Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 23 z 40
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Jazero
,,Nazdar." Odpověděl jsem a díval se jak odchází. Určitě si ho nepamatuji.
Anonymní- Anonymní
Klony sa navzájom pobili ale ja som si nevšimol že si ma Fu všimla a zaútočila na mňa. Juukenom ma trafila do ľavej ruky. Ako ma trafila prestala mi v nej prúdiť chakra a ja som odskočil ,,Kso,, ruka mi len tak visela a držal som si ju druhou.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Postavila som sa a cez byakugan som pozorovala jeho čakrové kanáliky...Rozbehla som sa proti nemu, znova s Juukenom...
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Rýchlo som vyskočil do vzduchu kde som s jednou zdravou rukou vytiahol zvitok a štetec. Štetec som chytil do úst a nakreslil ,,Ninpo: Choju Giga,, a zo zvitku vyletelo 10 jastrabov ktoré veľkou rýchlosťou leteli na Fu a na sebe mali pripevnené výbušné lístky. Hneď ako boli dostatočne blízko vybuchli.
Shinobi
No do prčic! Vyskočila som do vzduchu a vytvorila som pár klonov, ktoré skočili na tie vtáky. Keď vybuchli, nebola som dostatočne ďaleko...Hoci ma oheň nezasiahol, tlaková vlna z výbuchu so mnou hodila o strom...Skĺzla som dole, avšak znova som vstala, nehodlala som sa vzdať...Začala som si premietať slová otca, ktoré mi hovoril, keď som trénovala...Zatvorila som oči. Urobila som si tri klony, ktoré sa rozbehli k Shimonovi a začali s ním bojovať...Ja som sa pripravovala na techniku...Po chvíli som sa k nemu rozbehla a začala som s ním bojovať na blízko...Tentoraz som mala oči na stopkách, keby zase chcel niečo vytvoriť...
Shinobi
Bránilo sa mi tažko proti niekomu kto sa Špecializoval na Taijutsu nemohol som takto dlho vydržať. Ale bránil som sa zač to šlo nechcel som ju nejak agresívne napadnúť hoci Sanbi sa mi ozval a kebyže dám na jeho rady tak by som ju musel zabiť. Potreboval som druhú ruku na pečate ale moja ľavačka sa spamätávala pomaly.
Shinobi
Znova som použila Juuken a pomedzi ten boj sa mi podarilo ho zasiahnuť do hrude, kde je dosť čakrových kanálikov...(xD)
Shinobi
Pflfl z úst mi vystrekla krv a ja som padol k zemi. Začal som kašlať krv a cítil som každý úder srdca a ako mi steká pramienok krvi z úst. Ležal som ale nechcel som to vzdať pomaly a trasľavo sa moja ruka snažila zbaviť kryštálu ktorý mal držať na uzde Sanbiho.
Shinobi
Pomyslela som si, že už stačilo, lebo nakoniec sa tu ešte pozabíjame...Zrušila som Byakugan a sledovala som Shimona, s trošku ospravedlňujúcim pohľadom Prepáč, to som ti nechc... zarazila som sa, keď som si všimla, že si dáva akýsi prsteň dole...Odskočila som od neho...
Shinobi
Vytvořil jsem klona, který chytl Shimonovi ruku. Já jsem se otočil na Fu. ,,Postarej se zatím o něho a ať si ten kámen nechá na sobě. Já musím odběhnout." V mžiku jsem zmizel pryč a klon tu zůstal.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Prikývla som...Podišla som k Shimonovi a kľakla som si k nemu Prepáč... ospravedlnila som sa...Potom som sa pozrela na ten prsteň Ak sa môžem opýtať, čo je toto za prsteň?
Shinobi
,,N..neskon...čilo,, kryštál sa mi podaril dať dole.
Keby si Fu nechala aktivovaný Byakugan všimla by si čo sa deje s mojou chakrou.
Hoci traslavo som pomaly vstával a zbieral sa na nohy. ,,Boj....nekončí...,, Začal sa okolo mňa prudko vlniť vzduch a zbierala sa červená chakra okolo mňa.
Keby si Fu nechala aktivovaný Byakugan všimla by si čo sa deje s mojou chakrou.
Hoci traslavo som pomaly vstával a zbieral sa na nohy. ,,Boj....nekončí...,, Začal sa okolo mňa prudko vlniť vzduch a zbierala sa červená chakra okolo mňa.
Shinobi
Klon
Přišel jsem blíž k němu, vzal zpátky krystal a dal mu ho zpátky na hruď. Při tom jsem mu dal menší pohlavek a výhružně se na něj podíval. ,,Ne. Boj skončil. V takovém boji nemůžeš využívat Sanbiho. Můžeš zranit své přátelé." Řekl jsem spíš jen ať to slyší Shimon.
Přišel jsem blíž k němu, vzal zpátky krystal a dal mu ho zpátky na hruď. Při tom jsem mu dal menší pohlavek a výhružně se na něj podíval. ,,Ne. Boj skončil. V takovém boji nemůžeš využívat Sanbiho. Můžeš zranit své přátelé." Řekl jsem spíš jen ať to slyší Shimon.
Anonymní- Anonymní
Doširoka som otvorila oči a odskočila som od neho Čo to dopekla je? Aktivovala som si Byakugan, a keď som začala pozorovať jeho čakru, všimla som, že v jeho tele sa zbiera červená čakra Ty si jinchuuriki? Otvorila som ústa...Proti démonovi som nemala šancu...
Shinobi
Ako mi nasadil kryštál chakra sa stratila a ja som znova padol na zem ležal som tam na bruchu. Z úst mi stále tiekol pramienok krvi. Ležal som a len sa pozeral do boku. Neodpovedal som nikomu bol som naštvatí na všetkých a predovšetkým na seba.
Ležal som a hlavu som mal otočenú nabok a bezducho som sa pozeral.
Ležal som a hlavu som mal otočenú nabok a bezducho som sa pozeral.
Shinobi
Klon
,,Shimon." Přešel jsem k němu a zvedl ho ze země a pomohl mu sednout. ,,Takových situacích bude ještě hodně, ale nikdy se nenech pohltit nenávistí, či zlobou. Na to Sanbi čeká."
,,Shimon." Přešel jsem k němu a zvedl ho ze země a pomohl mu sednout. ,,Takových situacích bude ještě hodně, ale nikdy se nenech pohltit nenávistí, či zlobou. Na to Sanbi čeká."
Anonymní- Anonymní
Sledovala som ich obidvoch...Bola som na seba naštvaná...Prehnala som to a takto to dopadlo, mala som ho nechať vyhrať...Sklonila som hlavu...Pomyslela som si, že tu budem len na obtiaž, tak som sa otočila a radšej som zašla k brehu jazera...
Shinobi
Tváril som sa že Seita nepočúvam ale pri tom som počul každé jeho slovo. Po tom čo mi povedal a potom čo som videl Fu tak som sa postavil a pomalým krokom k nej prišiel a keď som bol pri nej ,,Prepáč mi to bola to moja vina ,, povedal trošku milým hlasom a po tom čo to dopovedal sa vybral cez jazero pomalým a tackavím krokom odkráčal preč smer hokageho monumenty. (Presun)
Shinobi
Ja...Ja fakt som nechcela... Povedala som mu a pozrela som sa na svoj odraz na hladine jazera...Nevšimla som si ani to, že Shimonu odišiel...Kľakla som si na kolená, vystrela som chrbát, zatvorila som oči a prečisťovala som si hlavu.
Naposledy upravil Fū dne Thu 8 Dec - 20:15, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Klon
Přešel jsem k Fu a lehce se na ni usmál. ,,Neboj nebyla to tvoje vina." Všiml jsem si, že Shimon odešel. ,,Měla bys jít za ním. Mohli byste být dobří kamarádi." Usmál jsem se a pak se klon rozpadl na vodu.
Přešel jsem k Fu a lehce se na ni usmál. ,,Neboj nebyla to tvoje vina." Všiml jsem si, že Shimon odešel. ,,Měla bys jít za ním. Mohli byste být dobří kamarádi." Usmál jsem se a pak se klon rozpadl na vodu.
Anonymní- Anonymní
Otvorila som oči a povzdychla som si...Postavila som sa Máte pravdu Usmiala som sa a rozbehla som sa k Monumentu Hokagov...(presun)
Shinobi
Prišiel som k jazeru bol tu kľud a nikto tu nebol to mi vyhovovalo.
Prišiel som až do stredu jazera kde som si sadol do tureckého sedu.
Bol by to pekný oddych bez Sanbiho.
Prišiel som až do stredu jazera kde som si sadol do tureckého sedu.
Bol by to pekný oddych bez Sanbiho.
Shinobi
Začínala okolo mňa prúdiť chakra a prudké tlakové vlny.
Chakra sa zvätšovala a vlny silneli
po chvíli sa okolo mňa začala meniť modrá chakra na červenú
Voda vlnila a vlnila silnejšie a silnejšie, kryštál začínal znovu žiariť.
Potreboval som to zvládnuť preto som pokračoval.
Chakra sa zvätšovala a vlny silneli
po chvíli sa okolo mňa začala meniť modrá chakra na červenú
Voda vlnila a vlnila silnejšie a silnejšie, kryštál začínal znovu žiariť.
Potreboval som to zvládnuť preto som pokračoval.
Shinobi
Došiel som k jazeru a pozrel som na toho chalana ,ktorého som už viackrát stretol Tak zase radšej sa ani neozývam
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Klan: ---
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 23 z 40
Povolení tohoto fóra: