Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters

Strana 18 z 22 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next

Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 31 Aug - 18:57

First topic message reminder :

,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 15 Oct - 17:58

Docela jsem se divil proč mě objala , ale pak když jsem ucítil že ta bolest mizí , sám nevím kam.Docela jsem se uvolnil a mohl jsem i normálně dýchat jelikož bolest z mé hrudi taky ustoupila.Začal jsem zhluboka dýchat , jelikož mi to docela chybělo a při té bolesti to ani nešlo.Po chvíli jsem si sedl." Shijin..kdybys nebyla medik...asi bych tě pak zabil " řekl jsem docela vážně , ale pak jsem se zasmál." Chcete někam zanést...nebo můžu jít? " zeptal se Akio." Jen jdi.....myslím že si když tak poradím sám " pravil jsem s úsměvem.Akio pak vybouchl a zůstal po něm oblak kouře.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 15 Oct - 18:09

"Když mne vážně nenapadlo, že se budeš dotýkat mé chakry." teprve teď si mohl všimnout pár šrámů z boje. Přece jen úplně bez újmy jsem z toho nevyšla. Rychleji jsem dýchala, protože po tomhle Jutsu mi chakra došla téměř úplně.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 15 Oct - 18:13

" Když mě nenapadlo že to bude tvá chakra....myslel jsem že to máš takové divnější Kuchyiose " pravil jsem docela zamyšleně.Poté jsem si jí prohlédl a všiml si že má šrámy a různé takové věci." Měla jsi nejprve vyléčit sebe..... " zašeptal jsem." Jsi v pořádku? " zeptal jsem se jí a tak nějak jsem jí podepřel.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 15 Oct - 18:16

Posadila jsem se do tureckého sedu a věnovala mu lehkovážný, zasněný úsměv.
"Já jsem vždycky v pořádku. Jen se vyléčím za chvíli... Až si doplním chakru..."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 15 Oct - 18:20

" No...hlavně na sebe dávej pozor a nic si neudělej...i když budeš v pořádku...tak na sebe raději dávej pozor " pravil jsem a poté vstal." No nic..já asi už půjdu...hlavně na sebe dej pozor...a nic si tady neudělej....a vyleč se... " řekl jsem s mírným úsměvem a poté jsem pomalu začal odcházet.Ještě jsem na ní mávl a pak jsem zmizel ve stínu stromů.

Přesun.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 15 Oct - 18:25

Pokrčila jsem rameny došla jsem k jednomu ze stromů, posadila jsem se pod něj a po chvíli jsem se propadla do uklidňujícího spánku.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 16 Oct - 16:09

Postavila jsem se, protáhla a následovalo dlouhé zívnutí.
Pohodila jsem vlasy, abych se trochu probudila a pak jsem se vydala ještě s trochu ospalou chůzí pryč.

(Přesun)
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 8:32

Nedá sa povedať že by som sem zrovna "dobehol".. samozrejme pred poriadnym tréningom som sa musel aj poriadne nadlábnuť ! V ruke som zvieral sáčok s chipsami, po ceste som ponúkol aj Shijin-sensei. Ja som ich však do seba veselo tlačil ako keby sa nechumelilo !.. nakoniec som iba zastal na jednej čistinke a zvedavo som sa na Shijin-sensei pozrel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 29 Oct - 8:40

Zamyšleně jsem ho sledovala.
"Dobrá, začneme s tréninkem přesnosti." vytáhla jsem z kapsy papírek a po několika vteřinách už jsem v ruce držela pěknou vlaštovku. Z dlaní mi přitom do papíru "vtékala" chakra. Ten se pak zvedl a kroužil vzduchem. Zatím nepříliš daleko.
"Kunaie se od ní odrazí, ale chci vidět, jak umíš mířit. S každým tvých zásahem bude zrychlovat."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 8:44

Aa.. sakra.. pomyslel som si no na tvári sa mi stále držal taký dobrosrdečný výraz. Joosh toto zvládnem !! nie nezvládnem !! .. pomaly som vytiahol kunaie a pozorne som si papierovú vlaštovku pozrel. Dráhu jej letu, rozhodne som to nemienil hádzať na ňu ale "tesne" pred ňu. Hodil som prvý kunai, následne aj druhý a čakal som či sa aspoň jeden pokus trafil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 8:45

pomalu jsem docházel k tréninkové místnosti a poté jsem si všiml že už tam někdo je "dobrý den omlouvám se nechtěl jsem rušit" řeknu a poté je prohlížím jeden z nich byla žen asi z klanu Hyuga soudil jsem podle toho že měla bílé oči a en druhý byl kluk zřej mě z klanu Akamichi protože byl trochu oplácaný.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 29 Oct - 8:49

"Vůbec nerušíš." ani jsem se na něj nepodívala, nicméně věděla jsem, že tam je.
Aktivovaným Byakuganem jsem sledovala svou chakru i kunaie mířící na mou papírovou vlaštovku.
"Výborně." odvětila jsem, když se od ní druhý odrazil a první prolétl těsně za ní.
"Zkus to ještě jednou v této rychlosti a pak zrychlíme." mezitím jsem se otočila na neznámého.
"Nerušíš, ale představit by ses mohl. Mé jméno je Hyuuga Shijin."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 8:53

Hmm.. je naozaj rýchla... zamumlal som pri čom som stále sledoval vlaštovku, znova som schytil dva kunaie, ona iba lietala sem a tam v podstate úplne zbesilo, nevedel som si predstaviť ako ju trafím, v hádzaní kunaiov som nikdy nebol žiadny expert a ani pokročilí. Hodil som ich po vlaštovke iba v krátkom intervale po sebe. Dúfal som že ju trafí apsoň jeden ale moc som tomu neveril

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 29 Oct - 8:55

Přimhouřila jsem oči a odevzdaně povzdechla.
"Vypadá to, že tenhle trénink jsi zatím docela zanedbával." odvětila jsem. Vytáhla jsem několik kunaiů, přestala vlaštovku ovládat a nechala ji pozvolna padat k zemi, přičemž jsem ji ostrými hranami zbraní doslova roztrhala na kousky.
"Zkusíme něco jiného." odvětila jsem a zamyslela jsem se.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 8:56

" Já ? Já jsem Kunichi z klanu Nara" odpovím jí a pak kouknu na toho kluka " Ty jsi zklanu Akamichi že? " řeknu mu ale neřeknu nic otom že je lustý abych ho nenaštval nebo neurazil a pak se eště zeptám "můžu to taaky zkusit?"
Dufám že mi to dovolí pomyslím si a koukám jak ten kluk hazí dva kunaie na vlaštovku

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 29 Oct - 8:58

V dlani se mi objevilo cosi na způsob mých chakrových vran, jen tentokrát to byl tvar vlaštovky. Mávla křídly a vylétla do vzduchu.
"Nu prosím, zkus, jsem zvědavá." odvětila jsem jeho směrem a pak se zahleděla na svého studenta.
"Co takhle chození po vodě a po stromech? To zvládáš?"
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 9:00

Nezanedbával !! nikdy som v hádzaní kuaniov a shurikenov nebol dobrý !! povedal som na svoju obranu previnilo po čom som si len povzdychol.. pre rámen spravím čokoľvek !! .. prebehlo mi hlavou a v očiach sa mi rozhorel plamienok odhodlania.. po tom som si všimol toho Naru, len som sa na neho usmial a zamával som mu na pozdrav. UHm.. hai hai.. som z klanu Akimichi, a .. no nech sa páči.. dodal som ako odpovedať na jeho otázku a len som ustúpil.. zatiaľ som rozmýšľal čo mi dá ako ďalší "tréning" sensei. Keď sa ma spýtala či viem chodiť po vode a po stromoch tak som prikývol. Vedel som to a tak som nemal dôvod klamať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 29 Oct - 9:03

Výborně... Uděláme ještě něco s těmi kunai a bude dokonale připravený na Chuuninské i na další možné cesty shinobiho...
Chvíli jsem mezi nimi těkala pohledem.
"Dobrá... A co kdybyste si vy dva dali tréninkový souboj, když už jsme se tu tak krásně sešli...?" nadhodila jsem po chvíli.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 9:05

Vytáhl jsem dva kunaie které jsem měl v brašně Neboj to vzládneš povzbuzoval jsem se vduchu a hodil jsem první kunai a poté i druhý a pak čekám na výsledek a doufám na přívěti věší že se trefí oba dva

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 9:10

Tréningový súboj? zatváril som sa.. naozaj nešťastne, nechcel som bojovať. Zapozeral som sa do zeme s takým povzdychom no neodpovedal som. Mám na výber? pomyslel som si po čom som sa tak neochotne pozrel na toho Naru.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 29 Oct - 9:15

Kunichiho kunaie prolétly pár centimetrů před vránou. Bylo v tom málo rozvahy, ale spíš to bylo proto, že z akademie vyšel o dost déle než Choujou. Možná byla pošetilost dávat je proti sobě, ale svět shinobi se s nimi také mazlit nebude.
"Změna plánu, vy dva proti mě."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 9:18

"O-opravdu " řeknu jí a koukám na ty kunaie Já jsem si to myslel že se netrefim pomyslim si

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 29 Oct - 9:19

"Ano, opravdu." přikývla jsem a vytáhla zvoneček, kterým jsem zacinkala.
"Váš úkol je získat tenhle zvonek. Společně. "
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 9:28

... ďalšie chvíľky som proste prešiel mlčaním, bol som proste mäkký.. keď som mal z niekým bojovať tak som sa tomu vždy snažil vyhnúť. Takým "pohľadom" som sa pozrel na ten zvonček a potom na môjho očividne nového týmového kolegu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 9:38

opětoval jsem mu pohled a poté se zeptal " a co kdyžho získáme na vlastní pěst" řeknu a kouknu na potencionálního kolegu tak jako že néže bych to zamýšlel a poté kouknu na ten zvoneček

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 22 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next

Povolení tohoto fóra: