+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 12 z 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Re:
First topic message reminder :
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Sorry nemám čas. Du se pořádně vyspat.A nadřazená osoba mi nic neříká a slušné vychování taky ne."o krok jsem ustoupil a udělal jsem pečet"Jinton: Mueishō" a byl jsem prič. Schoval jsem se HODNĚ DALEKO O NÍ
Anonymní- Anonymní
Re:
"Vrrr...." cítila jsem, jak jsem s sebou trhla.
Student nebo ne, zabiju ho.
Naklonila jsem hlavu na stranu.
Hokage-sama omlouvám se. Ne, já nemám s jeho smrtí vůbec nic společného. Ne, tok chakry se mu zastavil úplně sám. Jistěže z toho srázu spadnul sám...
Student nebo ne, zabiju ho.
Naklonila jsem hlavu na stranu.
Hokage-sama omlouvám se. Ne, já nemám s jeho smrtí vůbec nic společného. Ne, tok chakry se mu zastavil úplně sám. Jistěže z toho srázu spadnul sám...
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
"Když nespadne ze srázu, může skočit z mostu a utopit se, to vyjde na stejno." pokrčila jsem rameny a začala se tvářit neutrálně, i když kdo mne znal věděl, že to ve mě vře.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
"Umm mala by si sa ukľudniť nestojí ti za to aby si sa nahnevala nie ?
Predsa len je aspoň vidieť že na má 15 vôbec asi nerozmýšľa tak ako by mal no ale napr predomnou ale rešpekt má ."
Predsa len je aspoň vidieť že na má 15 vôbec asi nerozmýšľa tak ako by mal no ale napr predomnou ale rešpekt má ."
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Re:
"Výborně, klidně ho přenechám ve tvé péči, může být tvůj žák. Já ho nechci." odříkávala jsem jednotlivá slova neutrálně jako předem naučenou básničku. S tím rozdílem, že na intonaci mi nezbyl čas ani chuť.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
"Ale nóó Shijin sama ... predsa len ťa len tak toto nemôže zobrať nie ?
A prepáč ale nie nechcem ho učiť ja už mám svojého žiaka a som aj tak len Tokubetsu Jounin a ty už si plnohodnotnáá Jouninka "
A prepáč ale nie nechcem ho učiť ja už mám svojého žiaka a som aj tak len Tokubetsu Jounin a ty už si plnohodnotnáá Jouninka "
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Re:
"Ahoj Ryuuji."Zamával jsem na něj z větve blízkého stromu. "Ale to tak sensei nebuďte naštvaná že jste mě nechytla."
Anonymní- Anonymní
Re:
Zhluboka jsem se nadechla.
Věděla jsem o něm od chvíle kdy se tak blízko objevil.
"Je pod mou úroveň chytat vlastního žáka, i když je takové pako, že místo tréninku utíká."
Věděla jsem o něm od chvíle kdy se tak blízko objevil.
"Je pod mou úroveň chytat vlastního žáka, i když je takové pako, že místo tréninku utíká."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
"To není trenink jít proti Hyugovi" usmal jsem se"Jinton: Mueishō" a objevil se u ní.
Anonymní- Anonymní
Re:
Sledovala jsem pozorně jeho pohyby.
Byla jsem o dost rychlejší. Teď jsem přesně vysledovala jeho pohyb a jakmile se objevil u mě, Juukenem jsem ho bez jakýchkoli výčitek zasáhla do břicha.
"Proti mistru, baka."
Byla jsem o dost rychlejší. Teď jsem přesně vysledovala jeho pohyb a jakmile se objevil u mě, Juukenem jsem ho bez jakýchkoli výčitek zasáhla do břicha.
"Proti mistru, baka."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Zastavila jsem mu chakru, takže mu na chvíli mohlo připadat, jako kdyby byl mimo.
Zjevně ho to zmátlo a zasáhlo to jeho ego natolik, že si myslel, že je mrtvý. Frustrovaně jsem povzdechla, vyléčila ho a nechala ho tam sedět dokod se nevzpamatuje. Díky té "zmatenosti" mohl pro mě za mě třeba skočit z mostu, zatímco já pomalu zamířila pryč.
(Přesun)
Zjevně ho to zmátlo a zasáhlo to jeho ego natolik, že si myslel, že je mrtvý. Frustrovaně jsem povzdechla, vyléčila ho a nechala ho tam sedět dokod se nevzpamatuje. Díky té "zmatenosti" mohl pro mě za mě třeba skočit z mostu, zatímco já pomalu zamířila pryč.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Ale nevšimla si že mi poškodila vnitřní orgány já se udusil vlastní krví na kousek svitku jsem napsal
- Spoiler:
- Proč sensei
Anonymní- Anonymní
Re:
Na rameni mu seděla oje chakrová vrána, která léčila. Samozřejmě, že svého studenta by léta cvičená Hyuuga nezasáhla smrtelně. Drobný detail doléčila a pro jistotu zůstala, kdyby měl ještě sebevražedené sklony. Chlapec se nám po chvíli probudil naprosto dezorientovaný a neschopný jakýchkoli Jutsu. Mohl maximálně v návalu zlosti skočit ze srázu XD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Ovšem její junken v kombinaci s tajemnou silou náramku mi spůsobil zástavu srdce (na mistě mrtví nic nepomůže) a v rune držel svitek kde se pta shijin proč mu to udělala kamen v náramku se roztřístil a hlava mu klesla už mu nic nepomůže
Anonymní- Anonymní
Re:
Zástava srdce se díky chakrové vráně, která mu do něj právě vlévala sílu v pravidelném rytmu nekonala.
(Spáchej sebevraždu, když chceš, ale mě svou blbost na krk neházej, hai? )
(Spáchej sebevraždu, když chceš, ale mě svou blbost na krk neházej, hai? )
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Líza únavou omdlela tak jsem jí vzala do náruče a poamlu odcházela...když jsem došla k Shijin "čau Shijin"
Anonymní- Anonymní
Re:
Otočila jsem se.
"Naomi-sensei! Ráda vás vidím!" pousmála jsem se jejím směrem a pohled mi sklouzl k Líze.
Doufám, že se mnou to jako s Geninem bylo k vydržení.. Nepáchala jsem sebevraždy a nesmyslnými plány nepřiváděla lidi okolo sebe k šílenství.
"Naomi-sensei! Ráda vás vidím!" pousmála jsem se jejím směrem a pohled mi sklouzl k Líze.
Doufám, že se mnou to jako s Geninem bylo k vydržení.. Nepáchala jsem sebevraždy a nesmyslnými plány nepřiváděla lidi okolo sebe k šílenství.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Hodila jsem zvláštní pohled ke svému studentu.
"Dostala jsem na starost Genina, který se chová arogantně, tyká mi, doporučuje mi větší výstřih a pak jednou dostane Juukenem a málem mi tu zemře." kysele jsem se ušklíbla.
"Dostala jsem na starost Genina, který se chová arogantně, tyká mi, doporučuje mi větší výstřih a pak jednou dostane Juukenem a málem mi tu zemře." kysele jsem se ušklíbla.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 12 z 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Povolení tohoto fóra: