Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 32 z 40
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Jazero
Ako sa rozbehol na klony dvaja ho podkopli a vykopli od vzduchu a ďalší dvaja ho odkopli preč. ,,Hm..,, stále som stál vedla Akane a dával som pozor čo má v pláne.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Pomaly som sa postavil a znova sa rozbehol na klony. Ako sa chystali na úder, vytvoril som klon, ktorý ma odklonil z dráhy a schytal to namiesto mňa. Ja som sa takým štýlom prebil až k pravému a chystal som sa na úder. Zožer si toto! zreval som z päsťou pri jeho tvári.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Stál a schytal od neho päsťou ale bol to iba klon. Už zostali iba 3.
Jeden z nich neváhal a chopil sa šance využiť vodu zo zničeného klona.
,,Suiro no Jutsu,, voda z klona nedopadla na zem ale obalila sa okolo Hidea a chytila ho do vodnej gule. GIFSoup
Hidea držal do väzení jeden klon a ostatné klony (2) ho kryli v pípade napadnutia.
Ja som vyšiel spoza Akane kde som bol dobre krytí. ,,Tak ako ďalej?,,
Jeden z nich neváhal a chopil sa šance využiť vodu zo zničeného klona.
,,Suiro no Jutsu,, voda z klona nedopadla na zem ale obalila sa okolo Hidea a chytila ho do vodnej gule. GIFSoup
Hidea držal do väzení jeden klon a ostatné klony (2) ho kryli v pípade napadnutia.
Ja som vyšiel spoza Akane kde som bol dobre krytí. ,,Tak ako ďalej?,,
Shinobi
Trhni si! zakričal som, ale vďaka tej vode to bolo strašne potichu. Nemám veľa času. pomyslel som si a pozrel sa na Shiho. Vieš aký je medzi nami rozdiel? spýtal som sa ho. Ani sám neviem o čom som rozprával, jednoducho som chcel odviesť pozornosť od klonov. Tie tam chvíľu stáli a vymýšľali ako ma odtiaľ dostať. Po chvíli otvorili dve fuuma shurikeny a hodili ich po klonoch. Potichu zašepkali Fuuma Shuriken Kage Fuusha
(a nepíš že chytili alebo vykryli aj kage fuuma shurikeny, tie sú na ďalší post )
(a nepíš že chytili alebo vykryli aj kage fuuma shurikeny, tie sú na ďalší post )
Shinobi
Nechal som klony tak nech si ich zasiahne. Aj s Akane som vyskočil do vzduchu. Keď zasiahol vodného klona ktorý držal väzenie tak sa rozpadol a tým bol voľný.
Vytiahol som kunaie aj z výbušnými lístočkami a na každého koho som uvidel som hodil 3. Číže na dvoch klonov letelo 6 kunaiov a na Hidea ktorý už nebol vo vodnom väzení leteli 3 kunaie. Keď boli čo najbližšie tak vybuchli. S Akane som dopadol o kus ďalej. Vytiahol som Tanto a čakal čo príde.
Vytiahol som kunaie aj z výbušnými lístočkami a na každého koho som uvidel som hodil 3. Číže na dvoch klonov letelo 6 kunaiov a na Hidea ktorý už nebol vo vodnom väzení leteli 3 kunaie. Keď boli čo najbližšie tak vybuchli. S Akane som dopadol o kus ďalej. Vytiahol som Tanto a čakal čo príde.
Shinobi
Po zničení vodného vezenia som padol na kolená a vykašliaval vodu z pľúc. Započul som výbuch a tam kde stáli moje klony bol teraz kráter. A k tomu leteli tie kunaie aj na mňa. Boli celkom blízko a šanca na útek bola malá. No pri pohľade na kunaie som si vzpomenul, čo to boli za Fuuma Shurikeny. Našťastie boli pri ňom a premenili sa naspäť. Avšak kunaie boli blízko, takže som nemal na výber. Obidve klony ma z celej sily kopli do brucha a tým mi vybili dych. No našťastie ma to odhodilo od výbuchu a tak ma len trafila tlaková vlna a ja som prerazil 2 stromy. Pokúsil som sa vstať ale hlava sa mi zakrútila a spadol som na zem. Dosť ma bolela hlava, a niet sa čomu diviť. Z hlavy mi tiekla krv, na temene som mal ranu, aj keď nie veľkú ale krvácala dosť.
Shinobi
Procházel jsem lesem,nechal jsem se vést svými instinkty.Bytí ve vesnici..Není nic pro mně.Se zavřenými víčky jsem se coural krajinou,dokud jsem neuslyšel nějaké nepopsatelné zvuky.Oči jsem v tu chvíli otevřel a zrychlil svůj pohyb a spomalil dech,abych zabránil jakýmkoliv zvukům z mé strany.Raději jsem z poza pláště vytáhnul kunai a dal si ho k hrudi,počemž jsem vyskočil vysoko do větví stromů a přeskakoval směrem k onu místu.Pokračoval jsem v 'létání' mezi stromy,dokud jsem se nezastavil u posledního.Předemnou bylo velké jezero a dva kluci,kteří tam měli pravděpodobně cvičný boj.Pravděpodobně to byli genini,jelikož rychlost a styl boje ničemu jinému nenapovídal.trochu jsem si oddechl,že nemusím bojovat,schoval Kunai a posadil se na větev asi 5 metrů nad nimi.Opřel jsem se o kmen stromu a sledoval je.Ještě to může být zajímavé.
Anonymní- Anonymní
,,Tak stačilo alebo budeme pokračovať?,, nezdalo sa mi to predsa len už ma pár ráz oklamal čo ak to hral aj teraz.. Vytvoril som jeden vodný klon ktorý išiel pomaly za ním.
Klon prišiel a bol od neho asi iba na 3 kroky ale zastal. ,,Si v poriadku?,, opýtal sa lebo mohlo to byť hrané ale aj nie. Ja z Akane sme boli v strehu predsa len klon sa mohol objaviť hoci kde.
Klon prišiel a bol od neho asi iba na 3 kroky ale zastal. ,,Si v poriadku?,, opýtal sa lebo mohlo to byť hrané ale aj nie. Ja z Akane sme boli v strehu predsa len klon sa mohol objaviť hoci kde.
Shinobi
Hlava ma dosť bolela, ale ja som to nemienil tak ľahko vzdať. Iba som sa usmial a pomaly vstal.
Som v poho... odpovedal som mu, načo klon schytal kunaiom do brucha. Rozprskol sa a ja som sa tackavým pohybom pohol k Shimu.
Som v poho... odpovedal som mu, načo klon schytal kunaiom do brucha. Rozprskol sa a ja som sa tackavým pohybom pohol k Shimu.
Shinobi
,,Komu niet rady tomu niet pomoci, dúfam že máš rád sirup,, vyskočil som jedna pečať a hneď ďalšie a ,,Suiton: Mizuame Nabara,, GIFSoup
Letelo to naňho z hora a tak isto aj v jeho okolí. Kebyže tam ostane tak ho to pekne polepí.
Po technike som zase doskákal až tam kde som bol predtým.
Letelo to naňho z hora a tak isto aj v jeho okolí. Kebyže tam ostane tak ho to pekne polepí.
Po technike som zase doskákal až tam kde som bol predtým.
Shinobi
Keďže som mal dosť obmedzený pohyb kvôli zraneniu, nestihol som sa vyhnúť tej tekutine a tá ma poriadne polepila. Nedokázal som sa ani pohnúť, ale aspoň som mal voľné ruky.
Čo to je? nechápal som. Bolo to ako lepidlo.
Tak toto nie! Z poslednej čakry som vytvoril 8 klonov, pričom prvý z nich sa dotkol tej tekutiny a prilepil sa na zem, ale ostatný sa postavili na neho, takže sa zeme ani nedotkli. Pochytali sa za nohy a tak vytvorili reťaz, pričom sa posledný z nich dotkol zeme bez lepidla. Klon, ktorý bol prilepený chytil ruky toho druhého a hodil ich ku mne. Ja som ich chytil a klony ma začali ťahať. Po chvíli ma z tej žbrndy vytiahli a ja som sa odkotúľal až k stromu, ktorý ma (ne)šetrne zastavil. Čakry som mal málo, že sa klony zrušili, až mi ostali len 2.
Čo to je? nechápal som. Bolo to ako lepidlo.
Tak toto nie! Z poslednej čakry som vytvoril 8 klonov, pričom prvý z nich sa dotkol tej tekutiny a prilepil sa na zem, ale ostatný sa postavili na neho, takže sa zeme ani nedotkli. Pochytali sa za nohy a tak vytvorili reťaz, pričom sa posledný z nich dotkol zeme bez lepidla. Klon, ktorý bol prilepený chytil ruky toho druhého a hodil ich ku mne. Ja som ich chytil a klony ma začali ťahať. Po chvíli ma z tej žbrndy vytiahli a ja som sa odkotúľal až k stromu, ktorý ma (ne)šetrne zastavil. Čakry som mal málo, že sa klony zrušili, až mi ostali len 2.
Shinobi
Celý souboj jsem pozoroval, ale teď už šlo vidět, že Hideo je na dně. Odrazil jsem se od stromu a dopadl přímo před něho. ,,Bojovali jste dobře, ale myslím, že je nejvyšší čas skončit." Mluvil jsem tak, aby to slyšel i Shimon.
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa na senseia. Myslím že času je ešte dosť. usmial som sa a po tvári mi prešiel ďalší pramienok krvi. Ja nekončím! Klony ma roztočili a zmizli. Ja som z mojej poslednej sily mieril na Shiho aj s päsťou. Jeden úder!... zakričal som... Prásk!
Shinobi
Už som mal pripravené pečate na techniku ktorá to mala ukončiť a v tom tam vstúpil Seito. ,,Ako poviete..,, ale Hideovi asi nestačilo. akane ma včas varovala a stihol som použiť jutsu ,,Suiton: Mizu Kabe,, predmnou sa vytvorila vodná stena ktorá jeho chabý úder zablokovala. ,,Nestačí ti to len raz povedať?,, zasmial som sa. Akane zmizla lebo čo sa chakry týka som tiež nebol na tom najlepšom.
Shinobi
Tak to jsem přišel kapánek pozdě co?Nebo nemá výdrž..Ušklíbl jsem se a znovu se na té větvi postavil.To je jejich sensei nebo další šašek co chce boj?Popošel jsem kus po větvi,skoro na okraj a sledoval je.První den co tu jsem a hned boj..Co mě bude čekat zítra?
Anonymní- Anonymní
Moju ranu vykryla vodná stena. Spadol som na zem a pridŕžal si ruku. Som to ja ale idiot, že som ho vyzval pri "Jazere". zakričal som na seba. Potriasol som rukou a sadol si na zem.
Pohľad smeroval do vody. Až teraz som si všimol ranu na hlave. Iba som sa usmial a strčil celú hlavu do vody...
Pohľad smeroval do vody. Až teraz som si všimol ranu na hlave. Iba som sa usmial a strčil celú hlavu do vody...
Shinobi
,,Ach jo." Dokráčel jsem mezi ně a přitom se na ně podíval. ,,Takhle se tu jednou zabijete navzájem."
Anonymní- Anonymní
Nevinne som sa pozrel na senseia ,,Ja som sa iba bránil,, a zasmial som sa ,, A ako si nepochopil že je koniec...,,
Shinobi
Hlavu som vybral z vody. Uši som mal plné vody, takže som od Shiho počul len chopil a koniec. Potriasol som hlavou aby som aspoň trochu usušil vlasy a pomaly sa postavil.
To chceš ďalej pokračovať? spýtal som sa ho.
To chceš ďalej pokračovať? spýtal som sa ho.
Shinobi
Pokračovat?Je tak naivní nebo nevidí že už je na dně?Otočil jsem se zády a podíval se do hustého,teď už černého lesa.trochu jsem se zatřásl,na půl zimou a napůl podivným pocitem,z toho co je tam.Znovu jsem se oklepal a otočil se na ně.tady už asi nic nebude.Ušklíbl jsem se a bez rozmyslu zmizel.(přesun)
Anonymní- Anonymní
,,Nevime..no jeden z nás ma nejaké zásoby..,, ukázal som na brucho kde som mal pečať.
Shinobi
Ja mám tiež. ozval som sa po chvíli škúlenia na jeho pečať. Nechápal som tomu až tak, aj keď som niečo vedel o pečatiach, ale hlavu na pamäť nemám stavanú. Pohol som sa dopredu ale po troch krokoch som spadol priamo na ústa. Au...
Shinobi
Pomaly som vytiahol Tanto z púzdra na chrbte. ,, Prečo vždy to musí skončiť nemocnicou?,, opýtal som sa len tak no odpoveď som nečakal. Spomenul som si na Shewa ktorého som tiež párkrát musel zraniť až tak aby som mu v niečom zabránil.
Shinobi
Ja žijem... ozval som sa po chvíli ticha. Ja sa len nemôžem pohnúť. uškrnul som sa a pokúsil sa vstať, ale keďže som bol s čakrou skoro na dne, nedokázal som to. A čo mi takto pomôcť? spýtal som sa ich.
Shinobi
,,Chcel si pokračovať takže sme uprostred zápasu a tým pádom si môj súper ktorému žiadnu pomoc neposkytnem,,odvetil som chladným hlasom a namieril som naňho Tanto. Najprv hlásal že pokračujeme a teraz chce pomoc...
Shinobi
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 32 z 40
Povolení tohoto fóra: