Hokageho kancelář
+11
Sho Rin
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Nawaki
Uzumaki Allii
Kin Yuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kiwi Namikaze
Kisuke Uchiha
15 posters
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Hokageho kancelář
Videl som ako ta osoba vošla a vyšla z kancelárie tak ja som bez slova vstal a zaklopal na otvorené dvere aby si ma ten muž všimol "Ehm som tu správne? hľadám Hokageho" odkašľal som si
Anonymní- Anonymní
"No tak to je super trafil som na 1-krát.."zasmial som sa "A teraz k veci Raikage-sama vám posiela dopis..."siahol po dopise a podal mu ho
- Spoiler:
- Zdravím vás, Hokage-dono.
Ráda bych s vaší vesnicí měla nadále ty nejlepší vztahy a uzavřela spojenectví. Kumogakure je na tom po válce dobře, ale Konoze jsme pořád zavázáni za navrácení Kohaku no Johei i s Nibi no Bijuu. Mírová smlouva by to křehké přátelství mezi našemi vesnicemi jen zpečetila. Dobře vím, že vztahy mezi Konohou a Kumo nebyly vždy nejlepší, avšak ráda bych, aby se nadále měnily jen k lepšímu.
Nanadaime Raikage, Kagayaki Rin
Anonymní- Anonymní
Vzal jsem si dopis a přečetl ho. Usmál jsem se a trochu zachechtal.
"Právě do Kumo míří posel z Konohy, ohledně spojenectví."
"Právě do Kumo míří posel z Konohy, ohledně spojenectví."
Anonymní- Anonymní
"Heh" zasmial sa a pohol ramenom aby si napravil šaty "A potrebujete odo mňa ešte niečo?...Chcel som sa ešte pred odchodom porozhliadať po vesnici.."dopovedal a čakal na reakciu
Anonymní- Anonymní
"Ne, to je v pořádku. Jen varování, pokud se jedná opět o krádež Byakuganu, tak to tentokrát skončí jinak, než před lety." mírně jsem se pousmál a v očích mi zajiskřilo.
Anonymní- Anonymní
"He??"Trošku som bol zaskočený "O čom to hovoríte?" a mierne som si zase upravil rukáv no bolo mi vidieť moje náramky na Kuchiyose shurikenov...
Anonymní- Anonymní
"Je to už dávno, možná proto o tom nevíš." odmlčel jsem se a po nadechnutí pokračoval.
"Před dávnými lety, Čtvrtý Raikage a Třetí Hokage uzavřeli spojenectví. Probíhala oslava, velvyslanec Kumogakure večer unesl dceru vůdce klanu Hyuuga. Vůdce svou dceru ochránil a velvyslance zabil. Kumogakure požadovala jako náhradu mrtvé tělo vůdce klanu, jinak by se rozpoutala válka. Sám vůdce se chtěl obětovat, aby zabránil zbytečné válce, ale nakonec místo něj KOnoha vydala dvojče vůdce klanu, na jeho vlastní žádost a přání.."
"Před dávnými lety, Čtvrtý Raikage a Třetí Hokage uzavřeli spojenectví. Probíhala oslava, velvyslanec Kumogakure večer unesl dceru vůdce klanu Hyuuga. Vůdce svou dceru ochránil a velvyslance zabil. Kumogakure požadovala jako náhradu mrtvé tělo vůdce klanu, jinak by se rozpoutala válka. Sám vůdce se chtěl obětovat, aby zabránil zbytečné válce, ale nakonec místo něj KOnoha vydala dvojče vůdce klanu, na jeho vlastní žádost a přání.."
Anonymní- Anonymní
"Ah aha no nič, oh aha kde je tu nejaká ubytovňa? lebo teraz už späť nepôjdem aj tak som tu chcel ochutnať slávne rámen no už som unavený dnes"... vstal som zo stoličky,...
Anonymní- Anonymní
"Ubytovna je v obytné čtvrti, tady." sáhl jsem do šuplíku a vytáhl mapu, kterou jsem mu podal.
"Rámen, mají otevřeno nonstop. Takže si zajdi."
"Rámen, mají otevřeno nonstop. Takže si zajdi."
Anonymní- Anonymní
"Ah ďakujem no dnes už som na to unavený vyspím sa a tak si to dám" usmial sa a podal mu mapu a hne´d aj vyšiel z dverí
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Když mě u brány nikdo nezadržel, vyrazila jsem rovnou sem. Cestu jsem si pamatovala, protože jsem tu několikrát byla s Narutem.
Podívala jsem se na kluka stojícího u dveří.
Zdravím, tvářila jsem se dost sklesle.
Podívala jsem se na kluka stojícího u dveří.
Zdravím, tvářila jsem se dost sklesle.
Anonymní- Anonymní
Uchechtla jsem se, ale nebyla v tom ani kapka veselosti.
Protože život je sv-ně a ze mě se stal zástupce mizukage.
Protože život je sv-ně a ze mě se stal zástupce mizukage.
Anonymní- Anonymní
Strávila jsem noc opřená vedle dveří kanceláře. Když začalo pomalu svítat, rozhodla jsem se, že se půjdu projít.
Možná je Hokage zrovna někde na cestách.
Rozešla jsem se do raních ulic Konohy.
(přesun)
Možná je Hokage zrovna někde na cestách.
Rozešla jsem se do raních ulic Konohy.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Prišiel som sem spolu z Rokov a zaklopal som silnejšie na dvere nech je počuť že je to naliehavé .
Anonymní- Anonymní
Došla jsem před kancelář. Ten kluk ze včerejška tam ještě seděl, takže Hokage evidentně ještě nepřišel, nebo minimálně nepřijímal. Opřela jsem se o zeď vedle dveří, přesně tak, jak jsem měla ve zvyku. Pak jsem se otočila na Naruta.
Jak dlouho tady chceš čekat?
Jak dlouho tady chceš čekat?
Anonymní- Anonymní
"No dlho nie lebo sa potom pôjdeme sami pozrieť buď do nemocnice alebo pri najhoršom do sídla klanu hyuuga aj tam sú medici teda o jednej som sa dopočul .
Ale aj tá môže pomôcť predsa len bez pomoci ho tam nechať nemôžeme ."
Ale aj tá môže pomôcť predsa len bez pomoci ho tam nechať nemôžeme ."
Anonymní- Anonymní
Povzdechla jsem si.
Problém je, že s tím pravděpodobně jen tak nějaký medik něco nezmůže. Akihirovi úplně chybí plíce, srdce to minulo jen těsně a nějakým způsobem se mu úplně obrátila cirkulace krve, smutně jsem se zahleděla do země.
Když se nenajde nikdo, kdo by s tím byl něco schopný udělat, budu muset dát povolení k odpojení od přístrojů.
Problém je, že s tím pravděpodobně jen tak nějaký medik něco nezmůže. Akihirovi úplně chybí plíce, srdce to minulo jen těsně a nějakým způsobem se mu úplně obrátila cirkulace krve, smutně jsem se zahleděla do země.
Když se nenajde nikdo, kdo by s tím byl něco schopný udělat, budu muset dát povolení k odpojení od přístrojů.
Anonymní- Anonymní
"Tak v tom prípade bude najlepšie počkať na hokageho ... lebo toto naozaj len tak nejaký medik nespraví .
Ale keď sa ukáže hokage určite sa niekto nájde ."
Ale keď sa ukáže hokage určite sa niekto nájde ."
Anonymní- Anonymní
Snad, povzdechla jsem si a výjímečně se posadila opřená o stěnu.
Jen doufám, že se v Kiri neděje nějaká další pohroma, když tam teď nejsem.
Jen doufám, že se v Kiri neděje nějaká další pohroma, když tam teď nejsem.
Anonymní- Anonymní
Ja som si sadol na lavičku .
"Tak zasa tak to brať nemôžeš ... , si tam na to sama takto ťa to ešte zničí ."
"Tak zasa tak to brať nemôžeš ... , si tam na to sama takto ťa to ešte zničí ."
Anonymní- Anonymní
Asi máš pravdu, je toho na mě moc najednou, tolik věcí v jednom týdnu.
Opřela jsem si hlavu o ruce.
Možná bych měla poslechnout Yoko a měla bych se prospat, jenže já teď ani za nic neusnu.
Opřela jsem si hlavu o ruce.
Možná bych měla poslechnout Yoko a měla bych se prospat, jenže já teď ani za nic neusnu.
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia