Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 14 z 40
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
''pokud by jste něco potřebovali budu u pultu''
řekl jesm a odkráčel jsem k pultu
řekl jesm a odkráčel jsem k pultu
Anonymní- Anonymní
Nie... Pozrem sa do napojoveho listku Hej...dam si sake...pockat nie...som v praci..Un! Pozrem sa mrzuto znovu na listok Tak aspom ramen Pozrem na Shinjiho a potom na Shiz Chcete aj vy?
Anonymní- Anonymní
Sadnem si k stolu v rohu miestnosti a čakám, som z toho celkom nervózna. Kto vie čo odo mňa chce.
Anonymní- Anonymní
pomalu se doplazím za yuuki "si na mně mohla počkat ne"otažu se a sednu si naproti ní
Anonymní- Anonymní
Objednam aj Shinjimu a zrazu uvidim Takeruho s tou modrovlasou s ktorou sme bojovali potavim sa a pomaly idem za nim ked som tesne za nim dam mu ruku na hlavu Takeru co tu robis?
Anonymní- Anonymní
"He? HE!? Nevšimla som si ťa...gomeneee!?" ospravedlnila som sa a zasmiala som sa. "Som fakt zvedavá čo chce tvoja šéfka...." dodala som. Všimnem si človeka. "Hmm? Blondínka?" poviem do vzduchu.
Anonymní- Anonymní
nějak se tu zalidnilo všechny pozoruji a po chvíli jdu připravit rámen
Naposledy upravil Itsuki dne Thu 21 Apr - 19:05, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Deidara napsal:Nie... Pozrem sa do napojoveho listku Hej...dam si sake...pockat nie...som v praci..Un! Pozrem sa mrzuto znovu na listok Tak aspom ramen Pozrem na Shinjiho a potom na Shiz Chcete aj vy?
"Tak co měl znamenat ten tvůj sladký smích?"
Anonymní- Anonymní
po asi 4 minutách přinesu na stůl Deidarovi a Kutsuhimu rámen a položím je na stůl, knim pložím hůlky a odejdu opět k pultu
Anonymní- Anonymní
Pozrem na nu a ukazem na nu prstom Co tu sakra robis!? Pozrem na Takera
Anonymní- Anonymní
vyjdu ze zadní místnosti a podívám se na bordel kolem, obě agentky dorazili 'skvělé' pomyslím si a jdu k ostatním
"Co tady děláte za bordel, Shinji jasně jsem ti řekla plášť dolů, nebo ti vezmu a už nedám. Agentky dorazili skvělé. Hned jdeme na to." usměju se a sednu si vedle Deidary
"Co tady děláte za bordel, Shinji jasně jsem ti řekla plášť dolů, nebo ti vezmu a už nedám. Agentky dorazili skvělé. Hned jdeme na to." usměju se a sednu si vedle Deidary
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Agentky?Shiz chapem ale co tu robi tato?? Ukazem na modrovlasku Ona zabila Kisameho a snazila sa aj mna Poviem nastvane a pozrem na Rei
Anonymní- Anonymní
Chjoo Na hlave sa mi objavi kvapka a dam si dole plast a pustim sa do ramenu
Anonymní- Anonymní
"A hleleme se není to naše Rei?" popíchla jsem ji.
Naposledy upravil Shizuka Yoru dne Thu 21 Apr - 19:25, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Snažila? Hmm...." poviem a usmejem sa. "Snaha bola šťastie ale nie.." dodám. "Som Yuuki pre informáciu..." poviem blondínke.
Anonymní- Anonymní
"Taky tě ráda vidim, Shiz. Abych objasnila tvé neshody drahý, právě proto, že zabila Kisameho se mi líbí a taky proto že je silná a bude nám k něčemu víš? Shizuka Yoru a Yuuki Botan jsou oficiální tajné agentky Akatsuki, které budou pomalu ale jistě rozbíjet spojeneství pěti zemí zevnitř, dobře mě poslouchejte, dělejte svou práci podle mích pokynů a zůstanete na živu, chcii všechny zbytečný a důležitý informace co se týče Konohy a Kiri. Chci vědět o všem co se tam šustne a hlavně chci vědět jak se dostat přes obranu vesnic, to bude nejdůležitější úkol hlavně pro Shiz. POkud vám povím, že máe podat falešnou informaci někomu podáte ji, takhle budeme postupovat. Dnes vás ještě nechám, aby jsem si vás trošku prověřila příště až se setkáme...to uvidíte. Spojit se můžeteprostřednictví vzkazů po ptactvu, vložení chakry do krystali, který Shiz má a Yuuki dostane a já se vám sama ozvu projekcí nebo osobně přijdu. Nějaké dotazy?" podívám se zkoumavě na obě
Naposledy upravil Reina Kana dne Thu 21 Apr - 19:39, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Mám jeden...nie dotaz ale prozbu. Nechcem mať kryštáľ ani nič podobné...Napojím sa pomocou Hajiho na tvoje kryštály, ak by som si nechala kryštáľ vyvolalo by to podozrenie...Ten podivín Kaito by ma roztrhal...to nechcem. Spojenectvo? Rozbiť? Hmm...." dodám do ticha. Pozriem sa na Shizuku a potom na Reinu. "Ešte niečo kým sa stanem oficiálnym členom?" dodám do ticha.
Haji...neovládaj ma...
Je zábava ak rozprávaš to čo by si nikdy nepovedala..
Ako pre koho...
Haji...neovládaj ma...
Je zábava ak rozprávaš to čo by si nikdy nepovedala..
Ako pre koho...
Anonymní- Anonymní
"Jak chceš, ale Kaito je pod mím vlivem, stačí říct a nebudeti dělat problémy dluží mi to. Já mám nitě všude." zaculím se, vyzvednu si vlasy do culíku a zafixuju gumičkou co jsem měla na ruce
"co se týče tvé otázky o členech, zatím vás dvě potřebuju tam na druhé straně, potom až ještě více povíšíte co se týše síli si dáme boj, když mě porazíte nebo se mi aspoň vyrovnáte, vezmu vás." mrknu na ně
"co se týče tvé otázky o členech, zatím vás dvě potřebuju tam na druhé straně, potom až ještě více povíšíte co se týše síli si dáme boj, když mě porazíte nebo se mi aspoň vyrovnáte, vezmu vás." mrknu na ně
Naposledy upravil Reina Kana dne Thu 21 Apr - 20:04, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Konečne som vstúpila a nasmerovala som si to k ním.
Reina zasa ma nechávaš dlho čakať vonku... ukázala som jej papierik ktorí som mala v ruke.
Reina zasa ma nechávaš dlho čakať vonku... ukázala som jej papierik ktorí som mala v ruke.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
"Shinji, měl si jít dovnitř, měla jsem nějaké vyřizování. Sedni si k nám." usměju se na něj a ukážu na volné místo vedle mě
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Etto. já postojím...nechcem aby ma tu niekto spoznal...ukázala som znova papier Reine a pozerala som dokola či niekoho spoznám.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
"Okey...pokiaľ ma ospravedlníte, vrátim sa do Kiri....Sayonara Lady...Kaito nebude robiť problémy, dúfam." poviem, zdvihnem sa a pomocou Shunshin no jutsu zmiznem. (Presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 14 z 40
Povolení tohoto fóra: