Sídlo klanu Hyuuga
+7
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 11 z 37
Strana 11 z 37 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 37
Sídlo klanu Hyuuga
First topic message reminder :
Sídlo klanu Hyuuga má dva vchody. Hlavním vchodem je velká brána, chráněná hlídkou, kterou se lze dostat přímo na ulici. Vedlejší vchod znají jen členové klanu a Hokage.
Celé sídlo klanu je obehnáno zdí. Navíc je chráněno hlídkou, jedná se o dva členy klanu Hyuuga (chuunin - vedlejší větev).
Sídlo již není rozděleno na část pro členy hlavní a vedlejší větve. Obě rodiny tak mohou mít své domy v těsném sousedství.
Členové vedlejší rodiny se mohou učit veškeré techniky právě tak, jako členové rodiny hlavní.
Hlavou klanu je Hyuuga Naomi, právě tak jako velitelkou policie - Hyuuga klan.
Sídlo klanu Hyuuga má dva vchody. Hlavním vchodem je velká brána, chráněná hlídkou, kterou se lze dostat přímo na ulici. Vedlejší vchod znají jen členové klanu a Hokage.
Celé sídlo klanu je obehnáno zdí. Navíc je chráněno hlídkou, jedná se o dva členy klanu Hyuuga (chuunin - vedlejší větev).
Sídlo již není rozděleno na část pro členy hlavní a vedlejší větve. Obě rodiny tak mohou mít své domy v těsném sousedství.
Členové vedlejší rodiny se mohou učit veškeré techniky právě tak, jako členové rodiny hlavní.
Hlavou klanu je Hyuuga Naomi, právě tak jako velitelkou policie - Hyuuga klan.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Sídlo klanu Hyuuga
"a už ste to 2x dělali jo ?.....a když si tak tipnu..začal s tím on ?"
Anonymní- Anonymní
Zrudla jsem.
"Minule ano."
"Minule ano."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"Ještě že tohle nemusí řešit Futoshi-sensei." začala jsem se ďábelsky chechtat a smíchy se svalila do křesla. Po menším záchvatu jsem se uklidnila, složila hlavu do dlaní a šeptala si pořád dokolečka.
"Tohle je v ha***u... tohle je v ha***u, je to i moje vina, táta nás zabije..."
Najednou jsem zase vypadala bezradně.
"Tohle je v ha***u... tohle je v ha***u, je to i moje vina, táta nás zabije..."
Najednou jsem zase vypadala bezradně.
Anonymní- Anonymní
Představila jsem si Futoshiho, jak tu teď s námi sedí místo Naomi-sensei a rty mi začaly cukat do úsměvu.
Jeho by to asi ani nezajímalo ,ale ta představa jeho výrazu je...
Rozesmála jsem se, dokud mne nezarazila její další slova.
"Táta to ví."
Jeho by to asi ani nezajímalo ,ale ta představa jeho výrazu je...
Rozesmála jsem se, dokud mne nezarazila její další slova.
"Táta to ví."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"je s tebou kvůli sexu" řekla jsme hned jak řekla ano "tak brzo......no nevím.....měla by si počkat.....akurát si tím skazíš život" dopila jsem sovu kávu "no já už pádím" postavila jsem a pomalu odcházela "A příště aspoň s ochranou...nerada bych měla přírustek do týmu takhle brzo" pak jsem zaslechla Mikomi "Nic nebude v hajzlu....já mu to neřeknu...Shinjin určitě taky ne.....pak už je to jen na tobě Mikomi"
Anonymní- Anonymní
"Ano, ale že jste takoví koumáci a ani se nechráníte, to by ho ve snu nenapadlo." zavrčela jsem, usmála se, naštvala se a svitky s technikami si přitiskla na obličej.
"Naomi-sensei já mlčím jako hrob. A děkuju vám."
"Naomi-sensei já mlčím jako hrob. A děkuju vám."
Anonymní- Anonymní
"Možná." ušklíbla jsem se.
"A co když já?"
Ten nápad mě bůh ví proč rozesmál.
Právě se dostavil i mírně přiblblý úsměv.
Jsi nenapravitelná, Shijin. Nenapravitelná.
"Rodiče nás nachytali minule." XD
Pak jsem mezi nimi těkala pohledem a zvážněla.
"To já bych vám dvěma měla děkovat, podruhé už by mi to u rodičů tak lehce neprošlo a... Omlouvám se, jestli jsem vám zkazila den."
"A co když já?"
Ten nápad mě bůh ví proč rozesmál.
Právě se dostavil i mírně přiblblý úsměv.
Jsi nenapravitelná, Shijin. Nenapravitelná.
"Rodiče nás nachytali minule." XD
Pak jsem mezi nimi těkala pohledem a zvážněla.
"To já bych vám dvěma měla děkovat, podruhé už by mi to u rodičů tak lehce neprošlo a... Omlouvám se, jestli jsem vám zkazila den."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"byla bych ráda kdyby se to neopakovalo..máš na to čas...jinka už si budu msuet promluvit s rodiči"
Anonymní- Anonymní
"Jestli tu zase bude lítat po zemi čaj..." zahuhlala jsem do svitků něco, o čem věděla jen Shijin. Zahleděla jsem se z okna. Sluníčko svítilo, vypadalo to na hezký den.
"Mraky jsou krásné. Tak volné." znovu jsem se podívala na Shijin a Naomi. Dokonce jsem se na ně usmála. No nakonec jsem pohled otočila opět na nebe.
"Ptáci létají po obloze. Vypadají tak šťastně." pravila jsem a vyskočila z okna ven. Dopadla jsem na všechny čtyři a utíkala pryč.
Přesun.
"Mraky jsou krásné. Tak volné." znovu jsem se podívala na Shijin a Naomi. Dokonce jsem se na ně usmála. No nakonec jsem pohled otočila opět na nebe.
"Ptáci létají po obloze. Vypadají tak šťastně." pravila jsem a vyskočila z okna ven. Dopadla jsem na všechny čtyři a utíkala pryč.
Přesun.
Anonymní- Anonymní
Povzdechla jsem.
Co to Nawaki říkal o sídle klanu Uchiha?
"Jistě, Naomi-sensei." zavrněla jsem s neutrálním výrazem.
Asi se ze mě stává nymfomanka.
"Ptáci létají po obloze a vypadají tak šťastně?" zopakovala jsem Mikominu poslední větu.
Ale já nechtěla nikoho dostat do blázince!
"Asi taky půjdu." sebrala jsem svitky.
"Arigatogozajmas."
(Přesun)
Co to Nawaki říkal o sídle klanu Uchiha?
"Jistě, Naomi-sensei." zavrněla jsem s neutrálním výrazem.
Asi se ze mě stává nymfomanka.
"Ptáci létají po obloze a vypadají tak šťastně?" zopakovala jsem Mikominu poslední větu.
Ale já nechtěla nikoho dostat do blázince!
"Asi taky půjdu." sebrala jsem svitky.
"Arigatogozajmas."
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Vyšiel som z vane obliekol sa a šiel von.
(presun)
(presun)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Tak konečně doma... Procházeli jsme naší čtvrtí a já občas pozdravila známou tvář své rozvětvené rodinky. Konečně jsme stanuly před naším domem. Odemkla jsem a položila Lízu na zem. Její věci jsem odložila na gauč v obývacím pokoji a šla do kuchyně najít pro ní něco k snědku.
Anonymní- Anonymní
Chvíli mi trvalo než jsem našla vhodnou mističku, přece jen, většinu času potřebuju obyčejné talíře, nebo hrnečky na kávu. Nakonec se povedlo a mléka jsme měli naštěstí také dost.
"Nech si chutnat." pousmála jsem se, když jsem se se svačinkou vrátila k Líze. Položila jsem misku před ní a také se posadila do křesla. Popíjela jsem kávu, kterou jsem si mezitím uvařila. Teď by mohli přijít rodiče a seřvat mě za to že tahám domů zvířata. Jak by se asi tvářili, kdyby na ně promluvila?
"Nech si chutnat." pousmála jsem se, když jsem se se svačinkou vrátila k Líze. Položila jsem misku před ní a také se posadila do křesla. Popíjela jsem kávu, kterou jsem si mezitím uvařila. Teď by mohli přijít rodiče a seřvat mě za to že tahám domů zvířata. Jak by se asi tvářili, kdyby na ně promluvila?
Anonymní- Anonymní
"Nemáš zač. Kdykoliv budeš mít hlad tak se tu můžeš zastavit." pousmála jsem se a zahleděla se z okna. Taková pohoda. Ty kočky jsou vážně hrozně uklidňující tvorové. Hned je to tu takové útulnější.
Anonymní- Anonymní
"máš mě ráda co ?...oblíbila sis mě co ?" dopila jsem a skočila Mikokmi do klína
Anonymní- Anonymní
Rezignovaně jsem si povzdechla. Poznala to.
"Ano, oblíbila, na zvířata mám slabost. Tím spíš na ta, která umí mluvit. Jsou to lepší společníci než lidé." pousmála jsem se a automaticky ji začala hladit po hřbetě.
"Ano, oblíbila, na zvířata mám slabost. Tím spíš na ta, která umí mluvit. Jsou to lepší společníci než lidé." pousmála jsem se a automaticky ji začala hladit po hřbetě.
Anonymní- Anonymní
"jen v některých možnostech...pokud nejsi zoofil" opravila jsem jí a uvelebila jsem se (líza)
Anonymní- Anonymní
"Eh... jistě. Ale já snad jako zoofil nevypadám. Jsem naprosto normální, vážně, a nejsem blázen jak si někteří myslí." zatvářila jsem se malinko načuřeně. I když dnes mi k tomu zbláznění nechybělo mnoho.
Anonymní- Anonymní
"pormín no" řekla jsem a učlapala jsem si její klín pak si pohodlně lehla a pomalu usla
Anonymní- Anonymní
Jsem úžasná. Z genina jsem to po měsíci dotáhla na chuunina. Z chuunina zhruba za měsíc a půl na jounina. Byla jsem zástupce generála divize pro boj na krátkou vzdálenost. Vytvořila jsem spoustu vlastních technik. Splnila jsem mnoho obtížných misí, během kterých jsem riskovala život. Chránila jsem a dělala doprovod Kage. Dokonce mi Hokage důvěřuje spolu s Alliim asi nejvíc ze všech lidí ve vesnici.
Ale teď jsem povýšila akorát na polštář. Pousmála jsem se a prstem přejížděla Líze po srsti. Pomalu ale jistě spánek zvítězil i nademnou.
Ale teď jsem povýšila akorát na polštář. Pousmála jsem se a prstem přejížděla Líze po srsti. Pomalu ale jistě spánek zvítězil i nademnou.
Anonymní- Anonymní
Po špičkách jsem se vplížila do domu.
To se dělá, chodit spát ve tři ráno?
Nad tou myšlenkou bych se ušlíbla, kdyby se místo toho nesoustředila na co nejmenší hluk. Pousmála jsem se, když jsem viděla Mikomi s Lízou. Chvíli jsem přemítala, jestli kočce bude vadit, když přes ni bude deka, nakonec jsem uznala, že ne a jednu přes nee-san přehodila, takže Líze koukala jen hlava.
Pak už jsem skončila ve svém pokoji a byla z toho nadšená.
Klidná noc? Tedy vlastně už ráno...
Zívla jsem a po chvíli usnula.
To se dělá, chodit spát ve tři ráno?
Nad tou myšlenkou bych se ušlíbla, kdyby se místo toho nesoustředila na co nejmenší hluk. Pousmála jsem se, když jsem viděla Mikomi s Lízou. Chvíli jsem přemítala, jestli kočce bude vadit, když přes ni bude deka, nakonec jsem uznala, že ne a jednu přes nee-san přehodila, takže Líze koukala jen hlava.
Pak už jsem skončila ve svém pokoji a byla z toho nadšená.
Klidná noc? Tedy vlastně už ráno...
Zívla jsem a po chvíli usnula.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Vzbudila jsem se a po chvíli se vydala pryč.
(Přesun)
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 11 z 37 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 37
Similar topics
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga
» Techniky klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga
» Techniky klanu Hyuuga
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 11 z 37
Povolení tohoto fóra: