Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 25 z 40
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Jazero
Najprv som sa pozrela na nejakého chlapca, avšak iba na chvíľu...Potom som nasledovala Kinta...
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Přišel jsem k jezeru, chtěl jsem něco zničit a uvolnit své pocity.
Rozběhl jsem se a skočil k jezeru.
"Moku bunshin no jutsu.." vytvořil jsem jednoho dřevěného klona, který se následně proměnil v Tsuchikageho.
Spojil jsem ruce k sobě a vyvolával čakru..
"Mokuton: Jubaku eisou!" pod klonem vyrostl strom, který ho rozmačkal na kaši. Vyskočil jsem do vzduchu, vytáhl svitek ze své jouninské vesty a udělal pečeť. Vyletělo z něj nespočet Hiraishin no kunaiů. Začali padat k zemi. Soustředil jsem čakru a snažil se posbírat všechny kunaie dřív než dopadnou na vodu.
Podařilo se mi vynechat jen jeden, který skončil na dně jezera.
Rozběhl jsem se a skočil k jezeru.
"Moku bunshin no jutsu.." vytvořil jsem jednoho dřevěného klona, který se následně proměnil v Tsuchikageho.
Spojil jsem ruce k sobě a vyvolával čakru..
"Mokuton: Jubaku eisou!" pod klonem vyrostl strom, který ho rozmačkal na kaši. Vyskočil jsem do vzduchu, vytáhl svitek ze své jouninské vesty a udělal pečeť. Vyletělo z něj nespočet Hiraishin no kunaiů. Začali padat k zemi. Soustředil jsem čakru a snažil se posbírat všechny kunaie dřív než dopadnou na vodu.
Podařilo se mi vynechat jen jeden, který skončil na dně jezera.
Anonymní- Anonymní
Shimonu Senju
Zobudil sa na strome a všimol so Hokageho. Pretrel si oči lebo neveril že videl to čo videl bolo to Jutsu štvrtého. Od teraz netúžil po ničom inom len sa ho naučiť. Nechápavo sedel na strome a sledoval to i keď pohľadom nestíhal.
Zobudil sa na strome a všimol so Hokageho. Pretrel si oči lebo neveril že videl to čo videl bolo to Jutsu štvrtého. Od teraz netúžil po ničom inom len sa ho naučiť. Nechápavo sedel na strome a sledoval to i keď pohľadom nestíhal.
Len- Počet príspevkov : 251
Na jezeru jsem znovu vyskočil do vzduchu a v ruce mi začal rotovat rasengan. Pomalu se zbarvoval do modra a podivně vířil.
"Suiton: Rasengan!" ze vzduchu jsem mířil přímo doprostřed jezera. Dopadl jsem a rasenganem rozvířil jezero. Voda začala divoce vířit a já přidával víc a víc čakry. Vytvořil jsem velký vodní vír, který mě nakonec odhodil do nějakého stromu. Trochu jsem dostal čakrový šok, ale po chvíli sezení to přešlo. Pomalu jsem vstal a sledoval jak se rozvířená voda klidní. Nyní jsem byl i já naprosto klidný..
"Suiton: Rasengan!" ze vzduchu jsem mířil přímo doprostřed jezera. Dopadl jsem a rasenganem rozvířil jezero. Voda začala divoce vířit a já přidával víc a víc čakry. Vytvořil jsem velký vodní vír, který mě nakonec odhodil do nějakého stromu. Trochu jsem dostal čakrový šok, ale po chvíli sezení to přešlo. Pomalu jsem vstal a sledoval jak se rozvířená voda klidní. Nyní jsem byl i já naprosto klidný..
Anonymní- Anonymní
Sledoval som to všetko a všimol som si že jeden z tých kunaiov mu padol do vody. Po tom čo ho to odhodilo som zoskočil zo stromu rovno do vody. Potopil som sa pekne hlboko až sa mi ho podarilo nájsť. Vyplával som vo a v ruke držal Hokageho Kunai. Lapal som po dychu a sem tam som vykašlal trocha vody.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
"Můžeš si ho nechat," pousmál jsem se na Shimona. "Kdykoliv budeš v potížích, stačí jej použít a já se objevím."
Anonymní- Anonymní
,,Ďakujem, a Hokage-sama ten list čo nájdete v kancelárii neberte vážne to bola len taká chvíľková blbosť, A Hokage to čo ste tu robil pred chvíľou bolo to jutsu ktoré vymyslel Štvrtý ?,, kunai som si strčil do zadného vrecka
Shinobi
"Dobře, beru na vědomí..Rovnou ho zničím.." přikývl jsem.
"Ano, časoprostorová technika a dědictví Čtvrtého Hokage. Hiraishin no jutsu.."
"Ano, časoprostorová technika a dědictví Čtvrtého Hokage. Hiraishin no jutsu.."
Anonymní- Anonymní
,,Wau to bolo niečo,, povedal som s úžasom v hlase ,,A Hokage-sama mohol by tým Seito dostať nejakú misiu v terené? Pretože nemáme čo robiť a je tu nuda,, čakal som an odpoveď vlastne to bola tá vec ohľadne ktorej som chcel ísť neskôr za ním
Shinobi
Prišla som sem so zvitkami v ruke...Sadla som si pod jeden strom a začala som čítať...A keď som ti začula nejaké hlasy, zdvihla som hlavu od papierov a uvidela som Hokageho, Shimona a nejakého genina...Vstala som teda, zvitky som položila na zem, podišla som k ním trom...Hokagemu som sa mierne uklonila a na Shimona som sa len usmiala...Pretočila som naspäť pohľad na Hokageho Keď už ste tu, chcela som sa opýtať, či ste ma už priradili k nejakému týmu Milo som sa usmiala...
Shinobi
pozrel sa na holku ktorá dorazila k nam a hovorim ahoj som hizashi bola krásna to sa nedalo popreť
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na Hizashiho Ahoj, som Fū Hyuuga Predstavila som sa mu...Trošku som sa aj pousmiala...
Shinobi
Došiel som k jazeru že si poplávam a budem mať kľud no bolo tu pomerne veľa ľudí..všimol som si že tam je Sensei a Fuu ,Hizashiho som ani tak nevnímal...skočil som k nim a povedal "Cawte" usmial sa a "Sensei ukážete mi nejaké Jutsu?"a hne´d venoval pohľad na Fuu no opäť na senseia keby náhodou odpovedal
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Klan: ---
A už sa vidíme znova Uškrnula som sa a štuchla som lakťom Kinta do rebra...A ver mi...Nepomôže ti ani Saharingan...
Shinobi
Otočil som sa na tých dvoch ,,Počkajte si v rade mrňata, teda okrem Fu,, povedal som agresívnym tónom.
Shinobi
"Heh to je pravda...Au" zasmial sa "No veď uvidíme"...a už sa pozeral na Fuu na hokageho kašlal (xD)
Shinobi
Dám do toho všetko...Ešte sa musím naučiť tie techniky...Vidíš, zvitky! zvolala som a pribehla k stromu, pri ktorom ležali zvitky s technikami...Vzala som ich opatrne do ruky a pribehla som naspäť...
Shinobi
"Vidím vidím" usmial som sa "Pôvodne som tu chcel byť sám no čo už aj to že tu je sensei je dobre " dopovedal a nasadil ironický úsmev
Shinobi
"Fu, tvůj sensei bude Azuma.." řekl jsem po chvíli zamyšleně. Pak jsem se otočil na SHimona.
"Můžeš jít se mnou a s mým týmem, máme menší obchůzku..Hizashi, v hostinci jsem vás učil ty pečetě.."
"Můžeš jít se mnou a s mým týmem, máme menší obchůzku..Hizashi, v hostinci jsem vás učil ty pečetě.."
Anonymní- Anonymní
Počkal som než Hizashimu odpovie a rozmýšľal o technike ktorú by sa mohol učiť...
Shinobi
Ukázal jsem mu všechny patřičné pečetě.
(Pět dnů C technika..dej si je do podpisu...vždyť ses už nějaké techniky učil, ne?)
(Pět dnů C technika..dej si je do podpisu...vždyť ses už nějaké techniky učil, ne?)
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 25 z 40
Povolení tohoto fóra: