Hlavní brána
+24
Aki Kana
Tatsuo Reigi
Nara Kagayami
Shinobi
Sho Rin
Akihiro Kazuki
Uzumaki Allii
Natsuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Tenshi Ochita
Noriko Kana
Daiki Yatoshi
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Ryuuji Akatsuchi
Arisu Otoginokuni
Akasuna no Ruki
Nawaki
ANBU
Shijin Hyuuga
Kiwi Namikaze
Kin Yuki
28 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 28 z 40
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
Ochrana hlavní brány se mění. U brány na recepci sedí dva chuunini.
Okolo desáté hodiny večer se brána zavírá.
Hlavní brána
Ochrana hlavní brány se mění. U brány na recepci sedí dva chuunini.
Okolo desáté hodiny večer se brána zavírá.
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
"No a čo vieš hrať ?
Inak vlastne ty koľko že máš rokou ?"
Inak vlastne ty koľko že máš rokou ?"
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
"Mam 15 let a když o tom tak přemýšlím já vlastě nic hrát neumím protože když to není nutné jsem většinou sám
Anonymní- Anonymní
"No tak to si veľa nezahráme a nakoniec až o tak veľa mladší niesi ako som si myslel no ."
Shinobi
"Hmm tak genjutsu keď v ňom niesi dobrý je najlepšie aby si šiel z parťákom čo ťa z neho dostane alebo keď nieje nikoho je najlepšie si vytvoriť fyzickú bolesť ale čo najväčšiu to zvyčajne genjutsu zruší alebo keď si zastavíš a zasa rozprúdiš prúdenie svojej chakry no a to čo iba sem tam pomáha je "kai"
Shinobi
"Dík ale kdybi byl někdo hodně silný v genjutsu tak bych moc velkou šanci asi neměl."
Anonymní- Anonymní
"Nie tak to nie ... ale si genin takže máš ešte čas sa to všetko doučiť nemusíš hneď tak spechať ."
Shinobi
Ah, konečně jste tu tak, abysme mohli vyrazit." přelétla jsem pohledem z Akaie na Kemuriho a pak se zastavila na Ryuujim. Věnovala jsem mu jemný úsměv a beze slova vyběhla směrem ke Kumogakure.
(Přesun)
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Společně s Yoko jsme se objevili u brány. Přitáhla jsme si svůj plášť blíže k tělu. Branou jsme prošli bez problémů, jsem přece Kazekage. Kývla jsem na ně jen a pak už jsme obě pokračovali do středu vesnice.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Došla jsem několik metrů před bránu. Usmála jsem se. A je to tu.. Kousla jsem se do prstu.
,,Kuschiyose no Jutsu." vyvolala jsem démony Doki. ,,Tak do toho.." přiložila jsem si flétnu ke rtům a začala hrát různé melodie, na které Doki reagovali. Společně s nimi jsem se blížila stále více k bráně. Zahrála jsem vysoký tón a všichni tři (jeden s palicí, druhý, s kosou a třetí s cepem) zaútočili na bránu.
,,Kuschiyose no Jutsu." vyvolala jsem démony Doki. ,,Tak do toho.." přiložila jsem si flétnu ke rtům a začala hrát různé melodie, na které Doki reagovali. Společně s nimi jsem se blížila stále více k bráně. Zahrála jsem vysoký tón a všichni tři (jeden s palicí, druhý, s kosou a třetí s cepem) zaútočili na bránu.
Anonymní- Anonymní
Využila jsem zmatku, který se rozprostřel u brány a proběhla jsem kolem všech dovnitř. Hodně štěstí, všichni..
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se u brány. Viděl jsem tu zelenovlasou holku... už to začalo! Pomalu jsme poskládal pečetě. "Suiton: Suiryūdan no Jutsu!" z půdy se zvedla voda a z ní se vytvořil vodní drak, který se rozletěl na bránu.
Anonymní- Anonymní
Přistála jsem kus od brány a pustila Daikiho na zem. Stačila jsem se na něj jen letmo usmát. Pak jsem se odrazila a rozletěla se hluboko do vesnice.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Kuchiyosen no jutsu ! Arthon ! sikla som nahlas pri čom som spravila pečate a obe ruky som položila na zem, tam sa začali ťahať znaky ako pri kuchiyosene a v momente celý priestor okolo mňa zaplnil dym. Z dymu sa ozval ohromný rev, začala sa dvíhať silueta obrích rozmerov a keď sa dym ako tak rozplinul tak sa z neho vyvalila ohromne veľká panda, mala na sebe pláty brnenia a v ruke zvierala ohromnú sekeru, bojová štandarda za ňou viala divokým spôsobom.
Bola veľká ako asi Gamabunta a rozbehla sa k bráne pri čom sa pod jej váhou doslova otriasala zem. Zatočila ozrutnou a masívnou sekerou pri čom sekla priamo doprostred brány. Tá rana bola ohromujúca a pôsobila v podstate ako nejaké baranidlo, nečakala som že by brána vydržala viac než 4 takéto údery. Ja som stála priamo na pande a sledovala som svoje okolie pozornými očami, bola som vo svojej normálnej forme teda, zatiaľ som nemala aktivovanú pečať. Dávala som však pozor aby netrafila Doki summon.. nakoniec som však pandu od brány odklonila aby bolo dosť miesta na techniku a zatiaľ som vyčkávala na prípadné protiútoky stráží.
Bola veľká ako asi Gamabunta a rozbehla sa k bráne pri čom sa pod jej váhou doslova otriasala zem. Zatočila ozrutnou a masívnou sekerou pri čom sekla priamo doprostred brány. Tá rana bola ohromujúca a pôsobila v podstate ako nejaké baranidlo, nečakala som že by brána vydržala viac než 4 takéto údery. Ja som stála priamo na pande a sledovala som svoje okolie pozornými očami, bola som vo svojej normálnej forme teda, zatiaľ som nemala aktivovanú pečať. Dávala som však pozor aby netrafila Doki summon.. nakoniec som však pandu od brány odklonila aby bolo dosť miesta na techniku a zatiaľ som vyčkávala na prípadné protiútoky stráží.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Porozoval jsme ještě Tsukiko, no potom se vrhl k bráně. Poskládal jsem pečetě a přímo nad bránou se z železného písku, který jsem vyvolal, uvořili obrovské tvary.
"Satetsu Kaihou!"
Nechal jsem je oba spadnout na bránu, na hradby, které se zbortili jak domečky z karet.
"Satetsu Kaihou!"
Nechal jsem je oba spadnout na bránu, na hradby, které se zbortili jak domečky z karet.
Daiki Yatoshi- Počet príspevkov : 239
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Yatoshi
"Názdárek srabi" zavolal jsem na ně z jedné věže "sežerte si to Ao Kesshō: Shuriken: Ranbu" přes 150 shurikenů letělo na ty nukeniny
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se těsně za Kemurim.''Co uděláš teď?''Řekl jsem pobaveně a skopl ho dolů.
Anonymní- Anonymní
Všetkých 150 shurikenov pohotovo odrazil môj obrý spoločník sekerou ktorú mal pripevnenú v ruke.. bolo až ohromujúce ako rýchlo sa taká veľká hora svalov a mäsa dokázala pohybovať. V momente už stál pred danou vežou a ozrutným sekom si to mieril zo zhora priamo na ňu, tento úder ju z polovice zničil, keby tam ten genin ostal bol by na prášok. Na ten druhej polovici stál práve Katashi ktorého ozrutná sekera minula o milimetre.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Dorazil jsem k bráně a v klidu si v henge konožského genina prošel rozbořenou branou do ulic.
Anonymní- Anonymní
V tu chvíly jsem vytáhl svitek,kterým jsem přivolal zabuzu i Haku.Mávl jsem rukama,a loutky se ihned velkou rychlostí rozletěly na Kemuriho.Zabuza se ohnal velkým mečem a Haku jistil Senbony jeho úskok.
Anonymní- Anonymní
,,Kampak?" usmála jsem se medově a zahrála další melodii. Démon s kosou se objevil za geninem a rozmáchl se, ve snaze ho zabít.
Anonymní- Anonymní
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 28 z 40
Povolení tohoto fóra: