Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3

+4
Nawaki
Shijin Hyuuga
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
8 posters

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3 - Stránka 2 Empty VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 21:50

First topic message reminder :

Drazí návštěvníci tohoto pořád existujícího fórka...

Na netu se rozmáchá drb, že jsme se dopustili trestného činu krádeže. (§ 205 - 232 Trestního zákoníku - ano, dal jsem si tu práci, si to přečíst, protože jsem hrdý student SŠ DVS a oboru Veřejná správa)
Nechtěl jsem si toho dále všímat, ale protože už dnes padla poslední kapka, tak tentokrát budu i jmenovat. Náš milovaný, zahořklý, bývalý Admin se rozhodl mstít, nevím do jaké míry, no, sami posuďte situaci. Ano, udělal jsem chybu, ne jen jednu, přiznávám se. A budu zbaběle utíkat a nebudu se omlouvat, protože mých omluv padlo již hodně, a nikdy nedopadli na úrodnou půdu. Stalo se toho hodně, něco víte, něco ne, sami jste se rozhodli, jakým směrem se vydáte, někteří odešli a již nikdy nenavštíví tutu stránku, je to jejich problém, ale já mám čisté svědomí. Vím, že jsem pro Vás udělal hodně. Můžu to říct někdo z vás také? Neobviňuji nikoho, jen se ptám. Pořád odněkud slyším: NSGO krade, ale můžete mi říct, ukázat na JEDINOU VĚC, kterou jsme kdy ukradli!? Není to spíš naopak!? Jen se podívejte, kdo přišel se svitkama, ze kterých se všichni učíte? JÁ...KDO PŘIŠEL S RYO? JÁ! KDO PŘIŠEL S MP3 PŘEHRÁVAČEM? JÁ! KDO PŘIŠEL S MNOHA DALŠÍMI VĚCMI, VČETNĚ LF2 MÓDU, KTERÝ TU JE OD DOB, KDY VĚTŠINA CHODILA NA PRVNÍ STUPEŇ ZŠ? Omlouvám se za caps Lock, jen chci, aby to bylo dostatečně výrazné. Myslíte si, že když náš Drahý Tsuchikage Midotsuchi bude mít v podpisu techniku stejného názvu, tak už automaticky kradem? I kdyby si tu techniku vypůjčil, smazal ji! Teď mluvím k vám všem, kteří zbaběle využívají lidí okolo k tomu, aby došli svých cilů...Pokud máte něco proti mé osobě, a jste si jisti, že mě můžete poučit o tom, jaký jsem s prominutím kokot a zmrd, tak sem s tím a neotravujte mé blízké.

Dost konec žvástů, teď se dostaneme k pár chuťovkám. Všem morálně založeným lidem doporučuji, aby se připravili na náraz.

Veřejná pomluva - jedná se o podpis a druhý spoiler! - Link

Dost zajímavá debata, VŠICHNI POVINNĚ PŘEČÍST!:

Nechci Nikoho z vás nabádat k tomu, aby jste se postavili na některou ze stran, nebo nedej Bože na mou stranu. Neprosím vás o to, prosím vás o jedno, zvažte vše, co víte, a nedejte se oslepit přátelstvím. Protože jsou "různé druhy statečnosti, vyžaduje hodně statečnosti postavit se svým nepřátelům, ale také ještě víc, svým přátelům." Albus P.W.B. Brumbál - Snad nemusím dopisovat stranu, citace, respektive parafráze.. Zvažte to, co víte o mě, co víte o druhé straně, a nenechte sebou manipulovat, pokud se považujete za dospělé. Dospělí jedinec se pozná tak, že si dokáže utvořit svůj vlastní názor, ne ničím popichovaný a pošpiněný jenom převzít.

Možná to vypadá tak, že jsem andílek atp. Ale ne nejsem...Upřímně...kdo je bez viny, ať hodí kamenem...

Seznam známých fórek, které něco okopírovali - jejich víc a nikomu se nechce v tuto hodinu hledat. Časem přibudou.
Naruto Memories
Svet Naruta

K tomu druhému, vím, že jsem vás jednou napomínal, nedával jsem si práci se podívat znovu, a rozhodně nechci vás nijak osočit, protože naše vztahy, řekl bych, že jsou přátelské.

To je vše...
Stále Váš Assasin Senju

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3 - Stránka 2 Empty Re: VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Wed 20 Jul - 10:43

To co tam má teď jsem nepochopila.
"Test skončil"

Stejně jako jsem napsala předtím, činím i teď - Někdy mám dojem, že si z nás pořád jen dělá legraci.
A naprosto souhlasím s Mikomi.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3 - Stránka 2 Empty Re: VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 10:48

Jojo, přesně tak Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed 20 Jul - 10:49

Ludia sledujte.
Spoiler:
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Wed 20 Jul - 10:53

Pozvedla obočí, dostala tik do oka a začala se smát.
"Já ty lidi nechápu..." odvětila.
Hloupost je nezměrná. Pokrčila rameny.
Futoshi sensei... Vy baka! trucovitě pohodila vlasy a rozhodla se o podobné věci nezajímat. Jako správná kunoichi.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 10:55

Autorské práva? A na čo? Na názov témat? Very Happy Ideme si dať patentovať najpoužívanejšie slová. Ale kto to zaplatí? Sad

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Wed 20 Jul - 10:56

Very Happy oni asi fakt žijou v dětsém světě vážně ale vážně vám nedají autorské práva na techniku k účelu ve hře Very Happy nebo podobnou kravinu,která nevidělá ani korunu a je jen pro zábavu ...
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Počet príspevkov : 1466

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 10:57

Hezký úryvek Nawaki, tak toto je vážně na smích xD když chceme vědět co údajně Assasin okopíroval, tak najednou nikdo nic neví, ale žaloba, to ano, určitě. Boha jeho, mezi blogery se taky kopíruje ale řeší si to mezi sebou, popřípadě provozovatelem té dané domény. Opravdu by mě nenapadlo kvůli tomu někoho žalovat. Jak jsem říkala, určitě jsou u soudu celí žhaví projíždět stránky nějakých s prominutím puberťáků a určitě si zmíněný pubescent nechá patentovat nějaké žvásty ohledně pravidel. Tohle by mě skoro urazilo, ne kvůli tomu vyhrožování, ale kvůli tomu, že mi někdo vyhrožuje takhle debilně a ještě si myslí, že nejsem dost gramotná na to, napsat něco vlastního.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 10:59

Hele, PiliKKa nás taky může zažalovat, to ona přišla jako první s těma obrázkama, místo podpisu Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 11:01

A patentovat sraní si nechtěj náhodou?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Wed 20 Jul - 11:03

To už si patentoval týpek z Ameriky avšak selhal Very Happy
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 11:04

Však ale asasíne, měl bys přece jako hrdý student práv vědět, co se patentovat dá a co ne, není-liž pravda?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 13:17

jo xD Taokový člověk, ani neví, jak se trestní oznámení podává...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 13:32

Myslíte, že by sa všetci tí ľudia dohodli na tom, že budú roznášať špinu o NS:GOON? Myslíte, že by im to za to stálo keby to nieje pravda? Nemyslím, že by na seba len chceli upútavať pozornosť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 13:36

Tak povídej, co jsem tak hrozného všem udělal Smile Rád si to vyslechnu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Wed 20 Jul - 13:39

Všichni možné ne, ale jak to tak známe, tak jedna polovina na sebe chce jen upozornit, další (viz. býv. admin) nemůže přenést něco přes srdce. A máme plný počet XD
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 13:40

Nerob sa teraz na hlúpeho. Asi som práve pochopil prečo si vytvoril tento topic. Neviem či si sa chcel vyrozprávať / posťažovať. Každopádne na to je psychológ. Alebo je to preto lebo chceš psychickú podporu a počuť to že si skvelí človek. Ale myslím, že je to preto, aby si všetkým dokázal že si nevinný a s ninjovaním nemáš vôbec nič spoločného. Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 13:43

Zase to stejné. Člověk se slušně zeptá co provedl, co okopíroval a jako odpověď jen další neurčité žvásty, překrucování, chytání za slovo, posuzování něčeho, o čem nemáš páru -.- Proboha až se vzpamatujete tak něco pište...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Wed 20 Jul - 13:45

Tak to bylo hnusné, Takashi...

Ono občas nějakou podporu člověk potřebuje. A ať už to tak je nebo ne... Udělal jsi toho pro fórum víc než Assasin? Ne? Nebo snad ano? Tak to zkrátíme. Udělal jsi vůbec něco? Smile

Pravda, zase musím souhlasit s Mikomi XD
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 13:46

Kdybych chtěl psychickou podporu, tak si zajdu za někým, kdo mi ji dá osobně. Já ji nepotřebuji...
A jaké ninjování? Jsem tu jediný, co to nechápe, nebo chápat nechce?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Wed 20 Jul - 13:48

Mám dojem, že slovo "ninjování" vůbec neexistuje XD
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 13:56

Shijin Hyuuga napsal:Tak to bylo hnusné, Takashi...

Ono občas nějakou podporu člověk potřebuje. A ať už to tak je nebo ne... Udělal jsi toho pro fórum víc než Assasin? Ne? Nebo snad ano? Tak to zkrátíme. Udělal jsi vůbec něco? Smile

Pravda, zase musím souhlasit s Mikomi XD

Nie neurobil, neurobím, už ani nechcem urobiť.
Ninjovanie je synonymum kradnutia Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 13:59

Promiň Midotsuchi za krádež nápadu.
Asi začnu fetovat, rpotože pak je svět hezčí xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Jul - 14:00

Takashi Yuutakata napsal:

Nie neurobil, neurobím, už ani nechcem urobiť.
Ninjovanie je synonymum kradnutia Smile

No tak to je nám nebe milostivo xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Wed 20 Jul - 14:00

Tohle akorát zase skončí tím, že někomu dojde trpělivost a on odejde.
Ach, copak o to někdo stojí? Je to TAK důležité? Jestli ze sebe někdo dělá oběť, pak mi připadá, že vím, kdo. XD A Assasin to není.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Wed 20 Jul - 14:04

Mě by ale furt zajmalo co Assasin ukradl co konkrétně on může mi to někdo říct ? Pác se to tady řeší a já ani nevím co údajně ukradl ! Very Happy
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: