VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3
+4
Nawaki
Shijin Hyuuga
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3
First topic message reminder :
Drazí návštěvníci tohoto pořád existujícího fórka...
Na netu se rozmáchá drb, že jsme se dopustili trestného činu krádeže. (§ 205 - 232 Trestního zákoníku - ano, dal jsem si tu práci, si to přečíst, protože jsem hrdý student SŠ DVS a oboru Veřejná správa)
Nechtěl jsem si toho dále všímat, ale protože už dnes padla poslední kapka, tak tentokrát budu i jmenovat. Náš milovaný, zahořklý, bývalý Admin se rozhodl mstít, nevím do jaké míry, no, sami posuďte situaci. Ano, udělal jsem chybu, ne jen jednu, přiznávám se. A budu zbaběle utíkat a nebudu se omlouvat, protože mých omluv padlo již hodně, a nikdy nedopadli na úrodnou půdu. Stalo se toho hodně, něco víte, něco ne, sami jste se rozhodli, jakým směrem se vydáte, někteří odešli a již nikdy nenavštíví tutu stránku, je to jejich problém, ale já mám čisté svědomí. Vím, že jsem pro Vás udělal hodně. Můžu to říct někdo z vás také? Neobviňuji nikoho, jen se ptám. Pořád odněkud slyším: NSGO krade, ale můžete mi říct, ukázat na JEDINOU VĚC, kterou jsme kdy ukradli!? Není to spíš naopak!? Jen se podívejte, kdo přišel se svitkama, ze kterých se všichni učíte? JÁ...KDO PŘIŠEL S RYO? JÁ! KDO PŘIŠEL S MP3 PŘEHRÁVAČEM? JÁ! KDO PŘIŠEL S MNOHA DALŠÍMI VĚCMI, VČETNĚ LF2 MÓDU, KTERÝ TU JE OD DOB, KDY VĚTŠINA CHODILA NA PRVNÍ STUPEŇ ZŠ? Omlouvám se za caps Lock, jen chci, aby to bylo dostatečně výrazné. Myslíte si, že když náš Drahý Tsuchikage Midotsuchi bude mít v podpisu techniku stejného názvu, tak už automaticky kradem? I kdyby si tu techniku vypůjčil, smazal ji! Teď mluvím k vám všem, kteří zbaběle využívají lidí okolo k tomu, aby došli svých cilů...Pokud máte něco proti mé osobě, a jste si jisti, že mě můžete poučit o tom, jaký jsem s prominutím kokot a zmrd, tak sem s tím a neotravujte mé blízké.
Dost konec žvástů, teď se dostaneme k pár chuťovkám. Všem morálně založeným lidem doporučuji, aby se připravili na náraz.
Veřejná pomluva - jedná se o podpis a druhý spoiler! - Link
Nechci Nikoho z vás nabádat k tomu, aby jste se postavili na některou ze stran, nebo nedej Bože na mou stranu. Neprosím vás o to, prosím vás o jedno, zvažte vše, co víte, a nedejte se oslepit přátelstvím. Protože jsou "různé druhy statečnosti, vyžaduje hodně statečnosti postavit se svým nepřátelům, ale také ještě víc, svým přátelům." Albus P.W.B. Brumbál - Snad nemusím dopisovat stranu, citace, respektive parafráze.. Zvažte to, co víte o mě, co víte o druhé straně, a nenechte sebou manipulovat, pokud se považujete za dospělé. Dospělí jedinec se pozná tak, že si dokáže utvořit svůj vlastní názor, ne ničím popichovaný a pošpiněný jenom převzít.
Možná to vypadá tak, že jsem andílek atp. Ale ne nejsem...Upřímně...kdo je bez viny, ať hodí kamenem...
Seznam známých fórek, které něco okopírovali - jejich víc a nikomu se nechce v tuto hodinu hledat. Časem přibudou.
Naruto Memories
Svet Naruta
Drazí návštěvníci tohoto pořád existujícího fórka...
Na netu se rozmáchá drb, že jsme se dopustili trestného činu krádeže. (§ 205 - 232 Trestního zákoníku - ano, dal jsem si tu práci, si to přečíst, protože jsem hrdý student SŠ DVS a oboru Veřejná správa)
Nechtěl jsem si toho dále všímat, ale protože už dnes padla poslední kapka, tak tentokrát budu i jmenovat. Náš milovaný, zahořklý, bývalý Admin se rozhodl mstít, nevím do jaké míry, no, sami posuďte situaci. Ano, udělal jsem chybu, ne jen jednu, přiznávám se. A budu zbaběle utíkat a nebudu se omlouvat, protože mých omluv padlo již hodně, a nikdy nedopadli na úrodnou půdu. Stalo se toho hodně, něco víte, něco ne, sami jste se rozhodli, jakým směrem se vydáte, někteří odešli a již nikdy nenavštíví tutu stránku, je to jejich problém, ale já mám čisté svědomí. Vím, že jsem pro Vás udělal hodně. Můžu to říct někdo z vás také? Neobviňuji nikoho, jen se ptám. Pořád odněkud slyším: NSGO krade, ale můžete mi říct, ukázat na JEDINOU VĚC, kterou jsme kdy ukradli!? Není to spíš naopak!? Jen se podívejte, kdo přišel se svitkama, ze kterých se všichni učíte? JÁ...KDO PŘIŠEL S RYO? JÁ! KDO PŘIŠEL S MP3 PŘEHRÁVAČEM? JÁ! KDO PŘIŠEL S MNOHA DALŠÍMI VĚCMI, VČETNĚ LF2 MÓDU, KTERÝ TU JE OD DOB, KDY VĚTŠINA CHODILA NA PRVNÍ STUPEŇ ZŠ? Omlouvám se za caps Lock, jen chci, aby to bylo dostatečně výrazné. Myslíte si, že když náš Drahý Tsuchikage Midotsuchi bude mít v podpisu techniku stejného názvu, tak už automaticky kradem? I kdyby si tu techniku vypůjčil, smazal ji! Teď mluvím k vám všem, kteří zbaběle využívají lidí okolo k tomu, aby došli svých cilů...Pokud máte něco proti mé osobě, a jste si jisti, že mě můžete poučit o tom, jaký jsem s prominutím kokot a zmrd, tak sem s tím a neotravujte mé blízké.
Dost konec žvástů, teď se dostaneme k pár chuťovkám. Všem morálně založeným lidem doporučuji, aby se připravili na náraz.
Veřejná pomluva - jedná se o podpis a druhý spoiler! - Link
- Dost zajímavá debata, VŠICHNI POVINNĚ PŘEČÍST!:
- [18.7.2011 23:48:12] Ichigo Uchiha: Som pocul ze z assasina je skurveny zlodej
[18.7.2011 23:48:29] Hitomi Yamada: Cože? o.O
[18.7.2011 23:49:52] Ichigo Uchiha: Ze kradne veci z inych forok atd
[18.7.2011 23:50:10] Hitomi Yamada: proboha a tos slyšel odkud?
[18.7.2011 23:50:54] Hitomi Yamada: nechápu, proč by to dělal...vím, že tvrdě dře na tom, aby neměl věci stejné s ostatními, na to ho znám až moc dobře, z vás všech nejlépe..Není to pravda
[18.7.2011 23:52:10] Ichigo Uchiha: Od kamosov adminov s ktorych forok nakradol
[18.7.2011 23:52:41] Hitomi Yamada: nevěřím tomu..
[18.7.2011 23:53:32] Ichigo Uchiha: Tak tych kamosou poznam velmi dobre aby ma odrbavali
[18.7.2011 23:55:06] Hitomi Yamada: já zase znám jeho..už několik let...gomen, ale tomu nevěřím. Může být něco podobné, možná že i stejné, ale rozhodně ne okopírované, tomu nevěřím
[18.7.2011 23:57:26] Ichigo Uchiha: Ved nanho ide kamos podat zalobu za kopirovanie lebo assasin to nechce zmazat a kamos ma autorske prava
[18.7.2011 23:58:04] Ichigo Uchiha: Kamos ide podat
[0:00:16] Hitomi Yamada: gome...pořád tomu nevěřím..stojím si za svým..
[0:01:08] Ichigo Uchiha: njn
[0:11:38] Ichigo Uchiha: Co narobime
[0:15:41] Hitomi Yamada: já nic...v podstatě to není můj problém, ale stejně...Nevěřím^^
[0:17:18] Ichigo Uchiha: njn ja tomu verim lebo aj mna odjebal akokeby som mu nepomohol a nebol kamos
Nechci Nikoho z vás nabádat k tomu, aby jste se postavili na některou ze stran, nebo nedej Bože na mou stranu. Neprosím vás o to, prosím vás o jedno, zvažte vše, co víte, a nedejte se oslepit přátelstvím. Protože jsou "různé druhy statečnosti, vyžaduje hodně statečnosti postavit se svým nepřátelům, ale také ještě víc, svým přátelům." Albus P.W.B. Brumbál - Snad nemusím dopisovat stranu, citace, respektive parafráze.. Zvažte to, co víte o mě, co víte o druhé straně, a nenechte sebou manipulovat, pokud se považujete za dospělé. Dospělí jedinec se pozná tak, že si dokáže utvořit svůj vlastní názor, ne ničím popichovaný a pošpiněný jenom převzít.
Možná to vypadá tak, že jsem andílek atp. Ale ne nejsem...Upřímně...kdo je bez viny, ať hodí kamenem...
Seznam známých fórek, které něco okopírovali - jejich víc a nikomu se nechce v tuto hodinu hledat. Časem přibudou.
Naruto Memories
Svet Naruta
K tomu druhému, vím, že jsem vás jednou napomínal, nedával jsem si práci se podívat znovu, a rozhodně nechci vás nijak osočit, protože naše vztahy, řekl bych, že jsou přátelské.
To je vše...
Stále Váš Assasin Senju
Stále Váš Assasin Senju
Anonymní- Anonymní
Re: VELE-DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ, STUPEŇ ČÍSLO 3
No, podle nového vyšetřování jde o klan Takera Takahashiho, který hráč smazal a také o postavu Kakuzu, se kterou se stalo to, co se stalo. Nepopírám, že jsem ji poslal na smrt...ale to nikoho stejně nezajímá.
Anonymní- Anonymní
Dobře takže klan Takera Takashiho uměl co ? xD a kdo tady za něj hrál? xD a co je špatný na to mže si poslal Kakuzuho na smrt bylo to plánovaný dávno tak co ?
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Pokud za něj hráč dlouho nehrál, může si za to sám... K tomu snad není co říct.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Keby nikoho Kakuzu nezaujíma asi by sa to neriešilo.
Anonymní- Anonymní
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Tak já to napíšu trochu jinak. Kakuzu měl hráče, hráč který byl kamarád bývalého admina. Myslel jsem si, že odešel s ním, tak jsem chvíli nic nedělal, pak jsem ho nabídl jinému hráči, a pak jsem ho poslal na smrt. Ano udělal jsem to, a rozhodně se nebudu nikomu omlouvat. (Kakuzu jsem nabízel v Pátek 17. června 2011)
Anonymní- Anonymní
Super, takže jsem ukradl klan, Buggyrovu techniku a Kakuzu..ale protože jsem admin, tak za to můžu já a nikdo jiný. Máte něco jiného, na řešení?
Anonymní- Anonymní
Lalalala ... čo to tu je? :O Ooo aké prekvapenie ďalšia téma tvorená z hádok Fii tu sa asi spraví nová zložka že "Hádky a zbytočné urážky" :D:D viete čo? Prečo to hold nenecháme tak? Alebo poďme kuť pykle za chrbátmi našich priateľov pretože tu, ako vidím, sa to berie ako šport ... ale no čo.
Asi začnem brať LSD a odletím
Asi začnem brať LSD a odletím
Anonymní- Anonymní
To mi připomíná, že povolené množství lysohlávek na osobu je 4O.
Nechte to být, prosím... Někteří už by se vážně měli zamyslet.
Nechte to být, prosím... Někteří už by se vážně měli zamyslet.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
My bychom to nechali tak. Mě osobně tohle vážně nebaví, ale když je někdo nepoučitelný a musí za každou cenu provokovat? Zase si nenecháme s*át na hlavu
Anonymní- Anonymní
40? Ou to je škoda =.=" to neuvidím jednorožce! xDDD
Anonymní- Anonymní
Rozpůlit a tím bysme nakrmili skoro celé Ns :-D Ono by to stačilo XD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Už len zohnať dílera nepodujme sa niekto??? Myslím že TÁTO téma už stratila svoj zmysel už sme si povedali všetko čo sa dalo ...
ale ešte je tu jedna možnosť ... ale to už je iný príbeh
Idem za jednorožcami, bajbáj!
ale ešte je tu jedna možnosť ... ale to už je iný príbeh
Idem za jednorožcami, bajbáj!
Anonymní- Anonymní
Yuuki, ty si sem nenapsala nic, jen tunu spamu. Mě už to nezajímá, dělejte si, co chcete. HOWGH.
Anonymní- Anonymní
Shinobi
Ježiš, Yuuki má zase 88 reputaci, a člověk ani neví jak k tomu došla
Anonymní- Anonymní
A ty 84 a před chvílí jsem ti dal like xD abys měl 88 xD
Shinobi
Shinobi
Css ja mám své lidi Assasine Moje tajemství ... jsou to jednorožci! Fialoví ze zelenýma očima!
Ah, idem lietať NaNaNaNaNaNaNa
Ah, idem lietať NaNaNaNaNaNaNa
Anonymní- Anonymní
104?! Nedělej si ze mě srandu, z mé neomezené moci admina, ti snižuju reputaci na nulu Za podvody
Anonymní- Anonymní
Žebych měla víc fanoušků než ty? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ty jeden neobmezený admine! xD
Anonymní- Anonymní
Že by měl někdo víc účtů než neomezený admin? xD
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: