Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 8 z 40
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
"heh." trochu jsem se zarděl.
Ke stolu přišla starší servírka a položila nám na stůl Moravskou slivovici a řekla."Dárek od pana Hoja."
"Děkuji." odpověděl jsem.
Otevřel jsem ji a nalil trochu Hitomi.
"My s Hayatem si dáme trochu něco jiného." Zašmátral jsem do kapes a vytáhl plato s růžovými tabletami.
"Brufen." zasmál jsem se. Vytáhl jsem kunai a rozmačkal jednu tabletku na prášek. Podal jsem Hayatemu jednu papírovou bankovku a z jedné jsem si udělal ruličku.
"Tak vezmi si." Zasmál jsem se a udělal mu menší lajnu.
Ke stolu přišla starší servírka a položila nám na stůl Moravskou slivovici a řekla."Dárek od pana Hoja."
"My s Hayatem si dáme trochu něco jiného." Zašmátral jsem do kapes a vytáhl plato s růžovými tabletami.
"Brufen." zasmál jsem se. Vytáhl jsem kunai a rozmačkal jednu tabletku na prášek. Podal jsem Hayatemu jednu papírovou bankovku a z jedné jsem si udělal ruličku.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"heh." trochu jsem se zarděl.
Usmála jsem se a pohrávala si s maličkou skleničkou a s nakloněnou hlavou pozorovala ty dva, jak si dobrovolně pro tento večer ničí zdravou mysl. Tohle bude dlouhý a TĚŽKÝ večer, vzdychla jsem a ucula si z ostré a hořké tekutiny ve skleničce.
Anonymní- Anonymní
"Jo." Usmál jsem se lyšácky.Shizuma Hayato napsal:"Heh, vieš, že nepijem, tak na mňa útočíš týmto?"
"Vezmi si. Nic ti nebude, ale je to sranda."
Už jsem se neudržel a musel jsem se znovu zasmát.
"Hitomi chceš taky?"
Anonymní- Anonymní
"Len aby!"
Potiahol som cez bankovku do seba to čo som mal pripravené.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Jo." Usmál jsem se lyšácky.Shizuma Hayato napsal:"Heh, vieš, že nepijem, tak na mňa útočíš týmto?"
"Vezmi si. Nic ti nebude, ale je to sranda."
Už jsem se neudržel a musel jsem se znovu zasmát.
"Hitomi chceš taky?"
,,Opravdu radši ne..Kdo jiný by vás pak odtáhl, až bude čas odchodu, hmm?!" zasmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"heh." Zklonil jsem se teď já ke své dávce a vtáhl jsem to taky do sebe.Shizuma Hayato napsal:"Len aby!"
"Áááá to štípe." chytl jsem si nos a rozřechtal se na celé kolo. Z jednoho oka mi začaly téct slzy a pak jsem se zase začal smát.
Anonymní- Anonymní
hovoril si že sa voláš Kazuya však? já len vrátila sa mi vážná tvár nemôžem sa k vám prídat? v konohe ma nič nedrží.Assasin ma nemiluje a Minato tu už aj tak není aby som sa sním porozprávala. zdvihla som a sa po Assasinovi som hodila kunai( Aj ked som vedela že je to neutrálne miesto)ale netrafila som zabodl sa zaním pozrela som sa a pak som sa pozrela na Kazuyu a usmiala som sa úplne v normále som bola ako keby som ani nepila.ked budeš mat odpoved príde von.znova som sa usmiala a podala ruku na znak priatelstva(z úsmevom)
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
"hmm ako mam vediet ze sa chces k nam dostat iba ze chces ziskat o nas informacie pre konohu
Anonymní- Anonymní
"Hm. Teď už mě vážně naštvala."Vstal jsem. "Čekám Vás oba dva v Konoze."Usmál jsem se na ně a vyšel ven.Shizuma Hayato napsal:Pozeral som na kunaie.
"Ohnivá žena...čertica!"
"Kushino, co si myslíš že děláš?!" Zavrčel jsem na ni.
Anonymní- Anonymní
"Dobře, tak mě teda ignoruj, ale tohle ti neprojde. Já tě vyvolal a ty mě budeš poslouchat. Nešlo to po dobrém, půjde to po zlém, já tě vyvolal. Pokud se do Konohy do večera nevrátíš, rozluč se svou vůli. Přetvořím ti charakter." řekl jsem přísně.
"Zatím!" vytvořil jsem pečeť a dřív než Kushina mrkla, tak jsem byl ve své kanceláři.
"Zatím!" vytvořil jsem pečeť a dřív než Kushina mrkla, tak jsem byl ve své kanceláři.
Anonymní- Anonymní
Tak toto je voprus!vážne neviem prečo by som musela dávat informácie Konohe a plus Assasin Senju chce len aby som bola vojenská posila.povedala som naštvane.
Shinobi
Pomalým krokom som prešiel okolo Kazuyi a Kushininy.
"Navádzaš ju na zlé veci?"
"Navádzaš ju na zlé veci?"
Anonymní- Anonymní
Hele porozprávame sa inde kde nebude takto vela ludí a ty......odmlčala som nachvýlu a pak som pokračovala.Ty daj to prosím Hokagemu.dala som mu další list a v nom niečo bolo viac ako len list.
Shinobi
List od Kushiny padol na zem, lebo som ho nevzal.
"Zadarmo ani na WC!"
Posadil som sa na stoličku a sledoval očami list.
"Zadarmo ani na WC!"
Posadil som sa na stoličku a sledoval očami list.
Anonymní- Anonymní
Po chvíľke som ten list vzal a prezeral si ho.
"Za koľko by sa dal asi predať?"
Dal som si ho do vrecka.
Asi za nič, no.
Znudene som sa obzeral.
"Dosť sa nudím..."
(presun)
"Za koľko by sa dal asi predať?"
Dal som si ho do vrecka.
Asi za nič, no.
Znudene som sa obzeral.
"Dosť sa nudím..."
(presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 8 z 40
Povolení tohoto fóra: