Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Okolí před budovou

+10
Akasuna no Ruki
ANBU
Ryuuji Akatsuchi
Arisu Otoginokuni
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Suna ANBU
14 posters

Strana 15 z 21 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Next

Goto down

Okolí před budovou - Stránka 15 Empty Okolí před budovou

Příspěvek pro Anonymní Thu 14 Jul - 22:06

First topic message reminder :

Zde se nachází spousta stanů s vybavením, pro spojeneckou armádu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Okolí před budovou - Stránka 15 Empty Re: Okolí před budovou

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Thu 21 Jul - 17:36

J..ja? prešlo mi hlavou pri čom som ostala trocha zarazená ale len som prikývla a pomocou Shouhasou: shunshinu som sa objavila pri ňom.. Hai.. povedala som takým .. neutrálnym hlasom.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 17:36

Mlčky jsem došla na místo a poslouchala jeho slova. Byla jsem opravdu zvědavá a doufala, že mě nemůže už nic překvapit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 17:37

pomocí ohně jsem se vypálila k němu když jsem byla tam taky jsem si dala ruky do kapes

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 17:40

Přišel jsem před budovu a uviděl, že se něco chystá. Tak jsem se jen díval nahoru a chvílemi jsem byl stejně myšlenkami jinde.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 17:40

Přišel jsem a udělal jsem křídla a vylétl za nima...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 17:44

Změny? A Lizzy bude generál?..Zajímavé.. ušklíbla jsem se. Jednu ruku jsem si dala v bok a zhoupla se naň, přičemž jsem trošku naklonila hlavu na stranu a rukou, kterou jsem měla svěšenou podél těla, jsem si odrhnula vlasy z čela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 17:44

"Lizzy, na základě doporučení tvojí Mizukage tě povyšuji na Jounina, a také jako generála proti shoutonové jednotky. Oba klany, Kamizuru i Aburame s tím souhlasí." pohlédl jsem na Shinobi, kupící se dole, podemnou.
"Každý uživatel technik, založených na zvuku, se také zařadí do protishoutonové jednotky. A poté, v každé jednotce bude minimálně jeden ninja medik. Úspěšnost mise a životnost týmu se tímto zvýší" odmlčel jsem se.
"Shinobi, nyní nadešel čas, kdy ukážeme Akatsuki, že jim svět nedáme! Nedovolíme, aby svět Shinobi zničili, aby zničili sny a naděje našich předků."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Thu 21 Jul - 17:47

Na jeho slová som len tak mierne nemo prikývla.. nezmohla som sa v podstate ani na slovo.. Generál.. ja ? ... prešlo mi hlavou po čom som ho len ďalej počúvala ale ostala som úplne ticho a nič som už nehovorila. Hlavou mi hmírilo kopec myšlienok.. ale stále som tiež zachytávala každé jedno jeho slovo..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 17:51

Usmála jsem se. Blahopřeji, Lizzy...A přeji hodně štěstí, budeš ho potřebovat.. Otočila jsem se a odešla..Během chvilky jsem byla zpátky, na sobě Kage plášť a v ruce klobouk Kage. Nadešel čas...je to tu....Ať už jakýmkoli způsobem, zničíme tě, Reino!!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 21 Jul - 17:57

Sledovala jsem to s neutrálním výrazem, jen když zmínili, že Lizzy bude generál, mírně jsem se pousmála.
Tak se jí to splnilo... Jsem opravdu ráda...
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 17:58

"Nyní, budeme bojovat jako jeden Shinobi, ne za své vesnice, ale za svět. Nikdy jsem nebyl řečník...Je načase vyrazit." podívám se na PiliKKu.
"Asi byste měla něco jako generál říct, Kazekage-dono."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:00

Stoupl jsem si vedle nich... aby to vypadalo,že jsme si rovni...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:03

"Myslím, že by každý generál, měl něco říct, své divizi. A přednést svůj plán. Dám přednost dámě," uklonil jsem se Lizzy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:15

"Já bych to radši nejdříve probral než zaútočíme..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Thu 21 Jul - 18:21

Po slovách Assassina som ostala na chvíľu tak trocha.. ako vymenená.. pár krát som nasucho otvorila ústa až sa mi konečne podarilo preglgnúť.. pootočila som sa smerom k divízii alebo ku jednotke ktorú som mala od teraz na starosti. Uhm.. takže čo vieš o týchto dvoch klanoch?.. hmm.. nič..tak .. kde mám ksakru začať? prebehlo mi hlavou no po tom som si len povzdychla.. V minulosti, sa tieto dva klany, čo tu dnes predo mnou stoja.. pravdepodobne nenávideli, začala som pri čom som mala na tvári taký mierne prihlúply výraz .. dúfam.. pomyslela som si pri tom čo som hovorila. Dnes tu však stojíte.. cítim sa ako v nejakom strelenom seriály.. ako spojenci, s rovnakým nepriateľom.. a .. tiež rovnakým cieľom, a tým je ochrániť tých na ktorých vám záleží.. vážne ako v nejakej telenovele.. zachovať svoje klany, svoje domovy.. a preto vás vyzývam aby . aby čo?.. ksoo ksoo rozmýšľaj rozmýšľaj.. ste svoje staré spory .. aspoň dúfam že ste nejaké mali.. odložili stranou a spoločne.. bok po boku vyrazili proti silnému nepriateľovi.. verím vám všetkým že to zvládneme, a spoločne porazíme Akatsuki a Kumogakure.. pfff... zakončenie hodné .. ah už radšej na nič nebudem myslieť..čo sa týka plánu.. tak by som chcela rovnomerne rozmiestniť členov tejto jednotky za divízie pri čom by v prípade útoku klanom Kana okolité skupiny proti-shoutonskej jednotky prišli po vyslaní signálu na pomoc danej skupine ktorá signál vyslala.. tvl.. sama tomu nechápem.. Po týchto slovách som takmer vydýchla dušu.. proste som ostala ako zamrznutá.. nedokázala som zo seba dostať ani slovo..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:26

Len som ich počúvala a nebola som vôbec v obraze,vedela som že je válka ale kam patrím a s kým mám byť v skupine som vôbec netušila a tak som len hlúpo počúvala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:30

Jelikož jsem byl poněkud více posilněn výtečným saké, vůbec jsem se nerozpakoval zatleskat.
"Lizzy-chaaaan, krásná řeč, jsem rád že budu mít po boku tak s..svě... skvěěělou generálku." poté jsem škytl a snažil se tvářit, jakože to já nic, to vono samo a to všechno voni.

Doufám, že moji pavouci nesežerou ten ostatní hmyz...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:33

mluvit já nechci mluvit..a plán sakra na plánování nejsem dobrá ah bože to je otrava stála jsem tam jak sloup

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:34

Zamrkala jsem, když se Hine ozval. ZároveŇ jsem Lizzy v duchu gratulovala. Tady už všem přeskočilo...To dělá ten stres..Určitě.. pokyvovala jsem hlavou a nad správností svých úvah jsem nepochybovala.

(Lizzy zabila svou Mizukage! Nechala ji umřt smíchy! A Hine ji pak dorazil!! xDDD ...gomen, ale tohle chce Nobelovku! xDD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 18:51

Bedlivě jsem poslouchala Lizzy a její projev. Na to že něco takového nečekala to zvládla dobře. Pak jsem očkem loupla po Hinem. Tak máme před válkou a on se musí ožrat? Co to vůbec je za individum? No, nechala jsem to být, rozhlížela jsem se po ostatních generálech, kdo se chopí slova.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 19:00

Co?! cítila jsem něco zvláštního. Narušení bariéry. Někdo je v Kiri..Kso
Zavřela jsem oči a během chvíle u mě stáli dva Anbu.
,,Hai, LAdy Mizukage?"
,,Jděte okamžitě do Kirigakure a zjistěte, kdo tam je!" zamračila jsem se. Anbu kývli a byli pryč. Ksoo...nsmíme dopadnout jako Suna....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 21 Jul - 19:04

Povzbudivě jsem se na Lizzy usmála.
Jde jí to skvěle.
Pohledem jsem sledovala Naomi. Byla jsem zvědavá na její proslov.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 19:24

Přiběhl jsem k Pilice když jsem si jí všimnul.''Achjo...takhle utéct'',vyndal jsem z rukávu jednu červenou růži.''No bylo jich víc...Ale zbytek je v koši u mě doma..''Truchu nesměle jsem se usmál a podal jí kytku.''Jestli si utekla abys mě už neviděla,ač kvůli tomu jaký jsem,nebo kvůli tomu že jsem z uchiha klanu..Tak mi to můžeš říct a já odejdu.''Řekl jsem a podíval se jí do očí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 21 Jul - 19:30

Stočila jsem na něj pohled. Byla jsem... překvapená! Zírala jsem na něj jako z jara. "Ehmmm no já..." moc jsem nevěděla, co říct. "Já jsem neutekla, normálně jsem odešla!" odfoukla jsem si vlasy z čela. Vzala jsem do ruky květinu a chvíli jí pozorovala. "Já.. není to ani jedno ani druhé jen jsem... nejsem v situaci, kdy bych měla dělat takový puberťácký věci..." odvětila jsem a podívala se mu do očí. "Prostě... s tebou to nemá nic společného, problém je ve mě..." vzdychla jsem a dál si prohlížela květinu. "Na tohle opravdu nemáme čas!"
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 19:37

Přitáhl jsem ji k sobě a políbil ji.Pak jsem odstoupil o krok dál.''Něco k tobě cítím,nevěřil jsem že tak po krátké době se můžu do někoho zamilovat,ale prostě se to stalo'',upřímně jsem se usmál a poohlédl se kolem nás.Stály tu všichni generálové a Kagové a já si sem jen tak vyskočím.''Vždy je na tohle čas...''Odhrnul jsem jí pramínek vlasů a skočil z budovy dolů,zpět k ostatním ninjům.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 15 z 21 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: