Sídlo klanu Hyuuga
+5
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
Shijin Hyuuga
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
9 posters
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Sídlo klanu Hyuuga
First topic message reminder :
> sídlo má 2 vchody/východy.
Hlavný vchod je veľká brána, cez ktorú je možné dostať sa na pozemok z ulice.
Vedľajší vchod je zadný vchod, o ktorom vedia len členovia klanu Hyuuga a Hokage.
> Celé sídlo je ohraničené múrom.
> Po incidente s Mikomi je celé sídlo chránené hliadkou, dvaja členovia klanu hyuuga, na úrovni chuuninov (vedľajšia rodina).
> Momentálne už žijú všetci členovia klanu Hyuuga na jednom pozemku, člen vedľajšej rodiny môže mať dom pokojne vedľa člena rodiny hlavnej.
> Členovia vedľajšej rodiny nemajú zákaz učiť sa techniky ako Kaiten či 64!
> Novou hlavou klanu Hyuuga sa po smrti Naomi stal Hyuuga Futoshi, aj to sú dôvody istých zmien.
Sídlo klanu Hyuuga!
> sídlo má 2 vchody/východy.
Hlavný vchod je veľká brána, cez ktorú je možné dostať sa na pozemok z ulice.
Vedľajší vchod je zadný vchod, o ktorom vedia len členovia klanu Hyuuga a Hokage.
> Celé sídlo je ohraničené múrom.
> Po incidente s Mikomi je celé sídlo chránené hliadkou, dvaja členovia klanu hyuuga, na úrovni chuuninov (vedľajšia rodina).
> Momentálne už žijú všetci členovia klanu Hyuuga na jednom pozemku, člen vedľajšej rodiny môže mať dom pokojne vedľa člena rodiny hlavnej.
> Členovia vedľajšej rodiny nemajú zákaz učiť sa techniky ako Kaiten či 64!
> Novou hlavou klanu Hyuuga sa po smrti Naomi stal Hyuuga Futoshi, aj to sú dôvody istých zmien.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:33, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo klanu Hyuuga
Když jsem přicházel, všiml jsem si Mikomi a nějakýho podivnýho kluka, přišel jsem blíž a nejdřív na něj mávl.
"Ahoj Mikomi, myslíš, že..." s troškou nejistoty v hlase jsem pokračoval, "vadilo by, kdybych tu přespal?" snažil jsem se usmívat a drbal jsem se přitom na hlavě.
"Ahoj Mikomi, myslíš, že..." s troškou nejistoty v hlase jsem pokračoval, "vadilo by, kdybych tu přespal?" snažil jsem se usmívat a drbal jsem se přitom na hlavě.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Sedl jsemsi na okraj střechy a potichu jsem se díval na hvězdi 'víš mám jen jeden sen zabít svého bratra'
Anonymní- Anonymní
"Ahoj Allii, ne přežiju to, ostatně záleží na Shijin." pokrčím rameny. Pak se otočím zpátky k Tenshimu.
"Tenhle sen ti tedy nezávidím."
Pozoruju ho a vím, že stačilo málo a mohla jsem být jako on.
"Tenhle sen ti tedy nezávidím."
Pozoruju ho a vím, že stačilo málo a mohla jsem být jako on.
Anonymní- Anonymní
Trochu mě zarazila poznámka toho kluka. *Nenávist k bratrovi, co si ty dva udělali, potom si ho blíže prohlédnu a dojde mi podobnost s tím blbem z akatsuki..*
"Jo, já jsem Allii" usmál jsem se na něj.
"Ehm.. děkuji. Já si stejně ustelu na gauči." zazubil jsem se a vydal se k odchodu. "Teď si musím ale ještě něco zařídit."
"Jo, já jsem Allii" usmál jsem se na něj.
"Ehm.. děkuji. Já si stejně ustelu na gauči." zazubil jsem se a vydal se k odchodu. "Teď si musím ale ještě něco zařídit."
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Nemám co bych k tomu víc řekla. Ale zase nechci mlčet jako zařezaná.
"No, mě je celkem jedno kde si usteleš Allii. Ale střechu už bych ti nedoporučovala." ušklíbnu se.
"Tenshi, než se ti to povede, asi uběhne ještě dlouhá doba. Najdi si ještě jiný sen. Jinak se z toho zblázníš." pravím poněkud zamyšleně. Pomsta je ta nejhorší motivace.
"No, mě je celkem jedno kde si usteleš Allii. Ale střechu už bych ti nedoporučovala." ušklíbnu se.
"Tenshi, než se ti to povede, asi uběhne ještě dlouhá doba. Najdi si ještě jiný sen. Jinak se z toho zblázníš." pravím poněkud zamyšleně. Pomsta je ta nejhorší motivace.
Anonymní- Anonymní
Když jsem jí viďel na odchodu 'jo a já jsem yuutakata tenshi' usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Tiše jsem se usmíval a mával na rozloučenou.
"Zatím.. A Tenshi, řiď se tou radou od Mikomi. Věř jí!"
.Přesun.
"Zatím.. A Tenshi, řiď se tou radou od Mikomi. Věř jí!"
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
'Tak dobře' mile se usměju na mikomi 'a co by si vůbe chtěla dosahnout ty' otážu se
Anonymní- Anonymní
Mírně jsem se pousmála, že to nebylo skoro vidět.
"Já se chci stát S ninjou. Aby mě už nikdo nemusel zachraňovat a naopak, abych mohla já chránit lidi na kterých mi záleží."
Trochu jsem si oddechla. Stačilo málo a moje motivace proč se stát silnější, nabrala naprosto jiný směr.
"Já se chci stát S ninjou. Aby mě už nikdo nemusel zachraňovat a naopak, abych mohla já chránit lidi na kterých mi záleží."
Trochu jsem si oddechla. Stačilo málo a moje motivace proč se stát silnější, nabrala naprosto jiný směr.
Anonymní- Anonymní
Pokývu hlavou.
"Jo. To budu muset. I když většinou slýchám, že bych měla trochu polevit a víc odpočívat. Ale já si nemůžu pomoct."
"Jo. To budu muset. I když většinou slýchám, že bych měla trochu polevit a víc odpočívat. Ale já si nemůžu pomoct."
Anonymní- Anonymní
V hlavě mi zní alarm. Stejně jako když jsem domlouvala sestře s tím, že množství technik není důležité, tak teď začínám mluvit jako Hokage i co se týče tréninku.
"Víš, nic se nesmí přehánět. Totiž trénování obětuju většinu svého času, ale odpočinek je taky důležitý. Nač by mi bylo sedřít se do úmoru, když bych se třeba poranila a tři dny nemohla nic dělat? Navíc to není jen o těle. Je to i tady." prstem si poklepu na spánek.
"Víš, nic se nesmí přehánět. Totiž trénování obětuju většinu svého času, ale odpočinek je taky důležitý. Nač by mi bylo sedřít se do úmoru, když bych se třeba poranila a tři dny nemohla nic dělat? Navíc to není jen o těle. Je to i tady." prstem si poklepu na spánek.
Anonymní- Anonymní
'Víš' začervenal jsem se ' mohl bych u tebe přespat' zrudl jsem 'vím je to neobvyklí'
Anonymní- Anonymní
"Tak jsem tu!" zavolal jsem na střechu. *To tam stále jsou?* potom jsem si vzpomněl na mě a Shijin a škodolibě se usmál.
"Můžu dovnitř?" zastavil jsem se ještě, abych viděl na Mikomi a mohl slyšet její odpověď.
(měly byste tu zřídit hotel xD)
"Můžu dovnitř?" zastavil jsem se ještě, abych viděl na Mikomi a mohl slyšet její odpověď.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Ze zamyšlení mě probrala jeho žádost.
"Eeh??? Vždyť tě sotva znám." nechápavě jsem se na něj podívala.
Proč... proboha proč si z mého domu dělá každý noclehárnu? Co jsem komu udělala? Jsem člověk milující své soukromí... já... já se odstěhuju... daleko... Rezignovaně si povzdechnu.
"Pokud chceš, můžu ti zajistit bydlení. Není to sice příliš velký a luxusní dům, ale jeden můj kamarád tam teď žije. Takže by měl být... tedy doufám, obyvatelný. Co ty na to?"
Taiki bude rád. Nebude mu smutno... doufám.
"Eeh??? Vždyť tě sotva znám." nechápavě jsem se na něj podívala.
Proč... proboha proč si z mého domu dělá každý noclehárnu? Co jsem komu udělala? Jsem člověk milující své soukromí... já... já se odstěhuju... daleko... Rezignovaně si povzdechnu.
"Pokud chceš, můžu ti zajistit bydlení. Není to sice příliš velký a luxusní dům, ale jeden můj kamarád tam teď žije. Takže by měl být... tedy doufám, obyvatelný. Co ty na to?"
Taiki bude rád. Nebude mu smutno... doufám.
Anonymní- Anonymní
Uzumaki Allii napsal:"Tak jsem tu!" zavolal jsem na střechu. *To tam stále jsou?* potom jsem si vzpomněl na mě a Shijin a škodolibě se usmál.
"Ano Allii. Pojď dovnitř." povzdechnu si. Tohohle asi taky brzo odlifruju do toho domu co mi sehnal známý.
(hotel se nekoná, všechny vás naházím do útulného domečku xD)
Anonymní- Anonymní
"Hai... nó.. budu si tu moc dát sprchu?" zašklebil jsem se. *Snad nedostanu ránu, i když od stařenky jsem na to zvyklý*
(škoda, já se sem plánoval stěhovat xD)
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Uzumaki Allii napsal:"Hai... nó.. budu si tu moc dát sprchu?" zašklebil jsem se. *Snad nedostanu ránu, i když od stařenky jsem na to zvyklý*
"Koupelna je ti k dispozici, to je samozřejmé." pravím a modlím se, aby se o tom nedozvěděli rodiče. To bych si vyslechla přednášku...
(víš co? najděte si s Shijin vlastní bydlení, já beztak nemám ráda děti xD)
Anonymní- Anonymní
'Tak nic ja si něco najdu' smutně se podívám na hvězdy 'když tak se uvidíme zítra' pomalu jsem odcházel 'zbohem'' (presun)
Anonymní- Anonymní
"Arigato" usmál jsem se a mířil do koupelny.
(chudák Shijin, takhle ji vyhánět z domu:D)
(chudák Shijin, takhle ji vyhánět z domu:D)
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Heeej! Tenshi počkej!" zavolala jsem, ale bohužel už zmizel. Práskla jsem se dlaní do čela. To jsem opravdu tak nesnesitelná?
"Nemáš zač Allii..." zamumlám tak, že mě asi sotva slyšel.
Moje vyjadřování je takové, že i když chci někoho pochválit, vyzní to jako ironie. Prokletí. Je to moje prokletí...
"Nemáš zač Allii..." zamumlám tak, že mě asi sotva slyšel.
Moje vyjadřování je takové, že i když chci někoho pochválit, vyzní to jako ironie. Prokletí. Je to moje prokletí...
Anonymní- Anonymní
Po rychlé sprše jsem se oblékl jen do trenek.
*Taky bych si mohl sehnat nějaké nové oblečení, asi mě čekají nákupy* pak jsem si sám sebe představil, jak nakupuju a musel jsem se zasmát. *Ale je to prostě nutný.*
"Tak dobrou Mikomi" s úsměvem jsem mířil do pokoje Shijin, protože se mi nechtěly brát peřiny ke gauči.
*Taky bych si mohl sehnat nějaké nové oblečení, asi mě čekají nákupy* pak jsem si sám sebe představil, jak nakupuju a musel jsem se zasmát. *Ale je to prostě nutný.*
"Tak dobrou Mikomi" s úsměvem jsem mířil do pokoje Shijin, protože se mi nechtěly brát peřiny ke gauči.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Eeeh... dobrou, dobrou." pravím trochu nepřítomně a měřím si ho pohledem, když míří do pokoje Shijin.
Tímhle tempem se mé noční můry o domě plném nezvladatelných harantů naplní fakt brzy...
A co hůř... budou mi říkat teto!
Tímhle tempem se mé noční můry o domě plném nezvladatelných harantů naplní fakt brzy...
A co hůř... budou mi říkat teto!
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga
» Techniky klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga