Hlavní brána
+15
Daiki Yatoshi
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Shinobi
Neuro Uchiha
Noriko Kana
ANBU
bijuu
Ryuzaki Kaguya
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
19 posters
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Brána Konohy je od nynějška uzavřená. Pokud chce někdo odejít, musí si vyžádat propustku od vedoucí Aliance!
- Kdo pravidlo poruší, stává se nukeninem!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 31 May - 6:13, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
Hlasno si zívnem a ľahnem si na lavičku. Jedným okom sledujem dianie okolo hokageho. Druhé oko privriem a zhlboka dýcham.
Anonymní- Anonymní
"Neměla jsi nic cítit. Měla jsi mít talisman, který tvé emoce potlačí, měla jsi se stát pomocnou, nemyslící silou Konohy. Je to jen a jen moje chyba, že se stalo tohle. Ovládla mě moc, stejně jako Orochimara, toužil jsem jedině po moci, zahrával jsem si se smrtí, toužil jsem objevit nesmrtelnost a to vše k lásce k vesnici. Použil jsem zakázané techniky, abych přežil. Chtěl jsem vytvořit armádu nemrtvých, k pokoření nepřátel a k nastolení nového režimu. Nebyl jsem nakonec stejný jako ten, který visí jako Damoklův meč nad Konohou? Nebyl jsem stejný jako Danzou, který poštval Kyuubiho na Konohu? Nebyl jsem stejný jako Madara?" povzdechl jsem si.
Anonymní- Anonymní
Klon.
Každý chce niečo čo nemôže mat .... vzdychla som si.Plášť som si dala dolu.Každý robí chyby tak ako ty. pozrela som na toho človeka čo tam ležala,potom som sa otočila ukázala som na druhú stranu plášťa a ukázala som mu červené mráčiky.Aj já robím chyby aj keď som u bola mŕtva.... usmiala som sa.A prečo si mi ten talizman nedal?
Každý chce niečo čo nemôže mat .... vzdychla som si.Plášť som si dala dolu.Každý robí chyby tak ako ty. pozrela som na toho človeka čo tam ležala,potom som sa otočila ukázala som na druhú stranu plášťa a ukázala som mu červené mráčiky.Aj já robím chyby aj keď som u bola mŕtva.... usmiala som sa.A prečo si mi ten talizman nedal?
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
"Akatsuki.." zašeptal jsem.
"Ano, každý dělá chyby, a já tu svou jednoho dne napravím! Nedal jsem ti ho, protože jsem nechtěl zotročovat lid z Konohy."
"Ano, každý dělá chyby, a já tu svou jednoho dne napravím! Nedal jsem ti ho, protože jsem nechtěl zotročovat lid z Konohy."
Anonymní- Anonymní
Klon.
Mal si možno čakala som že prídeš a konečne to ukončíš ale nejako sa to nepodarilo... vážne som sa pozrela.Vidíš?aby som nebola sama musela som sa pridať k NÍM! siahla som do kapse a vytiahla som Kunai.Pamätáš si ho?Vzala som ho pred 3 rokmi.Toto nieje pravý ale jedného dňa keď konečne ukončíš môj život sa ti vráti.
Mal si možno čakala som že prídeš a konečne to ukončíš ale nejako sa to nepodarilo... vážne som sa pozrela.Vidíš?aby som nebola sama musela som sa pridať k NÍM! siahla som do kapse a vytiahla som Kunai.Pamätáš si ho?Vzala som ho pred 3 rokmi.Toto nieje pravý ale jedného dňa keď konečne ukončíš môj život sa ti vráti.
Shinobi
"Ne, nepamatuju." zakroutím hlavou.
"V Konoze bys nebyla sama. Je tu spoustu ninjů.."
"V Konoze bys nebyla sama. Je tu spoustu ninjů.."
Anonymní- Anonymní
Klon.
Ale bola...ľudia by sa na mňa pozerali ako na netvora,bolo by to rovnaké ako keď som bola jinchuuriky. usmiala som sa.Ale ešte nieje isté či chcem zničiť Konohu, a jo a tento kunai je ten čo si použil keď si bojoval z Neurom prezrela som si ho.
Ale bola...ľudia by sa na mňa pozerali ako na netvora,bolo by to rovnaké ako keď som bola jinchuuriky. usmiala som sa.Ale ešte nieje isté či chcem zničiť Konohu, a jo a tento kunai je ten čo si použil keď si bojoval z Neurom prezrela som si ho.
Shinobi
"Hm..ano, už si vzpomínám. Klidně si ho nech." podívám se na ni chladně.
Co se to sní stalo? Tak dlouho byla mrtvá, že se naprosto zbláznila.
Co se to sní stalo? Tak dlouho byla mrtvá, že se naprosto zbláznila.
Anonymní- Anonymní
Klon.
Usmiala som sa.Ale už dosť o minulosti nechce mi to tu ukázať keď už som tu? začala som sa smiať.
Usmiala som sa.Ale už dosť o minulosti nechce mi to tu ukázať keď už som tu? začala som sa smiať.
Shinobi
"Akatsuki do vesnice nepustím. Jedině přes mou mrtvolu." chladně si založím ruce na prsou.
Anonymní- Anonymní
Klon
Rozosmiala som sa.škoda... pozerala som sa ako je naštvaný a potom som sa chytila za brucho a začala som sa veľmi smiať.Prepáč ale keď sa na teba pozerám ako si rozčúlený nemôžem sa prestať smiať.... zo slzami v očiach som sa ešte viac rozosmiala.
Rozosmiala som sa.škoda... pozerala som sa ako je naštvaný a potom som sa chytila za brucho a začala som sa veľmi smiať.Prepáč ale keď sa na teba pozerám ako si rozčúlený nemôžem sa prestať smiať.... zo slzami v očiach som sa ešte viac rozosmiala.
Shinobi
Klon
Prejde... dokončila som vetu.
Keď teraz zničí môj klon len chcem aby si vedel že som rada že som ta videla. povedala som úprimne.
Prejde... dokončila som vetu.
Keď teraz zničí môj klon len chcem aby si vedel že som rada že som ta videla. povedala som úprimne.
Shinobi
Klon ešte ho stihol pohladiť po tvári a pak zmizol.
Shinobi
Posadím sa, vidím, že klon je fuč. A to bolo čo? Začudovane hladím na miesto, kde už je len hokage.
Anonymní- Anonymní
objevila jsem se sotva 100 metrů od brány a skryla se v lesem zaměřil ajsem se na jeden určiý krystal, vzala na sebe henge a vyvolala Daga,
"Letíme." vylezu si na jěho hřbet a vznese a letíme nad Konohu (přesun)
"Letíme." vylezu si na jěho hřbet a vznese a letíme nad Konohu (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Klan: Kana
"Hm." zakroutil jsem hlavou.
Pak mě zaujalo něco před branou. Cítil jsem něco podivného.
"Hmm..Zajdu se podívat do informačního střediska, do bariérního oddělení."
Pak mě zaujalo něco před branou. Cítil jsem něco podivného.
"Hmm..Zajdu se podívat do informačního střediska, do bariérního oddělení."
Anonymní- Anonymní
A to hovoril komu??? Stále sedím na lavičke a užívam si pokoja. Vánok mi veje pekne do vlasov a ja si sedím.
Anonymní- Anonymní
"No nič!" Vstanem a natiahnem sa. Akonáhle tak urobím rozhodnem sa pre prechádzku po dedine. Spravím prvý lenivý krok smerom do dediny a potom už len pomaly kráčam. Sem tam si zívnem.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Došla jsem konečně před bránu a ještě si naposledy zkontrolovala všechno. Vím, nejdu jsem tam na dlouho, ale přesto. Docela se tam i těším..
"Umm, tak tady už se nejspíš rozloučíme.." Řekla jsem směrem k Futoshimu.
"Umm, tak tady už se nejspíš rozloučíme.." Řekla jsem směrem k Futoshimu.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Áno." Prišiel som bližšie a objal ju. "Nie som smutný, viem, že sa vrátiš a ak nie, pôjdem do Suny sám." Potom som ustúpil. "Pôjdem za Hokagem, dávaj si na pozor." Milujem ťa... Potom som pomalým krkom odišiel.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
"Hai.." Přikývla jsem a pousmála jsem se. Chvilku jsem ještě hleděla za odcházející postavou a ještě si rychle prohlédla z dálky celou Konohu. S povzdechem jsem se otočila k bráně a prošla jí pryč z vesnice.
(Přesun Suna)
(Přesun Suna)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Hledala jsem u brány Alliiho. Kde Sakra je!? Naštvaně jsem se procházela v naději, že ho uvidím.
Anonymní- Anonymní
Běhal jsem po ulicích a rozhlížel se, jestli někde neuvidím stařenku.
Ježiš, to bude průšvih, dlouho jsem se jí neozval a... všiml jsem si jisté postavy na dálku, jistě víte, co na ní bylo jedinečné a nepřehlédnutelné, když nepočítám blonďaté vlasy..
"Tsunade-sama!" volal jsem zdáli, po chvíli jsem přiběhl. "Dobrý večer," usmál jsem se s nadějí, že nebude mít špatnou náladu.
Ježiš, to bude průšvih, dlouho jsem se jí neozval a... všiml jsem si jisté postavy na dálku, jistě víte, co na ní bylo jedinečné a nepřehlédnutelné, když nepočítám blonďaté vlasy..
"Tsunade-sama!" volal jsem zdáli, po chvíli jsem přiběhl. "Dobrý večer," usmál jsem se s nadějí, že nebude mít špatnou náladu.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Povolení tohoto fóra: