsem se konečně naučila padat bezpečně na nohy, a tak se můj vzhled začíná srovnávat. Podívám se vzhůru a zjistím, že zásek od kunaie už je jen několik metrů pod korunou vysokého stromu.
"Taky si sensei mohla vybrat menší strom," povzdechnu si pro sebe, ale znovu se nadechnu, soustředím svou chakru a vyrazím... Když postoupím přes jednodušší úkoly, dostanu konečně příležitost naučit se i nová jutsu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 17:42

doběhala jsem a čla za mikomi.....změnila jsem se do kočičí formy a začala se jí otírat o nohy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 18:10

"Sensei?" otáčím hlavou a hledám svého mistra z výšky koruny stromu, kam se mi konečně podařilo vyšplhat. Konečně. Už se těším, co se budu učit dál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 18:18

Poškrábala jsem Lízu za uchem a poté zatleskala své nejtalentovanější studentce. Pravděpodobně.
"Gratuluji, zvádla jsi to opravdu rychle. Pro dnešek máš volno a zítra budeme pokračovat s tréninkem čakry." a možná si vyzkouším i její reflexy...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 18:59

Probudil jsem se pod stromem a podíval se kolem sebe. Nějak se to tu zaplnilo. o kousek dále jsem uviděl Mikomi. Kdyby se mi chtělo stávat, tak jí to řeknu z blízka. ,,Ehm Mikomi. Máme misi. Já, ty, Akiyuu, Shijin a popřípádně i Naomi pokud ji najdeme." Řekl jsem a pohledem jsem směřoval do nebe.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 20:06

Bohužel jsem se ze zamyšlení musela vrátit do reality.
"Misi? Kdy přesně začíná a o co půjde? Pokusím se tedy ještě někoho sehnat, pokud je potkám."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 20:22

,,Máme jít do Amegakure a zneškodnit hlavního vůdce, takže Hanzou Salamandr. Doufám, že víš kdo to je." Otočil jsem hlavu a podíval se na ni. ,,No, a měli by jsme vyjít co nejdříve, ale nejdříve to musíme poskládat."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Sep - 20:34

Kývla jsem hlavou. Bohužel vím kdo to je.
"Pokusím se Shijin a Naomi sehnat. Zítra už na tu misi opravdu vyrazíme. Děkuju za informaci." pravila jsem a rozeběhla se pátrat po ostatních.
Přesun.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 3 Sep - 7:19

,,Dobrá. Tak zatím." Já si mezitím lehl opět na záda a díval se do nebe.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 3 Sep - 13:43

Konečně jsem dnes jakžtakž ovládla svou novou papírovou techniku Kami Shuriken a je načase si pořádně zacvičit.
Sensei, zdá se, na mě pro dnešek zapomněla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 3 Sep - 15:10

Přišla jsem do tréninkových prostor a rozhlédla se kolem. Před misí si nejsem jistá kolik času ještě mám, ale snad stihnu vysvětlit Akimi alespoň základy.
"Akimi? Chceš se naučit něco nového?" zavolala jsem na ni.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 3 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 22 Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next

Povolení tohoto fóra: