Hokageho kancelář
+11
Sho Rin
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Nawaki
Uzumaki Allii
Kin Yuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kiwi Namikaze
Kisuke Uchiha
15 posters
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Hokageho kancelář
"He, jestli chci, abys se mnou šel do Kiri nebo spíše já s tebou, tak tě tu přece nenechám zemřít hlady. Ramen je... Však uvidíš." stačila chvíle a vedle nás stáli dva chakroví havrani.
Začínám to Jutsu mírně zneužívat... Ještě zapomenu, že slouží k boji.
Na jednoho jsem se posadila, ten druhý vzlétnul s Akihirem a oba zamířili do ulic.
(Přesun)
Začínám to Jutsu mírně zneužívat... Ještě zapomenu, že slouží k boji.
Na jednoho jsem se posadila, ten druhý vzlétnul s Akihirem a oba zamířili do ulic.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
,,He? Opět tam. Za chvíli tam budu jako doma. No, dobrá." Přikývl jsem a přešel jsem ke dveřím. ,,Do večera jsem zpátky." Otevřel jsem dveře a vyšel pryč.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji." trochu sposmutnělým úsměvem jsem se na něj podíval a pak přešel ke své práci.
Ano, je načase rozdělit tu slavnou dvojku.
Ano, je načase rozdělit tu slavnou dvojku.
Anonymní- Anonymní
Skvělé, to bylo rychlé.kývl jsem hlavou a uschoval dokumenty. Nové týmy jsou vytvořené, jímá mě nostalgie. Pousmál jsem se a v hlavě mi zněla hymna KOnohy.
Anonymní- Anonymní
Vstal som zo stoličky a konečne ešte raz zaklopal na dvere a čakal čo sa opäť stane
Anonymní- Anonymní
Otvoril som dvere a usmial sa "Hokage-sama nemáte pre mňa nejakú misiu?" zasmial som sa a pozrel som sa na to dievča
Anonymní- Anonymní
"Ty jsi čerstvý genin, viď? Myslím, že tvůj sensei Mikomi Hyuuga, tě očekává." usmál jsem se.
DOufám, že tě bude čekat rolničková zkouška.
DOufám, že tě bude čekat rolničková zkouška.
Anonymní- Anonymní
"Bude to asi blbá otázka ale kde asi? lebo dnes som nikoho teda okrem um um Shijin som nezahliadol z môjho klanu"
Anonymní- Anonymní
Uff..vydechl jsem znova a postavil jsem se. Přešel k oknu a sledoval slunce. Zajdu si pro saké a pak příjdu pracovat. Nasadil jsem si na hlavu klobouk Hokage a odešel jsem.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do kanceláře a položil si láhev saké na stůl. Klobouk Hokage jsem pověsil na věšák a sedl si do křesla.
Vytáhl jsem potřebné dokumenty a nalil si saké.
Vytáhl jsem potřebné dokumenty a nalil si saké.
Anonymní- Anonymní
Po dlouhé cestě ze Suny jsem dorazil do Konohy a rovnou si to namířil tam,kde vždycky Sensei pobýval.Ano mluvím o jeho kanceláři s kterou má sňatek.Lehce jsem zaklepal na dveře a čekal na nějakou odezvu.
Anonymní- Anonymní
"Dále." vypil jsem kalíšek saké, nalil si do něj další a otočil list. Ach, tohle jsem hledal.
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem do dveřích a viděl svého senseie,jak opět sedí za stolem"Vy se nikdy nezměníte co?Kromě teda věku."Lehce jsem se pousmál
Anonymní- Anonymní
"Tak tebe jsem tu nečekal." Vzhlédl jsem ze svých dokumentů a usmál se.
Anonymní- Anonymní
To mi mohlo být aj jasný Sensei."Vešel jsem do místnosti a podíval se kolem sebe.Všude jsem viděl samé papíry."Co na to říct?Máte tu nepořádek."
Anonymní- Anonymní
"Potřebuju asistentku, to říkám furt." ušklíbl jsem se.
"Co říct, už jsem tě dlouho neviděl..Naposled pře čtyřmi lety, ještě před smrtí.."
"Co říct, už jsem tě dlouho neviděl..Naposled pře čtyřmi lety, ještě před smrtí.."
Anonymní- Anonymní
Jo slyšel jsem o té sešlosti a celkem jsem se tomu smál.Vy jste byli vždy rivalové co?"Na tváři se mi objevil úsměv,ale řekl jsem to smutným tonem.."Jak se koukám tak svůj životní styl jste pořád nezměnil jen vaše tělo vypadá trošku zdeformovaně"
Anonymní- Anonymní
"To víš, tomu se říká riziko povolání." zasmál jsem se.
"Dáš si saké?" vzal jsem si do ruky kalíšek a přičuchl k němu.
"Dáš si saké?" vzal jsem si do ruky kalíšek a přičuchl k němu.
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia