Hokageho kancelář
+11
Sho Rin
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Nawaki
Uzumaki Allii
Kin Yuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kiwi Namikaze
Kisuke Uchiha
15 posters
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Hokageho kancelář
"No tak keď chceš skús sa prespať alebo skús sa premôcť a vyspi sa keby sa niečo deje zobudím ťa .
Ale už ťa v tom nenechám samú , posnažím sa nejako ti pomôcť teraz veľmi to nieje v mojích silách no to mi aj tak nevadí ."
Ale už ťa v tom nenechám samú , posnažím sa nejako ti pomôcť teraz veľmi to nieje v mojích silách no to mi aj tak nevadí ."
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na něj a zakroutila jsem hlavou.
Neusnu, pořád mám několika násobně víc čakry, než normálně s tím se spát nedá. Používám Samehadu jenom chvíli, ještě jsem si na to nezvykla.
Opřela jsem se hlavou źase zpátky o zeď.
Ale díky za podporu.
Neusnu, pořád mám několika násobně víc čakry, než normálně s tím se spát nedá. Používám Samehadu jenom chvíli, ještě jsem si na to nezvykla.
Opřela jsem se hlavou źase zpátky o zeď.
Ale díky za podporu.
Anonymní- Anonymní
"Umm nieje za čo ... no a čo tak to nejako tú chakru využiť ?
Máš toho veľa no klony by ti v tom pomohli aj keď nie na veľkú vzdialenosť ale aspoň by si sa zbavila charky ."
Máš toho veľa no klony by ti v tom pomohli aj keď nie na veľkú vzdialenosť ale aspoň by si sa zbavila charky ."
Anonymní- Anonymní
Zamyslela jsem se.
No, mohla bych tak tu čakru vyplýtvat... tak mě napadá, že bych měla trénovat na chuninské zkoušky, to mělo být vlastně hlavní náplní předešlého týdne, jenže jsem se k tomu nějak nedostala, ušklíbla jsem se.
Daisuke-sensei vymyslel systém, kterým bych mohla získávat vodu, jen to musím převést v praxi a taky jsem sama začala pracovat na jednom jutsu.
No, mohla bych tak tu čakru vyplýtvat... tak mě napadá, že bych měla trénovat na chuninské zkoušky, to mělo být vlastně hlavní náplní předešlého týdne, jenže jsem se k tomu nějak nedostala, ušklíbla jsem se.
Daisuke-sensei vymyslel systém, kterým bych mohla získávat vodu, jen to musím převést v praxi a taky jsem sama začala pracovat na jednom jutsu.
Anonymní- Anonymní
"To je dobre .
Asi teraz na chvíľu prejdem do Kiri a budem ti tam v tom pomáhať .
Aspoň sa to tam možno aj urovná lebo takto v chaosi aby sa starala geninka o všetko je trošku smutné.
Viem že si šikovná no toľko vecí zvládať sa nedá ."
Asi teraz na chvíľu prejdem do Kiri a budem ti tam v tom pomáhať .
Aspoň sa to tam možno aj urovná lebo takto v chaosi aby sa starala geninka o všetko je trošku smutné.
Viem že si šikovná no toľko vecí zvládať sa nedá ."
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem.
Budu ráda, když mi pomůžeš.
Podívala jsem se na dveře.
To je času, doufám, že opravdu není mimo vesnici, to pak nevím, co bych dělala.
Budu ráda, když mi pomůžeš.
Podívala jsem se na dveře.
To je času, doufám, že opravdu není mimo vesnici, to pak nevím, co bych dělala.
Anonymní- Anonymní
Milo som sa usmial a pozrel som k dverám aj ja .
"Neviem čo sa deje ale mal by tu byť čo si pametám tak nikam nešiel ."
"Neviem čo sa deje ale mal by tu byť čo si pametám tak nikam nešiel ."
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se.
Tak to je každopádně dobrá zpráva.
Postavila jsem se a udělala jsem pečetě na Mizu bunshin. Vedle mě se objevilo pět klonů.
No, ukrátím si čas tréninkem, všechny klony si sundali z vlasů sponku, kterou jsem od Naruta kdysi dostala, zkapalněly si ruku, vložily do ní sponku a snažily se jí tam udržet. Moc jim to nešlo.
Tak to je každopádně dobrá zpráva.
Postavila jsem se a udělala jsem pečetě na Mizu bunshin. Vedle mě se objevilo pět klonů.
No, ukrátím si čas tréninkem, všechny klony si sundali z vlasů sponku, kterou jsem od Naruta kdysi dostala, zkapalněly si ruku, vložily do ní sponku a snažily se jí tam udržet. Moc jim to nešlo.
Anonymní- Anonymní
Všimol som si čo robí .
Keď som si všimol že má ešte tú sponu vykúzlilo mi to na tvári úsmev .
"Snažíš sa udržať predmety u seba v kapalnom stave ?"
Keď som si všimol že má ešte tú sponu vykúzlilo mi to na tvári úsmev .
"Snažíš sa udržať predmety u seba v kapalnom stave ?"
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem.
V ideálním případě by jsem pak měla být schopná se proměnit zpátky do pevného stavu i s věcí v sobě, aniž by mě to poškodilo.
Pak jsem si vzpoměla, že jsme se skoro dva roky neviděli.
Mimochodem, za tu dobu, co jsem byla v Kiri jsem dokázala vyvinout dvě své vlastní techniky.
V ideálním případě by jsem pak měla být schopná se proměnit zpátky do pevného stavu i s věcí v sobě, aniž by mě to poškodilo.
Pak jsem si vzpoměla, že jsme se skoro dva roky neviděli.
Mimochodem, za tu dobu, co jsem byla v Kiri jsem dokázala vyvinout dvě své vlastní techniky.
Anonymní- Anonymní
V přítomnosti Naruta se mi pomalu vracela nálada do normálu.
On je prostě věčný optimista.
Jedna spočívá v tom, že díky Suika no jutsu dokážu ze svého těla vyloučit jedy, nebo jiné látky, které do mého těla nepatří. A druhou, tu ti vlastně můžu ukázat.
Poskládala jsem pečetě.
Gyaku suiro no jutsu
Bouchla jsem do nebližšího klonu, který se proměnil na vodu a mě obalilo vylepšené vodní vězení.
On je prostě věčný optimista.
Jedna spočívá v tom, že díky Suika no jutsu dokážu ze svého těla vyloučit jedy, nebo jiné látky, které do mého těla nepatří. A druhou, tu ti vlastně můžu ukázat.
Poskládala jsem pečetě.
Gyaku suiro no jutsu
Bouchla jsem do nebližšího klonu, který se proměnil na vodu a mě obalilo vylepšené vodní vězení.
Anonymní- Anonymní
"Hmm toto je skôr ale asi ako obrana ak hádam správne že ?
Či si s tým aj útočila ?"
Či si s tým aj útočila ?"
Anonymní- Anonymní
Zavrtěla jsem hlavou.
Je to jen na obranu, hlavně proti katonu a nebo pro někoho druhého, proti fyzickým útokům, ovšem za předpokladu, že umí dýchat pod vodou, jinak to není moc účiné, ušklíbla jsem se a spustila jsem ruku. Vodní vězení se rozpadlo a z kaluže se zase zformoval klon.
Je to jen na obranu, hlavně proti katonu a nebo pro někoho druhého, proti fyzickým útokům, ovšem za předpokladu, že umí dýchat pod vodou, jinak to není moc účiné, ušklíbla jsem se a spustila jsem ruku. Vodní vězení se rozpadlo a z kaluže se zase zformoval klon.
Anonymní- Anonymní
"No ale skúsila si to aj tak keby zaútočí niekto na blízko ty sa do toho zavrieš on bude chcieť zasa útočiť ty by si sa odtiaľ dostala a on by v tom ostal ?"
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se.
Hai, máš pravdu, na to je to stavěné, ve chvíli kdy umíš obě jutsu ´dokážeš plynule přecházet z jednoho do druhého. V praxi jsem to ale zatím nevyužila.
Hai, máš pravdu, na to je to stavěné, ve chvíli kdy umíš obě jutsu ´dokážeš plynule přecházet z jednoho do druhého. V praxi jsem to ale zatím nevyužila.
Anonymní- Anonymní
"Skúsime to ?
Môžem teraz napríklad skusiť zaútočiť snáď tu to ale nebude vadiť tak čo keď tak to ja nejako vysvetlím ."
Zasmial som sa .
Môžem teraz napríklad skusiť zaútočiť snáď tu to ale nebude vadiť tak čo keď tak to ja nejako vysvetlím ."
Zasmial som sa .
Anonymní- Anonymní
No, tak teda dobře, usmála jsem se.
Nevím jak to dělá, ale s ním mi prostě špatná nálada nikdy nevydrží dlouho.
Znovu jsem poskládala pečetě a bouchla do klonu. Obalilo mě vodní vězení a já čekala až zaútočí.
Nevím jak to dělá, ale s ním mi prostě špatná nálada nikdy nevydrží dlouho.
Znovu jsem poskládala pečetě a bouchla do klonu. Obalilo mě vodní vězení a já čekala až zaútočí.
Anonymní- Anonymní
Ja som sa rozbehol priamo na tú guľu do ktorej som zamieril päsťou .
Anonymní- Anonymní
Ušklíbla jsem se.
Tak takhle to funguje v praxi. Těsně před tím, než narazil pěstí do koule jsem vyskočila a proskočila jsem vězením ven, ruku jsem přitom držela na vrchu vězení. Mezitím Naruto proběhl do vězení. Dopadla jsem nohama na vrch vězení a dívala se dolů na něj.
Dobrý, ne?
Tak takhle to funguje v praxi. Těsně před tím, než narazil pěstí do koule jsem vyskočila a proskočila jsem vězením ven, ruku jsem přitom držela na vrchu vězení. Mezitím Naruto proběhl do vězení. Dopadla jsem nohama na vrch vězení a dívala se dolů na něj.
Dobrý, ne?
Anonymní- Anonymní
"Umm hej to je ... dosť slušná technika .
Niekto kto sa specializuje na taijutsu máá potom veľkú nevýhodu že ?"
Niekto kto sa specializuje na taijutsu máá potom veľkú nevýhodu že ?"
Anonymní- Anonymní
Naruto se sice něco pokusil říct, ale z úst mu vyšli jenom bublinky. Došlo mi, že narozdíl ode mě neumí mluvit pod vodou a zrušila jsem techniku. Zasmála jsem se.
Omlouvám se, teď můžeš mluvit.
Omlouvám se, teď můžeš mluvit.
Anonymní- Anonymní
"No umm ... tak hovoril som že ten kto sa špecializuje na taijutsu má veľkú nevýhodu ale docela toto bolo kruté umlčenie ."
Zasmial som sa .
"To sa nerobí ... "
Zasmial som sa .
"To sa nerobí ... "
Anonymní- Anonymní
No ehm, máš pravdu, ve všem co jsi řekl, pousmála jsem se.
A ještě jednou promiň, nebylo to schválně.
A ještě jednou promiň, nebylo to schválně.
Anonymní- Anonymní
"Neboj ja to viem len som žartoval .
No vlastne nie kruté to je nechceš niekoho počúvať ho takto môžeš zatvoriť ."
Zasa som sa zasmial .
"Umm kde sakra ten Hokage je .... ale pravda možno bolo veľa práce .
Ale aj tak to štve ."
No vlastne nie kruté to je nechceš niekoho počúvať ho takto môžeš zatvoriť ."
Zasa som sa zasmial .
"Umm kde sakra ten Hokage je .... ale pravda možno bolo veľa práce .
Ale aj tak to štve ."
Anonymní- Anonymní
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium