Hokageho kancelář
+11
Sho Rin
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Nawaki
Uzumaki Allii
Kin Yuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kiwi Namikaze
Kisuke Uchiha
15 posters
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Hokageho kancelář
''áha'' postavil jsem se ''a přestaňte bejt ksakru tak chladnej, to vám ke slávě nepomůže'' vyzdvihl jsem ukazováček jako bych jej chtěl poučovat
''takže ! zprávy o misi''
odkašlal jsem si
''ten, chlapík z týmu mikomi, se bohužel nedostavil na místo setkání, takže jsme šly pouze čtyři, dva jounini a genini, já a Allii jsme dostali pořádně zabrat, no a zdá se že vůdce stejně jakousi záhadou přežil všech mích šest bran, tákže.. mise zřejmě selhala, ale starší rada z té vesnice již čeká na váš výslech ve vězení, já byl právě propuštěn z nemocnice'' odkašlal jsem si opět abych vypadal důležitěji
''krom toho jistě víte o osudu člena mého týmu... jménem Shiki, rád bych se zeptal zda nejsou v Konoze jení genini, kteří by zalepily díru která se po něm v našem týmu vytvořila, také bych se rád něco dozvěděl o Assasinovi''
''takže ! zprávy o misi''
odkašlal jsem si
''ten, chlapík z týmu mikomi, se bohužel nedostavil na místo setkání, takže jsme šly pouze čtyři, dva jounini a genini, já a Allii jsme dostali pořádně zabrat, no a zdá se že vůdce stejně jakousi záhadou přežil všech mích šest bran, tákže.. mise zřejmě selhala, ale starší rada z té vesnice již čeká na váš výslech ve vězení, já byl právě propuštěn z nemocnice'' odkašlal jsem si opět abych vypadal důležitěji
''krom toho jistě víte o osudu člena mého týmu... jménem Shiki, rád bych se zeptal zda nejsou v Konoze jení genini, kteří by zalepily díru která se po něm v našem týmu vytvořila, také bych se rád něco dozvěděl o Assasinovi''
Anonymní- Anonymní
"Zajímavé, popsal bys toho ninju do Bingo Knihy? Dobře, a toho staršího si vyslechnu a nabídnu mu obchod." ignoroval jsem jeho zmínku o chladnosti.
"Ano, vím o něm. A bohužel, kdyby nějaký genin byl, okamžitě ho přiřadím." pak jsem zakroutil hlavou.
"Assasin se zatím neozval, je hodně daleko, takže než se vrátí, to bude chvíli trvat."
"Ano, vím o něm. A bohužel, kdyby nějaký genin byl, okamžitě ho přiřadím." pak jsem zakroutil hlavou.
"Assasin se zatím neozval, je hodně daleko, takže než se vrátí, to bude chvíli trvat."
Anonymní- Anonymní
přikývl jsem
''jistě... udělám to'' následně jsem se na něj zamyšleně podíval
''víte... nad něčím uvažuji, již pár dní... za tu dobu co jsem byl v nemocnici''
odkašlal jsem si
''je mi blbé se ptát zrovna vás, když jste uchiha... no ale''
podíval jsem se na něj
''jak jistě víte jsem profesionál na taijutsu a v rychlosti a síle útoku se semnou může někdo těžce měřit, ále ...'' zadíval jsem se do strany
''nevíte náhodou... kde, by se dal sehnat nějaký volný, sharingan ?'' sice to u mě nebylo zvyklé ale věděl jsem že toto byla celkem dost troufala otázka, proto jsem hlasitě polkl
''jistě... udělám to'' následně jsem se na něj zamyšleně podíval
''víte... nad něčím uvažuji, již pár dní... za tu dobu co jsem byl v nemocnici''
odkašlal jsem si
''je mi blbé se ptát zrovna vás, když jste uchiha... no ale''
podíval jsem se na něj
''jak jistě víte jsem profesionál na taijutsu a v rychlosti a síle útoku se semnou může někdo těžce měřit, ále ...'' zadíval jsem se do strany
''nevíte náhodou... kde, by se dal sehnat nějaký volný, sharingan ?'' sice to u mě nebylo zvyklé ale věděl jsem že toto byla celkem dost troufala otázka, proto jsem hlasitě polkl
Anonymní- Anonymní
"Myslím, že zrovna ty se nemusíš snižovat k takové prokleté síle, jako je Sharingan."
Anonymní- Anonymní
''no víte, jde o to že s ním bych byl ještě silnější, i když jsem již na úrovni jounina, rád bych sílil ještě víc, ale... všechnu mou sílu kterou mohu získat poctivým a tvrdým cvičením jsem ještě získal, myslím, že jednou možností jak se stát ještě silnějším je získat právě ono legendarní oko'' i když jsem jej přemlouval, samotného mě to štvalo, jelikož jsem sám nenáviděl typ těchto lidí, kteří se rodí jako géniové... ale toto byla zřejmě jediná cesta jak zesílit
Anonymní- Anonymní
Zakroutil jsem hlavou. "S tímhle tím ti opravdu nepomůžu. Ten kdo není Uchiha, Sharinganem těžce vládne."
Anonymní- Anonymní
''chápu, je to buď anebo...'' založil jsem si ruce na hrudi
''ale i tak jsem ochotný to riziko podstoupit, i kdyby byli pouze 3% šance na to že jej zvládnu'' díval jsem se na něj odhodlaně ''existuje nějaký způsob jak jej získat ?'' mluvil jsem dosud většině lidem neznámým vážným hlasem
''ale i tak jsem ochotný to riziko podstoupit, i kdyby byli pouze 3% šance na to že jej zvládnu'' díval jsem se na něj odhodlaně ''existuje nějaký způsob jak jej získat ?'' mluvil jsem dosud většině lidem neznámým vážným hlasem
Anonymní- Anonymní
"Ty jsi opravdu troufalý. Ptáš se mě, Uchihy, kde seženeš Sharingan? Sharingan se neprodává na trhu."
Anonymní- Anonymní
''nenapadá mě nikdo jiný, krom vás kdo by mi mohl s tímto pomoci a uvědomuji si jak moc je odemne tato žádost troufalá, avšak i tak vás prosím o pomoc'' sledoval jsem jej vážným pohledem
Anonymní- Anonymní
"Jsi blázen..Sharingan nedostaneš, to bys jej musel někomu vzít, nebo ti ho musel někdo darovat. Sharingan neroste na stromě." nasadil jsem kamennou masku.
Anonymní- Anonymní
Přikývl jsem
''škoda, že většina uchihů je na svůj sharingan přivyklá a jsou na něm závislý''
vzdychl jsem si, celkem mě to štvalo, cítil jsem se bezmocně
''no to... bude asi vše''
''škoda, že většina uchihů je na svůj sharingan přivyklá a jsou na něm závislý''
vzdychl jsem si, celkem mě to štvalo, cítil jsem se bezmocně
''no to... bude asi vše''
Anonymní- Anonymní
Potřebujeme spojence..
Vytáhl jsem svitek a začal psát.
Natáhl jsem pravou ruku a z ní vyletěli vrány oknem.
Počkáme..
Vytáhl jsem svitek a začal psát.
- Vzkaz:
- Dobrý den,
rád bych stál o spojenectví s vámi. Pokud máte také zájem, tak určete místo, čas a datum setkání.
Děkuji a s pozdravem
Kyuudaime Hokage, Uchiha Itachi.
Natáhl jsem pravou ruku a z ní vyletěli vrány oknem.
Počkáme..
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem do kanceláře, přišel jsem až ke dveřím na které jsem lehce zaklepal
''jsem tady'' řekl jsem přes dveře hlasitějším hlasem
''jsem tady'' řekl jsem přes dveře hlasitějším hlasem
Anonymní- Anonymní
(ja vime že som to našiel rýchlo ale ťahá ma hrať CSko takže ospravedlňte moju rýchlu cestu ku kancelárii )
Došiel som pred budovu ktorá vyzerala skoro tak isto ako ta v Kumo tak som si povedal že to skúsim a bolo to ono vošiel som dnu a našiel som nejaké dvere kde by mohla byť kancelária tak som zaklopal a čakal či tam vôbec niekto je...po chvíľke čakania som si sadol a ďalej som trpezlivo čakal na nejaký hlások pre vstúpenie alebo otvorenie dverí...
Došiel som pred budovu ktorá vyzerala skoro tak isto ako ta v Kumo tak som si povedal že to skúsim a bolo to ono vošiel som dnu a našiel som nejaké dvere kde by mohla byť kancelária tak som zaklopal a čakal či tam vôbec niekto je...po chvíľke čakania som si sadol a ďalej som trpezlivo čakal na nejaký hlások pre vstúpenie alebo otvorenie dverí...
Anonymní- Anonymní
"Tady." Podal jsem mu vzkaz.
"Zaneseš to do Kumogakure, a to přímo Raikage. Nikdo jiný, to nesmí otevřít, proto dávám tu misi tobě, protože jsi silný, a ochráníš vzkaz."
pousmál jsem se.
"Zaneseš to do Kumogakure, a to přímo Raikage. Nikdo jiný, to nesmí otevřít, proto dávám tu misi tobě, protože jsi silný, a ochráníš vzkaz."
pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
''nó super, to mám za to že jsi mi neřekl kde vezmu sharingan'' pověděl jsem mu, nehodlal jsem mu již vykat, nebavilo mě to.... vzal jsem si vzkaz a ten jsem si zastrčil za pásek ''a kdy že ho tam mám donýst ? stačí do roka ? do dvou ?''
Anonymní- Anonymní
"Teď hned." protočil jsem oči v sloup. "Něco na tom bude, na těch řečech, které k nám plují z Iwy."
Anonymní- Anonymní
''a co že k nám přichází z Iwy za zprávy smím-li se zeptat vaše kágovská eminence''
Anonymní- Anonymní
"To že Konoha je až příliš oduševnělá, odpouštějící a shinobi z konohy nectí autority." vstal jsem a trochu otevřel okno.
"A teď už jdi, ta mise je naléhavá."
"A teď už jdi, ta mise je naléhavá."
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária