Ulice Listové
+10
Kiwi Namikaze
Uzumaki Allii
Tenshi Ochita
Shinobi
Ayame Takahashi
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 35 z 40
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Ulice Listové
Ja som ju z mierným úšklebkom na tvári následoval .
Moje uši sa doslova naježili a vyzerali ako rohy ale také menšie XD .
(presun)
Moje uši sa doslova naježili a vyzerali ako rohy ale také menšie XD .
(presun)
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Procházel jsem se ulicemi , které se od mé poslední návštěvy vůbec nezměnily.Došel jsem do Dango obchodu.Koupil jsem si několik špejlí , které jsem si nechal zabalit.Chvíli jsem se ještě procházel po ulicích , ale pak jsem se rozhodl že zamířím na cvičiště abych se trochu procvičil.Po cestě mi ale zakručelo v břiše tak jsem snědl svůj oběd a pokračoval jsem.
Přesun.
Přesun.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
Pohrával som sa s náušnicou ktorú som mal na uchu, druhou rukou som však systematicky likvidoval všetko čo bolo predo mnou na stole, bol som v istom obchode a momentálne to už bola asi tretia porcia mäsových kúskov ktoré.. som proste zbožňoval !!! .. Nemienil som len tak skoro prestať v ich jedení.. vlastne som nemienil prestať nikdy no xD zatiaľ som sa držal !!
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som sa po ulici a sledoval čo sa tu zmenilo.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Po vcelku dlouhé době jsem se dostal zase do Konohy.Líně jsem se procházel ulicemi a pozoroval okolí , jestli se vlastně něco změnilo.Když jsem prošel snad všechny uličky a obchůdky tak jsem zjistil že asi nic.Dál jsem se procházel , ale na chvíli jsem se zastavil v Dango obchodě pro nějakou večeři.Když jsem se procházel tak jsem uviděl někoho známého.* Nawaki....Uchiha....Už jsme se docela dlouho neviděli.... * pomyslel jsem si a v té chvíli se mi do hlavy nahrnuly docela nechtěné vzpomínky.Trochu mě to zarazilo tak jsem se zastavil a povzdechl si.* Kdybych jen v ten den dokázal něco udělat...mohlo to dopadnout úplně jinak * pomyslel jsem si a znova se rozešel , přičemž jsem zkoumal vesnici.
Shinobi
Rozbehol som sa k Uchiha štvrti
(presun)
(presun)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Procházel jsem se mlčky po parku konohy. Byl jsem tu jenom jednou, ale to bylo už dávno. Vypadalo to tu jinak, a byl jsem tu jako dobyvatel. Tenkrát jsme se s Hiruzenem málem zabili.
Posadil jsem se na lavičku.
Posadil jsem se na lavičku.
Anonymní- Anonymní
Na rameno Hanzoua a Katashiho přistáli menší orli. Oba dva měli vzkaz ve stejném znění.
- Spoiler:
- Hokage-sama našemu týmu zadal misi. Prosím dostavte se co nejrychleji k hlavní bráně naší vesnice. Detaily vám vysvětlím cestou. Hyuuga Mikomi.
Anonymní- Anonymní
Mise, tak jdeme na to!
Postavil jsem se a šel k bráně Konohy.
Velitelka Jouninu pff
Postavil jsem se a šel k bráně Konohy.
Velitelka Jouninu pff
Anonymní- Anonymní
Když jsem se procházel tak ke mně doletěl menší orel se vzkazem.Orla jsem chytil a vzkaz vyndal a začetl jsem se do něj.* Hmmm...Mise?To už tady nebylo dlouho...yosh....to je vcelku dobře..alespoň zjistím jestli jsem nezlenivěl. * pomyslel jsem si a vyběhl jsem směrem k hlavní bráně.
Přesun
Přesun
Shinobi
Mezi ulicemi jsem narazila na svého studenta.
"Choujou Akimichi!" postavila jsem se přímo před něj. Můj hlas zněl vážně jen do doby, než jsem šibalsky mrkla.
"Co takhle si po dlouhé době zatrénovat se svou sensei?"
"Choujou Akimichi!" postavila jsem se přímo před něj. Můj hlas zněl vážně jen do doby, než jsem šibalsky mrkla.
"Co takhle si po dlouhé době zatrénovat se svou sensei?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Keď som stretol Shijin-sensei tak som sa viditeľne potešil. Kútiky úst sa mi zodvihli do širokého úsmevu a jej len nadšene začal potriasať rukou. Shijin-sensei, už je to celkom doba, čo som vás videl naposledy. Zamumlal som po čom som sa na ňu len zveadvo pozrel. Zatrénovať? s vami? hmm.. pozvete ma potom na rámen? spýtal som sa s hviezdičkami v očiach no len som nadšene prikývol v zmysle "jasné že jo!" .
Anonymní- Anonymní
Rozesmála jsem se.
"Dobře, dobře... Když se budeš při tréninku snažit, pozvu tě pak na rámen."
"Dobře, dobře... Když se budeš při tréninku snažit, pozvu tě pak na rámen."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Juhuuuu !! pôjdem na rámen zo Shijin-sensei !! zasmial som sa pri čom som tak víťazoslávne zodvihol päsť do vzduchu. Takýto tréning ste ešte nevideli !! dostanem zo seba všetko !povedal som nadšene po čom som iba išiel takým.. nadšeným spôsobom pred Shijin na tréningovú plochu !
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Tak uvidíme, jak to půjde...
S mírným úsměvem na rtech jsem se vydala za ním.
(Přesun)
S mírným úsměvem na rtech jsem se vydala za ním.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
šel jsem po ulici do tréninkové místnosti která už byla kousek od místa kde jsem byl
- přesun
- přesun
Anonymní- Anonymní
šel jsem tou samou cestou co do tréninkové místnosti ale tentokrát na druhou stranu do sídla klanu Nara
-přesun
-přesun
Anonymní- Anonymní
V ulicích jsem si koupila Dango než jsem i s ním zamířila k ramenu. Sama jsem se tam jen posadila a kývla na Choujoua, ať si objedná.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Heem. taaakže.. poprosím si tri porcie hovädzieho extra rámenu s extra veľkou porciou mäsa a naruta !! Zaškeril som sa.. už som sa natiahol po paličky a nedočkavo.. až tak divne nedočkavo som sa doslova tešil na ten rámen.. bolo to na mne vidieť na míle ďaleko.
Anonymní- Anonymní
Pro jistotu jsem zaplatila předem a ochutnala Dango.
To bylo moje.
Jeho nadšení jsem sledovala se spokojeným úsměvem.
To bylo moje.
Jeho nadšení jsem sledovala se spokojeným úsměvem.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Predavač rámenu mi priniesol prvú misku, bola naozaj veľká a .. kopcovitá.. obsiahla !! .. ako pravý ochutnávač som najprv ochutnal polievku.. po tvári mi takmer slzy začali stekať od blaženosti... po tom som ochutnal slíže no tie boli rovnako dobré.. nakoniec som odhodil väčšinu zábran.. misku som zobral do jednej ruky.. paličky do druhej.. chvíľka vyzívavého pohľadu.. ako keby som ju naozaj vyzíval či ma ten rámen vie prekonať.. následne som sa pustil do systematického a dosť rýchleho jedenia.
Anonymní- Anonymní
Překvapeně jsem pozvedla obočí.
Zvát ho na ramen by se mohlo prodražit... Ale když si to zaslouží...
Zvát ho na ramen by se mohlo prodražit... Ale když si to zaslouží...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Jedol som.. v podstate sústavne.. neskončilo to len pri tretej miske.. už som jedol asi šiestu.. predavač vlastne ten rámen sotva stíhal robiť taký som bol rýchli ! Systematicky som pokračoval.. v podstate s vyjedaním peňaženky senseiky.
Anonymní- Anonymní
"Nestačilo by to?" rozesmála jsem se.
Jak to tak vypadá, tak tímhle tempem moje peněženka vážně nedopadne dobře...
Jak to tak vypadá, tak tímhle tempem moje peněženka vážně nedopadne dobře...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Heem stačiť? ono je to pre mňa ako.. tréning !! zasmial som sa po čom som sa pustil do ďalšej misky.. prestal som ich počítať no vedľa mňa už bola celkom slušná kopa.. poskladaná jedna na druhej.. vlastne mi už odišli aj nejaké paličky.. predsa len ani tie nevydržia večnosť.
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 35 z 40
Povolení tohoto fóra: