Sídlo klanu Hyuuga
+7
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 31 z 37
Strana 31 z 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Sídlo klanu Hyuuga
First topic message reminder :
Sídlo klanu Hyuuga má dva vchody. Hlavním vchodem je velká brána, chráněná hlídkou, kterou se lze dostat přímo na ulici. Vedlejší vchod znají jen členové klanu a Hokage.
Celé sídlo klanu je obehnáno zdí. Navíc je chráněno hlídkou, jedná se o dva členy klanu Hyuuga (chuunin - vedlejší větev).
Sídlo již není rozděleno na část pro členy hlavní a vedlejší větve. Obě rodiny tak mohou mít své domy v těsném sousedství.
Členové vedlejší rodiny se mohou učit veškeré techniky právě tak, jako členové rodiny hlavní.
Hlavou klanu je Hyuuga Naomi, právě tak jako velitelkou policie - Hyuuga klan.
Sídlo klanu Hyuuga má dva vchody. Hlavním vchodem je velká brána, chráněná hlídkou, kterou se lze dostat přímo na ulici. Vedlejší vchod znají jen členové klanu a Hokage.
Celé sídlo klanu je obehnáno zdí. Navíc je chráněno hlídkou, jedná se o dva členy klanu Hyuuga (chuunin - vedlejší větev).
Sídlo již není rozděleno na část pro členy hlavní a vedlejší větve. Obě rodiny tak mohou mít své domy v těsném sousedství.
Členové vedlejší rodiny se mohou učit veškeré techniky právě tak, jako členové rodiny hlavní.
Hlavou klanu je Hyuuga Naomi, právě tak jako velitelkou policie - Hyuuga klan.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Sídlo klanu Hyuuga
Chvíľu som sa naňho nechápavo pozerala...Potom som sa rozosmiala Vieš, ako si ma vyľakal? opýtala som sa ho. Vstala som a sadla som si na posteľ. Rukou som si prehrabla vlasy...
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Koulím očima sledujíc čachry na prostranství sídla Hyuugu....otřu si rukávem upocené čelo a zvolám "Prosím Vás...mohli by jste se konečně rozhodnout co budete dělat....?" přimhouřím oči "Pak člověk neví jestli Vás tam přimalovat nebo se na to vykváknout...když odejdete" ukončím řeč a hlava zapluje za stojan....
Anonymní- Anonymní
Postavil som sa ,,Neviem, ako veľmi ?,, opýtal sa s úsmevom na tvári. Posadil som sa vedľa nej na postel a jednu ruku som dal okolo nej. ,,Čo chcela tvoja mama? A nemala by si jej povedať o mne, teda ak to so mnou myslíš vážne,, povedal som s úsmevom na perách. A dal jej ďalší bozk.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Veľmi pousmiala som sa a oprela som si hlavu o jeho rameno Mala nejaký problém s jedným úchylným chlapom, tak prišla za mnou a chcela odo mňa radu...A že vraj to bolo veľmi dôležité... prevrátila som očami Neboj sa...Potom niekedy jej to poviem a samozrejme, že to s tebou myslím vážne... Usmiala som sa...
Shinobi
"Na cvičisko 3?" navrhol som a usmial sa. "A keď sme už pri tom, Shijin-san, mohli by ste ma naučiť nejakú super techniku? Už dlho ma láka Kaiten," pozrel som na ňu prosebným pohľadom.
Anonymní- Anonymní
,,Tak ja len aby sa náhodou nestalo niečo podobné ako teraz ale nabudúce sa možno nestihnem skryť,, prehodil zľahka ,,Úchylákom hovoríš tak to aby ti ho popísala a ja by som s nim hodil kus reči,, zasmial som sa a ako bola opretá o moje rameno sme si oba ľahli na postel a Fu ležala čiastočne na mne.
,,Nepôjdeme niekam von? Buď sa poprechádzať alebo ťa zvem na dobrú večeru,, Hlavu mala na mojej hrudy a ja som mal jednu ruku okolo nej.
,,Nepôjdeme niekam von? Buď sa poprechádzať alebo ťa zvem na dobrú večeru,, Hlavu mala na mojej hrudy a ja som mal jednu ruku okolo nej.
Shinobi
Žádná reakce taky reakce zamrmlám si pro sebe a udělám posledních pár tahů štětcem...štětec vymyji ve skleničce s vodou do které jsem přidal rozpouštědlo....štětce,paletu,nyní již prázdnou skleničku uložím do brašny...papír s obrazem sundám ze stojanu,ten jednou rukou složím.
Dojdu ke vchodu,tedy bráně sídla Hyuugu a položím tam malbu..."Tak můžete si to vystavit" usměji se a mizím do ulic Konohy.
Dojdu ke vchodu,tedy bráně sídla Hyuugu a položím tam malbu..."Tak můžete si to vystavit" usměji se a mizím do ulic Konohy.
Anonymní- Anonymní
Hm... Tak Takhle skoncil muj bezstarostny anonimni zivot..
Svesil jsem hlavu k zemi
No to sem si pomohl z louze do blata. Boze ze ja sem vubec lezl.
Rekl jsem nahlas a nastvane
Svesil jsem hlavu k zemi
No to sem si pomohl z louze do blata. Boze ze ja sem vubec lezl.
Rekl jsem nahlas a nastvane
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Klan: Hyuuga
Neboj sa, nič také sa nestane Teda aspoň dúfam dodala som v duchu a pousmiala som sa...Myslím, že mamka si s ním poradí... Spolu sme si ľahli, ja som si hlavu položila na jeho hruď...Neviem, hlad teraz nemám...Myslím, že prechádzka by mohla byť...
Shinobi
,,Tak poďme viem o mieste kde je to teraz celkom pekné,, ležal som a čakal kým vstane prvá. ,,A cez dvere asi nepôjdeme že?,, zasmial som sa.
Prehrabal som jej čierne dlhé vlasy.
Prehrabal som jej čierne dlhé vlasy.
Shinobi
Páčil sa mi ten pocit, keď sa mi prehraboval vo vlasoch. No nakoniec som vstala Tak poďme tam...A radšej oknom... zasmiala som sa a podišla som k oknu...Otvorila som ho...Vyskočila som von a počkala na Shiho...
Shinobi
Než som sa poriadne spamätal už stihla vyskočiť .
Tak som vyskočil za ňou. Vzal som ju okolo pása a pritisol som si ju k sebe ,,Tak poď,, povedal som s úsmevom na tvári.
A takto sme kráčali spolu. (Presun do Rekreační oblasti )
Tak som vyskočil za ňou. Vzal som ju okolo pása a pritisol som si ju k sebe ,,Tak poď,, povedal som s úsmevom na tvári.
A takto sme kráčali spolu. (Presun do Rekreační oblasti )
Shinobi
Keď sa Shi objavil vedľa mňa, venovala som mu jeden z najkrajších úsmevov, aké som vedela. Len čo mi dal ruku okolo môjho pásu, natiahla som sa a pobozkala som ho na líce. Potom sme odišli tam, kde ma Shi viedol (presun )
Shinobi
"Shijin-san?" prehovoril som pomalým no hlasným tónom. Pritom jej rukou zamával pred očami.
Anonymní- Anonymní
No myslim ze si zajdu promluvit s Hokagem. Takze zatim se vsichni mejte.
"Snad se mi podari se z toho vykroutit takhle. A taky doufam ze me hokage vysvobodi z tehle situace tady bych vazne zit nechtel." Pomislel jsem si.
otocil jsem se a pomalu vykrocil smerem k brane ze ctvrti.
"Snad se mi podari se z toho vykroutit takhle. A taky doufam ze me hokage vysvobodi z tehle situace tady bych vazne zit nechtel." Pomislel jsem si.
otocil jsem se a pomalu vykrocil smerem k brane ze ctvrti.
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Přijdu do sídla Hyuuga, třeba najdu Shinichiho a zatrénujeme spolu. Shinichi? zvolám, jsi tu někde?
Anonymní- Anonymní
"Hej ty, Shijiro! Poď naspäť," zavolal som a potom sa otočil za známym hlasom. A keď som videl tú osobu, usmial som sa. "Hej! Kotoke!" zamával som a zavolal ho k nám.
Anonymní- Anonymní
Ahoj Shine řeknu mu s úsměvem a přijdu k nim blíž...Poté se ukloním Shijin-san a s úsměvem pozdravím i dalšího Hyuugu.
Anonymní- Anonymní
"Tak, po čo si prišiel?" spýtal som sa ho s úsmevom, pričom som si prehrabol vlasy a natiahol rukavice.
Anonymní- Anonymní
Hledal jsem senseie ale nezastihl jsem ho v kanceláři, tak jsem si říkal jestli by sis nechtěl zatrénovat... zeptám se ho s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
"Eeh, no práve mám trénovať so Shinjirom, ale už ma tu nebaví ďalej čakať. Gomen, Shijin-san, ale na chvíľu vás opustím. Skúsim sa prísť včas," usmial som, schmatol Kotokeho za šál a utekal s ním preč. "Kam pôjdeme?"
Anonymní- Anonymní
Nashle řeknu s úsměvem, když mě táhne pryč. Řeknu mu Půjdem na trojku ne?
Anonymní- Anonymní
"Hej," usmial som sa, no v tom ma niečo napadlo. "Shijin-san, ak chcete, príďte na Cvičisko 3! Budeme tam, tak môžeme trénovať!" zakričal som a potom sa vytratil.
Presun
Presun
Anonymní- Anonymní
Protočila jsem oči.
No veliká zábava... Když už budu trénovat, tak Hyuugy. Zase se mi někdo vyvlékl?
Odevzdaně jsem povzdechla.
Asi jsem opravdu špatná sensei...
Posadila jsem se lavičku a zjistila jsem, že mě začíná všechno tlačit.
Těhotenství... Co se dá dělat... Budu to muset přetrpět.
No veliká zábava... Když už budu trénovat, tak Hyuugy. Zase se mi někdo vyvlékl?
Odevzdaně jsem povzdechla.
Asi jsem opravdu špatná sensei...
Posadila jsem se lavičku a zjistila jsem, že mě začíná všechno tlačit.
Těhotenství... Co se dá dělat... Budu to muset přetrpět.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Strana 31 z 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Similar topics
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga
» Techniky klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga
» Techniky klanu Hyuuga
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 31 z 37
Povolení tohoto fóra: