+4
Sho Rin
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 14 z 15
Strana 14 z 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re:
First topic message reminder :
"Proč?" nechápavě jsem na něj zamrkala dlouhými řasami. "Jsi přece můj sensei, jsem na to hrdá!" odporovala jsem přesvědčivě.
"Proč?" nechápavě jsem na něj zamrkala dlouhými řasami. "Jsi přece můj sensei, jsem na to hrdá!" odporovala jsem přesvědčivě.
Anonymní- Anonymní
Re:
Chvíľku trvalo kým znova prišla k sebe, vlastne momentálne ležala v posteli a ja som ako taký tieň sedel na stoličke iba kúsok od nej. Nebol som lekársky shinobi no prišlo mi divné že proste zostala zrazu "mimo".. to som bol na tom naozaj až tak zle ?.. takto som len čakal kedy sa preberie v podstate bez toho, aby som čo i len brvou pohol.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ohayo Gozaimasu.. zamumlal som mierne usmievavým tónom. Uhm.. mal som ťa nechať na ulici v Sunagakure no sato? bola si mimo celkom dlho, spálila by si si pokožku a .. lepšie že sa preberáš tu... ako keby si sa mala preberať v nejakom krematóriu kam by ťa pravdepodobne nejaký nevrlí shinobi zo Sunagakure uložili, ako potencionálnu hrozbu heh.. no.. znova som sa zakecal gomeen. Zaškeril som sa ospravedlňujúco a rukou som sa poškrabal na zátylku hlavy.
Anonymní- Anonymní
Re:
Uhm, nejaké prepojenie myslí? zaškerím sa no následne som sa len tak pohodlnejšie oprel o operadlo na stoličke, bol som naklonený dopredu a opieral som sa o neho rukami páč som ju mal v podstate naopak a za chrbtom som žiadne operadlo nemal. Spravím ti niečo?.. eh..teda.. ako ehm.. čaj alebo tak.. zahovoril som rýchlo páč som si troška neskoro uvedomil ako to mohlo znieť.
Anonymní- Anonymní
Re:
Chvíľku som sa na ňu len pozeral, ako tam tak sedí.. možno sa vo mne niečo ozvalo, ten "artemis" podľa ktorého som dostal meno.. no.. vlastne to bola bohyňa lovu ale u chalana znelo meno Artemis rovnako dobre.. Len som mierne pokrútil hlavu a pomaly som sa postavil.. no čo?.. buď to vyjde, alebo budem svoje pozostatky zoškrabávať zo stien tohto domu ešte nejaký ten mesiac.. prebehlo mi hlavou a len som podišiel až ku Kushine. Chvíľkami som si prezeral jej oči a chvíľkami jej vlasy.. bola v podstate dokonalá. Môžem sa spýtať na tvoje meno? spýtal som sa pri čom som mal ruky, zatiaľ stále zastrčené niekde vo vreckách.. vlastne som sa viac menej zastavil páč ma napadlo źe by to bolo asi trocha hrr .. keď vlastne ani nepoznám jej meno !
Anonymní- Anonymní
Re:
Artemis, Akasuna no Artemis. Povedal som pri čom som jej len jemne perinu z tváre stiahol.. následne som sa však naklonil a pobozkal som ju. Veď.. človek je nesmrteľný.. treba si užívať života kým mú tento status niekto nezoberie.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozerala som že čo sa deje, no potom som zatvorila oči a opätovala som mu to.Celá som zrudla,dokonca viac než moje vlasy. Ten bozk mi pripomínal prvý bozk z Minatom.Z oka mi padla jedna malá slza ale taková že sa mi iba zaligotala v oku.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Re:
Na chvíľku som sa perami odtiahol a pozrel som sa jej do očí.. rukou som zašiel k jej vlasom. Pochválil ti už niekto tvoje nádherné červené vlasy? spýtal som sa no viac menej som jej nedal možnosť odpovedať, páč som ju pobozkal znova.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hmm.. tak to som na tom ešte dobre.. čakal som minimálne celé národy.. Odpovedal som jej s takým milým úsmevom. Následne som jej však zotrel slzu ktorá jej stiekla pred chvíľou no.. nevedel som prečo ju vyronila.. snáď som ju nerozplakal ja.. ehm.. aspoň som nevedel o tom, že by som raňajkoval nejakú cibulu či rybičky.. vlastne som neraňajkoval absolútne nič, už nejaký ten čas.. tak.. hee?
Anonymní- Anonymní
Re:
Uhm... spomienky niekedy bolia.. pomyslel som si no rýchlo som tie svoje zahnal do kúta.. teraz na ne nebol dobrý čas. Len som sa na ňu mierne pousmial a znova som ju pohladil po tvári.
Anonymní- Anonymní
Re:
Len som sa pousmial a sadol som si k nej na posteľ. To si však ľahla a natiahla ku mne ruky. Pomaly som sa k nej naklonil pri čom som sa oboma rukami oprel vedľa jej tela. Mal som v pláne pobozkať ju, znova.. ak mi v tom teda nejak nezabráni.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nečakal som na nejaké ďalšie znamenie či tak, naklonil som sa ešte viac k jej tvári a znova som ju pobozkal. Tento krát však zdĺhavo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Chvíľku som ju ešte bozkával.. nakoniec som sa však na chvíľku zasekol. Nadvihol som hlavu a pohľadom som si premerial najbližšie okno.. bolo otvorené v podstate do korán a keďže sme boli na prvom poschodí.. tak som sa len postavil a pomaly som podišiel k nemu. Oboma rukami som schytil jeho okraje a pomaly som ho zavrel.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišel jsem k domu a začal jsem otevírat dveře. Když jsem přišel dovnitř uviděl jsem tam stát nějakou holku. Nahlas jsem zakřičel " Artemisi až tu budeš chtít dělat školku tam mi to příště řekni jo?! "Řekl jsem nahlas naštvaně.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Strana 14 z 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 14 z 15
Povolení tohoto fóra: