Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 7 z 40
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
"Diky! Jestli mě tady uvidí, udělá hroznou scénu." zašeptal jsem.Shizuma Hayato napsal:Sadol som si tak, aby nebolo vidno Assasina zo zvyšku miestnosti a ostal som sedieť.
Anonymní- Anonymní
myslel že som ho nevidela?pomyslela som si a povedala Kazuyovi.Ale tam ten čo práve prišiel stou ženskou a shinobim mi zlomil srdce,nič viac som nepovedala a dalej som sa opíjala.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Assasin Senju napsal:"Diky! Jestli mě tady uvidí, udělá hroznou scénu." zašeptal jsem.Shizuma Hayato napsal:Sadol som si tak, aby nebolo vidno Assasina zo zvyšku miestnosti a ostal som sedieť.
Těkala jsem očima z Assasina na Hayata a opačně. Jsem pěkně zmatená teda.
,,Kdo ti udělá scénu a proč tě nesmí vidět?" zajímala jsem se a začínala jsem být kapku nervozní.
Anonymní- Anonymní
"zaujimave ale pripada mi povedomi a tamteho v okuliaroch poznam pozyval som ho do nasej dediny"
Anonymní- Anonymní
"No...Ve předu je Kushina Uzumaki s mým bavalým studentem...Kushina utekla z Konohy. a já jsem měl s ní nějaké pletky. Bohužel..." začervenal jsem se a zamračil se.Hitomi Yamada napsal:Assasin Senju napsal:"Diky! Jestli mě tady uvidí, udělá hroznou scénu." zašeptal jsem.Shizuma Hayato napsal:Sadol som si tak, aby nebolo vidno Assasina zo zvyšku miestnosti a ostal som sedieť.
Těkala jsem očima z Assasina na Hayata a opačně. Jsem pěkně zmatená teda.
,,Kdo ti udělá scénu a proč tě nesmí vidět?" zajímala jsem se a začínala jsem být kapku nervozní.
Očima jsem pořád těkal sem tam a hlouběji se propadal na židli.
Anonymní- Anonymní
Tak tohle mě dostalo. Třikrát za sebou jsem překvapeně zamrkala.
,,Noo.." protáhla jsem. ,,Tenhle večer bude opravdu zajímavý." zazubila jsem se. Zadívala jsem se na dívku v podnapilém stavu, která si nás podezřívavě měřila. Je krásná, uvědomila jsem si. Rozhodně má úžasné vlasy. Stočila jsem pohled na Assasina, choulícího se na židli. Celkem jsem se bavila, jak se snaží být menší a ještě menší, když už o nás Kushina věděla. Pobaveně jsem se podívala na Hayata, co tomu asi říká.
,,Noo.." protáhla jsem. ,,Tenhle večer bude opravdu zajímavý." zazubila jsem se. Zadívala jsem se na dívku v podnapilém stavu, která si nás podezřívavě měřila. Je krásná, uvědomila jsem si. Rozhodně má úžasné vlasy. Stočila jsem pohled na Assasina, choulícího se na židli. Celkem jsem se bavila, jak se snaží být menší a ještě menší, když už o nás Kushina věděla. Pobaveně jsem se podívala na Hayata, co tomu asi říká.
Anonymní- Anonymní
"Asi ju zavolám k nám...toho típka s ňou poznám, a nejako sa mi nepáči."
Uškrnul som sa.
Uškrnul som sa.
Anonymní- Anonymní
"Ne! Pro Jashina tě prosím. Nevolej ji!! Ten týpek je nukenin z naší vesnice." zabořil jsem si obličej do dlaních.Shizuma Hayato napsal:"Asi ju zavolám k nám...toho típka s ňou poznám, a nejako sa mi nepáči."
Uškrnul som sa.
"Co jsem komu udělal." zamumlal jsem a kýval hlavou sem tam.
Anonymní- Anonymní
"To nebylo moc vtipné." POdíval jsem se na něj zoufale skrz dlaně.Shizuma Hayato napsal:"Pokoj žartujem."
Prezrel som si Kushinu.
"Sakra, jedna ženská co dokáže udělat s Hokagem. Ona je snad horší než Kabuto. Mimochodem, Hitomi, víš že Kabuto žije?" položil jsem ruce na stůl a podíval se jí do očích.
Anonymní- Anonymní
Shizuma Hayato napsal:"Pokoj žartujem."
Prezrel som si Kushinu.
Snažila jsem si alespoň trochu zachovat tvář Kage, ale v této situaci to opravdu nešl. Musím vypadat úchvatně, celá rudá od zadržování smíchu, ušklíbla jsem se v duchu. Koutky úst mi cukaly, jak chtěly vybuchnout v smích.
,,Konečně nějaké zpestření nudných dnů v kanceláři. Tenhle menší výlet stojí za to." smála jsem se. Mrkla jsem na Hayata. ,,Máš dobrý smysl pro humor!" ukázala jsem mu palcem jedničku a usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"To nebylo moc vtipné." POdíval jsem se na něj zoufale skrz dlaně.Shizuma Hayato napsal:"Pokoj žartujem."
Prezrel som si Kushinu.
"Sakra, jedna ženská co dokáže udělat s Hokagem. Ona je snad horší než Kabuto. Mimochodem, Hitomi, víš že Kabuto žije?" položil jsem ruce na stůl a podíval se jí do očích.
,,Héé?" zamračila jsem se. ,,Tady je to koukám samé překvapení. Jak to, že žije?"
Anonymní- Anonymní
"Dost dobrá otázka, ale to bude díky síle Orochimara. Učinila ho nesmrtelným, zřejmě byl celou dobu někde v exilu, a pak přišel zachránit tohohle zrádce" střelil jsem pohledem po Kazuyovi. "A moji nevlastní setru, která se prokázala taky jako zrádkyně." Odkašlal jsem si.Hitomi Yamada napsal:Assasin Senju napsal:"To nebylo moc vtipné." POdíval jsem se na něj zoufale skrz dlaně.Shizuma Hayato napsal:"Pokoj žartujem."
Prezrel som si Kushinu.
,,Héé?" zamračila jsem se. ,,Tady je to koukám samé překvapení. Jak to, že žije?"
"To ale nic nemění na tom, že je tady Kushina." Podíval jsem se z okna, které bylo na protější straně.
Co kdybych utekl? Přemýšlel jsem.
Ne...Musím si zachovat aspoň špetku hrdosti.
Anonymní- Anonymní
"A čo takto toho zradcu chytiť?"
Pozrel som na Assasina.
"Tu sa síce bojovať nedá, ale niečo by sa vymyslieť mohlo, či?"
Pozrel som na Assasina.
Anonymní- Anonymní
,,Tak tohle se mi nelíbí." mračila jsem se čím dál víc a tentokrát jsem problém zvaný Kushina nevnímala.
Anonymní- Anonymní
"No, mohlo by se něco vymyslet, ne. Nechci ho ještě chytat. Kdyby ho mohl někdo sledovat, bylo by to lepší." zamyslel jsem se.Shizuma Hayato napsal:"A čo takto toho zradcu chytiť?"
Pozrel som na Assasina.
"Himi, není to zrovna nejlepší a nejrůžovější, ale my to zvládneme." usmál jsem se na ni.
"Ať už odejde." zamumlal jsem opět zoufale.
"Proč tady chlastá?! Vždyť udělá Konoze jenom dluhy.."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"No, mohlo by se něco vymyslet, ne. Nechci ho ještě chytat. Kdyby ho mohl někdo sledovat, bylo by to lepší." zamyslel jsem se.Shizuma Hayato napsal:"A čo takto toho zradcu chytiť?"
Pozrel som na Assasina.
"Himi, není to zrovna nejlepší a nejrůžovější, ale my to zvládneme." usmál jsem se na ni.
,,Máš pravdu." usmála jsem se, ale splín obav nezmizel.
,,Pozoruje tě, je do tebe zřejmě stále zamilovaná. O vašem vztahu nic nevím, ale podle těch pohledů soudím, že tomu tak je...A celkem ji chápu. Být na stejném místě jako můj bývalý, navíc s cizí ženou, jednala bych podobně." usmála jsem se chápavě a zadívala jsem se Assasinovi do očí.
Anonymní- Anonymní
"Mno zamilovaná být může...Ale většinou dělala vše proto, abych od ní odešel. Asi neví co chce...Já se nemůžu zamilovat a ani zřejmě nejsem..Kushina není žena pro mě." zoufale jsem odpověděl.Hitomi Yamada napsal:Assasin Senju napsal:"No, mohlo by se něco vymyslet, ne. Nechci ho ještě chytat. Kdyby ho mohl někdo sledovat, bylo by to lepší." zamyslel jsem se.Shizuma Hayato napsal:"A čo takto toho zradcu chytiť?"
Pozrel som na Assasina.
,,Máš pravdu." usmála jsem se, ale splín obav nezmizel.
,,Pozoruje tě, je do tebe zřejmě stále zamilovaná. O vašem vztahu nic nevím, ale podle těch pohledů soudím, že tomu tak je...A celkem ji chápu. Být na stejném místě jako můj bývalý, navíc s cizí ženou, jednala bych podobně." usmála jsem se chápavě a zadívala jsem se Assasinovi do očí.
Už by mohl přijít Masakazu s obědnávkou!
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se. ,,Jen říkám, že ji chápu..Srdce si vybírá samo, bohužel.." sklopila jsem oči. Vzdychla jsem si a opět se usmála.
Anonymní- Anonymní
Očami spod okuliarov som pozeral z Kushiny na Mizukage.
Ja by som si naopak nevedel vybrať...
Len som sedel a nič nerobil.
Ja by som si naopak nevedel vybrať...
Len som sedel a nič nerobil.
Anonymní- Anonymní
"To máš pravdu, ale divím se, že jí nebolí srdce za Minatem..." trochu jsem se zamračil.Hitomi Yamada napsal:Pousmála jsem se. ,,Jen říkám, že ji chápu..Srdce si vybírá samo, bohužel.." sklopila jsem oči. Vzdychla jsem si a opět se usmála.
"Příjdeš zítra na zkoušku chuuninu?" Zeptal jsem se Hitomi.
"Měla by se konat zítra, pokud teda nebudu nemocnej. Cítím se nějak divně." dotknul sem se letmo svého čela.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"To máš pravdu, ale divím se, že jí nebolí srdce za Minatem..." trochu jsem se zamračil.Hitomi Yamada napsal:Pousmála jsem se. ,,Jen říkám, že ji chápu..Srdce si vybírá samo, bohužel.." sklopila jsem oči. Vzdychla jsem si a opět se usmála.
"Příjdeš zítra na zkoušku chuuninu?" Zeptal jsem se Hitomi.
"Měla by se konat zítra, pokud teda nebudu nemocnej. Cítím se nějak divně." dotknul sem se letmo svého čela.
,,Možná ano. My jí do srdce ani mysli nevidíme. Nevíme, co se tam odehrává. Můžeme si to jen myslet a hádat.." omlouvala jsem ji stále, i když jsem sama nevěděla proč. Neznám ji, vidím ji poprvé..A omlouvám ji...
,,Na chuuninskou zkoušku se dostavím ráda." usmála jsem se. ,,A nemocný.." nahla jsem se přes stůl a sáhla mu na čelo. Trochu jsem zčervenala. ,,..myslím, že nebudeš. Pro jistotu se šetři." poradila jsem mu nesměle.
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 7 z 40
Povolení tohoto fóra: