+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 11 z 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Re:
First topic message reminder :
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jde to... Unaveně, ale dobře." mírně jsem se pousmála.
"A ty?" ještě jednou jsem se v líném kočičím gestu protáhla.
(Já se na to zrovna dívám XD A právě jsem začínala panikařit XDDD)
"A ty?" ještě jednou jsem se v líném kočičím gestu protáhla.
(Já se na to zrovna dívám XD A právě jsem začínala panikařit XDDD)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
"Tak asi som možno našiel niekoho koho budem ako trénovať .
Ale to sa uvidí ako mu to pôjde ďalej ."
Pristúpil som k nej bližšie .
"Že ty si do teraz spala ?"
(pustím si skype na notebooku XD )
Ale to sa uvidí ako mu to pôjde ďalej ."
Pristúpil som k nej bližšie .
"Že ty si do teraz spala ?"
(pustím si skype na notebooku XD )
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Re:
"Jááj tak to sa potom rád do toho snu teda zapojím ."
Poviem s slabším úškrnom ale taký polo úsmev skôr a podišiel som úplne až k nej až tak že som sa jemne dotýkal tak trochu mojím telom jejho .
"Je ale pravda že už je docela doba čo som ťa nevidel ... pravda tri dni sa niekomu zdá málo ale v tomto prípade je to niečo iné ."
Povedal som potichu jedna moja ruka skĺzla k jej pásu a objala ho okolo neho .
Potom som sa viac naklonil k jej perám a jemne ju pobozkal .
Poviem s slabším úškrnom ale taký polo úsmev skôr a podišiel som úplne až k nej až tak že som sa jemne dotýkal tak trochu mojím telom jejho .
"Je ale pravda že už je docela doba čo som ťa nevidel ... pravda tri dni sa niekomu zdá málo ale v tomto prípade je to niečo iné ."
Povedal som potichu jedna moja ruka skĺzla k jej pásu a objala ho okolo neho .
Potom som sa viac naklonil k jej perám a jemne ju pobozkal .
Shinobi
Re:
"Tři dny jsou neskutečně dlouhá doba." ruce jsem mu obtočila okolo krku a trochu jsem se k němu přitiskla.
"Chyběl jsi mi." opětovala jsem polibek a užívala si tu vzájemnou blízkost. Ještě jsem napůl snila, napůl jsem se věnovala realitě a v jeho polibcích se mi to úžasným způsobem prolínalo. Jako kdybych nemusela rozlišovat, co je pravda a co ne. Na ničem nezáleželo, jen na tom, aby byl dostatečně blízko.
"Chyběl jsi mi." opětovala jsem polibek a užívala si tu vzájemnou blízkost. Ještě jsem napůl snila, napůl jsem se věnovala realitě a v jeho polibcích se mi to úžasným způsobem prolínalo. Jako kdybych nemusela rozlišovat, co je pravda a co ne. Na ničem nezáleželo, jen na tom, aby byl dostatečně blízko.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Moja druhá ruka ju objala opatrne okolo lopatiek a tá prvá ostala obmotaná okolo jej pasu .
Tento bozk som o niečo viac predĺžil .
Potom som sa od nej na malú chvíľu odpojil aby sa mohla trocha nadýchnuť ale v tom momente som jej prešiel mojimi perami po tých jej .
Potom som jemne nasal jej spodnú peru a pokračoval som potom v ďalšom sladkom bozku do ktorého som tentoraz už zapojil aj jazyk , no nie ako minule len okrajovo teraz som hneď vyhľadal ten jej , o ktorý som sa jemne otrel tým mojím a pár krát som okolo neho zakrúžil .
Nakoniec som o niečo menej použil jazyk a potom sa tiež úplne vytratil aj bozk už ustal .
"Umm a čo teraz ?
Je lepší ten sen ?"
Opýtal som sa potichu .
Tento bozk som o niečo viac predĺžil .
Potom som sa od nej na malú chvíľu odpojil aby sa mohla trocha nadýchnuť ale v tom momente som jej prešiel mojimi perami po tých jej .
Potom som jemne nasal jej spodnú peru a pokračoval som potom v ďalšom sladkom bozku do ktorého som tentoraz už zapojil aj jazyk , no nie ako minule len okrajovo teraz som hneď vyhľadal ten jej , o ktorý som sa jemne otrel tým mojím a pár krát som okolo neho zakrúžil .
Nakoniec som o niečo menej použil jazyk a potom sa tiež úplne vytratil aj bozk už ustal .
"Umm a čo teraz ?
Je lepší ten sen ?"
Opýtal som sa potichu .
Shinobi
Re:
Vyváděl mne z míry nepředstavitelným způsobem.
"Kdepak, jsem ráda, že jsem se probudila." šeptla jsem. Rty jsem přecházela po jeho krku a pomalu se vracela zpět k ústům.
"Je to..." jemně jsem skousla, ale jen velmi jemně. Pak jsem se už ocitla u rtů a znovu ho políbila.
"Vzrušující..." i já zapojila do polibku jazyk. V té chvíli jako kdyby mi tělem probíhaly blesky. Levou ruku jsem pořád měla kolem jeho krku, pravou jsem ho jemně vískala ve vlasech.
"Kdepak, jsem ráda, že jsem se probudila." šeptla jsem. Rty jsem přecházela po jeho krku a pomalu se vracela zpět k ústům.
"Je to..." jemně jsem skousla, ale jen velmi jemně. Pak jsem se už ocitla u rtů a znovu ho políbila.
"Vzrušující..." i já zapojila do polibku jazyk. V té chvíli jako kdyby mi tělem probíhaly blesky. Levou ruku jsem pořád měla kolem jeho krku, pravou jsem ho jemně vískala ve vlasech.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
"Mmm ... "
Iba som tam hmkol na súhlas k tomu čo povedala .
Nechcel som proste teraz ten bozk prerušiť .
Keď zapojila teraz jazyk ona chvíľu som ho ja vôbec nezapojil až po chvíli som vyhľadal ten jej ktorý som v tom začal jemne dráždiť .
Akosi rýchlo sa tie bozky stupňovali , lebo stále boli viac a viac vášnivé a to sme sa do nich zapojili len pred chvíľou možno to bolo tým odlúčením , keď som cítil z vnútra potrebu mať ju u seba vždy ma to vo vnútry zohrievalo keď som ju mal pri sebe .
Možno aj to bol dôvod prečo to tak bolo alebo skôr je .
Iba som tam hmkol na súhlas k tomu čo povedala .
Nechcel som proste teraz ten bozk prerušiť .
Keď zapojila teraz jazyk ona chvíľu som ho ja vôbec nezapojil až po chvíli som vyhľadal ten jej ktorý som v tom začal jemne dráždiť .
Akosi rýchlo sa tie bozky stupňovali , lebo stále boli viac a viac vášnivé a to sme sa do nich zapojili len pred chvíľou možno to bolo tým odlúčením , keď som cítil z vnútra potrebu mať ju u seba vždy ma to vo vnútry zohrievalo keď som ju mal pri sebe .
Možno aj to bol dôvod prečo to tak bolo alebo skôr je .
Shinobi
Re:
Kdybych mohla, pousmála bych se, ale ani já nechtěla polibek přerušit dokud nebude třeba se nadechnout. Levá ruka mi sklouzla z jeho ramen na hruď. Konečky prstů mi zase brněly, díky čemuž jsem v jakési opačné variantě Juukenu dokázala rozproudit chakru. Ukazováčkem jako bych kreslila a vždy, když jsem narazila na kůži, projelo mu tělem jakési příjemné "šimrání" Vzrušující, úžasný pocit.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Akosi som už vytušil že sa to prideje keď zvesila svoju dlaň .
Naschvál som preto ocáskom zašiel trochu pod jej oblečenie a pošteklil som ju ním na boku .
Bozk som teraz spomalil aby neboli také problémi z dychom lebo už trochu začínali byť .
Potom som trochu prerušil bozk a skúsil som niečo podobné čo spravila zo začiatku ona jemne som jej zahryzol do pery ale nie silno to miesto som potom jemne olizol .
V tom som mojími perami ešte jemne stisol tú jej a trocha ju nasal .
Bozkával som ju teda ďalej .
Naschvál som preto ocáskom zašiel trochu pod jej oblečenie a pošteklil som ju ním na boku .
Bozk som teraz spomalil aby neboli také problémi z dychom lebo už trochu začínali byť .
Potom som trochu prerušil bozk a skúsil som niečo podobné čo spravila zo začiatku ona jemne som jej zahryzol do pery ale nie silno to miesto som potom jemne olizol .
V tom som mojími perami ešte jemne stisol tú jej a trocha ju nasal .
Bozkával som ju teda ďalej .
Shinobi
Re:
Zachvěla jsem se, ale pokračovala v pohybu.
Oči jsem měla přivřené, teď jsem ale pozorně sledovala jeho výraz. Chtěla jsem, aby se mu to líbilo, vlastně nic jiného mne momentálně nezajímalo.
Oči jsem měla přivřené, teď jsem ale pozorně sledovala jeho výraz. Chtěla jsem, aby se mu to líbilo, vlastně nic jiného mne momentálně nezajímalo.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Nebolo pochýb páčilo sa mi to určite .
Skôr sme mali ale podobný cieľ ja som zasa stále chcel aby sa to páčilo zasa jej .
Preto som pokračoval no po chvíli som sa už odsunul ale tvárou som bol blízko nej a iba som sa usmial .
"Umm ... čo myslíš .. zlepšil som sa aspoň trochu ?"
Skôr sme mali ale podobný cieľ ja som zasa stále chcel aby sa to páčilo zasa jej .
Preto som pokračoval no po chvíli som sa už odsunul ale tvárou som bol blízko nej a iba som sa usmial .
"Umm ... čo myslíš .. zlepšil som sa aspoň trochu ?"
Shinobi
Re:
"Líbáš úžasně..." oblízla jsem si horní ret a pootevřela oči. Na malou chvíli jsem se odtáhla a povzdechla.
"Asi budeme muset zase začít něco dělat." ještě jednou jsem ho jemně políbila a pak se odtáhla úplně a rozhlédla se.
"Kemuri no baka, kde je zbytek mého týmu?"
"Asi budeme muset zase začít něco dělat." ještě jednou jsem ho jemně políbila a pak se odtáhla úplně a rozhlédla se.
"Kemuri no baka, kde je zbytek mého týmu?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Zasmial som sa keď som čul ako mu povedala .
"Umm tak ja trénujem a už viem aj pár nových vecí aj keď to nieje sláva tak ja budem učiť teda ako som povedal , no ale já mam len jedného žiaka a toho som si vybral radšej sám ."
"Umm tak ja trénujem a už viem aj pár nových vecí aj keď to nieje sláva tak ja budem učiť teda ako som povedal , no ale já mam len jedného žiaka a toho som si vybral radšej sám ."
Shinobi
Re:
trénovala jsem s Lízou...teda spíše trénovala ji "musíš být rychlejší !" řvala jsem na ní a vrhla po ní blesk kterému se úspěšně ale tak tak vyhla "Děláš si srandu !? RYCHLEJI !!!!" už jsem pomalu přestávala vydět její pohyby no byli tak trochu předvídatelné vytvořila jsem a čekala těsně před ní jsem ten blesk vrhla líza se opět obratně vyhla "jsi rychlá ale ještě to nestačí !" přestala jsem se blesky a začala se spoléhat na taijutsu
Anonymní- Anonymní
Re:
V tom som si všimol v diali ako niekto trénuje .
Videl som pohyby skôr odrazy .
Bolo to asi dosť rýchle približne skoro ako ja .
Ktože to tam je ?
Pomyslím si no potom som porozhliadnem okolo seba .
Nech viem čo sa tu presne deje .
Videl som pohyby skôr odrazy .
Bolo to asi dosť rýchle približne skoro ako ja .
Ktože to tam je ?
Pomyslím si no potom som porozhliadnem okolo seba .
Nech viem čo sa tu presne deje .
Shinobi
Re:
"Zdravím, Naomi-sensei!" zářivě jsem se usmívala.
Moje nálada i sebevědomí se nacházeli kdesi v závratných výšinách a já toho znčně využívala. Směrem ke svému studentovi jsem pozvedla obočí.
"Mlčení... Taky odpověď."
Moje nálada i sebevědomí se nacházeli kdesi v závratných výšinách a já toho znčně využívala. Směrem ke svému studentovi jsem pozvedla obočí.
"Mlčení... Taky odpověď."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
"Co ti zase vadí." ospalej jsem vztal" Spící lidi se nebudí." všiml jsem si že jde vidět náramek tak jsem ho rychle schoval
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ano, pokud jsem jejich sensei a oni mají trénink." okamžitě dostal pohlavek. Jelikož byl ještě rozespalý, nestihl ani zaregistrovat k čemu se chystám. Očima jsem zabloudila k náramku, ale příliš mne to nezajímalo. Spíš mi blesklo v očích, když jsem zaslechla oslovení. Zúžily se mi do úzké bílé čárky.
"Ty mi tykáš?"
"Ty mi tykáš?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Nebezpečně jsem se přiblížila.
"Asi tě budu muset naučit, jak se chovat k nadřazené osobě."
A silnější a hezčí a... Jej, mám nějak vysoké sebevědomí...
"Vstávej, dáme si první souboj." postavila jsem se kousek od něj a aktivovala Byakugan.
"Budeme muset do tvého slovníku přidat slovní spojení: Slušné vychování."
"Asi tě budu muset naučit, jak se chovat k nadřazené osobě."
A silnější a hezčí a... Jej, mám nějak vysoké sebevědomí...
"Vstávej, dáme si první souboj." postavila jsem se kousek od něj a aktivovala Byakugan.
"Budeme muset do tvého slovníku přidat slovní spojení: Slušné vychování."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 11 z 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Povolení tohoto fóra: