Hlavní brána
+15
Daiki Yatoshi
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Shinobi
Neuro Uchiha
Noriko Kana
ANBU
bijuu
Ryuzaki Kaguya
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
19 posters
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Brána Konohy je od nynějška uzavřená. Pokud chce někdo odejít, musí si vyžádat propustku od vedoucí Aliance!
- Kdo pravidlo poruší, stává se nukeninem!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 31 May - 6:13, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
Hmm? Pozrel som sa na neho a piesok vytvoril ihlice a velkou rychlostou leteli na Yoashira a nejaky priesok ostal pri mne aby ma pre pripad chranil
Anonymní- Anonymní
Hmmm, pekne využitý katon proti bábkam, ale Satetsu bude pre Yoshira problém, myslím...
Naposledy upravil Hyuuga Futoshi dne Fri 1 Apr - 20:43, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Zo samehadou som si začal trepať po hlave ale ani to nebolelo tak som si spravil klona aby do mňa udieral ale to tiež nebolelo ale aj tak to robil ďalej.
Anonymní- Anonymní
S timhle už jsem bojoval..
Kousnul jsem se do prstu.
"Kuchiyose no jutsu!" Přivolal jsem obří ropuchu, která udělala pečeť.
"Suiton: Teppōdama!" Vykřikla a z úst jí vytrysknula obrovská koule vody, kterou proletěli jehlice, ale po proletění už nebyli vystřeleny silně a proto z ní už pouze vytekly. Voda letěla dál na Sasoriho a já zatím začal tvořit pečetě.
Kousnul jsem se do prstu.
"Kuchiyose no jutsu!" Přivolal jsem obří ropuchu, která udělala pečeť.
"Suiton: Teppōdama!" Vykřikla a z úst jí vytrysknula obrovská koule vody, kterou proletěli jehlice, ale po proletění už nebyli vystřeleny silně a proto z ní už pouze vytekly. Voda letěla dál na Sasoriho a já zatím začal tvořit pečetě.
Anonymní- Anonymní
Usmial som sa na Kisameho a vstal som. Vytiahol som kunai a hodil som mu ho smerom do krku.
Kunai letel rýchlo smerom ku Kisameho krku. Vďaka tomu, že sa Kisame bil s klonom, bola malá pravdepodobnosť, aby si ho všimol.
Kunai letel rýchlo smerom ku Kisameho krku. Vďaka tomu, že sa Kisame bil s klonom, bola malá pravdepodobnosť, aby si ho všimol.
Anonymní- Anonymní
Letím nad Konohou s Dagem stihnu Mizukage zablokvovat ruce krystalem, už se probouzela sletím dál od brány a seskočím na zem a Mizukage si postavím před sebe. Vytáhnu meč blesků a přiložím ho k jejímu hrdlu.
"HEJ HOKAGE, OKAMŽITĚ ODVOLEJ SVOJE JUTSU A PUSŤ MOJE LIDI, NEBO JÍ ZABIJU A VĚŘ ŽE TO PRO MĚ NENÍ PROBLÉM!!!" meč začne mírně zářit pod nátlakem blesků. (mám na sobě kápi a masku)
"HEJ HOKAGE, OKAMŽITĚ ODVOLEJ SVOJE JUTSU A PUSŤ MOJE LIDI, NEBO JÍ ZABIJU A VĚŘ ŽE TO PRO MĚ NENÍ PROBLÉM!!!" meč začne mírně zářit pod nátlakem blesků. (mám na sobě kápi a masku)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Sledoval som kisameho a vsimol som si kunaia ktory na neho leti a piesok ho stihol zastavit a potom ho priniesol az ku mne a ostatny piesok vyblokoval vodu a siel som s nim k Reine
Anonymní- Anonymní
Ztěžka mrkám, celé tělo mě bolelo. Nebyla jsem schopná bojovat. Zahlédla jsem před sebou plno nijů a vedle sebe draka, kterého jsem se lekla. Ztěžka se mi dýchalo.
,,Pusť mě." zavrčela jsem slabě a dnažila sebou cukat, ale nešlo.
,,Pusť mě." zavrčela jsem slabě a dnažila sebou cukat, ale nešlo.
Anonymní- Anonymní
Objevila jsem se nedaleko hlavní brány na střeše jednoho domu. Dívala jsem se na probíhající souboj. Nechtěla jsem se zapojovat. Zahlédla jsem Hokageho, potom toho ninju, kterého jsem potkala v kanceláři a Futoshiho-san, který monetálně nebojovala také pozoroval souboj stejně jako já.
"Tohle se mi nelíbí.." Špitla jsem si sama pro sebe a dál jsem pozorovala boj.
Zahlédla jsem přicházející osoby. Zamžourala jsem na ně.
"Mizukage-sama?! To snad ne.." Ohromeně jsem na osobu, která svírala Hitomi v rukou zírala.
"Tohle se mi nelíbí.." Špitla jsem si sama pro sebe a dál jsem pozorovala boj.
Zahlédla jsem přicházející osoby. Zamžourala jsem na ně.
"Mizukage-sama?! To snad ne.." Ohromeně jsem na osobu, která svírala Hitomi v rukou zírala.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Mě jen tak neutečeš!" Kousnul jsem se znovu do prstu a mrknul na žábu. Zbyl po ní jen kouř.
Pokryje nás červený žaludek.
"Kuchiyose: Gamaguchi Shibari!"
Ruce položím na zem a Assasinovi a ostatním spolubojovníkům (Hitomi,Yoko atd.) nespevním nohy, aby se mohli hýbat. Kisame s Sasorim mají zalepené nohy a Kisame i Samehadu.
Pokryje nás červený žaludek.
"Kuchiyose: Gamaguchi Shibari!"
Ruce položím na zem a Assasinovi a ostatním spolubojovníkům (Hitomi,Yoko atd.) nespevním nohy, aby se mohli hýbat. Kisame s Sasorim mají zalepené nohy a Kisame i Samehadu.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Fri 1 Apr - 20:53, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Ani som sa nemusel otáčať a videl som Mizukage v zajatí. (Vďaka byakuganu som sa nemusel otáčať.)
Skôr než sa mohla Reina vôbec nazdať už bola Mizukage fuč.
(Vzal som ju takým spôsobom, ako Madara Sasukeho z jinton "kocky")
Skôr než sa mohla Reina vôbec nazdať už bola Mizukage fuč.
(Vzal som ju takým spôsobom, ako Madara Sasukeho z jinton "kocky")
Anonymní- Anonymní
"Ne..Jen v klidu...nehýbej se..hned to bude pryč.." zamával jsem a zbledl.
Anonymní- Anonymní
"Hm, jak působivé." zapamatuj si to Nibi toho kluka a jeho techniku
Jasně a zmiz hned nejsi chráněná
Vím
uschovám meč blesků do pouzdra a posměšně se i přes masku podívám na všechny za bariérou. Pak se vyhoupnu na Daga.
"Připrav se vypadneme. Na tohle nejsme připravení."
Tak je zkrystalizuj, tím je částečně nenecháš na pospas. tot y umíš.
"Máš pravd, mají u sebe každý jeden krystal. Shouton: Suishou kase." udělám pečetě a vzlítávám Kisame i Sasori v tu chvíli začali krystalizovat a měnit se na sochy
pod maskou se usměju a volně lítám nad Konohou a sleduju co se bude dít až do úplného konce.
"Promiňte kluci, byli jste pokusný zvířata."
Jasně a zmiz hned nejsi chráněná
Vím
uschovám meč blesků do pouzdra a posměšně se i přes masku podívám na všechny za bariérou. Pak se vyhoupnu na Daga.
"Připrav se vypadneme. Na tohle nejsme připravení."
Tak je zkrystalizuj, tím je částečně nenecháš na pospas. tot y umíš.
"Máš pravd, mají u sebe každý jeden krystal. Shouton: Suishou kase." udělám pečetě a vzlítávám Kisame i Sasori v tu chvíli začali krystalizovat a měnit se na sochy
pod maskou se usměju a volně lítám nad Konohou a sleduju co se bude dít až do úplného konce.
"Promiňte kluci, byli jste pokusný zvířata."
Naposledy upravil Reina Kana dne Fri 1 Apr - 21:13, celkově upraveno 2 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Tak tohle bylo brilantní..Hej ty! Ty budeš leader akatsuki..SOudím dle informací a chuti tvé čakry." příjdu a usměju se.
Anonymní- Anonymní
Piesok zacal levitovat okolo mna a Kisameho a z brucha mi vyletel jedovaty "bodak" a letel smerom na assasina
Anonymní- Anonymní
Ruce jsem dal na břicho a zatlačil a ze zdí vylétli něco jako.. jazyky a vykryly bodák.
Anonymní- Anonymní
Než jsem se nadála, byla jsem od své únoskyně pryč.
,,Díky." usmála jsem se na ninju, který mne zachránil. Měla jsem na sebe vztek. JAk mě mohla takhle chytit! Stále jsem nemohla bojovat. Byla jsem ještě pořád pod sedativy a kolem rukou měla, kdyterý rozbít nejde.
,,Ksoo!" zavrčela jsem.
,,Díky." usmála jsem se na ninju, který mne zachránil. Měla jsem na sebe vztek. JAk mě mohla takhle chytit! Stále jsem nemohla bojovat. Byla jsem ještě pořád pod sedativy a kolem rukou měla, kdyterý rozbít nejde.
,,Ksoo!" zavrčela jsem.
Anonymní- Anonymní
"Výborně Futoshi, máš rychlejší reakce než já." zasmál jsem se.
"Teď odsud odejdi."
"Teď odsud odejdi."
Anonymní- Anonymní
Hodil jsem kunai a jazyk se odtrhnul. Pomalu odumíral.
Udělal jsem rychle pečetě.
"Katon: Kyodai no aka ryu!" Za Sasorim se objevil obrovský ohnivý drak, který se ho snažil spálit kousnutím. Udělal jsem rychle další pečetě."Katon,housenka no jutsu!" Jelikož jsem útočil z obou stran, neměl moc šancí na vyhnutí.
Udělal jsem rychle pečetě.
"Katon: Kyodai no aka ryu!" Za Sasorim se objevil obrovský ohnivý drak, který se ho snažil spálit kousnutím. Udělal jsem rychle další pečetě."Katon,housenka no jutsu!" Jelikož jsem útočil z obou stran, neměl moc šancí na vyhnutí.
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem a kolem me letali brouci. Udelal jsem pohyb rukou a mracek brouku priletel k Hitomi a zacal ji neutralizovat krystal. Po chvilce krystal zmizel.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Povolení tohoto fóra: