Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP - Stránka 2 Empty Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP

Příspěvek pro Anonymní Mon 15 Aug - 11:35

First topic message reminder :

Louka,s velkým jezerem a stromy-možnost úkrytu.P.S.Není tu žádný písek! xP xD

Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP - Stránka 2 Krivejezero011

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP - Stránka 2 Empty Re: Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP

Příspěvek pro Anonymní Mon 15 Aug - 16:21

Usmál jsem se a odsekl ten drát.''Jsi lepší než jsem myslel...Už jsem překonal svůj limit,mám jen zbytky chakry,při štěstí se zmůžu ještě na jeden útok..Dřív než tento boj skončí...Jsem rád že jsem se s tebou utkal'',z posledních zbytků chakry jsem smíchal vodu s extra kapalinou a vystříkl na mini shukaku,prvně na nohy aby nemohal uprchnout,a pak na celé tělo.Poté jsem se sesunul na kolena a opřel se rukama o zem..Tak už to asi končí..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP - Stránka 2 Empty Re: Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 15 Aug - 16:30

Byla jsem zmražená a nemohla se ani pohnout. Měla jsem na výběr dvě možnosti, ale on byl bez chakry. Nemohl mi více ublížit.
Odvolala jsem plášť Shukaku a sedla si do písku, totálně bez chakry. Jedině ten plášť mi dával chakru, ale bez něj jsem byla na minimum. Zbyla mi leda tak písečná obrana, ale ta byla automatická. Chránila mě i bez mé vůle.
"Bojoval jsi dobře, nemůžeš mi už nic udělat. Nemá cenu tě rozcupovat na kousky.." Dodala jsem a nějak se dostala na nohy. "Byl to celkem rovnocenný souboj, jsi dobrý loutkař, měl jsi pravdu. Podceňovala jsem tě.." Dodala jsem, ale pak jsem zjistila, že zase moc kecám, tak jsem toho nechala a šetřila zbytky síly a že jí bylo sakra málo.
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 15 Aug - 16:40

Jen jsem se usmál.''Jsi ještě mladá,měla jsi mě rozcupovat..''Najednou se mé tělo rozpadlo,a haku vstal.Teď mi šlo jen o jedno..O jeden okamžik,který to tu rozhodne..Bylo mi jasné,že už nepřežiju ale ještě mám šanci dorovnat tento boj..Haku se rozeběhl proti ni,a a co nejrychleji sekl katanou,tak že ji to škráblo jen do tváře,díky její ochraně...Odskočil jsem,nebo spíš odvalil a dopadl na zem před ní a usmál se..''Jak jsem říkal..''Vykašlal jsem krev..''Měla jsi mě rozcupovat..''Ukázal jsem jí meč,který byl napuštěný jedem..''Asi si slyšela o proslulém Sasorimu jedu?já ho ještě zlepšil,stačí to jediné říznutí..Už ti ten jed obíhá v krvi,ani shukaku ti nedokáže pomoct..A já umřu,ale jsem rád,že jsem se ti dokázal vyrovnat..Do třech minut upadneš do bezvědomí a do deseti umřeš..''Pak jsem ztvrdl a podíval se na ní,pak sklopil pohled dolů..''Chci udělat aspoň jeden dobrý skutek v mém životě..Aspoň jediný...''Vytáhl jsem ampulku a v ní protijed.''Chci abys..žila''Hodil jsem ji k ní a sesunul se k zemi,při čemž mi přestalo bít srdce..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 15 Aug - 16:45

Skoro jsem to nestačila sledovat, proběhlo to tak rychle. Ovšem věděla jsem, že umřel a s tím bych nedokázala nic udělat.
Vzala jsem si ampulku s protijedem a obsah do sebe vyklopila. Chvíli jsem jen seděla na zemi a pozorovala okolí, aby účinky protijedu zabraly. Pak jsem sklidila písek zpátky do tykve. Pohřbila jsem jeho tělo a vydala se pryč. Byl to dobrý boj, a on byl.. Zvláštní to člověk..
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: