Okolí před budovou
+10
Akasuna no Ruki
ANBU
Ryuuji Akatsuchi
Arisu Otoginokuni
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Suna ANBU
14 posters
Strana 9 z 21
Strana 9 z 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Okolí před budovou
First topic message reminder :
Zde se nachází spousta stanů s vybavením, pro spojeneckou armádu.
Zde se nachází spousta stanů s vybavením, pro spojeneckou armádu.
Anonymní- Anonymní
Re: Okolí před budovou
Pokrčila jsem rameny a vrátila se ke stanu. Sundala jsem si plášť Kage a vytáhla z tašky připravenou Anbu masku. Nasadila jsem si. Cítila jsem, jak mám konečně zase svůj prostor, jen můj.
,,Je mise, brzy budu zpátky." mávla jsem na Daie a pomalým krokem jsem se vydala k bráně. PiliKKa s Yo mě dohoní. Zase Anbu...Ledová princezna je zpátky..
,,Je mise, brzy budu zpátky." mávla jsem na Daie a pomalým krokem jsem se vydala k bráně. PiliKKa s Yo mě dohoní. Zase Anbu...Ledová princezna je zpátky..
Anonymní- Anonymní
"Mám pro vás misi. Naším úkolem je přesvědčit Sasoriho, aby se přidal k nám... vás potřebuji jako medica do týmu skládajícího se ze mě, Hitomi a Yoko... pokud vám to samozřejmě nečiní nějaké problémy...?" odhodila jsem vlasy, létající mi do očí.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Tak nech sa darí ..."
Šiel som sa pozrieť ale za nimi chcel som vedieť čo sa deje .
Lebo by som sa rád zapojil aj ja než aby som tu len tak stál no spomenul som si na Assasinove slová .
Preto som teda šiel ďalej .
Šiel som sa pozrieť ale za nimi chcel som vedieť čo sa deje .
Lebo by som sa rád zapojil aj ja než aby som tu len tak stál no spomenul som si na Assasinove slová .
Preto som teda šiel ďalej .
Anonymní- Anonymní
"Cože... Hitom- hey! Sakra tady mě to faaaakt nebaví!" zanadával jsem si pro sebe vylezl, protože jsem už stejně spát nemohl. Zapálil jsem si cigaretu a sledoval okolní stany a lidi pomaličku se probouzející do novéhp dne.
Anonymní- Anonymní
"Hai.." Přikývla jsem bez otálení a zkontrolovala jedové jehlice. Vše jsem nosila sebou. Byla jsem připravená vyrazit.
"Půjdu k bráně, Kazekage-sama.." Přikývla jsem a odešla pryč.
Sasori, že by už nebyl v Akatsuki? Taky je oživený? Zvláštní, opravdu se vše změnilo..
(Přesun)
"Půjdu k bráně, Kazekage-sama.." Přikývla jsem a odešla pryč.
Sasori, že by už nebyl v Akatsuki? Taky je oživený? Zvláštní, opravdu se vše změnilo..
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
"Hai, děkuji..." kývla jsem. "Takže jdeme!" kývla jsem na všechny tři a vydali jsme se do Iwy. /Přesun/
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
ležela jsme na lavičce a zívla si "um ?...asi jsem usnula" protáhla jsem se "s takovou tu válku prospím"
Anonymní- Anonymní
Daisuke
Přišel jsem mezi ty stany a udiveně se rozhlížel.Plno zbraní,léků a ninjů.Sakra...Jestli tohle přežijeme,tak to bude vážně sláva...Popošel jsem dál,kde byl větší klid a natáhl se do trávy.No,až někdo bude chtít po mě něco,tak ať si mě najde já se trochu prospím...Za pár minut sjem o sobě nevěděl...
Přišel jsem mezi ty stany a udiveně se rozhlížel.Plno zbraní,léků a ninjů.Sakra...Jestli tohle přežijeme,tak to bude vážně sláva...Popošel jsem dál,kde byl větší klid a natáhl se do trávy.No,až někdo bude chtít po mě něco,tak ať si mě najde já se trochu prospím...Za pár minut sjem o sobě nevěděl...
Anonymní- Anonymní
Šel jsem a všude kam jsem se podival byli lidi.
Tolik lidí a to bude válka hodně jich ubyde. řeknu.
Tolik lidí a to bude válka hodně jich ubyde. řeknu.
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som sa pred budovou a pýtal sa ninjov, ako sa majú. Snažil som sa zdvihnúť morálku armády. Informoval som klan Kamizuru o ich misii. S nie veľkým nadšením išli hľadať klan Aburame.
Ja som sa posadil pred jeden stan a sledoval okolie.
Na titul Tsuchikage som ešte mladý.
Ja som sa posadil pred jeden stan a sledoval okolie.
Na titul Tsuchikage som ešte mladý.
Anonymní- Anonymní
Smortn tak skoro asi nepríde. Mal by som ísť trénovať. Nesmiem predsa v súboji zabudnúť bojovať.
Usmial som sa a kráčal do dediny na cvičisko.
(Presun.)
Usmial som sa a kráčal do dediny na cvičisko.
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Šel jsem do svého stanu a vyděl tam pár lidí kteří neměli stan a neměli kde spát.
Hej pojďte sem do mého stanu tam se vejdete já se vyspim venku.
Děkujeme vám.
Hai. řeknu a sednu si na lavičku.
Hej pojďte sem do mého stanu tam se vejdete já se vyspim venku.
Děkujeme vám.
Hai. řeknu a sednu si na lavičku.
Anonymní- Anonymní
Zůstala jsem stát před prostranstvím.
"Uhmm... Tolik stanů tu bylo i předtím?"
"Uhmm... Tolik stanů tu bylo i předtím?"
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
O nejaký čas sme prišli do tábora Kirigakure, obzerala som sa naokolo pri čom som sa snažila zorientovať no nakoniec som predsa len našla cestu k môjmu stanu, toho chalana som pri tom stále vláčila za mnou a tak som za sebou v zemi nechávala aj menšie "stopy".. HA TU JE! Zaškerila som sa keď som konečne narazila na môj stan do ktorého som nadšene vbehla, nebolo tam nič.. iba spacák a nejaká taška v ktorej som mala náhradné oblečenie.. tú som si zobrala na chrbát a toho chlapíka som položila na spacák pri čom som si ho už moc nevšímala a len som sa usmiala na Shijin.. etoo.. kam pôjdeme teraz? myslím že Hitomi tu ešte stále nie je a ten tvoj kamarát je bohvie kde.. spýtala som sa jej a čakala som či bude mať nejaký návrh.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Sledovala jsem stopu na zemi.
"Máš opravdu sílu." pousmála jsem se.
"A kam půjdeme... Nějaká mise pro nás asi v době války nepřipadá v úvahu, což je celkem škoda." opřela jsem se o stěnu budovy a hleděla na to množství stanů.
Tohle je... Blázinec.
Pak jsem se rozesmála.
"Teoreticky můžeme dělat cokoli, kromě vycházek mimo vesnici."
"Máš opravdu sílu." pousmála jsem se.
"A kam půjdeme... Nějaká mise pro nás asi v době války nepřipadá v úvahu, což je celkem škoda." opřela jsem se o stěnu budovy a hleděla na to množství stanů.
Tohle je... Blázinec.
Pak jsem se rozesmála.
"Teoreticky můžeme dělat cokoli, kromě vycházek mimo vesnici."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Heeem.. etoo.. rozmýšľala som z takým nesmierne zamysleným výrazom na tvári, sem tam som otvorila ústa kvôli nejakému návrhu no hneď na to mi to prišlo ako blbosť a tak som ich znova zatvorila. Nemám tušenia.. uchechtla som sa a po tom som sa na chvíľu zamyslela.. možno tú misiu predsa len môžme skúsiť, musí byť dosť vecí čo je treba spraviť.. možno aj mimo dedinu, popravde mi trocha začína vadiť že je Konoha taká .. "preplnená",.. navrhla som keďže ma nič iné nenapadlo, vlastne napadlo ale do nemocnice za Yuuki som sa hodne bála ísť.. nevedela som ako by som zareagovala keby že ju vidím a ona sa ma stále bude báť, navyše som svojimi problémami nechcela zaťažovať Shijin..
Shinobi
Klan:
Vzbudil jsem se a měl jsem dobrou náladu.Nevěřil bych že se ve velké trávě tak krásně spí...Vyskočil jsem na nohy a rozhlédl se.Stále tu je rušno,ach jo.Vyšel jsem mezi dav lidí a hledal jsem pohledem Hitomi,nebo někoho koho znám z naší vesnice...Uviděl jsem dvě holky,tak jsem se k nim přiblížil a usmál se na ně.''Ehm...jsem tu prvně neznáte to tu?A jinak mé jméno je Daisuke.''
Anonymní- Anonymní
"Hai, možná bude opravdu nejlepší se zeptat na misi." pousmála jsem se.
Pokud s námi po té žádosti Danzou-sama nevymete podlahu...
Uslyšela jsem za námi hlas a otočila se.
"Watashi wa Hyuuga Shijin des." věnovala jsem mu zářivý úsměv, protože jsem si právě představovala, jak se bude Danzou-sama tvářit, až se ho zeptáme na misi.
A vycházely mi dosti nereálné představy.
"A... Uhmmm.... Hai, jsem z Konohy."
Pokud s námi po té žádosti Danzou-sama nevymete podlahu...
Uslyšela jsem za námi hlas a otočila se.
"Watashi wa Hyuuga Shijin des." věnovala jsem mu zářivý úsměv, protože jsem si právě představovala, jak se bude Danzou-sama tvářit, až se ho zeptáme na misi.
A vycházely mi dosti nereálné představy.
"A... Uhmmm.... Hai, jsem z Konohy."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Něco se stalo. řeknu a rychle zmizim.
To byl ten chlápek z toho minulýho snu proč se pořád oběvuje?!
To byl ten chlápek z toho minulýho snu proč se pořád oběvuje?!
Anonymní- Anonymní
Môžme to sk.. nedopovedala som pretože prišiel nejaký chalan, všimla som si čelenku Kirigakure a tak som mu len mávla rukou. Sate.. ja som Lizzy, a eh.. vyznám sa tu len o niečo lepšie než ty.. usmiala som sa na neho a po tom som svoj pohľad znova otočila k Shijin. Eh.. etoo.. zahundrala som keď som si všimla toho týpka.. ktorý sa práve zobudil.
Shinobi
Klan:
Nevěřícně jsem za ním zírala.
Co ten je zač?
Pak jsem se trochu strnule pousmála a otočila se na Lizzy.
"I když popravdě nejraději bych počkala na Mizukage-sama a zeptala se jí." ušklíbla jsem se.
Rozhodně by to mělo větší šanci na úspěch. A na přežití.
Co ten je zač?
Pak jsem se trochu strnule pousmála a otočila se na Lizzy.
"I když popravdě nejraději bych počkala na Mizukage-sama a zeptala se jí." ušklíbla jsem se.
Rozhodně by to mělo větší šanci na úspěch. A na přežití.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 9 z 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Similar topics
» Moře před Yukigakure
» Les před Konohou
» Les pred Konohou
» Lesy před Konohou
» Prostranství před Lesem smrti