Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oznámení No. 1

Goto down

Oznámení No. 1 Empty Oznámení No. 1

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu 10 May - 18:20

Vážené dámy, vážení pánové,
mám opravdovou radost, že vám píši už nyní. Buďme upřímní, mohlo to trvat mnohem déle. Naštěstí se nám podařilo rozlousknout problém a z větší části ho už spravit. To se neobejde bez oznámení a několika organizačních změn.

První otázka je, jak je to s životopisy, technikami a jinými informacemi, které byly uvedené na fóru. Naneštěstí bylo vše smazáno (jak jste si jistě stačili všimnout xD). Proto si každý, prosím, opět založte téma, jako na začátku. Pokud informace nemáte ve svém počítači, ani nemáte někoho jiného, kdo je u sebe skladuje, je zde ještě jedna možnost, jak je získat zpátky.
Jednoduše běžte na Google. Obvykle stačí napsat tam své jméno a vyskočí vám váš životopis. Najeďte si na onu nabídku a vpravo se vám ukážou dvě šipečky. Po kliknutí na ně se objeví okénko a vy kliknete na archiv.
Pro lepší představu, ilustrační obrázek xD:
Oznámení No. 1 Beznzvuka
(využila jsem jméno Killunie, snad se nenaštve xD)

Další bod je: Bude děj od znova, nebo mám hrát tam, kde jsem skončil?
Děj nebude od začátku, pokračujeme tam, kde jsme přestali. Pokud si někdo nepamatuje, kde byl, začne ve vesnici - v případě nukeninů a potulných Shinobi si zvolí nějaké místo v Okolním světě.

Poslední organizační změna se týká především Kirigakure.
Po rozhovoru s Himi jsem nucena vybrat nového Kage. Aby to bylo fér, všichni si jistě pamatujete volbu na začátku hry. V anketě byla Himi a Junka. Místo Mizukage tedy získala Junka Yuki. Jako jediná má povolení pozměnit si celý životopis.
Také bych chtěla poděkovat Faitovi, který úřad Mizukage zastával svědomitě v dobách, kdy se nevědělo, jak to s ním bude. Děkuji.

Ještě poslední věc. Pokud postnete svůj životopis bez jakýchkoliv změn, můžete začít hrát, pokud už budou místnosti. Jestliže máte v životopisu nějakou změnu, musíte si počkat na schválení.

Teď už je to snad vše.
Přeji vám tedy šťastný návrat do hry, děkuji za trpělivost,
Ayame Takahashi za Admin Team
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Oznámení No. 1 Empty Re: Oznámení No. 1

Příspěvek pro Anonymní Thu 10 May - 21:22

Při vyhledávání, kde jste třeba zkončili, nebo abyste pokračovali přesně podle komentářů vždy zadejte třeba:
nsgoon konoha cvičště 54

poslední číslo je třeba strana, když nevíte jaká to byla, tak porstě zkoušejte, až budute za tou poslední ( v tomto případě třeba zadáte už 55, tak se vám tam v vyhleávači nezobrazí, tak s jistotou poznáte, že strana 54 byla poslední - musíte si to tam taky zkusit zadat)

V celku - jde tam najít vše, takže pokud máte nějaké nejastosti klidně vám to pomůžu najít...Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 May - 16:23

Ahoj,
opravdu bych potřeboval vaši pomoc. Moji summoni, které jsem tu měl, byli jako všechno ostatní vymazáno. A bohužel když to zadám do vyhledávače, vyhledá mi to tam verze jen když jsem tam ještě neměl upravné summoni - Shima a Fukusaku. Tyto dva byli upravení, takže se tam budou jmenovat jinak a budou mít trochu upravené obrázky. Takže kdybyste byly tak hodní a pomohli byste mi je najít, byl bych moc rád..^^

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat 19 May - 11:15

Ahoj,
jak vím, tak se ten archiv ,aktualizuje' po nějaké době. Naposledy se asi aktualizoval, ještě než jsi to měl upravené a proto to nikde asi nepůjde najít.
Samozřejmě se mohu kouknout, ale nevím, jaký byl přesný název tématu s tvými summony xD
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 19 May - 15:13

Aha...No chápu..
Ale kdybys byla tak hodná, tak se podívat můžeš.
Jiraiya Uzumaki - Summoni (Žáby)

Děkuji.. Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: