Hokageho kancelář
+11
Sho Rin
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Nawaki
Uzumaki Allii
Kin Yuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kiwi Namikaze
Kisuke Uchiha
15 posters
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Hokageho kancelář
Vyšel jsem do druhého patra kde měl Hokage svou kancelář a postavil jsem se před dveře.* Chjo...Itachi-san nebude asi moc rád že mě tady zase vidí...ale tentokrát to bude jen chvilka...přísahám! * pomyslel jsem si a zaklepal jsem na dveře , avšak několik vteřin na to jsem se o dveře praštil hlavou , protože jsem usnul a padal jsem dopředu.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Jak rychle přišel, tak rychle odešel. Zvláštní setkání.
"Dále." řekl jsem podivným zoufalý tónem.
"Dále." řekl jsem podivným zoufalý tónem.
Naposledy upravil Itachi Uchiha dne Fri 26 Aug - 21:20, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Nic se neozývalo , protože jsem spal , což Itachi-san nevěděl.
Shinobi
Asi se mi to jen zdálo. podepřel jsem si otráveně hlavu rukou.
Zase ty týmy, prohlédnout si jejich složení, síly atd.
Zase ty týmy, prohlédnout si jejich složení, síly atd.
Anonymní- Anonymní
Jdu se projít. vstal jsem a otevřel dveře. Čekalo mě menší překvapení. Rychle, než by dopadl na zem jsem jej chytil a zvedl. Donesl jsem ho k pohovce, která byla před kanceláří.
"Probuď se."
"Probuď se."
Anonymní- Anonymní
" Co?Kde?Kdo?? " vykřikl jsem do prázdna nebo alespoň jsem si to myslel , protože všechny otázky skončily u Itachiho." Ah...Gomenasai Hokage-sama...přišel jsem se jen na něco zeptat a....ehm..tak trochu jsem asi usnul " řekl jsem a poškrábal jsem se na hlavě." no...jde o tu misi , o které jste mluvil...chtěl bych vědět oč se jedná "
Shinobi
"Měl bys jít domů si odpočinout. Jedná se o Takigakure, pořád jsme sní ve válečném stavu a neustále útočí na hranice Země." řekl jsem bez výrazu.
Anonymní- Anonymní
" Takigakure? " řekl jsem nechápavě , ale to už jsem to nechal být." Hai..půjdu si domů odpočinout....už den a půl jsem nespal...takže mi to docela prospěje " usmál jsem se." Arigatō Hokage " řekl jsem a vstal jsem z postele.Pak jsem vyběhl ven.
Přesun
Přesun
Shinobi
A máme to, co jsem to chtěl? Jo se projít, no, když o tom tak přemýšlím. Šel jsem zpátky do kanceláře a otevřel si další složky.
Anonymní- Anonymní
Sokol ktorého Hokage vyslal do Kiri sa vrátil zo správou odo mňa.. mal ju napísanú podobne ako správa ktorá mi prišla takže bola uložená v koženom púzdre..
- Spoiler:
- Prijímam pakty o prepísaní zmlúv o neútočení s vašim novým podpisom, aj pojednávania no potrebovala by som vedieť presnejší dátum kedy by sa to malo uskutočniť.. zároveň však na vás mám prosbu ako k novému Hokagemu, v Konohe sa nachádza nunkenin z Kirigakure, Hōzuki Zangetsu a dokonca vlastní aj Kubirikibocho ktorý by mal patriť Kirigakure, iste viete že predošlý Hokage bol taký schovievavý a vrátil nám aj Samehadu.. chcela by som aby ste nám tohto nunkenina vydali, a ak to nie je možné.. tak aspoň aby ste nám vydali Kubiriky, som ochotná o neho s ním aj bojovať ako súboj dvoch legendárnych šermiarov z mlžnej práve o Kubiriky.. predom ďakujem za odpoveď.
Zástupkyňa MIzukage, Kirigakure no Lizzy.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Rychle jsem si přečetl vzkaz a dal ho na hromadu vzkazů z ostatních vesnic.
Tak, co bude sakra s tou misí!?
Tak, co bude sakra s tou misí!?
Anonymní- Anonymní
dorazil jsem ke dveřím hokageho kanceláře a zaťukal jsem a čekal jestli se někdo ozve
Anonymní- Anonymní
Přiběhl jsem před jeho dveře a zaklepal jsem.* S mise...to tady ještě nebylo...doufám že na to budu stačit * pomyslel jsem si a čekal jsem až se někdo ozve." Hokage-sama...jsem tu kvůli té misi "
Shinobi
Svištěli jsme po schodech k hokageho kanclu. Přímo na konci schodů ale už stálo několik osob. Zavřískala jsem a prudce zabrzdila. Zastavila jsem se asi 5 cm od Takua. Ahoj Taku, jdete také kvůli té misi? Zašeptala jsem.
Julie se najednou k Takuovi naklonila. Jezus kote, to je ale roztomilý chlapeček!! Povídala a rozčechrala mu vlasy.
Konečně se ozvalo, že můžeme vejít. Vešli jsme s Julií dovnitř a čekaly na rozkazy.
Julie se najednou k Takuovi naklonila. Jezus kote, to je ale roztomilý chlapeček!! Povídala a rozčechrala mu vlasy.
Konečně se ozvalo, že můžeme vejít. Vešli jsme s Julií dovnitř a čekaly na rozkazy.
Naposledy upravil Egyptoo No Zafina dne Sun 28 Aug - 18:43, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
otevřel jsem dveře a po té jsem vstoupil a nechal jsem dveře otevřené pro zbytek lidí ''Zdravím, noví hokage-dono''
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem jako poslední a zavřel jsem dveře." Zdravím...Itachi-sama " a uklonil jsem se.
Shinobi
Akosi som nemal energiu na to reagovať na Zafinu a Juliu. Bezmyšlienkovite som vstúpil dovnútra a vyčkával na bližšie informácie ohľadom misie.
Ako som si myslel.
Ako som si myslel.
Anonymní- Anonymní
"Takže, jste tu všichni." prohlédl jsem si každého z nich.
"Před dvěma lety, Takigakure zahájila první útok na hranice Země Ohně. Do dnešního dne, útoky přetrvávají, proto chci, abyste zastavili toho, kdo je za ně odpovědný a také, abyste mi přinesly jejich Starší vesnice. Musím splnit rozkaz Sedmého."
"Před dvěma lety, Takigakure zahájila první útok na hranice Země Ohně. Do dnešního dne, útoky přetrvávají, proto chci, abyste zastavili toho, kdo je za ně odpovědný a také, abyste mi přinesly jejich Starší vesnice. Musím splnit rozkaz Sedmého."
Anonymní- Anonymní
" Takže pokud to dobře chápu...máme s nimi bojovat a unést Starší jejich vesnice? řekl jsem.* No potěš pán bůh...tohle je vážně krutá mise....Ale dobrý test schopností * dodal jsem v duchu a pousmál jsem se.
Shinobi
Tento hokage je na hlavu. Čo čaká od hŕstky geninov pod vedením šialeného jounina?
Ticho som vyčkával a počúval.
Ticho som vyčkával a počúval.
Anonymní- Anonymní
''celkem těžká mise pro geniny, ne ?'' otázal jsem se ''bude lehké při ni zemřít''
Anonymní- Anonymní
Trošku zoufale jsem se na Hokageho podívala, zatímco Julia skákala radostí.
Yooosh! Nakopem jim zadky!!! Křičela. Podivně jsem se na ní podívala a ona ztichla.
Yooosh! Nakopem jim zadky!!! Křičela. Podivně jsem se na ní podívala a ona ztichla.
Anonymní- Anonymní
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia