+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 20 z 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Re:
First topic message reminder :
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Dorazil jsem na cvičiště a rozhlédl jsem se.Bylo úplně prázdné , ale dalo se to čekat.* Od té doby co je Aliance....tak všichni chodí trénovat jen na společné...a tady je nádherný klid...alespoň mě nikdo nebude rušit.... * pomyslel jsem si a pousmál se.Postavil jsem se dál od figurín a mou ruku obalila hrubá vrstva Raitonu a z ní vyletěl na jednu figurínu , docela velký bleskový pes.Když do ní narazil tak toho po ní moc nezůstalo.* Pěkná technika....bude se hodit..... * pomyslel jsem si a přešel jsem o několik kroků blíž k figurínám.Tentokrát mi ruku obalil už skoro neviditelný Raiton.* Raite Rokujūyon Shō * pomyslel jsem si a do figuríny jsem našil všech 64 úderů.No , bylo pochopitelné že je zničená , ale zajímalo mě jaký by to mělo účinek na člověka.* Hmmm...i když teď by se někdo hodil....nějaký pokusný králík...asi půjdu na společné cvičiště....možná tam někdo bude... * pomyslel jsem si a vrazil jsem zase pryč.
Přesun
Přesun
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Re:
Došiel som na cvičisko a videl som tam toho Jounina aj tu mačku čo boli v kancelárii pousmial sa a prišiel tak na 10 metrov od nich a začal ich sledovať Musí tu niekto ovládať katon no neskôr si všimol že ten Jounin ma biele oči Takže ona to nebude sklonil hlavu ale aj tak ich sledoval
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Re:
"Ach takto to nepôjde" zamračil sa "už chcem nejakú misiu" povedal skôr pre seba postavil sa a namieril do kancelárie Hokageho po 3.-krát po ceste ešte si povedal v duchu Nemôžem už dlhšie čakať....
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Re:
Přišel jsem a začal jsem trénovat.Hlavně jsem trénoval rychlost.Doufám,že dneska trochu zrychlím. pomyslím si.Po chvíli jsem se rozhodl odešel k hokagemu.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Pribehol som sem a v ruke zvieral dva zvitky. Jeden som ihneď rozvinul a začal čítať.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po prečítaní jedného aj druhého som sa uškrnul. Vstal som, pred seba si položil Shugohakke Rokujūyon Shō a začal robiť pečate.
Anonymní- Anonymní
Re:
Unavený som dopadol na chrbát a zhlboka dýchal. Jednou rukou som nahmatal oba zvitky a zbalil ich. Potom som vyskočil na nohy a so zvitkami v oboch rukách som odtiaľ vybehol.
Presun
Presun
Anonymní- Anonymní
Re:
Po docela dlouhé době jsem se vrátil na jedno z cvičišť , abych si procvičil svá nová , ale i stará jutsu.Začal jsem s menší rozvičkou.Několikrát mi někde něco křuplo.*Ou..to není moc příjemné..asi bych měl trénovat častěji...* pomyslel jsem si a postavil se před jednu z figurín.Zhluboka jsem se nadechl.
GIFSoup
Teď už jsem byl plně připraven na trénink.Zaměřil jsem svůj cíl , vytáhl několik senbonů a hodil je.S velkou přesností se zabodly do míst , kam jsem je mířil.*Výobrně..pořád jsem nevyšel ze cviku...* pousmál jsem se a rozběhl se k figuríně.Ruky mi pokryl povlak blesků a já do figuríny vrazil 64 úderů a do té vedlejší dalších 128.Oddechl jsem si.*Páni...není to nic lehkého...a ještě když jsem dlouho nedělal nic...no teda...* pomyslel jsem si.Začal jsem dýchat trochu rychleji.Přeci jen to nebyla nějaký primitivní jutsu.*Myslím že bych mohl zvládnout ještě jednu věc...* pomyslel jsem si a začal dělat pečetě.Nebylo jich mnoho , a v ruce se mi začaly tvořit blesky , které po chvíli zmizely.*Hmmm..pokud nemůžu udělat ani Chidori...Raikiri neudělám určitě...* techniku jsem zrušil a vyskočil si na jeden ze stromů.Okolí jsem prohlédl.Žádé známky cizí chakry.Tak se mi to líbí.Deaktivoval jsem sharingany a opřený o strom jsem usnul.
GIFSoup
Teď už jsem byl plně připraven na trénink.Zaměřil jsem svůj cíl , vytáhl několik senbonů a hodil je.S velkou přesností se zabodly do míst , kam jsem je mířil.*Výobrně..pořád jsem nevyšel ze cviku...* pousmál jsem se a rozběhl se k figuríně.Ruky mi pokryl povlak blesků a já do figuríny vrazil 64 úderů a do té vedlejší dalších 128.Oddechl jsem si.*Páni...není to nic lehkého...a ještě když jsem dlouho nedělal nic...no teda...* pomyslel jsem si.Začal jsem dýchat trochu rychleji.Přeci jen to nebyla nějaký primitivní jutsu.*Myslím že bych mohl zvládnout ještě jednu věc...* pomyslel jsem si a začal dělat pečetě.Nebylo jich mnoho , a v ruce se mi začaly tvořit blesky , které po chvíli zmizely.*Hmmm..pokud nemůžu udělat ani Chidori...Raikiri neudělám určitě...* techniku jsem zrušil a vyskočil si na jeden ze stromů.Okolí jsem prohlédl.Žádé známky cizí chakry.Tak se mi to líbí.Deaktivoval jsem sharingany a opřený o strom jsem usnul.
Shinobi
Re:
Dál jsem seděla na stromě a celkem nezaujatě jsem to tam pozorovala.
Duchem jsem byla někde hodně daleko.
Zasněně jsem si povzdechla a seskočila na zem.
Jó jó
Zívla jsem a protáhla se. Poslední dobou se tu nic moc nedělo, všichni nějak zlenivěli.
Duchem jsem byla někde hodně daleko.
Zasněně jsem si povzdechla a seskočila na zem.
Jó jó
Zívla jsem a protáhla se. Poslední dobou se tu nic moc nedělo, všichni nějak zlenivěli.
Guest- Anonymní
Re:
Byl jsem tady už nějakou delší dobu a vzhůru jsem již také byl dlouho.Nikdy by mě nenapadlo že sem někdo zavítá a takhle se mi to vždy líbilo.Ale pak jsem si všiml někoho jiného.* Hmmm....vypadá že se nudí...a tréninkóvý boj není nikdy neuškodí.... * pomyslel jsem si a pořád na ní hleděl.
Na větev jsem se postavil a vytáhl několik senbonů , které jsem napustil Raitonem.Hodil jsem je tak že to kolem Koroki udělalo v podstatě kruh.
Na větev jsem se postavil a vytáhl několik senbonů , které jsem napustil Raitonem.Hodil jsem je tak že to kolem Koroki udělalo v podstatě kruh.
Shinobi
Re:
Když dopadl první odskočila jsem tudíž jsem byla venku z kruhu který následně vznikl.
"No ták..."
Vyčítavě jsem se koukla na osobu která to hodila a protáhla jsem se.
Momentálně jsem měla náladu jen na spaní, podrbala jsem se ve vlasech a povzdechla si.
"No ták..."
Vyčítavě jsem se koukla na osobu která to hodila a protáhla jsem se.
Momentálně jsem měla náladu jen na spaní, podrbala jsem se ve vlasech a povzdechla si.
Guest- Anonymní
Re:
" Tak proč sem chodíte když ne kvůli tréninku?? " zeptal jsem se a pokrčil rameny.Stále jsem tu ženu sledoval a po chvíli jsem seskočil z větve na které jsem seděl.* Nevypadá špatně...a slabě už vůbec ne... * pomyslel jsem si a pod maskou se pousmál.
Shinobi
Re:
Pozorně jsem ho pozorovala a taky pokrčila rameny.
"No to je dobrá otázka...asi proto, že jsem zatoužila po klidu a sem už moc lidí nechodí takže je zde klidu až až"
Na okamžik jsem se usmála ale poté nasadila neutrální výraz. Abych pravdu řekla, vadilo mi že má masku...chápala jsem že je to asi člen Anbu a tak jsem se rozhodla že to překousnu.
"No to je dobrá otázka...asi proto, že jsem zatoužila po klidu a sem už moc lidí nechodí takže je zde klidu až až"
Na okamžik jsem se usmála ale poté nasadila neutrální výraz. Abych pravdu řekla, vadilo mi že má masku...chápala jsem že je to asi člen Anbu a tak jsem se rozhodla že to překousnu.
Guest- Anonymní
Re:
" No...myslím že vlastně máte pravdu....původně jsem sem také přišel trénovat...ale ten klid byl prostě...neodolatelný... " pousmál jsem se.No popravdě , musel jsem přijít trochu blíže , protože tma mi mé vidění moc nezlepšovala a sharingan v podstatě také ne.Po úsudku že boj asi nakonec nebude , jsem jej deaktivoval.A také musím přiznat že se mi ten její pohled moc nelíbil." Děje se něco?? " zeptal jsem se.
Shinobi
Re:
Vypadalo to že si všiml mého pohledu, zasmála jsem se a zamávala před sebou rukou v jakémsi obraném a omluvném gestu.
"Ne ne, vůbec nic..pokud to tak vypadá tak to se omlouvám"
"Ne ne, vůbec nic..pokud to tak vypadá tak to se omlouvám"
Guest- Anonymní
Re:
Vznikla z toho dost vtipná situace, oba dva sme se omlouvali tomu druhému a já jsem se už radši neomlouvala za to že jsem se zapomněla představit, jelikož bych se začala strašně smát.
"Já jsem Koroki Yarikyo"
Usmála jsem se na něj a pozorovala jeho masku.
"Já jsem Koroki Yarikyo"
Usmála jsem se na něj a pozorovala jeho masku.
Guest- Anonymní
Re:
Vstal jsem , přešel k ní ještě blíže a natál k ní ruku." Ryuu...Těši mně " pousmál jsem se.
" A ehm...pokud ti to nebude moce vadit...nechtěla by sis někam zajít na procházku....teda pokud ti tím nekazím nějaké tvé plány..." mírně jsem pokrčil rameny a pousmál se.
" A ehm...pokud ti to nebude moce vadit...nechtěla by sis někam zajít na procházku....teda pokud ti tím nekazím nějaké tvé plány..." mírně jsem pokrčil rameny a pousmál se.
Shinobi
Re:
S úsměvem jsem stiskla jeho ruku.
"Těší mě"
Kývla jsem a na chvíli se zamyslela.
"No moje plány na večer byly že půjdu domů a tam se ukoušu nudou, takže o nic nepřicházím. Myslím že s tebou bude lepší program."
Zasmála jsem se.
"Těší mě"
Kývla jsem a na chvíli se zamyslela.
"No moje plány na večer byly že půjdu domů a tam se ukoušu nudou, takže o nic nepřicházím. Myslím že s tebou bude lepší program."
Zasmála jsem se.
Guest- Anonymní
Re:
" Ehm..no...nevím jestli to bude lepší program , no...ale pokusím se... " také jsem se zasmál.
* No...i když myslím že to nebude nic hrozného..doufám... * pomyslel jsem si.
" A máš v Konoze nějaké své oblíbené místo kam bys chtěla zajít? "
* No...i když myslím že to nebude nic hrozného..doufám... * pomyslel jsem si.
" A máš v Konoze nějaké své oblíbené místo kam bys chtěla zajít? "
Shinobi
Strana 20 z 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Povolení tohoto fóra: