+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 21 z 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re:
First topic message reminder :
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Já ani ne, nedávno jsem se vrátila do Konohy takže jsem neměla čas si najít oblíbené místo"
pokrčila jsem s úsměvem rameny a ruce si spojila za zády.
pokrčila jsem s úsměvem rameny a ruce si spojila za zády.
Guest- Anonymní
Re:
Přikývla jsem i když jsem to dlouho nezažila, neměla jsem čas a byla pravda že jsem si na to ani nevzdechla.
"Takže plán je jasný že?"
Usmála jsem se.
"Takže plán je jasný že?"
Usmála jsem se.
Guest- Anonymní
Re:
Zamyslela jsem se.
"Nó...vrátila jsem se asi před dvěma nebo třemi měsíci"
Pousmála jsem se a ruce které jsem měla za zády jsem zase rozpojila.
"Nó...vrátila jsem se asi před dvěma nebo třemi měsíci"
Pousmála jsem se a ruce které jsem měla za zády jsem zase rozpojila.
Guest- Anonymní
Re:
" Hmmm...Tak...půjdeme teda? " pousmál jsem se.
"Víš...jsem celkem rád že jsme nakonec nebojovali...byla by to jedna z nejhorších věcí kterou bych kdy udělal... " řekl jsem celkem upřímně.
"Víš...jsem celkem rád že jsme nakonec nebojovali...byla by to jedna z nejhorších věcí kterou bych kdy udělal... " řekl jsem celkem upřímně.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Re:
Přikývla jsem a pomalým krokem šla pryč.
Když jsme šli vedle sebe nadzvedla jsem obočí a letmo se na něj koukla.
"Proč? byl by to normální trénink..teda kdybych nebyla líná"
Zasmála jsem se svojí lenosti a šla dál.
-Přesun-
Když jsme šli vedle sebe nadzvedla jsem obočí a letmo se na něj koukla.
"Proč? byl by to normální trénink..teda kdybych nebyla líná"
Zasmála jsem se svojí lenosti a šla dál.
-Přesun-
Guest- Anonymní
Re:
" No....řekněme...že bych toho prostě litoval... " nic víc jsem neřekl.Raději.Poté jsem šel dál k monumentům.Převážně jsem byl zticha , a mluvil jsem jen kdyby se na něco chtěla zeptat.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Re:
Vrátili jsme se na místo našeho včerejšího setkání.Všiml jsem si mého kruhu který jsem udělal a všechny senbony jsem vytáhl ze země.* Budou se hodit... * pomyslel jsem si." Takže...nejdříve začneme asi s Kuchiyose...bez něj je ti summon na nic... " konstatoval jsem." Pozorně se dívej... " kousnul jsem se do prstu a pomalu začal dělat pečetě.Když jsem je dodělal , položil jsem ruku na zem a v oblaku kouře se objevil Akio." Katashi...dlouho jsme se neviděli... " řekl." Ano...dlouhou dobu...a takhle by mohl vypadat i tvůj summon... " odpověděl jsem.
Shinobi
Re:
Takže Katashi... Pozorně jsem ho sledovala a pak jsem se koukla na psíka, následně jsem obdivně hvízdla.
"Páni, je krásnej"
"Páni, je krásnej"
Guest- Anonymní
Re:
" A tohle je kdo? " hlavou naznačil Koroki." A jó...Koroko tohle je Akio , Akio tohle je Koroki...chce se stát majitelkou psích summonů... " řekl jsem a usmál se." Těší mně.. " řekl." Tak...asi se do toho dáme... " vyskočil jsem na Akiův břeh a on i se mnou uskočil o několik metrů dál." Neboj se na mně použít cokoliv...a já se také nebudu držet zpátky... " řekl jsem vážně a zatím pouze aktioval Sharingany.
GIFSoup
GIFSoup
Shinobi
Re:
Dopadl jsem kousek od nich a zadíval se na ně. ,,Pardon, že vás ruším, ale máme problémy a velké." Podíval jsem se hlavně na Katashio.
Anonymní- Anonymní
Re:
Chystala jsem se zaútočit ale pak přišel Seito.
"S-Seito? co se děje?"
Zmateně jsem se na něj koukla.
"S-Seito? co se děje?"
Zmateně jsem se na něj koukla.
Guest- Anonymní
Re:
Chvíli jsem byl ticho, protože jsem nevěděl, jak to říct. ,,Assasin je mrtvý." Měl jsem co dělat, abych se udržel. ,,Zemřel u brány. Doslova se proměnil ve strom, asi Sasoriho jed." Sklopil jsem pohled a pokračoval. ,,Mrtvá je i Shijin. Ztratili jsme dva elitní ninjy během pár dnů." Mluvil jsem tak, aby to slyšeli oba.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zamrzla jsem a pozorovala ho, za chvíli se objevil bolestný výraz. Nemohla jsem vědět jak se asi Seito cítí ale věděla jsem že se musí cítit hůř než já.
Pak mi došlo že mluvil i o Shijin.
"Ale..já jsem za ní nestihla zajít"
Vykoktala jsem.
Nestihla jsem jí říct že jsem se vrátila
Pak mi došlo že mluvil i o Shijin.
"Ale..já jsem za ní nestihla zajít"
Vykoktala jsem.
Nestihla jsem jí říct že jsem se vrátila
Guest- Anonymní
Re:
" Vždyť...vždyť to ani nemůže...jak se to stalo?? " stále jsem tomu nedokázal uvěřit.* Nandaime a Shijin??Jak se to ksakru mohlo stát??Proč oni??Proč ksakru oni?!A Shijin..vždť ona...čekala dítě...pane bože...jak tohle mohl někdo udělat?! * ptal jsem se sám sebe na spoustu otázek." Ví se kdo tohle udělal Shijin? "
Shinobi
Re:
Nohy mě zanesli až sem. Jako stín jsem se vynořil na cvičišti, oči upřené do země, na sobě kimono, které bylo kdysi bílé. Teď bylo z většiny pokryto šarlatovou krví. Stejně tak jako moje ruce. Byli tu nějací lidé. Dokonce i ten muž, který byl před chvílí u sídla. Nevěnoval jsem jim pozornost. Nebyli důležití. Pomalu jsem zvednul hlavu, abych zjistil, kde jsem.
Cvičiště.
Pomalým krokem jsem se vydal k jednomu stromu, který zde byl. Jen tak jsem tam bez hnutí stál. A pak jsem udeřil. A pak znovu. A znovu a znovu. Trvalo to jenom chvíli a brzy jsem byl do stromu hlava nehlava. Po mých rukou začala brzy stékat moje vlastní krev, která se mísila s již zaschlou krví Shijin a dopadala na zem. Stejně jsem nepřestával. Nemohl jsem. Bylo to stejně jako před tím s kroky. Prostě jsem musel. Neměl jsem sílu na to se zastavit.
Cvičiště.
Pomalým krokem jsem se vydal k jednomu stromu, který zde byl. Jen tak jsem tam bez hnutí stál. A pak jsem udeřil. A pak znovu. A znovu a znovu. Trvalo to jenom chvíli a brzy jsem byl do stromu hlava nehlava. Po mých rukou začala brzy stékat moje vlastní krev, která se mísila s již zaschlou krví Shijin a dopadala na zem. Stejně jsem nepřestával. Nemohl jsem. Bylo to stejně jako před tím s kroky. Prostě jsem musel. Neměl jsem sílu na to se zastavit.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,O Shijin nevím, kdo jí to udělal." Zatnul jsem pěst. ,,Někdo kdo šel po byakuganu." Podíval jsem se na ně. ,,A Assasina zabil Sasori." Najdu si ho a bratra pomstím. Myšlenku jsem si nechal v hlavě a pokračoval. ,,Musíme svolat radu. Půjdeš najít Mikomi a informuješ ji." Podíval jsem se na Katashio. ,,Někdo hokage být musí, aby toho nevyužily ostatní vesnice." Otočil jsem se na Koroki. ,,Ty budeš taky na zasedání. Jsi tu už dlouho a jsi jounin, takže by jsi na to měla mít právo."
Anonymní- Anonymní
Re:
" Já toho zmetka zabiju...nejdříve jde po Tsukikage a teď tohle?Tohle mu neprojde za žádnou cenu... " řekl jsem naštvaně.Otočil jsem se na Koroki." Promiň...ale musíme to odložit...teď jsou vážnější věci na vyřízení....Já teda jdu najít Mikomi...To zasedání...bude ještě dnes? "
Shinobi
Re:
Pořád jsem byla jaksi v šoku, nemohla jsem uvěřit tomu že moje první přítelkyně z dětství je mrtvá.
Rozhodla jsem se to všechno zatlačit pryč a začít normálně uvažovat.
"Zasedání? co..jo jasně"
přikývla jsem a koukla se mírně zamračeně na Seita.
Rozhodla jsem se to všechno zatlačit pryč a začít normálně uvažovat.
"Zasedání? co..jo jasně"
přikývla jsem a koukla se mírně zamračeně na Seita.
Guest- Anonymní
Re:
,,Dnes určitě ne. Zítra ale musí proběhnout k večeru, čas ještě upřesním. A na Sasoriho teď nemysli, musíme zabezpečit vesnici. A až proběhne zasedání, tak Sasorimu vyrvu z těla všechno co tam má." Pomalu ze mě mluvil vztek, jak jsem na to musel pořád myslet.
Anonymní- Anonymní
Re:
" Jasně...já se teda pokusím najít Mikomi...a zítra...uvidíme se na zasedání...a Koroki...já..nevím kdy bude zase čaas tohle dokončit...takže...zatím si zkus procvičovat ty pečetě....a Seito...bohužel už Sasorimu nebudeš mít co vyrvat...protože já budu první kdo to udělá... " pomalým krokem jsem kráčel pryč z cvičiště.Akio pochopil že tady nemá co dělat a zmizel.Já pak zmizel v temné noci.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Re:
Už jsem nemohl. Odstoupil jsem od stromu, který na tom také nebyl zrovna dvakrát nejlíp a začal zhluboka oddechovat.
Ksó!
Nebylo si ani na kom vybít zlost. Oba útočníky stihla Shijin zabít sama.
Ksó!
Podíval jsem se na strom.
Byakugan!
Výkřik se rozlehl cvičištěm a já se opět rozběhl na strom. Dozajista nebylo normální útočit na stromy s aktivovaným byakuganem, ale já bych momentálně stejně ruku do ohně za svoje duševní zdraví nedal. Začal jsem na novo bít do stromu a krve, která mi odletovala z rukou jsem si nevšímal.
Ksó!
Nebylo si ani na kom vybít zlost. Oba útočníky stihla Shijin zabít sama.
Ksó!
Podíval jsem se na strom.
Byakugan!
Výkřik se rozlehl cvičištěm a já se opět rozběhl na strom. Dozajista nebylo normální útočit na stromy s aktivovaným byakuganem, ale já bych momentálně stejně ruku do ohně za svoje duševní zdraví nedal. Začal jsem na novo bít do stromu a krve, která mi odletovala z rukou jsem si nevšímal.
Anonymní- Anonymní
Re:
Mlčela jsem a snažila si utřídit myšlenky, momentálně vesnice neměla Kageho a byly jsme v ohrožení.
Pokud by se to teď dozvěděli ostatní vesnice byl by to problém.
O tom Sasorim jsem ještě neslyšela ale už teď jsem toužila ho poznat a být u jeho smrti.
Pak jsem mlčky kývla na Ryue a opatrně se koukla na Seita. nemělo cenu se ho ptát jestli je v pohodě.
"Takže...já půjdu"
Řekla jsem potichu a zároveň opatrně, otočila jsem se na patě a vydala se pryč.
-přesun
Pokud by se to teď dozvěděli ostatní vesnice byl by to problém.
O tom Sasorim jsem ještě neslyšela ale už teď jsem toužila ho poznat a být u jeho smrti.
Pak jsem mlčky kývla na Ryue a opatrně se koukla na Seita. nemělo cenu se ho ptát jestli je v pohodě.
"Takže...já půjdu"
Řekla jsem potichu a zároveň opatrně, otočila jsem se na patě a vydala se pryč.
-přesun
Guest- Anonymní
Strana 21 z 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Povolení tohoto fóra: