Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3

+4
Nawaki
Shijin Hyuuga
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
8 posters

Strana 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3 - Stránka 4 Empty VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 21:50

First topic message reminder :

Drazí návštěvníci tohoto pořád existujícího fórka...

Na netu se rozmáchá drb, že jsme se dopustili trestného činu krádeže. (§ 205 - 232 Trestního zákoníku - ano, dal jsem si tu práci, si to přečíst, protože jsem hrdý student SŠ DVS a oboru Veřejná správa)
Nechtěl jsem si toho dále všímat, ale protože už dnes padla poslední kapka, tak tentokrát budu i jmenovat. Náš milovaný, zahořklý, bývalý Admin se rozhodl mstít, nevím do jaké míry, no, sami posuďte situaci. Ano, udělal jsem chybu, ne jen jednu, přiznávám se. A budu zbaběle utíkat a nebudu se omlouvat, protože mých omluv padlo již hodně, a nikdy nedopadli na úrodnou půdu. Stalo se toho hodně, něco víte, něco ne, sami jste se rozhodli, jakým směrem se vydáte, někteří odešli a již nikdy nenavštíví tutu stránku, je to jejich problém, ale já mám čisté svědomí. Vím, že jsem pro Vás udělal hodně. Můžu to říct někdo z vás také? Neobviňuji nikoho, jen se ptám. Pořád odněkud slyším: NSGO krade, ale můžete mi říct, ukázat na JEDINOU VĚC, kterou jsme kdy ukradli!? Není to spíš naopak!? Jen se podívejte, kdo přišel se svitkama, ze kterých se všichni učíte? JÁ...KDO PŘIŠEL S RYO? JÁ! KDO PŘIŠEL S MP3 PŘEHRÁVAČEM? JÁ! KDO PŘIŠEL S MNOHA DALŠÍMI VĚCMI, VČETNĚ LF2 MÓDU, KTERÝ TU JE OD DOB, KDY VĚTŠINA CHODILA NA PRVNÍ STUPEŇ ZŠ? Omlouvám se za caps Lock, jen chci, aby to bylo dostatečně výrazné. Myslíte si, že když náš Drahý Tsuchikage Midotsuchi bude mít v podpisu techniku stejného názvu, tak už automaticky kradem? I kdyby si tu techniku vypůjčil, smazal ji! Teď mluvím k vám všem, kteří zbaběle využívají lidí okolo k tomu, aby došli svých cilů...Pokud máte něco proti mé osobě, a jste si jisti, že mě můžete poučit o tom, jaký jsem s prominutím kokot a zmrd, tak sem s tím a neotravujte mé blízké.

Dost konec žvástů, teď se dostaneme k pár chuťovkám. Všem morálně založeným lidem doporučuji, aby se připravili na náraz.

Veřejná pomluva - jedná se o podpis a druhý spoiler! - Link

Dost zajímavá debata, VŠICHNI POVINNĚ PŘEČÍST!:

Nechci Nikoho z vás nabádat k tomu, aby jste se postavili na některou ze stran, nebo nedej Bože na mou stranu. Neprosím vás o to, prosím vás o jedno, zvažte vše, co víte, a nedejte se oslepit přátelstvím. Protože jsou "různé druhy statečnosti, vyžaduje hodně statečnosti postavit se svým nepřátelům, ale také ještě víc, svým přátelům." Albus P.W.B. Brumbál - Snad nemusím dopisovat stranu, citace, respektive parafráze.. Zvažte to, co víte o mě, co víte o druhé straně, a nenechte sebou manipulovat, pokud se považujete za dospělé. Dospělí jedinec se pozná tak, že si dokáže utvořit svůj vlastní názor, ne ničím popichovaný a pošpiněný jenom převzít.

Možná to vypadá tak, že jsem andílek atp. Ale ne nejsem...Upřímně...kdo je bez viny, ať hodí kamenem...

Seznam známých fórek, které něco okopírovali - jejich víc a nikomu se nechce v tuto hodinu hledat. Časem přibudou.
Naruto Memories
Svet Naruta

K tomu druhému, vím, že jsem vás jednou napomínal, nedával jsem si práci se podívat znovu, a rozhodně nechci vás nijak osočit, protože naše vztahy, řekl bych, že jsou přátelské.

To je vše...
Stále Váš Assasin Senju

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3 - Stránka 4 Empty Re: VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 15:33

Naco? Very Happy Stačí mi tady moje Yuuki Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Která už mimochodem asi 5x umřela a pořád je tu Very Happy Very Happy Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3 - Stránka 4 Empty Re: VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Wed 20 Jul - 15:34

Já věděla, proč nemám mluvit o lysohlávkách, Yuuki Very Happy
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 15:35

I tak mně máte rádi ne? Very Happy:D:D Jdu si nezákonně a podváděcky (nevím jestli to slovo existuje) dávat pluska! Very Happy:D:D
Hijé můj jednorožci! Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 15:38

Stačí ti Yuuki a účet Anbu že? Smile nic proti, jen se divím že tě to tak těší.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 15:39

Ne, já ještě využívám učtu Shinobi a Veleváženého Velkého Admina Very Happy:D:D A teší moooooc! Very Happy:D:D

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Wed 20 Jul - 17:43

Nevím teda jak vy ale já si raději nechám dát pluska od lidí za něco co má důvod a né jen tak si je sám sobě dávat je to trapný a dobrej pocit u toho taky není Smile
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Počet príspevkov : 1466

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 20 Jul - 17:47

já náhodou Yuuki-chan pluska dávam Very Happy !!! xD
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 19:16

Lizzy-sama budem sa Vám klaňať *.*! :O to som nečakala! Very Happy Very Happy Very Happy A kto povedal že si pluska dávam sama?
Tu sa obviňuje aj farba ponožiek Ruki-sama Razz Ale viete čo? Idem trapčiť a idem si tie pluska dávať Very Happy Very Happy Very Happy ak Vás to poteší Very Happy Very Happy Very Happy

A fakt diky Lizzy Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 20 Jul - 19:29

neni zač Smile
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 21:22

Komu vlastne patrí to forúm je mi až priveľmi povedomé...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 23:01

Tak a som tu ano ten čo ho nikto nečakal. Niektore veci som okopiroval aspon si to viem priznať a nie sa vyhovárať ako ty Assasin ale aj ked som niečo okopíroval bud som to zmazal alebo prerobil. A ty asi aj vieš prečo som to urobil a ajtak to tu napišem. Tak bolo to kvôli tomu že ma odjebal ako nič a to som tu hral medzi prvými boli sme 3 dobry kamoši ja assasin a yoshiro odjebal si mna a potom aj yoshira a ban si mi dal preto lebo ty jeblo vtej debilnej hlave a dokonca si dokázal mi napisať že o žiadnej technike nevieš je to ubohe toto sa nazýva odjebanie kamoša ktory od začiatku stal pri tebe.Neutekaj už konečne od odpovede chcem aby to vydeli všetci ked neodpíšeš si sráč Ps : Assasin bol si umna 1 ale klesol si umna na najhoršie miesto ako sa len da a čakam dalši ban na tento učet nedavaj ho pokym neuvydim tvoju odpoved to jest ne davaj mi ban dnešny den ďakujem za prečitanie

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 5:22

Ichigo nemyslíš že je to už trošku trápne...
Pred chvíľkou prišla správa z chatboxu opäť od nejakéj osoby ktorá obvinovala Assasina...

A mimochodom Ichigo dávaj si pozor na tie svoje blbé reči pretože neznášam ked niekto uráža mojich kamošov a Assasin je jedním z nich...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu 21 Jul - 8:04

POdáme trestné oznámenie Urážka.....a Obtažovanie.
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 8:34

=.=" Džízs (Pre neznalcov Ježiš), normálne toto už vyzerá ako súdna sieň pomaly ... prepáčte mi že to hovorím ale stojí Vám toto za to? Myslím že nie.
Budem znieť trošku subjektívne ale NIKTO nie je bez viny, a podľa toho čo sa dozvedám toho tu bude ešte mnoho ...
Akože prepáčte ale Máte na VIAC než len na takéto prázdne komentáre.
čakám aspoň milión mínusových bodov, aj tak si ich trápne znovu nazbieram sama.
-Yuuki Botan-

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 21 Jul - 8:47

Nejsem tu tak dlouho, abych se do téhle diskuze mohla plést, ale stejně mi to nedá.
Pokud se to tu někomu nelíbí, pak adié. Pokud jsi už odešel, nepleť se sem.

Vše, co jsem chtěla už napsal Everest.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Thu 21 Jul - 9:11

Nechcu nic říkat Ichigo ale ty si byl spíš vždycky takovej otrava.Mohl si brát lidi jako kámoše ale oni tebe ne.Si nehorázně otravnej člověk a to neříkám jen tak.Vždy si napsal a něco si chtěl a pokuď ti nebylo vyhověno tak ihned,ale vždyť jsme kámoši a blablabla.Shrnul bych to takhle nenazývej lidmi přáteli pokuď si nejsi jistý že to jsou přátele tvoji.Nevím jestli si byl s Assasinem kámoš,ale moc si to nemyslím pác Assasin dokáže odhadnout lidi a upřímně si myslím že si na tebe dal pozor.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 9:26

1x som napisal od kedy som mal ban ani neviem kto piše do chatboxu a ani ma to nezaujima. Keby som sa chcel pomstit urobim to už dávno. A to že assasin kradne pochopte nepisal ja ale mne to pisali určite osoby a prečo som uveril lebo ma assasin odhodil ako keby ma nepoznal vôbec. A poznam ho lepšie ako vy! (okrem 3 osôb) aj ked ho uplne neznášam niekde v sebe verím že neni zlodej. A assasinou kamoš som bol pisal to nikdy som nič nechcel hne nepoznaš aj sa mi 1x assasin ospravedlnoval zato že ma daval do nevyhody atd... Už sa nepametam assasin vie lepšie

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Thu 21 Jul - 9:32

No rozhodně ho znám líp jak ty teda asi nevíš kdo si ale jsem Neuro.Ale nechápu proč teda když si myslíš ze není zloděj si to na hoře napsal.Opravdu nevíš co píšeš chlapče zmatený.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 9:37

omg nevieš čitať pisal som ja že ho obvyňujem nie ale kamoši to pisali ja som sa len pítal himi či to vie...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Thu 21 Jul - 9:41

Nevím, jestli se mám smát nebo plakat...
Jak je to se Slovenštinou téže netuším, ale ve slově "obviňujem" bych nenapsala tvrdé Y. Než si někdo stěžuje, ať se naučí alespoň pravopis. Jinak totiž vypadá jako pěkné baka. Very Happy
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 2208

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Yuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Thu 21 Jul - 9:42

ANo či to vie přesně a to naznačuje jako by si říkal že je to pravda.Prosímtě rozmysli si než něco napíšeš vážně tvůj slovník je otřesnej -.-"
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu 21 Jul - 9:55

Yuuki ja viem ako vyzerá súdna sien pozerámvam to každý den o 18:00 na TV JOJ Very Happy
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Thu 21 Jul - 10:01

Taky se sem tam na to kouknu no Very Happy
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 10:01

ach jaj som vychodniar slovencinu sa neucim lebo je to picu a som zvyknuty na nespisovnu slovencinu keby som chcel pisem po gadzovsky a nikto mi nebude rozumiet

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 10:06

Jooooooooooo piš po gazdovsky, aspoň pokecáme! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: