Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP
Strana 1 z 2 • 1, 2
Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP
Louka,s velkým jezerem a stromy-možnost úkrytu.P.S.Není tu žádný písek! xP xD
Anonymní- Anonymní
Re: Akasuna no Katashi vs. Yoko ayme xP
Přišel jsem na rozhlehlou louku,a zkoumavě si prohlédl okolí.Jen jsem se usmál,když jsem viděl velkou vodní nádrž a za ní stromy.Dal jsem si kapuci na hlavu,tak že mi nebylo vidět do obličeje,nemám rád když si mě každý plete se sasorim,přestože jsem jako jeho dvojče.Zkontroloval jsem si dva svolávací svitky,a netrpělivě chodil z místa na místo..
Anonymní- Anonymní
Z písku jsem se zhmotnila pár metrů od mladíka zahaleného v kápi. Porozhlédla jsem se. Žádný písek? Tak si ho vytvoříme!
Začala jsem automaticky rozpouštět horniny pod půdou a získávat z nich aspoň pár hrstek písku.
Pak jsem s kousla do prstu a přivolala si tykev, kterou jsem si připevnila na záda. Yosh, teď jsem připravená.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
''He?Úplně jako Gaara..''Špitl jsem a usmál se.''Chtěl jsem se dlouho s tebou utkat..Ichibi no Jinchuuriki..''Podíval jsem se jí do očí rudým okem,a stále se nehýbal.''Hmm..Tak začneme.''Vyskočil jsem směrem do zadu,udělal otočku a z pod pláště,jsem po ní vystřelil senbony,ve dvou řadách za sebou.Sledoval jsem celou dobu půdu pod nohama,tak abych nenašlápl nějaký písek,nebo past..
Anonymní- Anonymní
Gaara-sama, zřejme o něm už také slyšel. Nijak jsem na jeho poznámku o boji nereagovala. Jakmile jsem uviděla senbony, písek se zdvihl a senbony se do něj zabodli, ale nic mi neudělali.
Vyzkoušíme si tvé reflexy.
"Suna Shuriken" Vyslala jsem na něj Shurikeny obalené pískem.
Vyzkoušíme si tvé reflexy.
"Suna Shuriken" Vyslala jsem na něj Shurikeny obalené pískem.
Shinobi
Jen jsem se usmál a v rychlosti se odrazil od země,rychlost a fyzičku jsem měl větší,než normální loutkaři..A navíc měl jsem i svůj živel..Dva písečné shurikeny mě při letu zasáhly do stehna,ale ani jsem se nepohl.Dopadl jsem na zem jako kdyby se nic nestalo a jen pohl prsty,při čemž si mohla všimnout že na posledních dvou senbonech jsou připevněné výbušné lístky a vlákna.''Zhebni!''Změnil jsem razantně směr těch dvou senbonů,a vlétly přímo do díry která ve štítu byla,hned potom nastal výbuch.
Anonymní- Anonymní
Část písečného štítu se při výbuchu rozsypala a tak i část mého písečného brnění, které zabránilo vnitřnímu poranění. Odvolala jsem písečný štít, ale nechávala písek u sebe. Několika rychlými skoky jsem se od něj dostala dál. Přeměřovala jsem si ho pohledem,. Pozorovala jsem místa, kam udeřily písečné shurikeny a i jeho prsty s chakrovými vlákny a snažila si poskládat obrázek.
"Zvláštní.." Zamumlala jsem si spíš sama pro sebe. Pak jsem poskládala pečetě. Teď vyzkoušíme tvou hbitost.
"Doton: Doryuso!"
Pod Katashim se zvedl ze země obrovský bodec.
Shinobi
Bodec mi propíchl celou nohu,vyzvedl jsem se i sním do vzduchu,a druhou nohou jsem se od něj odrazil,tak že jsem svou propíchlou nohu dostal mimo a odskočil dál od yoko,a byl jsem asi 2 m před jezerem.Najednou mi z od rukávu vyjelo něco,ze dřeva a vyletělo směrem kde byla Yoko.Kugutsu no jutsu:Gishu senbon!Z té věci vystřelily malé dřevěné duté tyče,ze kterých pak vylétly stovky senbonů,každý jiným směrem..
Anonymní- Anonymní
Pozorovala jsem to, a aniž bych cokoliv dělala, štít se pohyboval automaticky. Znovu se postavil přede mě, takže tímhle tempem se z něj stal větší jehelníček. Písek mě kryl ze všech stran, čímž se senbony nemohli ke mě dostat.
"To nezabere" Pronesla jsem směrem k němu a pak znovu poskládala pečetě. "Fuuton: Dai Kamaitachi!"
"To nezabere" Pronesla jsem směrem k němu a pak znovu poskládala pečetě. "Fuuton: Dai Kamaitachi!"
Shinobi
Hmm..Senbony splnily svůj účel..''Nepodceňuj mě!''Díky těm dvoum senbonům měla na sobě přidělaná chakrová vlákna,a pod sebou do země zapíchané stovky senbonů...Ještě před tím než ke mě vítr dorazil jsem jí vymrštil do vzduchu,a obrovskou rychlostí praštil o zem,kde byli napíchané senbony,pak jsem tam vystřelil 5 senbonů,které hned vybouchly..zasáhla mě větrová bouře,vyskočil jsem rychle do vzduchu a snažil jsem se z ní dostat,až se mi to konečně povedlo a já dopadl na zem..
''Tahle technika nemá žádný smysl na mýtině,stromy jsou na druhé straně..Hé,myslím že tě nedokážu porazit..Ale'',chytil jsem kápi na své hlavě,a stáhnul ji ze sebe..
''Myslíš že to budeš mít tak lehké?''Usmál jsem se a rozkročil nohy,abych se vyhnul útoku..
''Tahle technika nemá žádný smysl na mýtině,stromy jsou na druhé straně..Hé,myslím že tě nedokážu porazit..Ale'',chytil jsem kápi na své hlavě,a stáhnul ji ze sebe..
''Myslíš že to budeš mít tak lehké?''Usmál jsem se a rozkročil nohy,abych se vyhnul útoku..
Anonymní- Anonymní
Tohle jsem opravdu nečekala, dopadla jsem na zem, ale upřímně mi to zase tolik nevadilo. Uchýlila jsem se do Suna no Myu, ale jen na chvilku. Hned jsem písečnou kouli okolo těla zrušila. Písečné brnění jsem měla na několika místech popraskané. Vstala jsem a oprášila se.
Pak jsem si ho prohlédla a jen jsem se v něčem utvrdila. Žádné zranění, žádná krev. Stejně jako.. Yosh, měla bych do toho jít naplno.
"Pohřbím tě pod pískem.." Dodala jsem a pak spojila ruce k soě.
"Ryuusa Bakuryu!"
Obrovská vlna se řítila jen na něj.
Pak jsem si ho prohlédla a jen jsem se v něčem utvrdila. Žádné zranění, žádná krev. Stejně jako.. Yosh, měla bych do toho jít naplno.
"Pohřbím tě pod pískem.." Dodala jsem a pak spojila ruce k soě.
"Ryuusa Bakuryu!"
Obrovská vlna se řítila jen na něj.
Shinobi
''Hé?Jenom tohle?''Odskákal jsem dozadu,tak že jsem stál na jezeru..Z pod pláště,mi vystřelil drát,celý od jedu a zachytil se za jeden strom co stál na druhé straně.Rychle mě vymrštil do vzduchu,tak aby mě vlna nezasáhla.Byl jsem za pískem,takže to nemohla vidět..Až jsem byl tak vysoko že jsem na ni viděl,tak jsem poskládal pečetě..''Taky ovládám fuuton!''Fuuton: Atsugai!Velká vychřice se utvořila u Yoko,daleko silnější než před tím ta její..
Anonymní- Anonymní
Písečná lavina měla posloužit i tomu účelu, že jsem rozprostřela do okolí veškerý svůj písek. "Stačí jeden špatný krok a mám tě!" Pousmála jsem se a pak si všimla obrovského tlaku, moc dobře jsem to jutsu znala. Sama jsem ho uměla. Poskládala jsem pečetě. "Doton. Doryuu Joheki!" Přede mě se postavila obrovská zemní zeď, Fuuton jí sice celou zbořil a zničil, ale posloužila účelu a ochránila mě. Nesmím se spoléhat stále jen na písek.
"Co řekneš na tohle?" Pousmála jsem se a znovu poskládala pečetě.
"Fuuton: Tatsu no Oshigoto!"
Tornádo ho mělo lapit a roztrhat jeho části na kousky, pokud nebude mít nějaké eso v rukávu.
"Co řekneš na tohle?" Pousmála jsem se a znovu poskládala pečetě.
"Fuuton: Tatsu no Oshigoto!"
Tornádo ho mělo lapit a roztrhat jeho části na kousky, pokud nebude mít nějaké eso v rukávu.
Shinobi
Podíval jsem se nad sebe,kde se právě tvořilo tornádo..Tahle technika..Budu už muset začít..Z pod rukávu mi vyjel svitek,na kterém bylo napsáno:Led.Najednou se kolem mě rozprostřel led a mě držel kolem ramen Haku..Najednou se kolem nás vytvořila ledová kopule,kterou vzduch nedokázal prolomit..
Dopadly jsme i s Haku na vodní hladinu,zrakem jsem kontroloval kde se nachází písek,z té laviny.''Hissatsu Hyōsō!''Ze země pod yoko vyjely obrovské ledové bodce,asi 6 metrů vysoké,které se lehce dostaly přez absolutní obranu,a bylo jich hodně,aby neodskočila do strany..
Dopadly jsme i s Haku na vodní hladinu,zrakem jsem kontroloval kde se nachází písek,z té laviny.''Hissatsu Hyōsō!''Ze země pod yoko vyjely obrovské ledové bodce,asi 6 metrů vysoké,které se lehce dostaly přez absolutní obranu,a bylo jich hodně,aby neodskočila do strany..
Anonymní- Anonymní
Byla jsem zvyklá na boj PiliKKy s loutkami, takže jsem spojila ruce dohromady a doslova vylétla nahoru, tak aby mě ledové bodce nedostali.
"Sabaku Fuyuu"
Držela jsem se ve vzduchu a postavila se. Všechny bodce jsem obalila pískem. "Sabaku Sousou" Stiskla jsem ruku v pěst a led se rozdrolil. Pak jsme zase klesla na zem, ale dál nic nedělala. Vyčkávala jsem na jeho tah se štítem písku blízko u sebe.
"Takže jak vidím, loutkařské umění, že?" Tušila jsem to správně.
"Sabaku Fuyuu"
Držela jsem se ve vzduchu a postavila se. Všechny bodce jsem obalila pískem. "Sabaku Sousou" Stiskla jsem ruku v pěst a led se rozdrolil. Pak jsme zase klesla na zem, ale dál nic nedělala. Vyčkávala jsem na jeho tah se štítem písku blízko u sebe.
"Takže jak vidím, loutkařské umění, že?" Tušila jsem to správně.
Shinobi
''Hmm..Vypadá že už s loutkařema máš zkušenosti..Takže nemůžu otálet..''Z rukávu mi vyjel svitek,na kterém bylo napsáno:Vrah.A v tom se objevil Zabuza,s velkým mečem na oko stjeným jako Hrdlořez.Ten meč mi nadělal starostí..''Nemáš nekonečno chakry..Navždy se tomu bránit nedokážeš...''Udělal jsem asi 20 pečetí.''Suiton: Suiryūdan no Jutsu''Z jezera se vynořil obrovský vodní drak,který letěl přímo na ní.''Hissatsu Hyōsō'',z písku znovu vyjely ledové bodce,tentokrát tak velké aby ji zasáhly ve vzduchu...
Anonymní- Anonymní
"Nekonečno chakry nemám, ale zapomínáš na jeden podstatný fakt. Jsem jinchuuriky, což mi v chakře dává jistou výhodu" Dodala jsem a jakmile jsem si všimla vodního draka poskládala jsem pečetě. "Doton: Dosenkiryuu!"
Zemní drak se střetl s tím vodním a oba se navzájem zničily.
Znovu ty bodce, to snad nikdy neskončí!
Pokoušela jsem se uniknout, znovu jsem se dostala vysoko nad zem, díky plovoucímu písku, ale několik bodců mq ošklivě poškrábalo.
Znovu jsem v rychlosti poskládala pečetě. "Fuuton: Kazekiri!"
Obrovská větrná vlna rozsekla několik bodců v mém okolí a mířila přímo na Katashiho.
Zemní drak se střetl s tím vodním a oba se navzájem zničily.
Znovu ty bodce, to snad nikdy neskončí!
Pokoušela jsem se uniknout, znovu jsem se dostala vysoko nad zem, díky plovoucímu písku, ale několik bodců mq ošklivě poškrábalo.
Znovu jsem v rychlosti poskládala pečetě. "Fuuton: Kazekiri!"
Obrovská větrná vlna rozsekla několik bodců v mém okolí a mířila přímo na Katashiho.
Shinobi
Znovu se přede mnou objevila ledová stěna..Odfrkl jsem si a odvolal tu zeď.Musím si chakru šetřit na Shukaka..Najednou se nad Yoko objevil Zabuza,a sekl po ní obrovským mečem,jeho cílem bylo dostat ji více dolů..Sakra..Musím se nějak zbavit toho písku co je všude na zemi..Chvilku jsem přemýšlel,a pak poskládal pečetě..''Suiton: Daibakufu no Jutsu ''Najednou se za mnou objevila obrovská hromada vody,a najednou se řítila na yoko,a zároveň voda pokryla písek,tak že tu najednou byla dva mtery voda..Po vodě jsem se rozeběhl,a z ruky mi vyjela ostnatá Katana,se kterou jsem zaůtočil na Yoko.
Anonymní- Anonymní
Musela jsem se díky Zabuzovi a jeho meči snížit, vytáhla jsem z opasku kunai a snažila se meč vyblokovat. Podařilo se mi to jen na chvilku a to už jsem si všimla vlny. Nezbývalo mi nic jiného, než se ochránit písečným štítem. Vlna mě smetla, roztopila písek a to jsem si všimla Katashiho.
Kso! Bylo to všechno moc rychle za sebou. Rozeběhla jsem se k Katashimu, chakru jsem měla na minimum. Z pouzdra jsem na něj hodila několik shurikenů a pak se střetla s jeho katanou svým kunaiem. Kov o kov zařinčel, když se střetl. Hleděla jsem mu do očí a zhluboka se vydýchávala. Nemám na výběr, musím..
Panenky se mi náhle změnily a já musela použít mini formu Shukaka. Ohnala jsem se po Katashim přeměněnou rukou ve snaze ho odhodit pryč.
Kso! Bylo to všechno moc rychle za sebou. Rozeběhla jsem se k Katashimu, chakru jsem měla na minimum. Z pouzdra jsem na něj hodila několik shurikenů a pak se střetla s jeho katanou svým kunaiem. Kov o kov zařinčel, když se střetl. Hleděla jsem mu do očí a zhluboka se vydýchávala. Nemám na výběr, musím..
Panenky se mi náhle změnily a já musela použít mini formu Shukaka. Ohnala jsem se po Katashim přeměněnou rukou ve snaze ho odhodit pryč.
Shinobi
Ruka mě zasáhlu,nepříjemněji než jsem myslel,a odhodila mě asi 20 metrů daleko..Kutálel jsem se po vodní hladině,až jsem konečně zabrzdil..Tak už konečně..Ale už mi moc chakry nezbývá.Poslal jsem zabuzu,s jeho mečem přímo na ní,a Haku jsem držel u sebe,a jako kdybych se s ním spojil..Pak jsem ho odkopl daleko ode mě,a on spadl na zem,jak kdybych ho už nedokázal ovládat..''Ksoo...tak se to nepovedlo'',řekl jsem a zrychlil zabuzovo tempo,teď když jsem měl všechny vlákna jen na něm..
Anonymní- Anonymní
Zabuzův meč na mě neustále dorážel, ale díky Shukakově plášti a prvnímu ocasu, jenž mi narostl a spolu s ním se enormě zvýšila i chakra a rychlost jsem jeho meč lehce odrážela. Pak mě to přestalo bavit, zhluboka jsem se nadechla. "Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa!" A na Zabuzu i Katashiho poslala vlnu větru smíchaného s částečkami písku, které měli Katashiho na chvilku oslepit a větrná vlna pak dorazit.
Shinobi
Zabuza odletěl kdo ví kam,mě narostly křídla a vyletěl hodně vysoko,tak aby mě to nezasáhlo..''Je to dlouho..Co jsem naposled použil sám sebe..''odhodil jsem plášť a z břicha mi vyjel velký drát napuštěný jedem..Z ruky mi vyjela znovu ostnatá Katana,a z druhé velký větrák,který se začal točit..''Ták..Začneme!''Z dlaní mi rychlostí vystříkla voda,která měla sílu skoro jako Laser,a usekla shukakovi ruce.Pak jsem se v rychlosti rozletěl proti ní..
Anonymní- Anonymní
Zpevnila jsem místo, kam dopadl vodní laser a tak mě voda jen škrábla, ale díky plášti ne tolik, aby mi urvala ruku. On sám je loutka? Kso!
Ohnala jsem se po něm jak ocasem, tak pohmožděnou rukou. Snažila jsem se ho polapit a pak rozdrtit. Ruka se znovu zvětšila, a tak neměl moc šancí uhýbat.
Ohnala jsem se po něm jak ocasem, tak pohmožděnou rukou. Snažila jsem se ho polapit a pak rozdrtit. Ruka se znovu zvětšila, a tak neměl moc šancí uhýbat.
Shinobi
''Hé?''Strčil jsem dovnitř té dlaně,velký větrák co jsem měl na ruce,odpojil ho od sebe a napnul křídla,při čemž jsem se vyhnul,Pak proti ní vyletěl drát zakončený ostrol špičkou a zapíchl se tam,kde měla rameno.Odrazil jsem se od země,odmotal drát,tak abych mohl jít od ní dál a odskočil..
Anonymní- Anonymní
Rameno jsem poškozené moc neměla, byla jsem ráda, že se nemusím na Shukaka tolik soustředit, protože díky několika pečetím neměl šanci mě ovládnout, ale pokud to tahle půjde dál nikdy to neskončí, musí mít někde své limity.
Spojila jsem ruce a za Katashim se objevila obrovská tlapa.
"Sabaku Rou!"
Snažila se ho polapit a nepustit ven.
Spojila jsem ruce a za Katashim se objevila obrovská tlapa.
"Sabaku Rou!"
Snažila se ho polapit a nepustit ven.
Shinobi
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Yoko Ayme
» Yoko Ayme
» Yoko Ayme