Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 24 z 40
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
''kdyby jste něco potřebovali řekněte, budu za rohem''
pověděl jsem
ještě jsem neviděl šéfa to je divné obvikle tu běhá a utahuje si z nukeninů
pomalu jsem se šel kouknout do zadu
- přesun
pověděl jsem
ještě jsem neviděl šéfa to je divné obvikle tu běhá a utahuje si z nukeninů
pomalu jsem se šel kouknout do zadu
- přesun
Anonymní- Anonymní
"No jistě, obvykle ještě zrudneš." usměju se a políbím ji vášnivěji
Anonymní- Anonymní
Tentokrát se nebráním. Vydělala jsem ruce z poza stolu. Pravou rukou jsem mu zajela pod vestu.
Po dlouhé chvíli mi dojde, že nejsme sami. Odtrhla jsem se od něj. Sklonila jsem hlavu a rukou si zakryla ústa. Odsunula jsem se od něj kousek dál, tím pádem blíž k Tasuovi.
Po dlouhé chvíli mi dojde, že nejsme sami. Odtrhla jsem se od něj. Sklonila jsem hlavu a rukou si zakryla ústa. Odsunula jsem se od něj kousek dál, tím pádem blíž k Tasuovi.
Anonymní- Anonymní
pousmál jsem se a opřel o židli
"A to je kdo, tamhleto...." hodím hlavu k Tasuovi
"A to je kdo, tamhleto...." hodím hlavu k Tasuovi
Anonymní- Anonymní
Čekala jsem, jestli odpoví sám nebo ne."Tasu Yamada, bratr mizukage." řekla jsem nakonec za něj.
Anonymní- Anonymní
"Hm, bratr Mizukage jo? Nějak na to nevypadá. Tak kam spolu půjdeme maličká?" mrknu na ní
Anonymní- Anonymní
"No konečně, tak se nám dostavila už i červená barva. JSem spokojen, tak kam půjdeme? Zvu tě na rande." usměju se
Anonymní- Anonymní
"Hm s tebou?" kouknu se na něj a pak na Shiz
"Jak dlouho s ním seš?" usměju se na ní zle
"Jak dlouho s ním seš?" usměju se na ní zle
Anonymní- Anonymní
Zamyslela jsem se. "Od tý doby co jsem utekla z Kiri a pak jsem tam šla na misi?" oznámila jsem.
Anonymní- Anonymní
"A můžu se zeptat, proč si mě nezstavil dřív, když s ní něco máš? A ty? proč si mě nevarovala?" zakaboním obličej a už vidím jak mi Reina řekne 'já i to říkala'
Anonymní- Anonymní
´Mě to nevadí čau shiz běž s ním je lepší než já určitě´šel sem směrem ke dveřím
Anonymní- Anonymní
"Vztahu...." zasměju se a bavím se jeho reakcí "To to vzdáváš nějak rychle, ne že by mě to nějak vadilo, ale takhle si srdce ženy nezískáš nikdy."
Anonymní- Anonymní
´Miluju shiz ale vypadá mnohem šťastněji s tebou proto chci aby se měla dobře
Anonymní- Anonymní
Postavila jsem se. "Fajn!" řekla jsem naštvaně. Už mě z nich začala bolet hlava. "Já jdu taky!" zavrčela jsem. Chytila jsem se za hlavu.
Mířila jsem ke dveřím.
Mířila jsem ke dveřím.
Anonymní- Anonymní
udrel som obrovskou silou do steny vedľa takerua a nechal som v nej dieru
"to sú presne tie typy ktoré neznášam kto má podľa teba stáť o ženu ktorá sa ocucáva s iným chlapom priamo pred jeho očami?!"
zasa zbytočne vybuchujem
"to sú presne tie typy ktoré neznášam kto má podľa teba stáť o ženu ktorá sa ocucáva s iným chlapom priamo pred jeho očami?!"
zasa zbytočne vybuchujem
Anonymní- Anonymní
postavím se
"To chce klid." poplácá číšnika po ramenou
"Ještě se uvidíme." usměju se na ty dva a odejdu největší rychlostí do sídla (přesun)
"To chce klid." poplácá číšnika po ramenou
"Ještě se uvidíme." usměju se na ty dva a odejdu největší rychlostí do sídla (přesun)
Anonymní- Anonymní
"viem že sa často starám do vecí do ktorých ma nič nie je ale keď vidím takýchto frajerkov v celom tele mi vrie krv najradšej by som ho chytil a dolámal mu všetkých 200 kostí v jeho tele!"
udrel som si hlavu do steny a upokojil som sa
udrel som si hlavu do steny a upokojil som sa
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 24 z 40
Povolení tohoto fóra: