Ulice Listové
+10
Kiwi Namikaze
Uzumaki Allii
Tenshi Ochita
Shinobi
Ayame Takahashi
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 38 z 40
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Ulice Listové
" Ano...naštěstí...a doufejme že za několik let už nebudou vůbec...myslím...že by to bylo lepší pro všechny...protože mí takového někoho v týmu... " řekl jsem a zavrtěl hlavou a tu jsem nechal nakloněnou a podíval se na toho týpka.* Z čeho se tak chechtá?! * ušklíbl jsem se a svůj pohled od něj odvrátil.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
"To naštěstí našemu týmu nehrozí. Jsem zvědavá co nám ještě předvede Hanzou. Stal se vlastně novým členem." zamyslela jsem se nad tím, jak se nám bude bojovat po boku někoho tak prudce jedovatého.
Anonymní- Anonymní
" Ano..to mě taky vcelku zajímá....myslím že z nás bude dobrý tým...jen mi trochu dělá starosti ten jeho jed.....nevím jestli je to dobrý nápad...mohl by otrávit i nás.... " řekl jsem docela zamyšleně.
Shinobi
Položil jsem prázdnou skleničku a vstal od stolu. Promnul jsem si oči a došel k baru, kde jsem hodil pytlík s ryo. Tiše se skloněnou hlavou jsem poděkoval.
"Arigato, nashle."
Otočil jsem se směrem ke dveřím a zamířil ven z baru, na ulici.
To jsou jen řeči..
"Arigato, nashle."
Otočil jsem se směrem ke dveřím a zamířil ven z baru, na ulici.
To jsou jen řeči..
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Klan: Uzumaki
Na okamžik mi zatrnulo. Ten hlas... Já ho znám... to musí být...
"Do prčic, promiň Katashi, musím si jít něco vyřídit." pravila jsem a vyběhla na ulici za tím chlápkem v červenočerném plášti.
"Kdybys něco potřeboval, víš kde mě najdeš." houkla jsem přes rameno a ztratila se ve tmě. Za běhu jsem aktivovala byakugan, abych v šeru někam nenarazila a zaměřila se na Alliiho chakru, kterou bych poznala mezi tisíci.
"Do prčic, promiň Katashi, musím si jít něco vyřídit." pravila jsem a vyběhla na ulici za tím chlápkem v červenočerném plášti.
"Kdybys něco potřeboval, víš kde mě najdeš." houkla jsem přes rameno a ztratila se ve tmě. Za běhu jsem aktivovala byakugan, abych v šeru někam nenarazila a zaměřila se na Alliiho chakru, kterou bych poznala mezi tisíci.
Anonymní- Anonymní
Usmál jsem se při zpozorování Mikomi za zády. Podle hlasu?
Vyskočil jsem na budovu a udělal tři klony, dva se rozeběhli do stran. Jeden se otočil na Mikomi a rozeběhl se s k ní s cílem ji povalit.
To by tě mohlo zabavit..
Probleskl jsem se kupředu směrem k monumentům. -Přesun
Vyskočil jsem na budovu a udělal tři klony, dva se rozeběhli do stran. Jeden se otočil na Mikomi a rozeběhl se s k ní s cílem ji povalit.
To by tě mohlo zabavit..
Probleskl jsem se kupředu směrem k monumentům. -Přesun
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Klan: Uzumaki
Povzdechl jsem si.* Jo...a takhle to končí dřív...a pak se mi ještě div....no jo... * pomyslel jsem si a do ruky jsem si vzal už celou flašku a vlil jí do sebe.* Doufám že na tohle zapomenu.....debilní den....vážně...proč zase já ku*va?! * pomyslel jsem si a na stůl položil peníze za flašku a vydal jsem se ven z baru.Ten čerstvý vzduch se mi moc nezamlouval.Tam byl mnohem lepší.Otráveně jsem se uchechtl.* Až ho příště uvidím..tak ho asi zabiju.... * pomyslel jsem si a nerovným krokem jsem se vydal někam pryč do ulic a poté i domů.
Přesun
Přesun
Shinobi
Nechala jsem klona, který běžel na mě, ať se mě pokusí povalit. Ve stejnou chvíli jsem použila Juukenpo Ichigekishin. Tím pádem se první z klonů rozplynul.
"Ďas tě vem!" zavrčela jsem a rozeběhla se za jedním z klonů.
"Budu to muset vzít postupně. Nedá se svítit." zamračila jsem se a poskládala pečetě na kuchiyose, abych byla alespoň o něco rychlejší.
Přesun.
"Ďas tě vem!" zavrčela jsem a rozeběhla se za jedním z klonů.
"Budu to muset vzít postupně. Nedá se svítit." zamračila jsem se a poskládala pečetě na kuchiyose, abych byla alespoň o něco rychlejší.
Přesun.
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem do ulic , které se teprve probouzely.Pomalým krokem jsem se procházel po ulicích až jsem došel k baru.Otevřel jsem dveře , u baru jsem si vyzvedl flašku a shodou náhod jsem se vydal ke stejnému stolu jako včera , ale to jsem nevěděl.Flašku jsem zvedl a přes alkohol jsem se podíval na křeslo naproti.V té době se mi něco vybavilo.* Cože??Byli jsme tu s Mikomi??Ale...toho jsem přece nemohl tolik vypít abych si to nepamatoval * pomyslel jsem si a ušklíbl se.Nalil jsem si do skleničky a napil se.Poté se mi zase něco vybavilo.* Ten chlápek....no jo..už vím co se stalo.... * pomyslel jsem si a sklenici jsem v ruce rozdrtil.Několik střepů se mi zabodlo do ruky , ale to jsem ani moc neřešil.Flašku jsem chytil do druhé ruky a napil se.* Kso...doufám že ho zabila..jinak to udělám já! * pomyslel jsem si otráveně.Flašku jsem tam nechal na půl plnou , zaplatil jsem a odešel někam pryč.
Přesun
Přesun
Shinobi
Objevil jsem se kousek od Saké baru.* Začíná to být moje oblíbené místo.... * pomyslel jsem si a vešel jsem dovnitř.Na baru jsem si pouze vzal jednu flašku saké.Zaplatil jsem a schoval si jí do bundy.Poté jsem vyšel ven a pomocí Shunshinu se dostal na to stejné místo , ze kterého jsem zmizel.
Přesun
Přesun
Shinobi
Potuloval som sa ulicami len tak bez ducho...a premýšľal som čo ďalej a čo vlastne v budúcnosti očakávam a aké sú moje ciele...
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Nakoniec som sa rozhodol že idem pozrieť nočnú Konohu a išiel som smerom k Hokageho monumentom...(Presun)
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Procházeli jsme se ulicemi a já se zastavil v obchodě s potravinami a nakoupil jsem dost jídla na týden.Poté jsem dal syrový kousek masa Atsushimu ať má alespoň něco na chuť.Poté jsme vyrazili směrem k domu.
Přesun
Přesun
Shinobi
Ja som dorazil do ulice kde som čakal kam sa vlastne vyberie Tasher .
Anonymní- Anonymní
Klidným rytmickým krokem jsem došel k Shirovi.
Takže kam půjdeme nejdřív? Přeci jen k Hokagemu můžeme jít kdykoli.
Podíval jsem se na něj zkoumavě.
Takže kam půjdeme nejdřív? Přeci jen k Hokagemu můžeme jít kdykoli.
Podíval jsem se na něj zkoumavě.
Anonymní- Anonymní
"Prejdime sa po dedine ak tu nikto nebude tak zájdeme teda potom tam a bude pokoj ...
Aj ke´d v podstate dedina ako dedina ."
Aj ke´d v podstate dedina ako dedina ."
Anonymní- Anonymní
Ok, v tom případě můžeš jít první. Já se v Konoze ještě moc nevyznám.
Usmál jsem se a podrbal se na hlavě.
Usmál jsem se a podrbal se na hlavě.
Anonymní- Anonymní
Ja som v pohode kráčal za svojím nosom .
Vôbec som nevedel kam idem nebol som tu ani ja ešte .
"Ale dobre keď mi teda veríš že nás niekam zavediem ..."
Vôbec som nevedel kam idem nebol som tu ani ja ešte .
"Ale dobre keď mi teda veríš že nás niekam zavediem ..."
Anonymní- Anonymní
Ja som si stále v tichosti šiel a potom som sa ale otočil k Tasherovi .
"Nevadí že neviem kadil idem ?"
"Nevadí že neviem kadil idem ?"
Anonymní- Anonymní
No, tak OK. Asi rovnou pojďme za tím Hokagem. Tuhle budovu najdeme snadno.
Ukázal jsem směrem na velkou budovu.
Ukázal jsem směrem na velkou budovu.
Anonymní- Anonymní
"Tak to máš teda ale asi pravdu .... tak poďme ... "
Zamieril som k kanceláárii .
Zamieril som k kanceláárii .
Anonymní- Anonymní
Teď si dáme chvíli pauzu. Ono nám nic neuteče. Tamhle je zákoutí kde si budeme moci sednout a chvíli si dát oraz.
Oba jsme se vydali do toho zákoutí a každý si sedl na jednu z proti sobě stojících laviček. Byl tam relativně klid na to, že jsme byli skoro na hlavní ulici.
Oba jsme se vydali do toho zákoutí a každý si sedl na jednu z proti sobě stojících laviček. Byl tam relativně klid na to, že jsme byli skoro na hlavní ulici.
Anonymní- Anonymní
Sadol som si tam a vetrom som kontroloval okolie a aj keď to som robil vždy .
"No ale sedieť sa mi aj tak nechce ale kto vie kto sa ukáže .ô
"No ale sedieť sa mi aj tak nechce ale kto vie kto sa ukáže .ô
Anonymní- Anonymní
Konečně jsem běžel po ulicích konohy.Kinomaru(pejsek) začne štěkat.Když jsem běžel všiml jsem si Ninjů ze Suny.Co tu dělají? zeptám se sám sebe a přiblížil jsem se k nim.
Anonymní- Anonymní
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 38 z 40
Povolení tohoto fóra: