Skrýš rebelů
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Skrýš rebelů
First topic message reminder :
Zde se skrývají rebelové,jenž se snaží zbavit se Yukikageho ^^.
Zde se skrývají rebelové,jenž se snaží zbavit se Yukikageho ^^.
Anonymní- Anonymní
Re: Skrýš rebelů
"Může být hrozba, nebo také spojenec...Zůstaneme tady a vyčkáme." kývl jsem a dal si ruce v bok.
Hm hm, ta nová síla, začínám si na ni zvykat.
Hm hm, ta nová síla, začínám si na ni zvykat.
Anonymní- Anonymní
Mrznem ...baka? Prečo si ma zaviedol zrovna do tejto diery? .. možno preto aby si trocha vychladla Atsuka!! ale to neznamená že si ma mal odvliecť na koniec sveta kora !! veď tu ani nikto nie je .. na kom mám vykonávať rituály.. šup šup nahoď spiatočku !! vytrííím.. hádali sme sa až sme došli až k Hebimarovi a Kazuovi.. jashinistický vlk zastal no ja som si ich očividne nevšímala páč som mala hlavu zaborenú v jeho kožuchu..
Anonymní- Anonymní
"Vždyť je to malá holka... ale... je na ní něco divného." zamumlal jsem napůl sobě, napůl Hebimarovi.
Anonymní- Anonymní
Otočil jsem se na Kazua. "Nikdy nepodceňuj nepřítele podle jeho velikosti nebo vzhledu, Kazuo."
Pobaveně jsem sledoval jejich rozhovor.
"To jsi ty, co dělá takový kravál?" ušklíbl jsem se.
Pobaveně jsem sledoval jejich rozhovor.
"To jsi ty, co dělá takový kravál?" ušklíbl jsem se.
Anonymní- Anonymní
He? ozvalo sa odo mňa pri čom som konečne zodvihla hlavu.. HAEE!! "ty" .. "TY?" :: ja som ohromná silná veľká Kumogakure no Akuma baaaaka !! zakrićala som na neho pri čom som sa na vlkovi postavila.. nejak sa to však nepodarilo a mne mierne skĺzla noha.. ja som zletela na zem no rýchlo som sa otrepala.. a nahodila som veľmi veľavýznamný a "dôležitý" pohľad..
Anonymní- Anonymní
Cítím její čakru až v kostech... Tuhle průpovídku jsem si ale nemohl odpustit právě kvůli této rozkošné reakci, kterou jsem očekával. Posunul jsem si brýle a věnoval jí zkoumavý pohled.
Anonymní- Anonymní
Usmál jsem se a vycenil zuby.
"Ano? Jsi zajímavá, ale někoho mi připomínáš." Je stejný idiot jako Hidan.
"Ano? Jsi zajímavá, ale někoho mi připomínáš." Je stejný idiot jako Hidan.
Anonymní- Anonymní
Jaaa nikoho pripomínať nemôôôôžem !! som unikátna.. jedinečná.. a všetkými nenávidená Jashinistická kráľovná bolesti bleee.. vyplazila som na oboch jazyk a stále som mala takú "hrdinskú" pózu.. o ani nie dve minúty som sa však úplne roztriasla.. rozdrkotali sa mi zuby no ja som to hrala na to že som si nič nevšimla a som úplne v pohode..
Anonymní- Anonymní
A copak nám chce? Je jí zima chuděrce? Vypadá tak roztomile, skoro bych ji adoptoval. Stále jsem na ní koukal tím stejným výrazem bez výrazu.
Anonymní- Anonymní
Jashin? No říkám, Hidan II.
"Tak pojď s námi, dopřeju ti dostatek obětí."
Anonymní- Anonymní
Strelila som urazený pohľad na Hebimara.. Jaa som samost.. nedopovedala som keď mi ten vlk zarazil silnú ranu zhora dole priamo do hlavy až ma to priklincovalo k zemi .. trocha labou pootáčal aby sa mi hlava do zeme viac zaborila a len sa na tých dvoch uškrnul.. pôjde rada.. povedal očividne za mňa páč ja by som také niečo asi nikdy nevyslovila..
Anonymní- Anonymní
"Tak pojď, jsem Hebimaru." Otočil jsem se a hadi si to namířili do skrýše.
Ještě musím splnit jednu povinnost. Našel jsem zajímavou osobnost.
Ještě musím splnit jednu povinnost. Našel jsem zajímavou osobnost.
Anonymní- Anonymní
Vlk len prikývol.. zobral ma doslova do úst.. teda jemne sa zahryzol do oblečenia ktoré som mala na chrbte no tak aby ho nepotrhal a zodvihol ma zo zeme.. na tvári som mala hodne odutý výraz.. po hlave mi stekalo dosť veľa krvi no očividne ma to vôbec ale vôbec netrápilo..
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: