Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
Sho Rin
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
8 posters

Strana 2 z 15 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 23:05

First topic message reminder :

"Proč?" nechápavě jsem na něj zamrkala dlouhými řasami. "Jsi přece můj sensei, jsem na to hrdá!" odporovala jsem přesvědčivě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 11:19

Probudila jsem se na gauči. Boleli mě hrozně nohy a trochu hlava, ale relativně to ještě šlo! Skopala jsem ze sebe deku a svěsila nohy. Dlouze jsem se protáhla a hluboce zívla. Při pohledu na mého nového senseie jsem se musela usmát. Vstala jsem a vešla do kuchyně. "Dobré ráno teto Yo!" usmála jsem se zářivě na blondýnku a nasypala si do mystičky cereálie nesquik.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Yoko Ayme Sat 20 Aug - 17:37

"Dobré ráno Amayo.." Pousmála jsem se na energickou modrovlásku. Té jsem se ptát na to, jestli nemá hlad, opravdu nemusela. Zvládla se o sebe postarat sama. "Co máš dnes v plánu?" Zeptala jsem se celkem zvědavě.
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 17:41

"Ummmm jdu do knihovny, chci si půjčit nějakou knížku a začít trénovat, abych senseii udělala radost!" usmála jsem se a uklidila mističku. "Tak se měj teto!" zamávala jsme jí a zmizela ve dveřích.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Yoko Ayme Sat 20 Aug - 18:04

Jen jsem přikývla. "Opatruj se" Pousmála jsem se a šla sklidit hrneček do dřezu. Co dneska budu dělat já?
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 19:23

Zrazu som len otvoril oči a trocha splašene som sa obzeral naokolo. heee HEEE?? zaspať.. zaspal.. ja som tu zaspal? spýtal som sa skôr samého seba a hodil som pohľad na Amayo.. teda.. na miesto kde mala byť Amayo.. nejak tam však nebola a ja som začal krutoprísne uvažovať kde asi tak je.. pri čom som sa prechádzal hore dole po obývačke ..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Yoko Ayme Sat 20 Aug - 20:34

Nakonec mě to nic nedělání přestalo bavit, tak jsem vstala a vydala se ven. Směřovala jsem jen na jediné, klidné a krásné místo - do pouště.
(Přesun)
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 22 Aug - 16:49

Vběhla jsem do domu a odhodila svitek na postel. Rychle jsem hledala v přeplněných zásuvkách. "Plavky-plavky-pla-Mami!! Kam jsi je zase dala!" durdila jsem se, než jsem našla horní díl od modrých plaveček. "Hááái!" zaradovala jsem se, když jsem našla i ten spodní a rychle se do toho oblékla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 22 Aug - 16:51

Opieral som sa o zárubňu dverí do domu rodiny Akasuna.. mal som pred sebou vyvolanú Rin (čiernovlásku), na mieste kde mala hruď jej aj cez oblečenie silno svietila nejaká modrá guľôčka a ja som sa na svoju bábku/sestru tak záhadne pozeral.. po tom som ju zapečatil späť do zvitku a len som čakal kým pribehne Amayo..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 22 Aug - 17:04

Proběhla jsem domem, až jsme se přerazila o květináš, kterých máme plný dům a sletěla přímo na zem, jak dlouhá tak široká. "Uhmmmm!" vydala jsem, ale zase se rychle zvedla, oprášila si kolena a vyběhla před dům. "Už můžu!!" hlásila jsem hrdě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 22 Aug - 17:06

Tsee.. zaškeril som sa a snažil som sa rukou zamaskovať mierne posmešný úsmev.. h..hai ideme.. poď za mnou.. nie je to až tak ďaleko.. dodal som ešte po čom som sa len znova vystrel na nohy a takým istejším krokom som kráčal k oázam..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 22 Aug - 17:34

"Hhai!" kývla jsem rozhodně a vydala se za ním.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 25 Aug - 21:04

Konečně jsme dorazily..''už mě máš prokouklého?''Nebo spíš víš co čekat od mužského pohlaví.Vyplázl jsem jazyk a otevřel dveře,počemž jsem skočil placáka na postel.''Suprová!''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 25 Aug - 21:07

"Jsem ráda, že se ti líbí!" ušklíbla jsem se a došla k němu. Posadila jsem se na okraj a rozpustila si vlasy. Promnula jsem si záda. "Dnešek teda stál za to!" vzdychla jsem.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 25 Aug - 21:10

''hai...konečně jsem měl nebezpečnou misi a oni mě odvolají!''zanadával jsem a objal ji kolem pasu.''jsem rád že jsem tu v klidu s tebou'',usmál jsem se a políbil ji.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 25 Aug - 21:16

"Bude to znít hodně ošklivě, když řeknu, že jsem ráda?!" ušklíbla jsem se a vylezla za ním do postele.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 25 Aug - 21:21

''Ano zní!Už jsem skoro toho vůdce vesnice měl!''No jo..asi by mě zabil přiznávám ale pochlubit se mohu!Uculil jsem se,hodil botou po vypínači a přikryl nás peřinou.''Dobrou..sluníčko'',zazubil jsem se a tiskl ji pevně k sobě..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 25 Aug - 21:22

"Jasně... totéž by mi asi řekl on, že?!" ušklíbla jsem se, ale hlavu jsem mu položila na rameno a zavřela oči. Prstem jsem mu na kůži kreslila obrazce, protože i když dávno spal, já spát stejně nemohla..
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Fri 26 Aug - 8:06

byl jsem rád že sem došel domů...já a saké nejde k sobě vlezl jsem do prvního pokoje který jsem našel a svalil se mezi nějake lidi xD Razz (a stejně ji vyzkouším ! xD) mezi kterýma jsem usnunl
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Počet príspevkov : 1039

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 16:04

Probudil jsem se,a mírně zařval.''Sakra vidím sám sebe v hnusném oblečení!''Prohlédl jsem si to co bylo mezi mnou a PiliKKou,ale pak mi to došlo.''Hele!To je moje!''Řekl jsem naštvaně a převalil se přez něj přičemž jsem objal pili a nepouštěl ho k ní xD.''Ehm..Můžeš se posunout?''Strkal jsem do Kisukeho dokud nespadl z postele xD.''A je to'',vyplázl jsem na něj jazyk a zavrtal se do pilčiných vlasů.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Yoko Ayme Fri 26 Aug - 18:07

Doštrádovala jsem si to do kuchyně s širokým úsměvem na rtech. Dneska jsem se vyspala hezky a PiliKku ani ostatní obyvetele domu jsem nechtěla budit. Nebylo nic obvyklého, že to tu už někdy bylo horší, jak v centru vesnice a také jsme byli nechvalně známý hotel rodiny Akasuna.. Jen jsem se pousmála a pobrukovala si nějakou písničku, celkem nahlas. No co, jsou až nahoře, určitě je nevzbudím. Vytáhla jsem z poličky Dango a zaplula na gauč. S pohledem upřeným na strop jsem si vychutnávala zrovna růžový knedlíček a přemýšlela, co dneska udělám.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 26 Aug - 18:10

Posadila jsem se a podívala jsem se na ně. "Tak tohle pánové... je na mě moc!" vstala jsem a protáhla se. "Jdu do kanceláře a vy tu vyvětrejte a převlíkněte povlečení... a jestli se tamten-" ukázala jsem na Kisukeho. "Pozvrací, uklidit! Měj te se!!" zamávala jsem a seběhla dolů. "Jééé Yo, zlato ahoj! Přijď pak do kanceláře ano?! Pa a pusu!" poslala jsem jí vzdušný polibek a zmizela z domu.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Fri 26 Aug - 18:15

vzbudil mě hned jak mě shodil z postele tak jsem pak jen vztal a šel za Pili s výrazem ve tváři..chci spát "brý ráno"
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Počet príspevkov : 1039

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 18:21

''A polibek neb..?''Nedořekl jsem slovo a už zmizla.Skvělé..Otevřel jsem okno a sešel dolů.''Ehm dobré ráno'',řekl jsem k tomu co ležel na gauči,a v polospánku si sedl do křesílka..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Yoko Ayme Fri 26 Aug - 18:26

Všimla jsem si, jak tudy proletěla PiliKKa. "Jasně!" Dodala jsem s úsměvem a spolkla onu poslední barevnou kuličku, pak jsem stočila pohled na nově příchozího. "Zdravím" Podotkla jsem, načež jsem se posadila a prohrábla si ptačí hnízdo na hlavě. Ne, dnes jsem neměla náladu řešit takovéhle prkotiny. "Dáš si něco k jídlu? Všechno máš v ledničce, udělala bych ti něco, ale musím za chvíli do kanclu" Dodala jsem a naklonila se k ledničce, jestli teda nechce něco jednoduchého.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 18:31

''Ehm...to je dobré nemám hlad'',uculil jsem se a trochu se upravil abych vypadal trochu k životu.''My se ještě neznáme..Jsem Akiyuu..Těší mě'',usmál jsem se podal jí ruku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 15 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Povolení tohoto fóra: