Hlavní brána
+15
Daiki Yatoshi
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Shinobi
Neuro Uchiha
Noriko Kana
ANBU
bijuu
Ryuzaki Kaguya
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
19 posters
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Brána Konohy je od nynějška uzavřená. Pokud chce někdo odejít, musí si vyžádat propustku od vedoucí Aliance!
- Kdo pravidlo poruší, stává se nukeninem!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 31 May - 6:13, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
Hyuuga Futoshi napsal:"Hmmm, jo ste tu všetci." Usmial som sa. "To je okay Yuu, aspoň keď by bol problém, niekto bude po ruke."
"Snad nebude třeba,jdem ne?Ať už jdem kamkoliv" usměju se a přehlédnu všechny učastníky mise
Anonymní- Anonymní
(když jsem odesílala, nebylas )Shizuka Yoru napsal:(Mikomi, já už tam jsem )
Anonymní- Anonymní
"Fajn, tak by sme sa mohli dať do pohybu, cieľ máme v Kiri." Vykročil som z dediny.
(Presun)
(XD)
(Presun)
(XD)
Anonymní- Anonymní
"Nu nic,jdeme..." ještě jednou se podívám na výstroj a už peláším pryč
Přesun Kiri
Přesun Kiri
Anonymní- Anonymní
"Mno tak jsme zasejc doma." zamumlám si pro sebe.
Je čas porozhlédnout se po své rodné vísce, zda tu nikdo neudělal binec. Znáte to. Jen vytáhnete paty, už je všechno vzhůru nohama. Vyrazila jsem do ulic a podvědomě tušila, že stejně zase zkejsnu na oblíbeném místě - Tréninkovém place. Kdyby náhodou dorazil zbytek týmu a šel k Hokage, tak mi to prozradí moje oči.
Vyrazila jsem kupředu.
Je čas porozhlédnout se po své rodné vísce, zda tu nikdo neudělal binec. Znáte to. Jen vytáhnete paty, už je všechno vzhůru nohama. Vyrazila jsem do ulic a podvědomě tušila, že stejně zase zkejsnu na oblíbeném místě - Tréninkovém place. Kdyby náhodou dorazil zbytek týmu a šel k Hokage, tak mi to prozradí moje oči.
Vyrazila jsem kupředu.
Anonymní- Anonymní
Přiběhnu k bráně opřu se o zeď a čekám. Mezitím si vytáhnu meč a jen tak si rýpu do země.
Anonymní- Anonymní
Přijdu k hlavní bráně a z dálky vidím rýsovat se postavu. Rychle zkontrolji jestli mám všechno a pak se k postavě rozeběhnu. Vážně to byl ten s kterým jsem měla jít na misi.
"Go-gomene Seito-kun, doufám, že si dlouho nečekal.." Odpovím zadýchaně a zapřu se o kolena. Pak se mile zeptám. "Vyrazíme?"
"Go-gomene Seito-kun, doufám, že si dlouho nečekal.." Odpovím zadýchaně a zapřu se o kolena. Pak se mile zeptám. "Vyrazíme?"
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
,,Pohoda. Jo jen tak oficiálně se představuju. Já jsem Seito, Assasinův bratr, ale to už si možná poznala." Usměju se na Yoko.,,Ok můžem vyrazit. Jestli si už nabrala dech.
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem. "Asi se taky představím. Jsem Yoko Ayme.." Usměju se. Bylo to zvláštní jít po tak dlouhé době zase na misi.. Pryč na chvilku z Konohy..
Po chvilce vykročím ven z vesnice. (Přesun)
Po chvilce vykročím ven z vesnice. (Přesun)
Shinobi
,,Dobrá Yoko můžem vyrazit." Vyjdu vstříc další misi, ale dnes s pomocníkem.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem do vesnice. "Půju rovnou na ubytovnu, Yuu-sama. Naschledanou." zamířím si to na ubytovnu. Jsem zcela ponořena do svých myšlenek.
Anonymní- Anonymní
Přišel sem do vesnice a řekl si shizuko bude zase určitě trénovat je to takovej těžkej dříč žel sem do tréningových míst
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem i s Yoko, kterou jsem radši po celou cestu podpíral. ,,Na chvilku si tady odpočinu, než dojdem do čtvrti za Hokagem." Opřel jsem se o zeď a chvíli z hluboka dýchal. Konečně opět doma, tenhle boj byl docela drsný.
Anonymní- Anonymní
Nějak jsme se pomalu doloudali do vesnice.
"Gomene Seito-kun, sám si vysílený a ještě musíš podepírat mě.."
Řeknu a pomalu se taky opřu o zeď. Šáhnu si na břicho. Rány ještě nejsou zcela uzavřené a navíc mám celé zakrvácené tričko. Musím vypadat jako obluda.. Ale aspoň, že už to tolik nebolí..
Ušklíbnu se nad svými sebekritickými myšlenkami, ale pak zvážním..
Musím zesílit, nesmím být na Shukakovi tolik závislá..
Zakloním hlavu dozadu a vítr mi příjemně chladí tvář.
Po chvilce se s námahou postavím. "Taky na tom nejsem zrovna nejlépe, ale vyřídíme to hned ať si potom můžeme dříve odpočinout.." Řeknu a pousměju se.
"Gomene Seito-kun, sám si vysílený a ještě musíš podepírat mě.."
Řeknu a pomalu se taky opřu o zeď. Šáhnu si na břicho. Rány ještě nejsou zcela uzavřené a navíc mám celé zakrvácené tričko. Musím vypadat jako obluda.. Ale aspoň, že už to tolik nebolí..
Ušklíbnu se nad svými sebekritickými myšlenkami, ale pak zvážním..
Musím zesílit, nesmím být na Shukakovi tolik závislá..
Zakloním hlavu dozadu a vítr mi příjemně chladí tvář.
Po chvilce se s námahou postavím. "Taky na tom nejsem zrovna nejlépe, ale vyřídíme to hned ať si potom můžeme dříve odpočinout.." Řeknu a pousměju se.
Shinobi
Vošiel som do dediny, už som mal oblečenie viac menej len vlhké a nie mokré. Čo sa vlasov týka, boli na tom rovnaké. Pomaly som prešiel bránou smerom do dediny, na tvári som mal nespokojný až zmätený výraz.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
,,Dobrá tak pojď ještě nějak dokulháme za Hoakgem." Lehce se na ni usměju. A opět ji podepřu a vyrazíme do čtvrti.(přesun)
Anonymní- Anonymní
"Arigato, musíme vypadat dost komicky" Ušklíbla jsem se, ruku jsem mu ovinula kolem ramen a pajdala se ulicemi Konohy.
(přesun)
(přesun)
Shinobi
Přišel jsem k bráně a čekal na Yoko se Sasukem než dorazí. Mezitím jsem se opřel o zeď.
Anonymní- Anonymní
Dorazila jsem k hlavní bráně a všimla jsem si Seita opřeného o zeď. Zamířila jsem k němu, ale Sasukeho jsem nikde neviděla. Pokrčila jsem rameny, usmála jsem se na Seita a zahleděla jsem se na oblohu.
Naposledy upravil Yoko Ayme dne Fri 8 Apr - 12:01, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
"Promiňte za zpoždění." příjdu k bráně.
"Tak, asi bychom se měli trochu seznámit. Moc vás neznám a vy mě taky ne. Nebyl jsem v Konoze, jsem Sasuke Sarutobi a pro tuto misi jsem váš kapitán." Neberu to nějak moc vážně? Sakra, od té doby co jsem vůdce informačního střediska, tak jsem se nějak změnil..Byl jsem flákač a narcista. Uvidím svůj odraz v okně protějšího domu, ušklíbnu se a upravím účes.
Furt jsem narcista.
"Tak, asi bychom se měli trochu seznámit. Moc vás neznám a vy mě taky ne. Nebyl jsem v Konoze, jsem Sasuke Sarutobi a pro tuto misi jsem váš kapitán." Neberu to nějak moc vážně? Sakra, od té doby co jsem vůdce informačního střediska, tak jsem se nějak změnil..Byl jsem flákač a narcista. Uvidím svůj odraz v okně protějšího domu, ušklíbnu se a upravím účes.
Furt jsem narcista.
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: