Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 6 z 40
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Jazero
Keď som videl že už to prestalo tak som prišiel bližšie k tomu geninovi a povedal som mu "Skús sa sústrediť iba na tok svojej chakry. Až začneš niečo cítiť, pokús sa sústrediť to do nôh." Povedal som a žmurkol som na neho.
Anonymní- Anonymní
Padol som na zadok,no hned som sa postavil a chytil si ho otočil som pohlad na tých dvoch'ak to mala byť nejaká sranda alebo skuška tak to nebolo vtipné!'Dal som si ruky na hrud do kríža a tváril sa urazene.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se na jezeře a rozhlídl se kolem sebe. To byla divná veverka. Procházel jsem se po vodě a uvažoval co budu dělat.
Anonymní- Anonymní
Seděla jsem u jezera a nohy jsem měla ponořené ve vodě. Iseul se Shi a Kotou blbly na vodě a Tenshi, který přišel v noci ležel vedle mě a spal.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Urazene som pozrel jedným očkom a videl som že na mna uplne kašlu."Ah to je ignorácia"povedal som si tichšie pre seba.Otočil som s opať oproti stromu"tak ideme nato!!!"Začal som koncentrovať chakru a sustredoval sa len na to cítil som ako ju mám vyrovnanu ako tak.Rozbehol som som sa oproti stromu a začal som utekať čakal som len kedy spadnem no nakoniec som bol až na samom vrchu stromu.Pozrel som sa s hora na zem a torcha som sčervenal"mám to mám to mám!!!!"začal som na storme tancovať(Jackson style) a potom skákať kedže som bol na samom vrchu nebolo to tam take silné a začalo sa to podobnou prelamovať"ale nie už zase"až sa to podomnou zlomilo a začal som padať na zem"wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!"
Anonymní- Anonymní
Slyšela jsem nadšený křik a jen jsem se usmála. Pak šťastné vykřikování nahradil dlouhý řev. Povzdechla jsem si a jen jsem luskla prsty.
Kolem Naokiho se začaly motat okvětní lístky irisu, ,převrátily' ho nohama k zemi a pomalu ho snesly na zem.
Pokynula jsem mu rukou, aby šel ke mě, lístky se mnou mezitím splynuly.
Kolem Naokiho se začaly motat okvětní lístky irisu, ,převrátily' ho nohama k zemi a pomalu ho snesly na zem.
Pokynula jsem mu rukou, aby šel ke mě, lístky se mnou mezitím splynuly.
Shinobi
Bol som na zemi a bolo by dobre no pri tomto páde som si spravil skoro do gatí."Jéj to bolo užasné jo jo jo musíme ešte niekedy".Všimol som si kývnutie a tak som k nej dobehol a čupol som si jej tvári som nemohol odolať a tak som opať sčervenal a usmieval sa ako (lečo) "o čo ide?"
Anonymní- Anonymní
Přišl k nám Kota. Sklonil čumák k zemi a na chvíli jsme byli opět zahaleni kouřem. Na zemi ležely dva svitky.
,,To jsou dvitky Katon: Goukakyuu no Jutsu a Katon: Housenka no Jutsu. Začni se je učit.''
,,To jsou dvitky Katon: Goukakyuu no Jutsu a Katon: Housenka no Jutsu. Začni se je učit.''
Shinobi
Pozrel som ukvapene na ten dym čo bol predomnou a zrazu svitky teda Tsukikage je naozaj zvláštna ale to na nej milujem ano už viem stane sa mojou ženou začal som sa tajomne usmievať no započul som názov akých si techník hm techniky katon to može byť zaujmavé"dobre"zobral som jeden do ruky a čítal si ho po chvíli som pozrel otupeným pohladom na Tsukikage"eh no ta tomu nerozumiem"a na tvári sa mi spravil usmev.
Anonymní- Anonymní
Kota zavrčel, chytnul ho zuby za rukáv a táhnul ho stranou. Pak mu to začal vysvětlovat. (Nebudu to tady psát xD prostě si to napiš do podpisu, jako že se to učíš xD)
Shinobi
ťahal ma za ruku"dosť nehaj ma pusti ma" no ako ma pustil tak som zmlkol a pozorne ho počuval ahá takže takto heh to bude hračka podišiel som k jazeru spravil som pečate a vyslovil názov a vypusti som pred seba ohnivu gulu ktorá letela asi 1 meter a potom zmyzla.Ah jo ja asi velký talent nebudem.a začal som to skušať opať.
(hej hej jasan)
(hej hej jasan)
Anonymní- Anonymní
Postavila jsem se a Tenshi se také zvednul. Kývla jsem na Kotu a Iseul, aby na Naokiho dávali pozor. ,,Jdu na chvíli pryč. Trénuj. Kota s Iseul tu s tebou zůstanou.'' Rozešla jsem se s Tenshim pryč, Shi nás hned doběhla. (přesun)
Shinobi
Ako odchádzala Tsikikage bol som smutný a sklamaný predstaviť si že tu mam zostať len s ním mi nahánalo kožu no skusil som oapť do jutsu len bol som vyčerpaný bez chakry sadol som si na zem a začal poťachšie dýchať.
Anonymní- Anonymní
Ležal som na jednom kameni.. bol to môj šuter !! dalo sa povedať že som celé dni trávil práve na ňom, oči som mal zavreté a na očiach som mal ešte slnečné brýle, veď kto by chcel aby mu pri relaxácii to hnusné slnko svietilo priamo do očí? Ruky som mal za hlavou, na tvári vysoko flegmatický výraz a v ústach nejakú slamku, či tyčinku.. no sám som nevedel čo to je. Sem tam som sa raz za čas prevalil, zo spánku som mrmlal nejaké zložité matematické vzorce a prevody (xD).
Anonymní- Anonymní
Došla jsem k jezeru a přemýšlela jsem. Zkoučka už dávno začala...jak si asi vede Naoki.
Ušklíbla jsem se a posadila jsme se na břeh.
Ušklíbla jsem se a posadila jsme se na břeh.
Shinobi
Posbírala jsem se, našla Shi a Tenshiho, naskákali jsme na vytvořeného draka a odletěli jsme. (Přesun)
Shinobi
Zamyslene som sa pozrela na hladinu vody a rozmýšľala čo ďalej. Vrátiť som sa už nemohla.Už som nemala veľa možností na výber kam ísť. Rozzúrene som odkopla kamienok čo mi stál v ceste.
Anonymní- Anonymní
Zrazu ma do hlavy trafil kamienok. Vstal som že sa idem pozrieť čo za zmrda to bolo. Zrazu som zbadal Misaki a rozbehol som sa za ňou a objal som ju bez slov.
Anonymní- Anonymní
Bola som prekvapená z náhleho útoku Kaita. * Ty si sa vôbec nezmenil čo ? * opýtala som sa ho keď ma už konečne pustil zo zovretia.
Anonymní- Anonymní
"Za to si sa ty zmenila strašne. Si nádherná. Ako vidím tak si aj vyspelejšia" povedal som a zasmial sa a potom som mieril rukou a približoval k jej prsiam.
Anonymní- Anonymní
Zachytila som jeho pohľad a sperovanie rúk. Odsotila som ho jednou rukou.* Vážne si ešte furt myslíš, že som sa tak veľmi zmenila? * opýtala som sa sarkasticky pripravená udrieť ho znovu.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 6 z 40
Povolení tohoto fóra: