+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 2 z 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Re:
First topic message reminder :
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Dobehol som svojho psa a mieril som k svoju miestu kde som trénoval no ako som šiel fúkal vietor tak že som cítil že tam už niekto je .
Preto mi nedalo a šiel som to omrknúť Rongu sa plížil za mnou .
Hyuuga ? Umm nieje to náhodou sestra Shijin ?
Ona ak ma pamäť neklame by mala byť už Jouninka a určite je dobrá na Taijutsu .
Kto vie či by sa jej chcelo ísť trénovať lenže ... ktože to je okolo nej ?
Jej študentky ?
No to asi nevýde ale keď sa slušne opýtam nič za to nedám ne ?
Tak sa ti budem smiať až dopadneš zle ...
Oni to čuť nebudú .
Ale ty hej ... a to je hlavné !
Iba vieš človeka zdeprimovať .
Oto ide ... (diabolský smiech )
Ten smiech ti nejde .
Zrazu zmlkol .
A ja som sedel radšej na strome a pozorne som ich zatiaľ len pozoroval .
Ako keby som cítil mačku ....
Dýchaš si pod nos .
Hej ! nerýp !
Zoskočil som a zamieril som k nim .
"Zdravíím ... "
Zvolal som smerom k nim .
Rongu sa akosi viac držal v zadu .
Preto mi nedalo a šiel som to omrknúť Rongu sa plížil za mnou .
Hyuuga ? Umm nieje to náhodou sestra Shijin ?
Ona ak ma pamäť neklame by mala byť už Jouninka a určite je dobrá na Taijutsu .
Kto vie či by sa jej chcelo ísť trénovať lenže ... ktože to je okolo nej ?
Jej študentky ?
No to asi nevýde ale keď sa slušne opýtam nič za to nedám ne ?
Tak sa ti budem smiať až dopadneš zle ...
Oni to čuť nebudú .
Ale ty hej ... a to je hlavné !
Iba vieš človeka zdeprimovať .
Oto ide ... (diabolský smiech )
Ten smiech ti nejde .
Zrazu zmlkol .
A ja som sedel radšej na strome a pozorne som ich zatiaľ len pozoroval .
Ako keby som cítil mačku ....
Dýchaš si pod nos .
Hej ! nerýp !
Zoskočil som a zamieril som k nim .
"Zdravíím ... "
Zvolal som smerom k nim .
Rongu sa akosi viac držal v zadu .
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Re:
(To pravé stvorení to teraz píše XD )
"Ehm kde ?
Jááj ja ... ehm už som si myslel že tu niekde vidíte niekoho ďalšieho lebo ma akosi škádli čuch lebo mačačinec je tu dosť cítiť ale aj tak ja som inak človek ."
Ohradil som sa pre istotu .
"Ehm kde ?
Jááj ja ... ehm už som si myslel že tu niekde vidíte niekoho ďalšieho lebo ma akosi škádli čuch lebo mačačinec je tu dosť cítiť ale aj tak ja som inak človek ."
Ohradil som sa pre istotu .
Shinobi
Re:
"U koček není pochyb, že jsou velmi, velmi rychlé..." zavzpomínala jsem na misi, která se právě týkala chytání kočky.
"A.. Zdravím." pousmála jsem se na nově příchozí. Nějak se to tu dnes plní...
"A.. Zdravím." pousmála jsem se na nově příchozí. Nějak se to tu dnes plní...
Anonymní- Anonymní
Re:
Ako ma obchádzala cítil som sa akosi nerzvózne bolo to také divné .
"Tak mám trochu spoločné z mačkami no stále som človek ."
Zasa som sa ohradil a pozrel som smerom k Mikomi .
"No chcel som sa vás opýtať že či náhodov teraz nemáte trochu času na zvyš .
"Tak mám trochu spoločné z mačkami no stále som človek ."
Zasa som sa ohradil a pozrel som smerom k Mikomi .
"No chcel som sa vás opýtať že či náhodov teraz nemáte trochu času na zvyš .
Shinobi
Re:
vlezla jsem mu rukou zezadu za oblečení a chitila ho za ocas (ten v zadu ! xD) "Něco víc že ?" výtězně jsem se usmála
Anonymní- Anonymní
Re:
"Myslím, že si můžeme tykat, jsme zhruba stejně staří. A ano, momentálně nemám žádné povinnosti a vypadá to, že mi zatím ani nic nehrozí. Takže čas mám, o co jde?"
Dneska je tu opravdu živo...
Dneska je tu opravdu živo...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak ak by vám ... teda ak by ti to nevadilo nešla by si si zatrénovať ale len na Taijutsu ."
Odpovedal som no v tom .
Som mnou škublo .
"Ehm ... mohla by si ma pustiť ?"
Opýtal som sa ešte milo nebol som rád keď mi niekto čahá na ocásek XD .
Odpovedal som no v tom .
Som mnou škublo .
"Ehm ... mohla by si ma pustiť ?"
Opýtal som sa ešte milo nebol som rád keď mi niekto čahá na ocásek XD .
Shinobi
Re:
změnila jsem se na kočku "taky si můžež šáhnou" vyplázla jsem svůj malinkatý jazyk a přešla k Mikomi
Anonymní- Anonymní
Re:
Ocásek som si natlačil k chrbte .
"Ehm nie netreba ... počkať ... ty si vážne mačka ?
Alebo je to len henge ?"
Zastrihal som ušami .
Zdalo sa mi to divné no neprekvapovalo ma to keďže aj ja sám som bol tak trochu mačka .
"Ehm nie netreba ... počkať ... ty si vážne mačka ?
Alebo je to len henge ?"
Zastrihal som ušami .
Zdalo sa mi to divné no neprekvapovalo ma to keďže aj ja sám som bol tak trochu mačka .
Shinobi
Re:
"Skoro!" zavísknu a seskočím, už jsem se dostala za polovinu výšky stromu, ale pořád ne a ne přijít na správnou velikost chakry a její proudění. Jak může, Mikomi-san, jen tak chodit bez rozeběhů? Tomu naprosto nerozumím.
"Alespoň si trochu odpočinu," řeknu si při pohledu na své omlácené tělo a sháním se po lahvi s vodou, zatímco nenápadně pozoruji nově příchozí.
"Alespoň si trochu odpočinu," řeknu si při pohledu na své omlácené tělo a sháním se po lahvi s vodou, zatímco nenápadně pozoruji nově příchozí.
Anonymní- Anonymní
Re:
Za hlavou mi sjela velká modrá kapka. Tak budeme si tu osahávat ocásky? Ještě že žádný nemám.
"S taijutsu není problém. Vlastně nic jiného neumím, takže ráda pomůžu." pravila jsem a seskočila ze stromu. Postavila jsem se zhruba doprostřed cvičiště, abych měla dost prostoru.
"Akimi, jen si odpočiň, když se příliš vyčerpáš, akorát si tím znemožníš další trénink." ušklíbla jsem se. Pak se bude týden zotavovat a nebude se smět ani pohnout.
"S taijutsu není problém. Vlastně nic jiného neumím, takže ráda pomůžu." pravila jsem a seskočila ze stromu. Postavila jsem se zhruba doprostřed cvičiště, abych měla dost prostoru.
"Akimi, jen si odpočiň, když se příliš vyčerpáš, akorát si tím znemožníš další trénink." ušklíbla jsem se. Pak se bude týden zotavovat a nebude se smět ani pohnout.
Anonymní- Anonymní
Re:
změnila jsme se do své lidské podovy...no oblečení bylo zase na zemi tak sjem se pro něj jen zohla a oblékla jsme se "Ano...jsem opravdu mačka"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak je pravda že z hyuugom sa veľmi merať na taijutsu nemôžem ale už som si trochu zvykol na váš štýl boja lebo docela často som trénoval z Shijin .
A najlepšie na Taijutsu sa dá aj tak zlepšiť len takto .
No a začneme teraz hneď ? "
Opýtal som sa .
A ako som očkom zazrel že je bez oblečenie len som sa pootočil .
"No je to aj cítiť ... ."
Odpovedal som zasa ale ani ma to zas tak nerozhodilo .
V poslednej dobe keď som chytal Rongu sa mi niečo také prihodilo veľa krát .
Nemáš sa za čo ním hnať u onsenu baka .
Kto vedel že tam je onsen ?!
A najlepšie na Taijutsu sa dá aj tak zlepšiť len takto .
No a začneme teraz hneď ? "
Opýtal som sa .
A ako som očkom zazrel že je bez oblečenie len som sa pootočil .
"No je to aj cítiť ... ."
Odpovedal som zasa ale ani ma to zas tak nerozhodilo .
V poslednej dobe keď som chytal Rongu sa mi niečo také prihodilo veľa krát .
Nemáš sa za čo ním hnať u onsenu baka .
Kto vedel že tam je onsen ?!
Shinobi
Re:
"Jistě, začít můžeme kdykoliv, já jsem připravená." uchechtla jsem se. Konečně si zase pořádně zatrénuju. I když pravda bez juukenu, ale ten už ani moc trénovat nepotřebuju... Jsem zvědavá...
Anonymní- Anonymní
Re:
Ku mne priskočil Rongu v mojej podobe .
"No neviem či som sa zmienil ale na taijutsu je spolu so mnou aj Rongu lebo používám techniky klanu inuzuka ."
Dodal som a obaja sme prešli na 4 nohy a tým použili techniku 4 tlapiek čím sa mi mala zvýšiť rýchlosť .
Bol som pripravený na obranu ale skôr som plánoval zaútočiť aj keď som ale nevedel aká je Mikomi dobrá aj keď som očakával naozaj veľa lebo som vedel že by mala byť dobrá .
"No neviem či som sa zmienil ale na taijutsu je spolu so mnou aj Rongu lebo používám techniky klanu inuzuka ."
Dodal som a obaja sme prešli na 4 nohy a tým použili techniku 4 tlapiek čím sa mi mala zvýšiť rýchlosť .
Bol som pripravený na obranu ale skôr som plánoval zaútočiť aj keď som ale nevedel aká je Mikomi dobrá aj keď som očakával naozaj veľa lebo som vedel že by mala byť dobrá .
Shinobi
Re:
Povzdechla jsem si. No jistěže. To se dalo čekat. Jsou na mě dva, můžu děkovat svým očím. Takhle by se mi neměli dostat tak snadno do zad, ale v rychlosti mě možná i předčí...
"Klidně pojďte první pokud chcete. Nemůžu se rozhodnout na koho z vás zaútočit jako prvního." povzdechla jsem si a divila se, jak dokážu být upřímná. Nebo jsem jen na útoky líná? Kdo ví.
"Klidně pojďte první pokud chcete. Nemůžu se rozhodnout na koho z vás zaútočit jako prvního." povzdechla jsem si a divila se, jak dokážu být upřímná. Nebo jsem jen na útoky líná? Kdo ví.
Anonymní- Anonymní
Re:
S napětím sleduju svého mistra. Taijutsu sice není styl mého boje, ale to neznamená, že mě nezajímají všechna jutsu a možnost je stěžovat. Krom toho... členové klanu Hyuuga patří mezi jedny z nejlepších mistrů taijutsu na světě.
A já se, zatím hezky v poklidu, můžu něco přiučit ze svitků Papírových technik, než se znovu pustím do svého dnešního tréninku.
A já se, zatím hezky v poklidu, můžu něco přiučit ze svitků Papírových technik, než se znovu pustím do svého dnešního tréninku.
Anonymní- Anonymní
Re:
Rongu odskočil na stranu ja tiež .
Prvý ťah som urobil ja zaútočil som priamo ale viac z boku .
Napriahol som sa čo najviac a rukou som mieril smerom k jej boku mal som vystrčené pazúry .
Rongu nechcel útočiť teraz zároveň somnov lebo z blizky by bolo možné schytať Kaiten .
A kto vie či aj ona vie ten ihlový a ten je dosť nepríjemný .
Vieš že teraz je to len na Taijutsu ... takže nebudeš môcť posilovať svoje útoky ohňom.
O tom to je ! Viem že som v nevýhode preto sa musím prekonať !
Prvý ťah som urobil ja zaútočil som priamo ale viac z boku .
Napriahol som sa čo najviac a rukou som mieril smerom k jej boku mal som vystrčené pazúry .
Rongu nechcel útočiť teraz zároveň somnov lebo z blizky by bolo možné schytať Kaiten .
A kto vie či aj ona vie ten ihlový a ten je dosť nepríjemný .
Vieš že teraz je to len na Taijutsu ... takže nebudeš môcť posilovať svoje útoky ohňom.
O tom to je ! Viem že som v nevýhode preto sa musím prekonať !
Shinobi
Re:
Když proti mě Ryuuji vyběhl, sledovala jsem jeho pohyby. Do poslední chvíle jsem se téměř nehýbala, až poté jsem lehce ukročila do strany a poslala ho za sebe.
Tím se mi otevřela cesta a já mohla běžet přímo na Rongua. Nacházela jsem se tedy zatím na půli cesty mezi nimi.
Tím se mi otevřela cesta a já mohla běžet přímo na Rongua. Nacházela jsem se tedy zatím na půli cesty mezi nimi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ako som sa dostal za ňu spravil som v tom smere otočku takže som bol zasa v dobrom smere .
Rongu sa roztočil ako pri útoku tsuugouv a vyletel tak priamo na ňu .
Keď bol pri nej Tsuugu neplánoval dokončiť ale v rotácii keď mal zvýšenú rýchlosť ju chcel udrieť ja som tiež využil to isté čo Rongu no ja som ju chcel dostať priamo Tsuugov do chrbta aj keď som vedel že ale o mne vie .
Preto som si z brašničky pri útoku namotak do ruky kovový drôt .
Rongu sa roztočil ako pri útoku tsuugouv a vyletel tak priamo na ňu .
Keď bol pri nej Tsuugu neplánoval dokončiť ale v rotácii keď mal zvýšenú rýchlosť ju chcel udrieť ja som tiež využil to isté čo Rongu no ja som ju chcel dostať priamo Tsuugov do chrbta aj keď som vedel že ale o mne vie .
Preto som si z brašničky pri útoku namotak do ruky kovový drôt .
Shinobi
Re:
Jen jsem se pousmála. Nějak mě baví bojovat s kage bunshiny ale toto je ještě lepší. Zastavila jsem se a použila trochu méně typickou obranu než kaiten.
"Shugohakke Rokujuyon Sho."
(Je to ta Hinatina obrana, jen nemám jiný gif s tím xD)
"Shugohakke Rokujuyon Sho."
(Je to ta Hinatina obrana, jen nemám jiný gif s tím xD)
Anonymní- Anonymní
Re:
Cez toto sa ani jeden z nás dostať nemohol keďže neúplná tsuuga toto zvládnuť nemôže .
Boli sme odhodený no hneď ako by to malo skončiť sme sa ešte pred dopadom zastavili tým že sme zasa vyštarovali čo najrýchlejšie smerom proti Mikomi .
"Gatsuuga !"
Bol to taijutsu hmat takže som ho použiť mohol .
Teda aspoň som dúfal XD .
Ako som očakával je silná , veľmi no menej som ani nečakal .
Prečože mi to hovoríš ?
Nemôžem si v svojej hlave hovoriť čo chcem ?
Nezabúdaj už je naša .
To sme si stále nedomluvily !
Boli sme odhodený no hneď ako by to malo skončiť sme sa ešte pred dopadom zastavili tým že sme zasa vyštarovali čo najrýchlejšie smerom proti Mikomi .
"Gatsuuga !"
Bol to taijutsu hmat takže som ho použiť mohol .
Teda aspoň som dúfal XD .
Ako som očakával je silná , veľmi no menej som ani nečakal .
Prečože mi to hovoríš ?
Nemôžem si v svojej hlave hovoriť čo chcem ?
Nezabúdaj už je naša .
To sme si stále nedomluvily !
Shinobi
Strana 2 z 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Povolení tohoto fóra: