Hokageho kancelář
+11
Sho Rin
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Nawaki
Uzumaki Allii
Kin Yuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kiwi Namikaze
Kisuke Uchiha
15 posters
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Hokageho kancelář
"Prokleté pečetě klanu Hyuuga."přimhouřil jsem trochu oči.
"Určitě si o nich slyšela."
"Určitě si o nich slyšela."
Anonymní- Anonymní
Zvedla jsem k němu oči.
"Jsem z Hlavního rodu, přesto s touhle pečetí nechci mít nic společného." v očích mi blesklo.
Hlavní a Vedlejší rod konečně žijí vedle sebe... Nechci se učit techniku, která způsobila tolik bolesti, než se to podařilo dokázat...
(Eh, neuměla Hinata jednu pečetící techniku? Společně s Ino, Sakurou a Shizune. )
"Jsem z Hlavního rodu, přesto s touhle pečetí nechci mít nic společného." v očích mi blesklo.
Hlavní a Vedlejší rod konečně žijí vedle sebe... Nechci se učit techniku, která způsobila tolik bolesti, než se to podařilo dokázat...
(Eh, neuměla Hinata jednu pečetící techniku? Společně s Ino, Sakurou a Shizune. )
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"Chápu, ale ta pečeť je přesto nutná." (Teoreticky ne, teoreticky ta technika byla Tsunade a oni jenom rozevřeli svitek a soustředili čakru)
Anonymní- Anonymní
Jen jsem kývla.
"Možná... "
Jedna pečetící technika... Když se ji naučím, budu moci pochopit princip pečetí a vyvinou svou vlastní... Nebo možná někoho přesvědčím... Ja! Budu otravovat Alliiho tak dlouho, dokud mne něco nenaučí. Koneckonců bez Ashi bych také nebyla medikem...
"Arigato a nashledanou, Hokage-sama."
Nebo počkám, až se vrátí Nanadaime Hokage, použiju na něj Lizinu taktiku a budu doufat, že to bude fungovat...
Zavřela jsem za s sebou dveře a recept na mast strčila do tašky.
Akimu jsem popřála dobrou noc s tím, že si promluvíme jindy a zmizela jsem.
(V tom případě gomene XD A Přesun )
"Možná... "
Jedna pečetící technika... Když se ji naučím, budu moci pochopit princip pečetí a vyvinou svou vlastní... Nebo možná někoho přesvědčím... Ja! Budu otravovat Alliiho tak dlouho, dokud mne něco nenaučí. Koneckonců bez Ashi bych také nebyla medikem...
"Arigato a nashledanou, Hokage-sama."
Nebo počkám, až se vrátí Nanadaime Hokage, použiju na něj Lizinu taktiku a budu doufat, že to bude fungovat...
Zavřela jsem za s sebou dveře a recept na mast strčila do tašky.
Akimu jsem popřála dobrou noc s tím, že si promluvíme jindy a zmizela jsem.
(V tom případě gomene XD A Přesun )
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Konečně jsem vešel do dveří a nestačil se divit.''I-itachi?''Sledoval jsem ho,v Hokage obleku jak si sedí za stolem.Co se sakra stalo kde je Assasin?Musím najít Seita.Po chvilce jsem se sklidnil a zavřel dveře.''Ehm..Chtěl jsem se zeptat na tu misi ze které nás odvolaly kvůli Samehadě a..No jestli tu nejsou svitky s Technikami..''Chvilku jsem se odmlčel a sledoval ho.''S technikami tvého..Vašeho bratra Sasukeho,přesněji řečeno Chidori Senbo a Eisō ''
Anonymní- Anonymní
Ale ale Uchiha.
"Chidori senbon. Ano, jsou tady." vstal jsem a šel ke skříni, kterou jsem otevřel. Pak jsem mu hodil dva svitky a šel si sednout.
"Chidori senbon. Ano, jsou tady." vstal jsem a šel ke skříni, kterou jsem otevřel. Pak jsem mu hodil dva svitky a šel si sednout.
Anonymní- Anonymní
''Arigato'',chytil jsem dva svitky a schoval je.kutečnost že je v mé rodině jsem ignoroval a projevoval mu úctu..Svým způsobem.''Ehm..tak zatím'',řekl jsem a pomalu se plížil ze dveří,bez toho abych zjistil co se bude dít s tou naší misí..Musím najít Seita..(přesun)
Anonymní- Anonymní
Co udělat, aby byla Konoha opět silná. zarputile jsem přemýšlel, ale nic mě nenapadalo. Já se sem nehodím. Vstal jsem a odešel.
Anonymní- Anonymní
Na okno usedla ledová holubice, která nesla vzkaz. Jen co si vzkaz Kage převezme, holubice se roztříští. Prozatím zůstala sedět a sem tam zaťukala na okno či na parapet.
- Upozornění:
- Zdravím, milí Kage,
chtěla bych upozornit na velice nemilou věc..Včera jsem byla unesena a tím mohla vidět ,,znovuzrození" leadra Akatsuki, Reiny Kany. Vypadá to, že je silnější, než dříve. Podle toho, co jsem slyšela i viděla, se má spojit s jistým Kagamim Uchihou a po jeho boku nám všem vládnout. Stane-li se tak, je Shinobi svět v obrovském ohrožení.
Bohužel to není vše. Vypadá to, že se po vesnicích potuluje Tsukiko Tooya s nějakým jinchuurikim, který ovládá Kekkei genkai s kostmi. Tsukiko jedné mé kunoichi dala prokletou pečeť. Nevím proč to dělá, ale Shinobi by se měli mít na pozoru.
S pozdravem Shichidaime Mizukage, Hitomi Yamada.
Anonymní- Anonymní
došly jsme před kancelář a zaklepaly
"Není tam ale." řekla jsem Nefrit
"Není tam ale." řekla jsem Nefrit
Anonymní- Anonymní
Hmm aa.. čo teraz? povedala som trocha začudovaným hlasom a proste som sa musela usmievať.. bolo to z tej jazdy.. vždy som mala rada jazdu na mojom kuchiyosenovi.. bola taká adrenalínová..
Natsuki- Počet príspevkov : 402
"Musíme počkat." řekla jsem a opřela se o stěnu a sesunula se po ní na zem
Anonymní- Anonymní
Přiběhl jsem ke kanceláři.
"Omlouvám se." omluvil jsem se a pustil je dovnitř. Pak jsem si všiml holubice, k té jsem přišel, převzal vzkaz a se zamračeným výrazem jej přečetl.
Tohle se mi ani věřit nechce. Osud Uchihů dopadá na nás všechny, a pak tu máme problém..Problém Konohy..Proč!?
"Omlouvám se." omluvil jsem se a pustil je dovnitř. Pak jsem si všiml holubice, k té jsem přišel, převzal vzkaz a se zamračeným výrazem jej přečetl.
Tohle se mi ani věřit nechce. Osud Uchihů dopadá na nás všechny, a pak tu máme problém..Problém Konohy..Proč!?
Anonymní- Anonymní
vešla jsem za ním
"Tak už víte co se děje přišla za Vámi už konečně s návrhem na mírovou a spojeneckou smlouvu. Doteď jsme ještě pracovali a už bych to chtěla mít za sebou , po tom dopise vám nabízíme plnou podporu senzibilů a mediků."
"Tak už víte co se děje přišla za Vámi už konečně s návrhem na mírovou a spojeneckou smlouvu. Doteď jsme ještě pracovali a už bych to chtěla mít za sebou , po tom dopise vám nabízíme plnou podporu senzibilů a mediků."
Anonymní- Anonymní
"Hm, promiňte, ale nějak mi uniklo vaše jméno. Jsem Hokagem jen pár dnů." dodal jsem na vysvětlenou.
Anonymní- Anonymní
"Ach omlouvám se, já vím, Crystal Takaishi byla jsem s laskavým svolením Assasina Senju zvolena feudálním pánem Sora no Kuni, která již dva roky spolupracuje s Konohou a já jsem konečně mohla mít příležitost zajít utvrdit naše spojenectví písemně." věnovala jsem u milý úsměv.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji." usmál jsem se a hledal její jméno ve složkách.
"Mám vás." vytáhl jsem žlutou složku. "Ano, je to tady všechno, Sedmý myslel na všechno. Jako Devátý Hokage jsem se rozhodl dokončit všechno, co on započal."
"Mám vás." vytáhl jsem žlutou složku. "Ano, je to tady všechno, Sedmý myslel na všechno. Jako Devátý Hokage jsem se rozhodl dokončit všechno, co on započal."
Anonymní- Anonymní
"To je od vás milé. Chtěla bych uzavřít dohodu s vámi ale i s ostatními zeměmi které jsou s Konohou spojené jsme vám se sestrou zavázány že jste nám pomohli s obnovou naše jednotky jsou vám plně k dispozici stejně jako sklady s jedy a léky." odmlčela jsem se
"Mohl by jste mi prozradit pak země které jsou s vámi v míru?"
"Mohl by jste mi prozradit pak země které jsou s vámi v míru?"
Anonymní- Anonymní
Usmál jsem se. Připomíná mi, moji milou. "S Konohou ve spojenectví je jedině Tsukigakure, ostatní Země jsou v neutralitě. Protože, no máme k tomu spoustu důvodů."
Anonymní- Anonymní
"Tsukigakure? Nebylo to území nukeninů dříve?" pozorně jsem vnímala jeho chakru
"Smím se vás zeptat?"
"Smím se vás zeptat?"
Anonymní- Anonymní
"Ano, území Nukeninů, ale bývalý Hokage s nimi uzavřel smlouvu a také pomohl s její výstavbou. Nesmíte podceňovat pouto, které vznikne mezi Shinobi, když si pomohou. Ptejte se." zvědavě jsem mrkl.
Anonymní- Anonymní
"Jste jinchuuriky že? tuším tak tří nebo čtyř podle té síly, schodnete se s ním ovládáte ho dobře?" zvědavě jsem na něj dál hleděla a vnímala tu chakru
Anonymní- Anonymní
Přikývl jsem a zvedl tři prsty.
"Mám ho už pět let, a ano. Shodnu se s ním dobře, podařilo se mi ho ovládnout, protože se bojí mého doujutsu." Zvláštní souhra osudu. Stal jsem se tím, co jsem musel chytat.
"Mám ho už pět let, a ano. Shodnu se s ním dobře, podařilo se mi ho ovládnout, protože se bojí mého doujutsu." Zvláštní souhra osudu. Stal jsem se tím, co jsem musel chytat.
Anonymní- Anonymní
"Zajímavé jen jsem to chtěla vědět máte trochu jinou chakru než jiní jinchuuriky. Tak napíšeme tu smlouvy?" stále si ho prohlížejíc jsem se s úsměvem zeptala
Anonymní- Anonymní
"Sepíšeme. Máte nějaký návrh?" optal jsem se. Pořád se usmívá.
Anonymní- Anonymní
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia