Yoko Ayme vs Hitomi Yamada
Re: Yoko Ayme vs Hitomi Yamada
,,Tak, Yoko-chan..Jsi připravená?" usmála jsem se na ni.
Anonymní- Anonymní
"Hai.. Bojovat s Mizukage se mi jen tak nepoštěstí." Ušklíbla jsem se.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
,,Výborně.." uculila jsem se. ,,Tak začni." pobídla jsem ji.
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se. SLožila jsem pár rychlých pečetí. "Suna Bunshin.." Řekla jsem a vedle mě se zjevili dva kloni.
"Doton Dochuu Eigyo no jutsu.." Řekla jsem a kloni se ponořili do země.
Vynořovali se před Hitomi a za Hitomi a házeli po ní jedové jehlice a kunaie na kterých byla připevněná chakrová vlákna.
"Doton Dochuu Eigyo no jutsu.." Řekla jsem a kloni se ponořili do země.
Vynořovali se před Hitomi a za Hitomi a házeli po ní jedové jehlice a kunaie na kterých byla připevněná chakrová vlákna.
Shinobi
,,Ksoo." zaklela jsem. Rychle jsem složila pečetě a utvořila kolem sebe ledovou zeď, přes kterou senbony nemohly. Složila jsem další pečetě. ,,Kirigakure no Jutsu!" na poušť se snášela hustá mlha, ve které bylo špatné se orientovat. Kousla jsem se do prstu. ,,Kuchiyose no Jutsu." v ruce se mi objevila kosa. Stiskla jsem její rukojeť. Nechala proudit čakru a vyběhla proti Yoko. Těsně před ní jsem sekla, uskočila jsem a výpad jsem zopakovala. Znovu jsem ji nezasáhla přímo. Odskočila jsem od ní a vyčkala.
Anonymní- Anonymní
Uhýbala jsme jejím ranám, ale bylo to těžké. Nedokázala jsem se plně orinetovat. Mlha mi clonila výhled na všechno kolem mě. Naštěstí mě písek chránil před nečekanými rananami a varoval mě před rychlým výpadem vpřed.
Rychle jsem složila pečetě a vykřikla jsem. "Fuuton: Atsugai!"
Kolem mě zavířil prudký vítr, který začal vířit a měl způsobit obrovský výbuch a hned po něm tlakovou vlnu.
Odskočila jsem do zadu a vytasila jsem Katanu. Vyčkávala jsem.
Rychle jsem složila pečetě a vykřikla jsem. "Fuuton: Atsugai!"
Kolem mě zavířil prudký vítr, který začal vířit a měl způsobit obrovský výbuch a hned po něm tlakovou vlnu.
Odskočila jsem do zadu a vytasila jsem Katanu. Vyčkávala jsem.
Shinobi
Utvořila jsem pečetě a kolem mě se objevilo ledové vězení, ve kterém jsem přečkala výbuch. Poté jsem luskla prsty a vězení se roztříštilo. Ušklíbla jsem se, když Yoko začala téct krev z obou ramen. ,,Kirigakure no Jutsu!" mlha ještě více zhoustla. Poskládala jsem pečetě. ,,Hyouton: Kokuryuu Boufuusetsu!" Vedle mě se objevil drak, který v mlze nebyl vidět. Vyrazil proti Yoko. Ocasem ji vyhodil do vzduchu, vyletěl za ní a zase ji ocasem prudce srazil na zem. Yoko tvrdě dopadla na zem.
Anonymní- Anonymní
Dopadla jsem na zem a z úst mi vytekl pramínek krve. "Ksoo.." Zanaříkala jsme a ztěžka jsem se postavila. Písek aspoň trošku zmírnil pád a údery ale stejně to zatraceně bolelo. Draka jsem nikde neviděla. Když v tom jsem se podívala na zem a viděla jsem, jak se písek přede mnou prudce zvedl k obraně. Zavřela jsem oči a zaslechla jsem pohyb. Tak tichounký, ale přesto tam byl. Drak se chystal k dalšímu útoku. Složila jsem pečetě a pak jsem řekla.
"Fuuton: Juuha Reppuu Shou!"
Z pravé ruky mi vyšlehla větrná vlna, která odrazila drakův útok a přesekla ho v půli.
"Fuuton: Juuha Reppuu Shou!"
Z pravé ruky mi vyšlehla větrná vlna, která odrazila drakův útok a přesekla ho v půli.
Shinobi
Usmála jsem se. Silná jinchuuriki a zatím bez pomoci Bijuu. ..Udělala jsem další pečetě. ,,Hyouton: Makyou Hyoushou." šeptla jsem. Kolem Yoko se utvořila zrcadla z ledu. Připravila jsem si senbony a vstoupila do jednoho ze zrcadel, díky čemuž se můj odraz objevil i v těch ostatních. Obrovskou rychlostí jsem se začala přemisťovat z jednoho do druhého a házela na ni senbony ze všech stran.
Anonymní- Anonymní
Jeden senbon se škrábnul do tváře. Ovšem teď jsem Shukakiho musela využít. Písek se automaticky postavil přede mě a z každé strany vyblokoval všechny senbony, které se od něj odrazili, protože v mžiku ztvrdnul.
Apsoň jedna výhoda.. Pomyslela jsem si a mezitím, co mě písek stále chránil jsem vytvořila pečetě a pak jsem řekla.
"Ryuusa Bakuryuu"
Za zrcadly se zvedla obrovská vlna písku mířící na nás.
"Suna no Tate.." Zašeptala jsem a kolem mého těla s utvořila písečná kulička, která mě chránila.
Apsoň jedna výhoda.. Pomyslela jsem si a mezitím, co mě písek stále chránil jsem vytvořila pečetě a pak jsem řekla.
"Ryuusa Bakuryuu"
Za zrcadly se zvedla obrovská vlna písku mířící na nás.
"Suna no Tate.." Zašeptala jsem a kolem mého těla s utvořila písečná kulička, která mě chránila.
Shinobi
Zamračila jsem se a ustala v házení senbonů. Vylezla jsem se zrcadla, ale nezrušila je. Poskládala jsem pečetě. ,,Suiton: Suigadan!" Z každé strany kuličky se vytvořil vír, který se zformuloval tesáků, které se zabořily do písečného brnění. Písek trochu změknul a prorazil si cestu až k Yoko.
Anonymní- Anonymní
"Voda?" Řeknu když uvidím, jak mě jeden z tesáků škrábnul do ramene a druhý následně do stehna.
Lusknu prsty a zruším tak písečné brnění.
Ocitnu se venku, kde vidím stát Hitomi stále v těch zrcadlech. Technika nezabrala.
Pomocí techniky Doton Dochuu Eigyo no Jutsu se opět vnořím do země. Vynořím se těsně za zrcadly a otřu si krev z tváře, protože mě tam předtím sekl jeden ze senbonů.
Složím pečetě a pak vykřiknu. "Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa!" Zhluboka se nadechnu a z úst vypustím větrný vítr, do kterého se přimíchají ostrá zrnka písku.
Odskočím a zluhoboka vydýchávám. Je znát, že Shukakiho plně ovládat nezvládám..
Lusknu prsty a zruším tak písečné brnění.
Ocitnu se venku, kde vidím stát Hitomi stále v těch zrcadlech. Technika nezabrala.
Pomocí techniky Doton Dochuu Eigyo no Jutsu se opět vnořím do země. Vynořím se těsně za zrcadly a otřu si krev z tváře, protože mě tam předtím sekl jeden ze senbonů.
Složím pečetě a pak vykřiknu. "Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa!" Zhluboka se nadechnu a z úst vypustím větrný vítr, do kterého se přimíchají ostrá zrnka písku.
Odskočím a zluhoboka vydýchávám. Je znát, že Shukakiho plně ovládat nezvládám..
Shinobi
Usmála jsem se. Vytvořila jsem ledovou stěnu, která mě před větrem ochránila. ,,Hyouton: Sensatsu Suishou!" ze zbytku vody se utvořily jehlice, které mířily na Yoko. Do rukou jsem opět popadla kosu a vyrazila s ní proti Yoko. Soustředila jsem Hyouton do kosy. ,,Kyaaaah!" napřáhla jsem se s kosou na Yoko.
Anonymní- Anonymní
Písek opět jehlice vykryl, ale kose jsem se vyhnout nestačila. Ani písek nezareagoval, protože byla Hitomi moc rychlá. Vytasila jsem Katanu přesměrovala jsem do ní chakru a pro jistotu ji obalila pevným pískem.
Naše zbraně se střetly. Cítila jsem palčivou bolest v paži, protože Hitominin Hyoton byl silný. Moc silný. Uskočila jsem stranou a rychle jsem udělala pečetě.
"Sabaku Sousou!" Vykřikla jsem a písek se před Hitomi vzedmul a snažil se ji polapit a znehybnit.
Naše zbraně se střetly. Cítila jsem palčivou bolest v paži, protože Hitominin Hyoton byl silný. Moc silný. Uskočila jsem stranou a rychle jsem udělala pečetě.
"Sabaku Sousou!" Vykřikla jsem a písek se před Hitomi vzedmul a snažil se ji polapit a znehybnit.
Shinobi
Znovu jsem rychle vytvořila ledové vězení, aby na mě písek nemohl. ,,Jikushou." zaklela jsem. Poskládala jsem pečetě, soustředila čakru do nohou, abych byla rychlejší. Nadechla jsem se a zršuila jsem vězení. V tuchvíli jsem vyrazila na Yoko. ,,Fuuton: Kaze no Yaiba!" zabodla jsem jí dva prsty do břicha. Na její tělo to mělo stejný účinek bych použila chidori.
Anonymní- Anonymní
Mezitím, co Hitomi vyblokovala můj útok jsem začala do své pravé ruky formulovat chkaru. Věděla jsem, že to jutsu neumím tak perfektně jak bych měla. Ale snad se to povede. Mám poslední šanci..
Rotující koule plná charky byla už skoro úplná, když v tom jsem si všimla, jak kolem mě něco prudce proběhlo. Automaticky mi ruka vystřelila dopředu a strefila Hitomi do břicha. Pak jsem ucítila dva prsty na mém břichu. Vyplivla jsem krev a zasýpala. "Ra..sengan.."
Rasengan zesílil a odhodil Hitomi o pár metrů dál. Nebyl tak silný, jak jsem chtěla, protože jsem byla oslabená technikou. Ale snad to aspoň trošku Hitomi oslabilo.
Klesla jsem na kolena a vyzvracela jsem další dávku krve. Pak jsem padla do písku. Nemohla jsme se pohnout.. Boj skončil..
Rotující koule plná charky byla už skoro úplná, když v tom jsem si všimla, jak kolem mě něco prudce proběhlo. Automaticky mi ruka vystřelila dopředu a strefila Hitomi do břicha. Pak jsem ucítila dva prsty na mém břichu. Vyplivla jsem krev a zasýpala. "Ra..sengan.."
Rasengan zesílil a odhodil Hitomi o pár metrů dál. Nebyl tak silný, jak jsem chtěla, protože jsem byla oslabená technikou. Ale snad to aspoň trošku Hitomi oslabilo.
Klesla jsem na kolena a vyzvracela jsem další dávku krve. Pak jsem padla do písku. Nemohla jsme se pohnout.. Boj skončil..
Shinobi
Vyjekla jsem bolestí a vyplivla krev. Měla jsem strašně málo čakry a zásah jsem dostala dost zblízka. Navíc při dopadu jsem si musela vykloubit rameno. Nemohla jsem hýbat rukou. Věnovala jsem poslední pohled Yoko. ,,Bojovala jsi skvěle." usmála jsem se a poté upadla do bezvědomí.
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Yoko Ayme
» Yoko Ayme
» Yoko Ayme
» Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP
» Yoko Ayme [JOUNIN/ICHIBI NO JINCHUURIKI]
» Yoko Ayme
» Yoko Ayme
» Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP
» Yoko Ayme [JOUNIN/ICHIBI NO JINCHUURIKI]
Povolení tohoto fóra: