Hokageho kancelář
+11
Sho Rin
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Nawaki
Uzumaki Allii
Kin Yuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kiwi Namikaze
Kisuke Uchiha
15 posters
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Hokageho kancelář
Jo tak vy podporujete alkoholismus!Jasně že si dám!A pak bych zašel na nějakej dlabanec!Třeba do Ichiraku mm"Posadil jsem se a z pusy mi začali téct sliny na pomyšlení že bych si dal Ramen z Ichiraku.
Anonymní- Anonymní
"Počkat, tobě ještě nebylo Jedna dvacet." napil jsem se. "To budeš muset jít sám, mám hodně práce."
Anonymní- Anonymní
A třeba bylo co víte"Vyplázl jsem na něj jazyk a nalil jsem si xD"To zahřeje.Hodně práce?Jen papírujete a pijete musíte aj mezi lidi!Nežijte furt jen prací sensei musíte se aj bavit!"
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem před dveře a hned na ně klepal. Po chvíli jsem vešel a rozhlédl se kolem. Viděl jsem, že má zrovna návštěvu. ,,Pardon, moje chyba." Lehce jsem se usmál a vyšel zase zpátky před dveře. Opřel jsem se o zeď a čekal až budou hotoví.
Anonymní- Anonymní
"Bavit se? Tady nejsi v Kiri chlapče." pousmál jsem se.
"Jsem Hokage, mám svou práci a povinnosti. Bavím se, když je příležitost, ale teď mám práci. Nechť se baví ostatní, já se bavím, když sleduju, že se baví oni."
"Jsem Hokage, mám svou práci a povinnosti. Bavím se, když je příležitost, ale teď mám práci. Nechť se baví ostatní, já se bavím, když sleduju, že se baví oni."
Anonymní- Anonymní
Bože vy se nikdy nezměníte"Vydechl jsem smutně."A nechcete udělat dnes výjmku?Nebo už jste jak ti starý dědci?Jinak v Kiri jsem nikdy moc nebyl"Pousmál jsem se."Je pěkný že jste hokage,ale na pár hodin si můžete dál volno ne?Mám pár otázek,na které mi určitě můžete odpovědět.
Anonymní- Anonymní
"Smůla, dneska jsem přišel z dovolené, a mám spoustu práce." pousmál jsem se.
"A venku čeká další."
"A venku čeká další."
Anonymní- Anonymní
Bože vy jste děsnej.No tak co aspoň mi odpovězte na 2 otázky.Slyšel jsem že je Kisuke mrtvej.Co se stalo a ještě co má Tsukiko v plánu to by jste taky mohl vědět"Můj pohled se zbystřil a dával sjem pozor,abych si zapamatoval každé slovo,které řekne.
Anonymní- Anonymní
"Kisuke mrtvej? O tom ani nevím..." zamračil jsem se. "Naposled jsem ho viděl v Konoze... A Tsukiko...hm.." vzpomněl jsem si na poslední naše setkání.
Anonymní- Anonymní
Jo cítil jsem to z tonu Hito teda Mizukage-san.Slyšel jsem právě že žena co zabila bráchu a unesla synovce s ní spolupracuje,jenže jsem se divil že jsem Rukiho viděl samotnýho,takže asi od nich utekl.Co mi o ní můžeš říct?
Anonymní- Anonymní
"Musíš mi říct přesná jména, já nevím o koho se pak jedná. Pokud myslíš Reinu, tak ta je mrtvá. Asi si zaspal dobu."
Anonymní- Anonymní
V hlavě Hokageho se najednou ozval můj hlas.
Hokage-sama, potřebuji, aby jste se co nejdříve dostavil do informačního střediska. Nastal zde menší problém a potřebuji vás informovat o Akihirovi Kazukim, kterému jsem dnes měl navrátit paměť. Nemám dobré zprávy. Inoka.
Hokage-sama, potřebuji, aby jste se co nejdříve dostavil do informačního střediska. Nastal zde menší problém a potřebuji vás informovat o Akihirovi Kazukim, kterému jsem dnes měl navrátit paměť. Nemám dobré zprávy. Inoka.
Anonymní- Anonymní
Takže..takhle.. Vstal jsem, přešel k věšáku a nasadil si klobouk na hlavu.
"Mám teď něco neodkladného na práci." řekl jsem Kinovi a vyprovodil ho z kanclu. Zamkl jsem ho a zmizel.
"Mám teď něco neodkladného na práci." řekl jsem Kinovi a vyprovodil ho z kanclu. Zamkl jsem ho a zmizel.
Anonymní- Anonymní
Oh?To bylo rychlí no nevadí"Vzal jsem si baťoh a pomalu odcházel z Konohy.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se v kanceláři. Pověsil klobouk a posadil se. Nalil jsem si pořádnou dávku saké a celou ji vypil...Vytáhl svou práci a dodělával registrační formuláře.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som pred dvere a zaklopal som.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Objevila jsem se u Nawakiho.
"Sate." pousmála jsem se, i když jen stěží. Měla jsem pořád v hlavě, jak Akihiro křičel.
Je to složité, tak složité...
"Sate." pousmála jsem se, i když jen stěží. Měla jsem pořád v hlavě, jak Akihiro křičel.
Je to složité, tak složité...
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Přišel jsem k Hokageho budově , ale dovnitř jsem nešel.Věděl jsem že tady určitě nebude , protože často tady je až večer.*Hold si na něj budu muset počkat* pomyslel jsem si a sedl jsem si venku na lavičku.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
To čekáni na Hokageho mě začalo už pěkně štvát a tak jsem se a to vykašlal.*Noční Konoha je prý seshora překrásná...jaké je nejvyšší místo ze , kterého je vidět na Konohu??* pomyslel jsem si.Pak mi docvaklo , že asi hlavy Hokagů jsou na dobrém místě a tak jsem se tam vydal.
(Přesun)
(Přesun)
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
Zívl jsem a přešel ke dveřím. Byl tam nějaký hluk. Otevřu jej, a tam nikdo.
Asi se mi něco zdálo. Je načase, spustit můj plán. pomyslel jsem si a posadil se zpět. Uklidil jsem registrační karty a svou předchozí práci
Asi se mi něco zdálo. Je načase, spustit můj plán. pomyslel jsem si a posadil se zpět. Uklidil jsem registrační karty a svou předchozí práci
Anonymní- Anonymní
Znova som zaklopal na dvere.
Shinobi
Nikto neotváral tak som šiel preč.
(presun)
(presun)
Shinobi
Přišel jsem opět ke dveřím a zaklepal na dveře. Snad už se někdo ozve.
Anonymní- Anonymní
Sledovala jsem, jak Nawaki odchází, ale já zůstala.
Kývla jsem Seitovi na pozdrav, ale byla jsem ztracená ve svých myšlenkách.
Pustí mne? Nebo nepustí? Záleží mi na tom...
Kývla jsem Seitovi na pozdrav, ale byla jsem ztracená ve svých myšlenkách.
Pustí mne? Nebo nepustí? Záleží mi na tom...
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia