Hokageho kancelář
+11
Sho Rin
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Nawaki
Uzumaki Allii
Kin Yuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kiwi Namikaze
Kisuke Uchiha
15 posters
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Hokageho kancelář
"Podávala jsem ho nedávno ale asi tu není. Nikdy jsem žádnou smlouvu nesepisovala." přiznala jsem a začala si hrát s prameny vlasů
Anonymní- Anonymní
"Já taky ne, abych se přiznal, jenom jsem." zmlkl jsem a vytáhl čistý list papíru.
"Takže, Konoha a Sora no kuni si slibují vzájemnou výpomoc, společně budou plnit nebezpečné mise, pro blaho obou Zemí. Techniky Konohy jsou k dispozici i Sora no kuni." Napsal jsem tam to, co jsem řekl. "Co dál?"
"Takže, Konoha a Sora no kuni si slibují vzájemnou výpomoc, společně budou plnit nebezpečné mise, pro blaho obou Zemí. Techniky Konohy jsou k dispozici i Sora no kuni." Napsal jsem tam to, co jsem řekl. "Co dál?"
Anonymní- Anonymní
Bežal som hore po schodoch až kým som nedošiel pred kanceláriu Hokage.Prutko som otvoril dvere a vošiel dnu.,Zdravím dedo som Teruo a prišiel som si pre super ťažku misiu jasan tak hned mi nejaku dajte lebo pocítite moj hnew jou,.
Anonymní- Anonymní
"Ano to by by bylo možné jen mám podmínku, naše vesnice nebude poskytovat jutsu, které se tam vyučuje je to čistě rodinná záležitost a pokud se je budou chtít naučit budou muset absolvovat řádnou výuku jako ostatní zájemci o posty mediků a senzibilů a vysoce nebezpečné jedy budu osobně poddávat na přání jenom Vám, jsou opravdu nebezpečné." povytáhla jsem mírně obočí a zkoumavě se podívala na chlapce co právě vtrhl do dveří a jen se pousmála nad jeho originálním příchodem
Anonymní- Anonymní
Celý čas som sedela na lavičke pred Hokageho pracovňou a .. momentálne som tka "tuho" spala.. sama som nevedela ako som sa do tohto stavu dostala no bola to už doba čo som sa tu v Konohe naposledy ukázala a nedalo sa povedať že by som z toho bola nejak nadšená.. vlastne som sa nevedela dočkať kedy odtiaľto vypadneme páč som sa bála že tu zase narazím na "neho"..
Natsuki- Počet príspevkov : 402
cítila jsem zase aktivitu Nefrit
"Omluvte mě." usmála jsem se na Itachiho a šla před jeho pracovnu
"vyspala si se?" podívala jsem se na nefrit
"Omluvte mě." usmála jsem se na Itachiho a šla před jeho pracovnu
"vyspala si se?" podívala jsem se na nefrit
Anonymní- Anonymní
Keď som započula Crystal tak som sa musela veeeeľmi premáhať aby som pootvorila rozospaté oči.. sotva som zaregistrovala jej otázku a poriadne som si zívla.. ako sa len človek na lavičke vyspať môže.. skonštatovala som mierne ironicky a stále som bola celá taká..rozlámaná..
"Ach jo rychle to vyřídím a půjdeme navštívit Tsukigakure tam snad nějací kluci pro tebe budou." usměju se na ní a rozcuchám jí účes
Anonymní- Anonymní
UUhm haaaai.. odpovedala som unavene po čom som si len znova zívla, zaškerila som sa na ňu po čom som len znova klesla niekde na lavičku a rezignovane som zatvorila oči.. bolo vidieť že ma tá cesta kvázi okolo sveta dosť vyčerpala ^^
pohladila jsem jí po vlasech a vrátila se dokanceláře
a čekala jsem než Hokage vyřeší to s tím chlapcem
a čekala jsem než Hokage vyřeší to s tím chlapcem
Anonymní- Anonymní
"Dobře, tak tu věc s technikama škrtám, podstatě jde jenom o pevné spojenectví a přátelské vztahy, výpomoc a ekonomickou a vojenskou pomoc." Pak se mi v očích objevil sharingan a podíval se hrozivě na toho týpka.
"Ven a hned!" ukázal jsem na dveře.
"Ven a hned!" ukázal jsem na dveře.
Anonymní- Anonymní
Pozeral som sa na neho jeho oči sa zmenili a boli hrozostrašné.
"To si zo mna robíte srandu že tak ja sa sem ponahlám aby som dostal nejaku misiu aby som mohol niekomu dať cez držku a vy ma chcete teraz vyhodiť ts ani náhodou".
Dal som si ruky do kríža na hrud a tváril sa urazene.
"To si zo mna robíte srandu že tak ja sa sem ponahlám aby som dostal nejaku misiu aby som mohol niekomu dať cez držku a vy ma chcete teraz vyhodiť ts ani náhodou".
Dal som si ruky do kríža na hrud a tváril sa urazene.
Anonymní- Anonymní
pobavilo mě to ale kývla jsem na Hokageho a čekala až to podepíše abych mohla i já
Anonymní- Anonymní
Ts myslí si že ked ma plášť tak si može robyť čo chce.
Nohou som jemne kopol do zeme otočil som sa a šiel som preč s veli vážnmy výrazom.
(presun)
Nohou som jemne kopol do zeme otočil som sa a šiel som preč s veli vážnmy výrazom.
(presun)
Anonymní- Anonymní
vzala jsem si dohodu a podepsala jí
"Děkuji, kdyby jste něco potřeboval víte už kde nás najdete. Zatím nashledanou." usměju se na něj s mrknutím a odcházela jsem pro Nefrit
"Děkuji, kdyby jste něco potřeboval víte už kde nás najdete. Zatím nashledanou." usměju se na něj s mrknutím a odcházela jsem pro Nefrit
Anonymní- Anonymní
"Nashledanou." Dohodu jsem schoval do složky a složku uschoval.
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem dovnitř. ,,Zdravím. Tady Akiyuu je plný života, tak jestli by jsme mohli dostat tu misi S ranku?" Podíval jsem se na něho.
Anonymní- Anonymní
"Hm, četl jsi ji na vývěsce? Jedná se o smrt Hanzoa Salamandra, myslíš, že to ty s Chuuninem zvládneš?" vytáhl jsem složku o Hanzovi.
Anonymní- Anonymní
''Yatta,je to naše'',ušklíbl jsem se a zvedl palec nahoru.Hmm...Konečně nějaká pořádná mise.''Že Seito!''Po očku jsem se na něj podíval.
Anonymní- Anonymní
"Vy blázni, Hanzo Salamandr porazil tři Sanniny!" zakroutil jsem hlavou.
"Znáte to, ne?"
"Znáte to, ne?"
Anonymní- Anonymní
,,Co mi zbývá." Podíval jsem se na Akiyuua, jak je natěšený a pak zpátky na Itachiho. ,,Jo a pak s vámi potřebuji mluvit osobně." Otočil jsem se zase na Akiyuua a naznačil mu pohledem, aby nás tu pak nechal, jestli už nic nebude chtít.
Anonymní- Anonymní
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia