Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 7 z 40
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Jazero
"Áno myslím. Zmenila si sa minimálne výzorovo." odvetil a pousmial som sa. Prebleskol som sa technikou shunshin za ňu a objal ju zo zadu okolo krku. "Tak čo. Ako bolo. Veľmi si my chýbala." odvetil som a položil som jej hlavu na tu jej kedže som bol vyšší.
Anonymní- Anonymní
Pohŕdavo som odfrkla *Dobre- pár vydarených lúpeží.* Zvrtla som sa aby som mu mohla pozrieť do tváre.
Anonymní- Anonymní
"Aby som nezabudol." povedal som a vytiahol zvitok. Položil som na neho ruku a zrazu sa tu zjavila katana. Potom som ju jej podal. "Táto je pevná a vydrží toho veľa. Prosím prijmi ju ... sestrička" dopovedal som a zaškeril som sa.
Anonymní- Anonymní
Vzala som si ju do ruky a poťažkala ju. *Ďakujem* odvetila som a zastrčila som si ju opasok. Otočila som sa na odchod.
Anonymní- Anonymní
"Kam ideš" opýtal som sa jej a pribehol k nej. "Čo tak cvičný tréning?" opýtal som sa jej.
Anonymní- Anonymní
*Hm dobre, ale najprv sa idem najesť.* odvrkla som a pohla som sa ďalej k môjmu cieľu.
Anonymní- Anonymní
Prišli sme naspäť a odskočil som od nej. "Tak môžeš začať." povedal som a pripravil som sa.
Anonymní- Anonymní
Už dávno som nepoužila tieto techniky - skrsla mi v hlave myšlienka. No nechala som ju bez povšimnutia. Urobila som jedno skúšobné Fuuton Reppushou. Predpokladala som že sa tomu namierenému prúdu vzduchu vyhne.
Anonymní- Anonymní
Len som ním prešiel a nič sa mi nestalo. Bola to slabá technika aby mi dokázala čokoľvek urobiť. Potom som sa k nej prebleskol zo zadu a priložil kunai ku krku. Namiesto toho aby som ju poranil tak som jej dal iba pusu na líce. "Vidno že si dávno nebojovala. Toto je prvá pusa." povedal som
Anonymní- Anonymní
Očakávala som to . Preto som využila že moja katana ešte nestihla byť uložená do pošvy a jemne som ju zodvihla tak aby som mu urobila dlhú reznú ranu na ľavej nohe. Skrčila som sa a vymanila som sa z jeho zovretia. Pevne som chytila do rúk katanu a vytasila som ju do priestoru čo sa medzi nami vytvoril. * A si si istý, že ich bude viac?* opýtala som sa so sarkastickým úsmevom na perách.
Anonymní- Anonymní
"Nie. Ja to viem." odvetil som jej a poskladal som pečate. Zrazu sa tu objavili 3 Jashin Bushin a rozbehli sa na ňu a ja z nimi. Jeden jej chytil katanu. a ostatný ju pevne držali, zatiaľ čo pravý Kaito jej dal bozk na peri. "A máme tu ďalší" povedal som a odvolal som klony a nechal nech ma doreže koľko len chce.
Anonymní- Anonymní
Raz mú tu hlavu odseknem prisahám, že mu ju odseknem !- takto znela veta v mojej hlave po jeho druhom bozku. Hlavne jeho víťazoslávny úškrn som mu mala chuť z tej tváre zotrieť. Zložila som katanu so slovami * Dobre teraz to nechám tak ale raz ťa určite pokorím. A potom sa budem uškŕňať ja!* dopovedala som chladne pokojným hlasom.
Anonymní- Anonymní
"To sa vzdávaš tak skoro?" spýtal som sa jej. "No tak dobre, čo tak sa poprechádzať?" povedal som a chytil ju za ruku.
Anonymní- Anonymní
Kaito:
"Tak dobre. Môžme niekam zájsť. Ale nezabúdaj že stále som tvoj sensei." povedal som a zasmial sa.
"Tak dobre. Môžme niekam zájsť. Ale nezabúdaj že stále som tvoj sensei." povedal som a zasmial sa.
Anonymní- Anonymní
"Prečo?" povedal som a zasmial sa. Potom som ju chytil zo zadu a pevne držal. "čo chceš robiť?" opýtal som sa jej.
Anonymní- Anonymní
Na tvári mi zahral šibalský úsmev. Bolo by tu pár možností.... Ale to som si nechala pre seba. *Momentálne od teba ujsť.* povedala som žartovným tónom a očakávala jeho reakciu.
Anonymní- Anonymní
"To sa ti nepodarí" povedal som jej a pousmial sa. "Čo tak sa zabaviť?" opýtal som sa jej a hodil som ju do vody.
Anonymní- Anonymní
Dopadla som do vody. Vypľula som vodu čo sa mi nahromadila v pľúcach a zúrivo rýchlo som doplávala na breh. Z vody som vyšla celá mokrá. * Tak toto ti nedarujem!* zakričala som a rozbehla som sa za ním.
Anonymní- Anonymní
"Chyť ma ak to dokážeš" odvetil som a skočil som na vodu a čakal až sa za mnou rozbehne.
Anonymní- Anonymní
* Ty to robíš schválne! * durdila som sa na brehu jazera. Ten chalan má v mozgu presne zakódovaný návod ako kvalitne vytáčať ľudí okolo seba. * Aj tak raz z tej vody musíš zísť! * vyhrážala som sa mu. Aj tak som vedela že keby som mu hocičo čo i len chcela zlého urobiť ľahko by sa to zvrtlo proti mne - ako napríklad teraz. Práve preto by som mala začať trénovať - ale nie s ním. Sním sa to zvrtne v hocičo iné len nie tréning.
Anonymní- Anonymní
Jeho poslušnosť ma vyviedla z miery. * Ty si ma poslúchol???* užasnuto som váľala oči. * Máme Vianoce? * opýtala som sa neisto, mohol to byť aj jeho manéver -zíde z jazera a potom mi bude žrať nervy na brehu.
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 7 z 40
Povolení tohoto fóra: