Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 26 z 40
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
Došiel som posadiť sa pred Yoshira.
"Vítaj v mojom "skromnom príbytku", aj keď si tu už vlastne raz bol. Áno, to ja som si ťa nechal zavolať. Mám pre teba menšiu prácičku."
"Vítaj v mojom "skromnom príbytku", aj keď si tu už vlastne raz bol. Áno, to ja som si ťa nechal zavolať. Mám pre teba menšiu prácičku."
Tetsuya- Počet príspevkov : 488
"Ide o istý kufrík. Vysvetlím, istý bývalý shinobi ma pri jednom z jeho podvodov pripravil o obrovskú sumu peňazí. Preto som sa rozhodol, že mu to vrátim, nie preto, že by som už peniaze nemal, ale čisto z princípu. Jeden z mojich kumpánov mu odcudzil kufrík s finančnou čiastkou v hodnote- nie, v tomto hostinci majú aj steny uši, takže ti to radšej nepoviem, dozvieš sa to na mieste. Môžem ti iba povedať..."
Naklonil som sa k nemu.
"Ide o pre prostých ľudí nepredstaviteľnú, priam rozprávkovú sumu." Opäť som sa narovnal.
"Ako náhle sa ti dostane kufrík do rúk, môžeš si ho nechať. To, čo s tou sumou už urobíš, bude na tebe. Každopádne môžeš peniaze z nej pokojne použiť aj ako výmenu za informácie o akatsuki, bude to nepochybne omnoho viac, ako by mi mohol dať on."
Naklonil som sa k nemu.
"Ide o pre prostých ľudí nepredstaviteľnú, priam rozprávkovú sumu." Opäť som sa narovnal.
"Ako náhle sa ti dostane kufrík do rúk, môžeš si ho nechať. To, čo s tou sumou už urobíš, bude na tebe. Každopádne môžeš peniaze z nej pokojne použiť aj ako výmenu za informácie o akatsuki, bude to nepochybne omnoho viac, ako by mi mohol dať on."
"Kontakt som s ním stratil v okolí Takigakure. Dávaj si pozor a za každú cenu ho získaj, veľa šťastia."
Usmial som sa a rozbehol do svojej izby.
- PRESUN
- PRESUN
Tasu Yamada napsal:´To je nukenin ne?´
"Jo. Všichni z mé minulosti jsou."
Anonymní- Anonymní
"A co když to udělám?" Už mě přestalo bavit jak mi pořád říkal ať odejdu ať už úmysleně či neúmyslně.
Anonymní- Anonymní
"Proč bych se měla stát nukeninem?" radči jsem nemyslela na to, co jsem se i s dalšími chystala udělat.
Anonymní- Anonymní
"Přestaň tohle říkat!" naštvaně jsem ho chytila za košilu. (nebo co máš na sobě)
Anonymní- Anonymní
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 26 z 40
Povolení tohoto fóra: