Tréninkové místnosti
+2
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
6 posters
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Tue 9 Aug - 7:46, celkově upraveno 2 krát
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Tréninkové místnosti
Dopadl jsem prudce na zem a chvíli ležel.Zvedl jsem se a pousmál se na senseie.v tom se tělo oběvilo v oblaku kouře (klon) a na sensei sem pužil ''Hijutsu:Mushi Kame'' a brouci vysály senseiovi všechnu čakru a pak jsem na sensei za útočil ze zadu a dal mu pod krk kunaia řekl ''Mám vás''
Anonymní- Anonymní
(Shiki nemůžeš psát výsledky technik, nemůžeš vědět, jestli ho vůbec trefíš.)
Anonymní- Anonymní
otočil jsem se s shikim do jiného úhlu a jeho do zad trefily kunaie které byli hozeny na mě a následně jsem se uchechtl a uskočil jsem, za letu ze mě opět spadali brouci, jakmile jsem přistál na zemi dlouze jsem se protáhl ''tak to začneme brát vážně''
Anonymní- Anonymní
''Aaaah,''zakřičel jsem ve strašných bolestech jsem se pomalu zvednul a řekl senseiovi ''Klidně mě zabijte já se nikdy nevdám to je moje cseta ninji!!!''v posledních sil jsem to na něj zařičel.
(měla bejt u toho animace ale eště nemuzu vlozit)
(měla bejt u toho animace ale eště nemuzu vlozit)
Naposledy upravil Aburame Shiki dne Mon 22 Aug - 18:32, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Zamračila jsem se. Soustředila jsemn chakru v nohách a Běhala rychle dokola. Hodila jsem dokola 4 kouřové bomby, takže viditelnost byla nulová. Připravila jsem si tři jehly do každé ruky a čekala na sebemenčí pohyb.
Anonymní- Anonymní
připravil jsem se na další ránu do země
při této ráně jsem vyskočil a dopadl jsem vedle Shikiho které jsem si přehodil přes rameno a i s ním jsem vyskočil do koruny stromu aby jej toto nijak nepostihlo
při této ráně jsem vyskočil a dopadl jsem vedle Shikiho které jsem si přehodil přes rameno a i s ním jsem vyskočil do koruny stromu aby jej toto nijak nepostihlo
Anonymní- Anonymní
''sensei vy jste mě za...chránil,řekl jste ale na život a na smrt''koukal viděšeně na senseie
Anonymní- Anonymní
'' Zklamal jsem vás senseii,promiňte''zeškočil ze stromu a ze sklamáním odchází.
Anonymní- Anonymní
Lekla jsem se, jaká pecka to byla. Rychle jsem se odrazila pomocí chakry a vyskočila do vzduchu. Hmmm, zbývám už jen já... Chce mě asi opravdu zabít. Nesmím moc ukazovat své techniky hned ze začátku, aby mě potom nesetřel. Rána ustala a já dopadla na jednu z "trosek" Do rukou jsem vzala celkem 6 shurikenů a po jednom je na něj házela.
Anonymní- Anonymní
jelikož shurikeny byli pouze po jednom nedělalo mi problém se jim vyhnout odskákal jsem po větvích stromu až nad Shikiho a seskočil jsem k němu ''drž zobák'' vlepil jsem mu výchovný pohlavek ''pokud se budeš litovat nikam to nedotáhneš, stane se s tebe ztroskotanec'' podíval jsem se na Takua který byl od nás v celkem velké vzdálenosti ''a teď to koukej pěkně votočit a běž si dřepnout k němu''
Anonymní- Anonymní
''Mistře ne jdu si odpočinout na strom tam jsem mezi svými brouky i ..no prostě jsem tam jak doma '' (xD)
Anonymní- Anonymní
Vlastně je zbytečné útočit. Stačí když se nenechám zabít. Fajn, to bych mohla zvládnout. Pomyslela jsem si a hodila na zem svojí poslední kouřovou bombu. Rychle jsem složila pečetě a použila Kawarimi. Vyměnila jsem se s kamenem, co byl kousek od senseie a zároveň se taky v jeden přeměnila (Henge )
Takhle jsem zůstala a čekala na reakce.
Takhle jsem zůstala a čekala na reakce.
Anonymní- Anonymní
''Jenže kam zmizela ta holka?''řekl hrubým hlasem na senseie
Anonymní- Anonymní
''někde tu bude'' řeknu a usměji se ''nicméně začíná mě s tím schováváním pěkně sr*t'' začal jsem si prohlížet okolí
Anonymní- Anonymní
''sensei pokud vím tak ten kámen tu předtím nebyl''hodil 3 shurikeny na ten kámen
Anonymní- Anonymní
schytal hned další pohlavek ''ona je tvůj týmový partner, neměl by jsi na ni donášet a nic jinýho, musíte spolu vycházet a spolupracovat, jinak v tomhle světě moc dlouho nepřežijete''
Anonymní- Anonymní
''Ale Senseii....''Náhle začala bolest tak šílená v hrudi že sem se svalil na zem a řval ''Aaaaaaaaaaah''
Anonymní- Anonymní
Arghh! Ten idiot mu pomohl!!! Rychle jsem se snažila udělat další kawarimi, ale nestihla jsem to. Místo kamene jsem se tam objevila já s shurikenem v noze. Jeden jsem chytila do ruky a třetí se netrefil. Vyrvala jsem si shuriken z nohy a odhodila je. Ejiputo no Taijutsu: Raion no hōyō no gurippu! Řekla jsem a začala jednat. Vyskočila jsem do vzduchu a hodila po senseiovi kunai, mezitím jsem se přesunula za něj a 8x se ho pokusila kopnout do zad. (Je to taijutsu, jsem rychlá Já nechci umřít ;( )
Anonymní- Anonymní
jelikož jsem sebou musel vzít i Shikiho nestihl jsem se vyhnout všem a tři rány jsem schytal, po té se mi podařilo uskočit, položil jsem Shikiho na ke stromu ''chvíli vydrž'' , celkem vysokou rychlostí jsem se objevil u Zafiny a věnoval jsem jí jako dárek kopanec ze spoda do obličeje, který ji vymrštil ze vzduchu, následně jsem se objevil za ní a byl jsem jako její stín, z obleku mě začali vyjíždět provazy a obmotávat ji, v této poloze mi nemohla nijak ublížit
(neboj se smrt je jenom cesta do jiného světa :p )
(neboj se smrt je jenom cesta do jiného světa :p )
Naposledy upravil Azuma dne Mon 22 Aug - 19:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
A když se ke mě Zafina a sensei přiblížily začaly se mi pnout po těle nějaké čáry vapadaly jako pečetě a já řekl v bolestech ''Prosíím,Zafina pomoc mi sensei prosíím''
Anonymní- Anonymní
''AAAAAAAAArgghhh''křičel jsem tak nahlas že to šlo slyšet až do konohy
Anonymní- Anonymní
Žádné takové představení se nekonalo, protože nejsem blbá .
Když na mě mířil nohou, chakrou jsem posilnila ruce a jeho nohu držela asi 3 centimetry od mého obličeje. Když už jsem ho takhle držela, řekla jsem použila jsem techniku lvího sevření (viz Techniky a pardon, ta technika předtím jsem omylem napsala název té první :-/). Chytila jsem ho za hlavu a kolenem ho do ní kopla.
Když na mě mířil nohou, chakrou jsem posilnila ruce a jeho nohu držela asi 3 centimetry od mého obličeje. Když už jsem ho takhle držela, řekla jsem použila jsem techniku lvího sevření (viz Techniky a pardon, ta technika předtím jsem omylem napsala název té první :-/). Chytila jsem ho za hlavu a kolenem ho do ní kopla.
Anonymní- Anonymní
po té co jsem schytal ránu jsem uskočil a zpozoroval čáry přiskočil jsem k Shikmu a přišel jsem k němu ''simulante'' klekl jsem si u něj a začal jsem si prohlížet čáry
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti